KERESÉS search-close

hangfelvétel

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hangfelvétel"

Vesztegetéssel vádolja az ügyészség az Országos Roma Önkormányzat elnökét

Vesztegetéssel vádolja az ügyészség az Országos Roma Önkormányzat elnökét. A vád szerint Balogh János egy titokban rögzített hangfelvételen azt kérte egy vállalkozótól, hogy fiktív kampány rendezvényekről adjon számlát, és ezért cserébe pénzt ajánlott.

TELJES FELVÉTEL: Kölcsönös szívességek Karcagon

A kórházi orvosokat nehogy megbüntessék, mert különben a rendőrök nem jutnak be soron kívül a vizsgálatokra – erre kéri a karcagi rendőrkapitány egyik beosztottját. A 11 perces, titokban rögzített beszélgetésben a kapitány azt is elmondja, hogyan intézné el, hogy a mozgássérült-helyre parkoló kórházi főigazgató büntetését eltöröljék. Az RTL Híradó birtokába került vágatlan felvételből kiderül, hogyan működnek a szabályokat kikerülő kölcsönös szívességek Karcagon.

Gulyás Gergely: Ha valódi a felvétel, bűncselekmény történt

Nem differenciálhat egy rendőr abban az esetben, ha valaki jogtalanul mozgáskorlátozott helyen parkol – ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó ügyvéd. Szerdán számoltunk be róla, hogy az Index birtokába került hangfelvételen a karcagi rendőrkapitány állítólag arról beszél kollégáinak: nem lett volna szabad feljelenteni a városi kórház főigazgatóját.

Különbséget kell tenni a szabálytalankodók között a karcagi rendőrkapitányság vezetője szerint

Differenciálni kell - vagyis különbséget kell tenni a szabálytalankodók között a karcagi rendőrkapitányság vezetője szerint. Az Index birtokába jutott egy hangfelvétel, amelyen állítólag arról beszél kollégáinak, hogy nem lett volna szabad feljelenteni a városi kórház főigazgatóját, aki jogtalanul mozgáskorlátozott helyen parkolt. A rendőrkapitány szerint a kórház vezetője sok szívességet tesz a rendőrségnek, amikor soron kívül ad időpontot a rendőröknek különböző vizsgálatokra.

 

Anikó csúnyán lebuktatta a hűtlen Szabolcsot

Vivien egy ideje már kételkedik párja hűségében, ám most végleg lehullt a lepel. A háziasszony ugyanis egy szívszorító bizonyítékkal szorongatta meg a férfit… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Zsuzsut teljesen lesokkolta a titkos hangfelvétel

Bár Greg a mai napig tartja a kapcsolatot a ValóVilág9 powered by Big Brother nyertesével, egy mellbevágó hangfájltól teljesen elállt Zsuzsu szívverése. A szóban forgó felvételen ugyanis Greg hallható… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bőnyi rendőrgyilkosság: Hangfelvétel a segélyhívásról

Győrkös István felesége is hallható a 2016-os bőnyi rendőrgyilkosság után indított segélyhívás felvételén. A férjem vérzik, meg a fiatalember, akit lelőtt – ezt mondta az asszony az udvarukon várakozó rendőröknek. 2016 októberében a Nemzeti Nyomozóiroda tartott házkutatást a szélsőjobboldali Győrkösnél, de az intézkedés lövöldözésbe torkollt. A férfit azzal vádolják, hogy fejbe lőtte az előszobába elsőként belépő rendőrt.

Hangfelvételek Hasogdzsi meggyilkolásáról

A török elnök szombaton közölte, hogy léteznek hangfelvételek Dzsamál Hasogdzsi szaúdi újságíró meggyilkolásáról, és a felvételek másolatát megkapta a szaúdi, az amerikai, a francia, a brit és a német vezetés.

 

Dani: „Lili azt sem érdemli meg, hogy gyűlöljem…”

Lili mindenáron hallani akarta Dani szájából, hogy régen igenis szerette őt, ezért Karesz megpróbálta kiszedni ezt a fiúból. Dani azonban csak szidalmazta Lilit, az erről készített hangfelvételt ezért Karesz és Milán megpróbálták megvágni, hogy Lili azt hallhassa, amit szeretne. Lili azonban nem dőlt be a dolognak, és csak még mérgesebb lett.

Zsarol az öcsém!


szerző:
2018.05.17. 18:00
Zsarol az öcsém!

