KERESÉS search-close

halálos baleset

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halálos baleset"

Nem tartotta be a követési távolságot, halálos balesetet okozhatott

Egy ember meghalt, egy másik pedig maradandó fogyatékosságot szenvedett egy balesetben, ami azért történt, mert egy kisteherautó sofőrje nem tartotta be a követési távolságot. A tragédia 2017. novemberében történt a 8-as főúton, a furgon vezetője ellen most emeltek vádat. A vétlen autós vesztette életét.

Nem tudta bevenni a kanyart

Egy 38 éves férfi a helyszínen meghalt, négyen súlyosan megsérültek, miután 2 autó összeütközött vasárnap délután Nyírcsaholy közelében. Információink szerint az egyik kocsi túl gyorsan mehetett, nem tudta bevenni a kanyart, feltehetően kisodródott és a szemből érkező kisteherautónak ütközött.

Minden évben történik olyan tragédia, amikor útkarbantartók halnak meg

Figyelmetlen sofőröknek is köszönhető, hogy szinte minden évben történik olyan tragédia, amikor útkarbantartók halnak meg. A Magyar Közút megrázó videókkal kezdett új kampányba. A felvételeken az áldozatok családjai, barátai és a közút munkatársai mesélnek a tragédiákról. Így akarják felhívni a sofőrök figyelmét, hogy vigyázzanak az úton dolgozókra.

A dél-koreai hírcsatornák éjjel-nappal a dunai hajótragédiáról tudósítanak

A dél-koreai híradásokban is folyamatosan a szerda esti dunai hajóbalesetről van szó. Az itt élő honfitársaik szintén döbbenten állnak a tragédia előtt, és közben ők sem értik, pontosan hogyan történhet meg egy ilyen katasztrófa? Videótelefonon beszéltünk egy Dél-Koreában élő magyar nővel, aki szerint a helyiek különösen ügyelnek a biztonságra, ezért sem értik, miért nem figyeltek jobban a hajón?

A búvárok próbálják felmérni, hogyan tudnák megközelíteni az elsüllyedt hajót

A Hableány városnéző hajó szerda este süllyedt el, miután egy szállodahajó a Dunán utolérte és maga alá gyűrte. Fedélzetén 33 dél-koreai turista és a két fős magyar személyzet utazott. Csupán heten élték túl a tragédiát. Heten életüket vesztették, huszonegy ember holttestét pedig még mindig keresik.

Másodpercek alatt süllyedt el a Hableány, még vészjelzés leadására sem volt idő

A baleset olyan gyorsan történt, hogy még vészjelzés leadására sem volt mód. A Hableány rendszeresen közlekedett a Dunán, évente több ezer utasnak mutatta meg a várost. Hiába volt a fedélzeten könnyen hozzáférhető helyen elhelyezve mentőmellény, a dél-koreai turistáknak esélyük sem volt magukra csatolni őket. Ehhez legalább 3 percre lett volna szükségük, ehhez képest a hajó 7 másodperc alatt süllyedt el.

Mi okozhatja a legtöbb halálos balesetet a 4-es főúton?

A magyar halálútként emlegetik. A Budapesttől Záhonyig tartó rettegett 4-es főúton minden napra jut egy baleset. Most is tíz embert gyászolnak. Mi történik a legveszélyesebb magyar utakon az autósokkal?

29 halott a madeirai buszbalesetben

29-en meghaltak, amikor egy német turistákat szállító busz lesodródott egy útról majd felborult a Portugáliához tartozó Atlanti-óceáni szigeten, Madeirán. A szerencsétlenségben 27-en sérültek meg. Az áldozatok többsége német, de köztük van a portugál sofőr és az idegenvezető is. A busz egy hegyoldalon állt meg, egy házat is megrongált.

Hat évre enyhítették jogerősen a szentendrei úti baleset okozójának büntetését

Hat évre enyhítették jogerősen a szentendrei úti baleset okozójának büntetését. A fiatalember vállalja a felelősséget, de az ítélethirdetésre nem jött el. Első fokon hét év hat hónapot kapott, ezt enyhítette most a bíróság. A vád szerint két éve márciusban belerohant egy piros lámpánál álló autóba, amiben ketten haltak meg. Több, mint 160-al száguldott, az ügyészség szerint részegen vezette a kocsit. Az utolsó szó jogán, múlt héten sírva kért bocsánatot a bíróságon.