Zsolt sosem hitte volna, hogy a saját testvére fogja hátba szúrni. Öccse ugyanis egy hangfelvétellel zsarolta a fiút, ami miatt össze is verekedtek...

Több hangfelvételt is készített Gyárfás Tamással Portik Tamás?

Több kompromittáló hangfelvételt is készített Gyárfás Tamással Portik Tamás? A gyilkosságra való felbujtással gyanúsított Gyárfás Ügyvédje a Fókuszban reagál a sajtóban megjelentekre. Korábban tagadta, hogy Portikkal közelebbi, vagy személyes kapcsolatot ápolt volna.

Megdöbbent az előállításán Gyárfás Tamás

Az Úszószövetség volt elnökét kedden vették őrizetbe a rendőrök. A gyanú szerint ő lehet az egyik megrendelője Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának. Ügyvédje szerint Gyárfás részletes vallomást tett, de mindent tagadott. Az RTL Híradó információja szerint egy 14 éve készült hangfelvétel lehet a fő bizonyíték ellene, amin Portik Tamással beszélgethet.

Azt mondja a jobbikos, viccelt

Pénzt ajánlott a visszalépésért a Jobbik Bács-Kiskun megyei képviselőjelöltje LMP-s vetélytársának. Farkas Gergely, a Jobbik ifjúsági tagozatának elnöke elismerte, hogy az Origo által nyilvánosságra hozott felvételen az ő hangja hallható, de azt mondta, csak viccelt.

RTLII Híradó 2018-01-17


szerző:
2018.01.17. 21:30
127 éves Kossuth Lajos hangfelvétele

Két fonográf henger őrzi Az Országos Széchenyi Könyvtárban, azt a Kossuth Lajos beszédet, amit az aradi vértanúk emlékműve felavatására szántakt. Korábban a XXI. század című műsornak mutatták meg a tekercseket. Az eredeti felvétel harmada maradt meg, 2 hengeren, összesen 2 perc. Torinóban készült, ahová Kossuth Lajos a szabadságharc után emigrált, ahol aztán a haláláig élt. A beszédét 1890-ben vették fel, miután Edison feltalálta a hangrögzítést, Kossuth akkor 88 éves volt. A videóban 11 perc 28 másodpercnél kezdődik a hangfelvételhez tartozó rész.

ROBBANTÁS: „Ki akarták végezni a rendőreimet”

Házi készítésű bomba robbant szombat éjszaka Budapest belvárosában, két rendőr sérült meg. Egy 23 éves törzsőrmesternő életveszélyes, társa, egy 26 éves törzsőrmester súlyos sérüléseket szenvedett, megműtötték őket, állapotuk stabil. Az eddigi adatok szerint ők voltak a robbantás célpontjai, a támadó ki akarta végezni őket.

Gödöllőn lezuhant gép: hangfelvétel is készült

Születésnapos kisfiú volt az egyik áldozata a vasárnapi gödöllői repülőgép-balesetnek. Úgy tudjuk, hogy a fiú ajándékba kapta a sétarepülést, édesanyjával szálltak fel a gépre. A gödöllői arborétum feletti balesetben négyen haltak meg. A roncs helyszíni vizsgálatából kiderült, hogy a gépek frontálisan, olyan erővel csapódtak egymáshoz, hogy az egyiknek azonnal leszakadt a szárnya.

Káosz a fürdőnél az RTL riportja után

Káosz a lipóti termálfürdőnél : percekig helyet kereső autósok, kerülő útra kényszerülő buszjárat.  Szombat reggelre a polgármester lezáratta a fürdő melletti önkormányzati területet, ahol korábban parkolni tudtak a vendégek. Mindez azután történt, hogy pénteken beszámoltunk arról, hogy az RTL Híradó birtokában lévő hangfelvétel leirata szerint a Győr-Moson-Sopron megyei település polgármestere termálkutat kér a helyi fürdő tulajdonosaitól, cserébe pedig telket ad és csökkenti a rájuk kivetett telekadót.

Hivatali visszaélés gyanúja Lipóton

Egy termálkutat kér az irreálisan magas telekadó csökkentéséért cserébe a lipóti polgármester- tudta meg az RTL Híradó. Egy testületi ülés hanganyaga szerint a helyi termálfürdő tulajdonosainak ajánlotta ezt a település vezetője. A termálfürdő tulajdonosainak idén több mint 50 millió forintot kellene fizetniük. A hangfelvétel szerint „reálisra vissza lehet venni az adó mértékét”, ha a polgármester szállodájának kapja az egyik termálkutat. A polgármester szerint ez nem igaz.