Kétszáz óra közmunka, amiért társaival elmenekült egy halálos baleset helyszínéről

Segítségnyújtás elmulasztása miatt kétszáz óra közmunkára ítélt a bíróság egy férfit, aki társaival együtt elmenekült egy halálos baleset helyszínéről 2017. októberében Izsófalvánál. Egy társaság tagjai haladtak egymás után két autóval. Az első lesodródott az útról és felborult, a sofőr kirepült a kocsiból. A másodikként, nagy sebességgel érkező autó halálra gázolta. A gázoló autóból ezután mindenki kiugrott, és elhagyta a helyszínt. A bíróság a sofőrt már korábban elítélte, most az egyik utas állt bíróság elé.

Néhány másodpercig nem figyelt, nekicsapódott az elszabadult pótkocsinak

Alig néhány másodpercig nem figyelt csak, halálos baleset gondatlan okozása miatt felelhet. Vádat emeltek az ellen a román sofőr ellen, aki még 2017 januárjában az M1-es autópályán egy elszabadult pótkocsinak csapódott. Egyik utasa a helyszínen meghalt, ő és a vele utazó harmadik férfi súlyosan megsérültek.

Öten haltak meg az autós miatt

Börtönbe kerülhet a sofőr, aki az ügyészség szerint halálos tömegszerencsétlenséget okozott az M3-as autópályán 2016 decemberében. Öten meghaltak, több mint harmincan megsérültek, amikor egy busz felborult, majd tíz autó egymásba rohant. Az ügyészség azzal vádol egy 49 éves nőt, hogy a baleset miatta történt. Előzni akarta a buszt, de a jeges úton megcsúszott, és nekicsapódott.

Kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt az utakon

Tragikus autóbalesetek sorozata - összesen kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt. Az egyik tragikus baleset az M1-es autópályán történt, Mosonmagyaróvárnál. Két nő halt meg, miután az őket szállító autó szalagkorlátnak csapódott. Az egyik utas azt mondta Híradónknak, hogy Ausztriába vittek barátjával három nőt, akik beteggondozóként dolgoznak kint. Miután a korlátnak csapódtak, többen beléjük hajtottak. Összesen 4 autó és egy kamion tört össze.

Szívbetegsége miatt kiengedték a börtönből M. Richárdot

Szívbillentyű elégtelensége van, ezért engedték szabadon – ezt mondta a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottja az RTL Híradónak. A bíróság elfogadta az orvosszakértői véleményt, amely szerint a férfit hamarosan meg kell műteni, az előzetes vizsgálatokat a nyomkövető akadályozná, ezért azt sem kell viselnie. A férfi a vád szerint 2017-ben száguldott sportkocsijával a fővárosban, egy szabálytalanul kanyarodó autóval ütközött, ketten meghaltak.

Megdobta a patka, busznak rohant

Kocsijával a szembe jövő busznak ütközött és meghalt egy autós Bátonyterenyén délelőtt. A balesetet az okozta, hogy az autó nekiment a padkának, ami megdobta, egyenesen a busz elé. A kocsit egy idős férfi vezette, holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból. A buszon a sofőrön kívül egy utas volt, nekik nem esett bajuk.

Magyarok haltak meg Bangokban


szerző:
2019.01.08. 18:54
Magyarok haltak meg Bangokban

Meghalt két magyar Thaiföld fővárosában, miután motorjuk belement egy furgonba.

Az egész falu gyászolja az autóbalesetben elhunyt két fiatalt

Az egész falu gyászolja a szombati autóbalesetben elhunyt két 18 éves fiatalt a Komárom-Esztergom megyei Banán. A két barát Győrbe tartott, amikor a havas úton megcsúsztak és frontálisan ütköztek a szembejövő autóssal. Mindketten a helyszínen meghaltak. Egyikük 5 éves kishúga csak vasárnap tudta meg, mi történt testvérével, hosszú percekig csak zokogott, nem tudott megszólalni.

 

A buszvezető és a balesetet okozó autó sofőrje ellen is vádemelést javasolnak

A buszvezető és a balesetet okozó autó sofőrje ellen is vádemelést javasol a rendőrség az M3-as autópályán két évvel ezelőtt történt buszbaleset miatt. A turistacsoport a bécsi adventi vásárról tartott hazafelé, amikor buszukat egy autó előzni kezdte, megcsúszott és eléjük vágódott. A busz fékezni próbált, de felborult. A szerencsétlenségben 5-en meghaltak, több mint harmincan pedig megsérültek.

 

Tragédia az 1-es főúton, esélyük sem volt a túlélésre

Egymást érték a halálos balesetek az országban. Kora reggel az 1-es főúton, Bicskén történt tragédia. Két autó frontálisan rohant egymásba. Mindkét kocsi sofőrje meghalt, esélyük sem volt a túlélésre. Az RTL Híradó úgy tudja: egy szabálytalan manőver okozhatta a tragédiát. Az egyik jármű vezetője a záróvonal ellenére próbált előzni, eközben ütközött neki a szemből érkező autónak.

Halálos balesetek több megyében is

Több halálos baleset történt reggel. Székesfehérvárnál a 81-es úton két autó és egy kamion ütközött össze. Az egyik kocsi sofőrje halt meg, két embert kellett kórházba szállítani. A Somogy megyei Kiskorpádnál egy kisbusz és egy autó csapódott egymásnak. Az ütközés akkora volt, hogy kiszakadt az egyik autó motorja és a váltója is. Itt is az egyik sofőr vesztette életét és két embert kellett kórházba szállítani.

Fának csapódott az autójuk, egy 18 éves fiatal halt meg

Meghalt egy 18 éves fiatal, fának csapódott az autójuk csütörtökön késő este Iregszemcse közelében. Rajta kívül ketten ültek a kocsiban, az áldozat egyik barátja vezette, méghozzá ittasan. Ő karcolásokkal megúszta a balesetet, harmadik társuk életveszélyesen megsérült. Pogányban pedig öt férfi sérült meg, amikor egy terepjáró nem adott elsőbbséget a főúton érkező személyautónak ma reggel.

Sokkoló: idén még 100-an fognak meghalni az utakon

Sokkoló videót tett közé a rendőrség. Kiszámolták, hogy matematikai alapon idén még 100-an fognak meghalni az utakon különböző balesetekben. Az év első tíz hónapjában, eddig 513 –an haltak meg, ezért kérik arra az embereket, hogy figyeljenek egymásra az utakon. Alig egy órával a videó megjelenés után máris történt egy halálos baleset Érden.

Hallották a jajveszékelést, de nem tudtak segíteni

Két tragikus baleset is történt az elmúlt 24 órában. Az M6-os autópályán, Paks közelében ketten meghaltak és ketten megsérültek, amikor két kocsi összeütközött. Mór közelében is halálos baleset történt. Ott egy kisbusz és egy kamion ütközött. Egy 60 éves férfi a helyszínen meghalt, öten pedig megsérültek. A baleset egyik szemtanúja azt mondta az RTL Híradónak, hiába hallották a jajveszékelést, segíteni nem tudtak.

Sok halálos baleset történt egy nap alatt

Szinte egymás után történtek a súlyos balesetek az elmúlt 24 órában. Vácnál heten sérültek meg, köztük három gyerek, amikor 3 autó ütközött össze. Pörbölynél apát és két fiát kellett kórházba vinni, miután kocsijukkal árokba borultak. Lajosmizsénél meghalt egy nő, amikor szemből autójába rohant egy kisbusz. Az M5-ösön pedig egy kamion utasa halt meg.

Elítélték a részeg sofőrt

Három és fél évre ítélte a bíróság azt a román férfit, aki még 2016. augusztus 20-án részegen halálos balesetet okozott a III. kerületben. Egy ismerősével akart elindulni, de alig tett meg 50 métert, máris egy másik kocsinak ütköztek. A balesetben a vétkes autós utasa meghalt, a részeg sofőrnek csak a lába tört el.

Hét és fél millióért enyhítenének a házi őrizetén

Szabadon járhatna Budapesten és Pest megyében a Dózsa György úti halálos baleset egyik gyanúsítottja. A bíróság enyhítené a házi őrizetét, ha hét és félmillió forint óvadékot fizet. A férfi luxuskocsijával száguldozott Budapesten tavaly, amikor összeütközött egy másik autóval. A roncsok egy trolimegállóba csapódtak. Többen súlyosan megsérültek, a másik autó két utasa pedig meghalt.

Kazánrobbanás: egy idős férfi meghalt

Felrobbant kazán miatt halt meg egy ember Mosonmagyaróváron. Úgy tudni idén először fűtött volna be az idős házaspár, ám a vegyestüzelésű kazán kedd délután valamiért felrobbant. A férj meghalt, felesége nem sérült meg. Az szakértő szerint ilyenkor, a fűtési szezon kezdetén nem csak a kéményeket, hanem a fűtőkészülékeket is érdemes megvizsgáltatni.