Bizottság foglalkozik a Spéder-üggyel

A nemzetbiztonsági bizottság is foglalkozik Spéder Zoltán milliárdos elleni nyomozással. Sajtóhírek szerint ugyanis az FHB-elnöknél tartott házkutatáson Orbán Viktorral, Rogán Antallal és Lázár Jánossal folytatott beszélgetések felvételeit is lefoglalták. A miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, nem tud a hangfelvételekről. Az MSZP azt követeli, hozzák nyilvánosságra a felvételeket.

11 év a brutális apának


szerző:
2016.04.22. 18:00
11 év a brutális apának

Tizenegy év börtönt kapott az apa, aki két és fél éve megkéselte a lányait Budapesten. Hasba szúrta az akkor 4 és 7 éves gyerekeket. A férfi többször fenyegette korábbi élettársát azzal, hogy végez a lányokkal. Hangfelvétel készült arról, ahogy azt mondja: megrendelheti a gyerekek koporsóját. A lányok túlélték a brutális támadást. A késelő apa most arról beszélt, megbánta és sajnálja a tettét, irgalmat kér a bíróságtól. Az ítélet még nem jogerős.

Nem nyomoznak tovább Trafik-ügyben

Az ügyészség szerint nem történt bűncselekmény, és nincs értelme tovább nyomozni a szekszárdi trafikügyben. Három éve hangfelvétel készült arról, hogyan véleményezték az önkormányzati képviselők a trafikpályázatok jelentkezőit. Az akkori Fideszes polgármester arról beszélt, hogy elkötelezett jobboldalinak kell nyerniük. Az ügyészség szerint azonban nem bizonyítható, hogy a beszélgetésnek bármilyen hatása lett volna a pályázatok elbírálására.

Vita egy titkos hangfelvételről


szerző:
2016.01.29. 18:40
Vita egy titkos hangfelvételről

Bűnpártolással vádolja a Miniszterelnökség Hadházy Ákos LMP-s szóvivőt, mert csak négy évvel később mutatott be egy olyan felvételt, amin a közpénzek szabálytalan felhasználásáról beszélnek. A politikus azt mondta, ő tett feljelentést, viszont ezzel sem a rendőrség, sem az adóhatóság nem foglalkozott érdemben.

Politikai nézetei miatt kellett mennie

Félmillió forintra büntettek egy miskolci önkormányzati céget, az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint ugyanis azért küldtek el egy náluk dolgozó férfit, mert az ellenzék jelöltjeként indult a választásokon. Erről titokban hangfelvétel is készült. A döntés egyelőre nem jogerős, az önkormányzati cég fellebbez az ügyben.

Eltérő felvételek a vesztegetési perben

Ugyanakkor és ugyanott készültek, mégis különböző beszélgetések szerepelnek azon a két hangfelvételen, amelyek Hiszékeny Dezső volt 13. kerületi alpolgármester és egy fedett nyomozó találkozásáról készültek. A bíróság ezért szakértőt rendelt ki, hogy megvizsgálják, manipulálták-e valamelyiket. A vád szerint a szocialista politikus 5 millió forint kenőpénzt kért egy kiadásra szánt üzlethelyiségért.

Finkelstein: A lényeg, hogy legyen ellenségkép

Ha azzal kampányolsz, hogy ezt vagy azt a csoportot kidobod az országból, inkább lehet esélyed, mintha valami racionális dologról, például a nyugdíjreformról beszélsz - ezt mondta Orbán Viktor nem hivatalos tanácsadója Arthur J. Finkelstein egy 5 évvel ezelőtti rendezvényen. A hangfelvételt a 444.hu mutatta be. A Fidesz szerint a menekültek elleni lépéseknek nincs köze a politikai tanácsadóhoz.

Lázár: Riasztó állapotban van az állam

Húsz évig még biztosan nem érjük utol a nyugati béreket, riasztó állapotban van a magyar állam, és a kormány reformtörekvéseit a saját minisztériumai lehetetlenítik el. Egyebek mellett ezeket mondta Lázár János egy pénteki építészfórumon, Székesfehérváron. Az RTL Híradó birtokába került hangfelvétel szerint Lázár János arról is beszélt: nem véletlenül ragaszkodnak az önkormányzatok ahhoz, hogy építési hatóságként is működjenek, mert ez szerinte "befolyásolási pont és szívességi bank is". Hiába kérdeztük, hogy ez pontosan mit jelent, a Miniszterelnökség szerint az elhangzottakat nem kell magyarázni.