Halálos autóbaleset egy róka miatt

Meghalt egy 51 éves férfi, mert miután elgázolt egy rókát, elrántotta a kormányt, és nekicsapódott a szembejövő autónak. A tragikus ütközés Tiszaújvárosnál történt, szerda hajnalban. A másik kocsi is összetört, de a vezetője nem sérült meg. Alig két órával később, és nagyjából ötven kilométerrel arrébb szintén halálos balesethez riasztották a rendőröket. Ott egy nő halt meg miután egy kamionnal, majd egy kisteherautóval ütközött.

5 év börtön a száguldozónak

Saját magát tartja felelősnek, hiszen a kocsiban ült a fia is – ezt mondta az utolsó szó jogán az a szegedi férfi, akit ma jogerősen 5 év börtönre ítélt a Szegedi Törvényszék. Még 2015-ben okozott halálos balesetet, autójával bedrogozva száguldozott, majd előzés után felborult és egy házfalnak csapódott Szegeden, egy 17 éves fiú szörnyethalt.

Kamionnak rohant egy autó, meghalt a fiatal sofőr

Frontálisan összeütközött egy kocsi és egy kamion tegnap késő este a 44-es főúton Nyárlőrinc közelében. A kamionos próbálta elkerülni az ütközést, de nem sikerült neki.

11 áldozat az utakon


szerző:
2018.09.10. 18:00
11 áldozat az utakon

Két nap alatt tizenegy ember halt meg közúti balesetben. A legsúlyosabb vasárnap délután az 51 es úton történt, négyen haltak meg. Ott egy 56 éves sofőr hibázhatott. Kocsija a padkára hajtott. Az asszony megpróbálta visszakormányozni az autót, de átsodródott a szembejövők sávjába.

Kiszabadult Eva Rezesova


szerző:
2018.08.28. 16:50
Kiszabadult Eva Rezesova

Kedd reggel kiengedték a börtönből Eva Rezesovát. A szlovák milliomosnő 2012-ben okozott halálos balesetet az M3-as autópályán. Részegen belerohant egy kocsiba, utasai közül hárman ott égtek halálra, a negyedik áldozat a kórházban halt bele sérüléseibe. Kilenc évet kapott, most hat börtönben töltött év után, jó magaviselete miatt hazamehetett. Édesanyja és kisebbik lánya várta az utcán. Stábunk is ott volt, amikor kiszabadult.

Elhunyt társaikra emlékeztek a motorosok

700 motoros vonult fel a Mátrában, hogy megemlékezzenek a motoros balesetekben elhunyt társaikra. A túra Gyöngyösről indult és Kékestetőre tartott.

Kamionok rohantak egymásba

Összepréselte a fülkét a rakomány, meghalt az egyik váltósofőr. Három kamion rohant egymásba az M5-ös autópályán. Egy útakadály miatt fékezett a kocsisor, az első és a második teherautó meg tudott állni, de hátulról egy harmadik egymásra tolta a kamionokat.

Halálos balesetek országszerte

Több halálos baleset történt az ország útjain tegnap. Szentgotthárdnál egy középkorú nő vesztette életét, miután autója megcsúszhatott a vizes úton és egy szemből érkező kisbusznak csapódott.

MENTŐ-BUSZ BALESET: Meghalt a sofőr és a beteg is

Ketten meghaltak, többen megsérültek mikor egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz összeütközött Szolnokon. A balesetben a mentőautó vezetője és a szállított beteg vesztette életét.

#HELYSZÍNELŐ: Halálos baleset az M7-esen

Egy kisteherautó tartálykocsinak majd személyautónak csapódott az M7-esen. A sofőr beszorult az autóba, és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Bocsánatot kért a két fiatal halálát okozó sofőr

Nem tett vallomást a halálos baleset okozásával vádolt férfi, aki nagy sebességgel, ittasan csapódott kocsijával egy, a piros lámpánál várakozó autóba még 2017. márciusában. A vétlen autóban a 21 éves Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos és a vele egyidős barátja halt meg.

Szeretne a sofőr szemébe nézni a gyászoló anya

Csaknem két hónappal a tragédia után sem kereste meg a sofőr, aki a fia halálát okozta - ezt mondta Híradónknak az autóbalesetben meghalt fiatal váci focista, Molnár Erik Emánuel édesanyja.  

Börtönbe kerülhet a gyorshajtó

5 évet is kaphat az a sofőr, aki halálos balesetet okozott egy éve Szentkirály közelében. A 24 éves férfi a balesetben elvesztette édesanyját, és egy szabályosan közlekedő autós is szörnyethalt.

Lángolt az autó az ütközéstől

Öten megsérültek, egy kocsi pedig kigyulladt Kunszentmártonnál egy hármas karambolban. Az M6-os autópályán pedig meghalt egy kisteherautó sofőrje, amikor belerohant az előtte haladó kamionba.

 

Családanya halt meg a balesetben


szerző:
2018.04.23. 18:00
Családanya halt meg a balesetben

Családanya halt meg vasárnap este egy karambolban Bócsa közelében, miután összeütköztek egy szembe jövő autóval. Úgy tudjuk, a kocsit a férje vezette.

Halálos baleset otthonuktól alig pár méterre

Otthonuktól alig pár méterre szenvedett halálos balesetet egy házaspár péntek este, Letenyén. Hazafelé tartottak, amikor a főútról be akartak kanyarodni házuk utcájába, egy szemből érkező Audi viszont akkora sebességgel jött, a kanyarodó autó nem jutott át a kereszteződésen.

Két halálos baleset az elmúlt 24 órában

Kedd reggel a Veszprémet elkerülő úton ütközött össze két autó, ott egy 56 éves férfi vesztette életét. Hétfő délután pedig az M2- es és az M0-as autópálya találkozásánál borult árokba egy kocsi, vezetője a helyszínen meghalt, két utasa megsérült.

 

Tragikus balesetek a sztrádákon

Halálos balesetek az autópályákon. Nem volt bekötve, ezért kirepült a kocsijából az a sofőr, aki az M3-as autópályán szalagkorlátnak ütközött majd az árokba csapódott.

 

TRAGIKUS: a helyszínen vesztette életét a 19 éves sofőr

Két autó ütközött frontálisan a 76-os főúton, a balesetet okozó 19 éves sofőr a helyszínen életét vesztette. A másik kocsiban egy négytagú család utazott, a hátsó ülésen két gyerek ült. A helyszínre négy mentőautó is érkezett, ám végül kiderült, hogy a család tagjai megúszták könnyebb sérülésekkel

A tárgyalás előtt lett rosszul a karambolozó

Orvoshoz engedték a rendőrök, de egy étterembe is beugrott a nyomkövetővel a fővárosi Dózsa György úti halálos baleset egyik gyanúsítottja. Tavaly Mercedesével összeütközött egy másik kocsival – ketten meghaltak. A szabályszegés miatt két napja újra őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték letartóztatását. A tárgyalás előtt azonban rosszul lett és kórházba került.

Ketten haltak meg miatta


szerző:
2017.12.16. 18:06
Ketten haltak meg miatta

Drogosan, jogosítvány nélkül vezetett és halálos balesetet okozott. Nyolc évet kapott nem jogerősen az a sofőr, akinek az autójában két ember halt meg nyáron egy rosszul sikerült előzés után Székesfehérvár közelében. Ráadásul a baleset után nem segített utasain, hanem elmenekült.

 

HALÁLOS BALESET: frontálisan ütköztek

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött két személygépkocsi kora reggel a 7-es számú főúton. A baleset következtében a helyszínen életét vesztette egy 48 éves férfi, további két személyt pedig súlyos sérülésekkel vittek a mentők kórházba.

A vétlen sofőr halt meg


szerző:
2017.11.11. 18:00
A vétlen sofőr halt meg

Négy autó ütközött össze Somogyban. Egy nő meghalt, ketten súlyosan megsérültek a Nagybajomnál történt balesetben.

Gázkazán robbant fel egy házban

Meghalt egy 22 éves lány, amikor felrobbant a házukban lévő kazán a Pest megyei Gödön. Egy 48 éves férfi pedig életveszélyesen megsérült. A robbanás pillanatában mindketten a kazánházban voltak, papírokat raktak a tűzre. A lány még élt, amikor a családja a romok között megtalálta, de a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe. A férfi életéért jelenleg is küzdenek az orvosok.

Ráomlott a födém, meghalt a fiú

Meghalt egy 12 éves gyerek, miután ráomlott használaton kívüli épület mennyezete. A fiú barátaival játszott az egykori szivattyúházban, amikor pénteken a baleset történt. Hiába küldtek hozzá mentőhelikoptert, már csak a holtteste került elő a romok alól.