Előzetes: A másodpilóta szándékosan zuhanhatott le

Erre a feketedoboz által rögzített hangfelvételből következtet a francia ügyészség. Miután a kapitány kiment a vécére, Andreas Lubitz átvette az irányítást, és megnyomta azt a gombot, amitől a gép nagy sebességgel ereszkedni kezdett. Hogy mi hallatszik még a felvételen, elmondjuk hat órakor az RTL Híradóban.

Lemondott a „tarkónlövős” polgármester

Haszilló Ferenc azért akar megválni mandátumától, mert egy kiszivárgott  hangfelvételen tarkólövést szorgalmaz liberális politikusoknak valamint zsidózik és cigányozik.

XXI. század 13-04-09


szerző:
2013.04.10. 00:05
XXI. század 13-04-09

XXI. század: Egy tízórás hangfelvétel. Két pártkatonát hallgat ki másik kettő, miközben őket is lehallgatják, hogy jól végzik-e a dolgukat. Aki a jegyzőkönyvet kapja, maga is bűnös, az állampárt főtitkára. Színpadra illő komédia a tragikus valóságról. Rákosi Mátyás és Gerő Ernő vallomása Aczél Györgynek és Nógrádi Sándornak a pártállami diktatúra természetéről.

Fókusz 13-01-21


szerző:
2013.01.21. 20:55
Fókusz 13-01-21

Fókusz: Lebuktatták? A Blikk szerint hangfelvétel bizonyítja, hogy Veronika a testét árulja. Ciki vagy menő? - Sztároknak szóló üzenetek és szerelmi vallomások, amelyeket végül milliók töltenek le az internetről. Életbevágók - Ki dönthet egy menthetetlen sérült életben tartásáról? Egy film, amely súlyos tabutémát feszeget.

Jacko-per: Szörnyű felvételek a nyitónapon

Jacko altatóktól bódult hangja hallható azon a felvételen, amit a zenész orvosa elleni per nyitónapján mutattak be az esküdteknek.

Életéért könyörgött a csepeli tanár

A csepeli áldozatok utolsó perceit rögzítő felvétel annyira megrázó, hogy zárt tárgyaláson hallgatták meg.

„Ma még életben vagyok”


szerző:
2010.10.11. 21:53
„Ma még életben vagyok”

A Radio Dabangán volt hallható ez a beszélgetés, melyen feltehetően a rabul ejtett magyar békefenntartó beszél kétségbeejtő helyzetéről.

A magyar békefenntartó van fogságban?

A Radio Dabanga honlapján hallható az a hangfelvétel, amelyen az elrabolt magyar férfi beszél.

Visszacsorgatott tized a képviselőknek

A kedvező döntésekért cserébe egy építési vállalkozónak az elnyert munka után tíz százalékot kell „visszaadnia”.

Fókusz 10-06-30


szerző:
2010.06.30. 20:40
Fókusz 10-06-30

Fókusz: Egy őrült nap az X-Faktor mentorával! Ártalmas lehet-e az egészségre a tangapapucs? Döbbenetes hangfelvétel a rejtélyes Farkas Helga-bűnügyben. Ocskay Gábor sisakja segített a szendrői tűzoltóknak.

Szanyi átjelentkezésre buzdított

A szocialista képviselő azt állítja: a buzdításról szóló hanganyagot megvágták és manipulálták.

Adatbázist vezetnek a pártszimpatizánsokról?

A nagy pártok rágalmazásnak tartják az illegális adatbázisok létezéséről terjedő hangfelvételeket.

Magyarok Nyilai: 3 kilós bombákat készítettek

Újabb hangfelvétel került az RTL Klub birtokába a Magyarok Nyilai nevű csoport utolsó akciójáról.

Rejtélyes hangfelvételtől tarthat Budaházy?

Információink szerint egy hangfelvétel az egyik legfőbb bizonyíték a terrorcselekmények elkövetésével gyanúsított Budaházy György ellen.

Sikamlós hangfelvétel Berlusconiról!

A felvételen állítólag az olasz kormányfő és egy callgirl beszélgetése hallható, mielőtt ágyba bújnának.

Leleplező hangfelvétel!


szerző:
2009.05.18. 20:20
Leleplező hangfelvétel!

A parkolási cég vezetője tudott a parkolóőrök visszaéléseiről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való