SOKKOLÓ KÉPEK: balesetek az utakon

Családi tragédia az autópályán: egy férfi meghalt, 12 éves fia súlyosan megsérült, amikor hátulról belerohant egy kamion az autójukba, amivel a leállósávban álltak. Az elmúlt egy napban több közúti baleset is történt. Miskolcon egy kőszállító teherautóval ütközött egy személykocsi a Bükkszentlászlóra vezető úton kedden este. A személykocsi vezetője szörnyethalt. Pécs határában az autópályán egy cukorrépát szállító kamion borult az oldalára.

Házaspár halt meg a balesetben

Férj és feleség halt meg egy balesetben mára virradóra a Somogy megyei Szőlősgyöröknél. Fának csapódtak autójukkal, miután kikerültek egy kerékpárost. Nógrád megyében, Dejtáron egy gyalogost gázoltak halálra.

Máig rejtély, miért zuhant ki

Csaknem fél évvel a tragikus baleset után is rejtély: miért esett ki menet közben egy férfi az egyik BKV-buszból, Budapesten. Már nem tudták megmenteni az életét. Édesanyja azóta is az okokat keresi. Híradónknak azt mondta: a busz ajtaja lehetett rossz.

Nem tudták újraéleszteni a biciklist

Elvakította a szembejövő traktor – ezt mondta az az autós, aki halálra gázolt egy szabályosan közlekedő kerékpárost a Bács-kiskun megyei Csengődön. A balesetet okozó sofőr azonnal segítséget kért, a mentők kiérkezéséig többen is részt vettek a biciklis újraélesztésében, de végül nem jártak sikerrel.

2-3 nappal a baleset előtt fogyaszthatta a kokaint

2-3 nappal a baleset előtt fogyaszthatta a kokaint a Dózsa György úti baleset gyanúsítottja – ez derül ki a nemrég elkészített orvosszakértői jelentésből. Úgy tudjuk, csak a vizeletében tudták kimutatni a drogot, a véréből már kiürült, így ez nem befolyásolta a vezetésben. A férfit hétfőn helyezték házi őrizetbe, nyomkövetőt azonban nem kell viselnie. Ügyvédje azt mondta, hogy ügyfele beismerte felelősségét és részletes vallomást is tett.

A balesetben a vétkes autó utasa meghalt, a részeg sofőrnek a lába tört el

Nyolc évre is ítélheti a bíróság azt a román férfit, aki tavaly augusztus 20-án részegen halálos balesetet okozott a III. kerületben. Az ügyészség szerint a vádlott egy ismerősével akart elindulni valahova, de alig tett meg ötven métert, amikor egy másik kocsinak ütköztek. A balesetben a vétkes autó utasa meghalt, a részeg sofőrnek a lába tört el.

Fának csapódott, azonnal meghalt

Fának csapódott autójával és azonnal meghalt egy 24 éves fiatal Orosházánál kora reggel. Nem tudni, miért tért le az útról. A tűzoltók vágták ki a roncsból. A Pest megyei Áporkánál pedig egy gyalogost gázoltak halálra hajnalban. Ő is a helyszínen meghalt.

Családja előtt fulladt vízbe a 18 éves fiú

Újabb tragédia a Balatonon! Egy 18 éves fiú fulladt a vízbe szombat délután Balatonmáriafürdőnél. Vizibicikliről beugrott a mély vízbe, pedig nem tudott úszni. Sőt a körülötte lévő családtagok sem, így ők sem tudtak segíteni a fiatalnak. A környéken lévők viszont próbálták kimenteni, de hiába. A fiú holttestét több mint 3 órás kutatás után a vízimentők hozták felszínre. Az idei szezonban ő már a 15. halálos áldozat a Balatonnál. Tíz éve nem fulladtak ilyen sokan a vízbe.

Másképp látták a szemtanúk a halálos csúszást

Fejetlenségről számoltak be, azok a szemtanúk az RTL Híradónak, akik ott voltak a budapesti Aquaworldben, amikor szerdán meghalt egy idős férfi. A beszámolók szerint a vízimentők nem tudták, hogyan kell használni a defibrillátort, amiben akkumulátor sem volt.  A fürdő belső vizsgálata szerint azonban minden szabályos volt, még az is, hogy az akkumulátor nem volt a készülékben.

 

TRAGIKUS: szörnyethalt a személygépkocsi sofőrje

Személygépkocsi és kamion ütközött a tiszafüred közeli 33-as úton. Mikor a tűzoltók kiértek, még mindig lángolt az autó, a sofőrt már nem tudták megmenteni.

Halálos sárkányrepülő-baleset

Egy tizenhat éves lány halt meg egy Székesfehérvár közeli reptéren, amikor lezuhant egy sárkányrepülő, ami sétarepülésre vitte. A gépet egy tapasztalt pilóta vezette, ő is meghalt. Szemtanúk szerint a motoros kisgép a levegőben esett szét, miután eltört a szárny fő tartóeleme. A roncsok több száz méteres körben szóródtak szét. A lányt a szülei a reptéren várták, édesanyja sokkot kapott, amikor megtudta mi történt.

 

Keresztbe fordult az autója

Megcsúszott és keresztbefordult az esős úton egy tizenkilenc éves férfi autójával a Csongrád megyei Mindszent közelében, a kocsiba egy másik autó is belevágódott. A tizenkilenc éves férfi szörnyethalt, a másik sofőr súlyosan megsérült. Híradónk úgy tudja, az áldozat egy éve szerzett jogosítványt, dolgozni indult. Élettársa azt is elmondta, hogy párja két éve vesztette el az édesapját, aki szintén közlekedési balesetben halt meg.

 

Tejszínhab-szifon okozta a blogger halálát!

Felrobbant egy tejszínhab-szifon a kezében, így halt meg egy harminchárom éves, népszerű fitnesz blogger. Rebecca Burger szívrohamot kapott, amikor a szerkezet alkatrészei nekicsapódtak a mellkasának, és az életét ezután már nem tudták megmenteni. Az Instagram oldalán családja közzé tette azt a habszifont, ami a végzetes balesetet okozta, azzal a felhívással, hogy mindenki vigyázzon, ha használ ilyet.

Gyorsabban ment, részeg is volt – azt állítja, hogy bedrogozták

Drogot csempészhettek az italába, mielőtt autóba ült - ezt mondta a bíróságon az a nő, aki tavaly nyáron halálos balesetet okozott a Békés megyei Sarkadon. Ő vezetett, amikor három fának is nekiütköztek. A kocsiban a sofőrön kívül ketten ültek, egyikük meghalt, a másik súlyosan megsérült. A nő jóval gyorsabban ment a megengedettnél és részeg is volt.

Tragikus baleset: Benjámin édesapja nem érti az ítéletet

A törvény szerint akár 5 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható az, aki ittas ember kezébe adja a slusszkulcsot. Pálinkás Benjámin édesapja ezért nem érti, hogy a fia halálával végződött baleset után miért olyan ítélet született, amilyen. Szerinte senkinek sem állt érdekében a teljes igazság kiderítése abban az ügyben, amelyben egy NB-I-es focista is érintett.

Több halálos baleset is történt országszerte

Debrecenben frontálisan összeütközött két kocsi, egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek. Oroszlányban fának hajtott egy autós, a sofőr felesége halt meg a balesetben. Pécs határában, két autóban öt fiatal sérült meg súlyosan, valószínűleg túl gyorsan hajtottak.

Halálos balesetet okozott, nem vezethetett volna a sofőr

Betegsége miatt okozhatott halálos balesetet egy 70 éves férfi. Vádat emelt ellene az ügyészség. Kiderült, hogy krónikus betegségei miatt orvosai eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült. Azt is megállapították, hogy az idős férfi még a felírt gyógyszereit sem szedte. A híradónak nyilatkozó háziorvos azt mondja, legtöbben látás és vérnyomás problémáikat akarják eltitkolni, de ezek kiszűrhetők.

Buszmegállónak csapódott - ketten meghaltak

Ketten vesztették életüket a Dózsa György úti karambolban hétfőn, ahol az egyik sofőr a kecskeméti maffiaper vádlottja volt és valószínűleg drogot fogyasztott vezetés előtt. Megrázó képsorok a helyszínen. A beszámolók szerint egy fehér kabrió nagy sebességgel, fékezés nélkül ütközött egy másik autóval és a buszmegállónak csapódott. A járdán várakozó 23 éves férfi a helyszínen, egy másik sérült a kórházban vesztette életét. Az áldozatok kollégák voltak a közeli Fővárosi Vízműveknél dolgoztak együtt.

Fókusz 2017-05-16


szerző:
2017.05.16. 17:25
A vétlen autós és utasa halt meg

Ketten meghaltak, amikor terepjáró ütközött egy szabályosan közlekedő kocsiba a Pest megyei Zsámbék közelében. Mindkét áldozat a vétlen autóban ült. Az eddigi vizsgálatok szerint a terepjáró lesodródott az úrtól, ezért csapódott a szemből érkező kocsiba. A balesetben egy kisteherautó is összetört. A sofőrje azért hajtott az árokban, hogy kikerülje a karambolozó autókat.

Fókusz 2017-03-20


szerző:
2017.03.20. 19:00
Súlyosabb büntetés a gázolónak

Súlyosabb büntetést kapott az Örs vezér téri gázoló, aki miatt egy négygyermekes anya meghalt, és hárman megsérültek 2013-ban. A férfi egy villamosmegállóba hajtott, miután rosszul lett. Kiderült, hogy epilepsziás volt, de ezt titkolta háziorvosa előtt, nehogy elvegyék a jogosítványát. Első fokon egy évet kapott, ezt most másfél évre súlyosbították.

Halálos baleset: fának csapódtak

Mindössze négy hónapja van jogosítványa annak a tizennyolc éves fiúnak, aki egy másik halálos balesetet okozott. A borsod megyei Erdőbényén fának ütközött a kocsijával, a mellette ülő tizenkilenc éves barátja azonnal meghalt. A sofőr életveszélyesen megsérült. Ők sem kapcsolták be a biztonsági övet.

Kirepült a kocsiból, meghalt

Fiatal halt meg egy borsodi balesetben, Csongrád megyében pedig egy autós kirepült a kocsijából, ez okozta a halálát. Valószínűleg elaludt a volánnál, szalagkorlátnak ütközött, majd az út menti árokba csapódott az M5-ös autópályán Csengele közelében. Hiába volt a kocsija tele légzsákkal, ezek sem tudták megmenteni a sofőr életét, mert nem használta a biztonsági övet. A rendőrség szerint az öv használatával sok esetben elkerülhető a tragédia. Az egyik szemtanú azt mondta, közvetlenül a baleset után sokan egyszerűen elhajtottak a roncs mellett, és nem álltak meg segíteni.

Összeroncsolódott és kigyulladt

Brutális baleset Budapesten. Egy autó és kamion ütközött frontálisan a Bécsi úton éjjel. A BMW-t egy középkorú férfi vezette, azt, hogy kocsija miért sodródott át a szemközti sávba, nem tudni. Az autó az ütközés miatt teljesen összeroncsolódott, ráadásul a motortere ki is gyulladt. A tűzoltók oltották el a lángokat, a holttestet csak a helyszínelés után emelték ki a roncsból. A baleset pontos okát még vizsgálják, de a rendőrök azt kérik, hogy a nedves csúszós utakon óvatosabban vezessen mindenki!

Halálos balesetet okoztak

Büntetés vár arra a 73 éves sofőrre, aki figyelmetlenségből halálos balesetet okozott 2015 decemberében Gyöngyösnél. Most emeltek vádat ellene. Frontálisan ütközött egy másik autóval, amelynek utasa másfél hónappal a baleset után meghalt. Valószínűleg nem ússza meg a büntetést az a 66 éves, békéscsabai autóvezető sem, aki szintén halálos balesetet okozott Eger mellett ugyanabban az évben. A nyomozást most zárták le.

Halálos baleset az M5-ösön

Halálos baleset történt hajnalban az M5-ös autópályán, Kecskemét környékén. Egy teherautóval ütközött össze egy autó, a sofőrje először valamiért letért útról, és kiszakította a szalagkorlátot, majd a belső sávba sodródott, ahol összeütközött a teherautóval. Egy férfi meghalt, ketten pedig kirepültek az autóból, mert nem használták a biztonsági övet.

Ivott és gyorsan is hajtott


szerző:
2017.02.05. 18:10
Ivott és gyorsan is hajtott

Kétszer gyorsabban ment a megengedettnél és a gyanú szerint ivott is mielőtt kocsiba ült az a 35 éves nő, aki tavaly nyáron okozott halálos balesetet Sarkadon. Mellette ülő ismerőse halt meg a balesetben, a hátsó ülésen utazó barátja súlyosan megsérült. Az autó, amiben ültek, több fát is kidöntött a balesetben. A nő ellen vádemelést javasol a rendőrség.

Frontális baleset: 3 halott

Hárman meghaltak, hatan megsérültek reggel egy balestben Alsóberecki és Sátoraljaújhely között. Két autó ütközött össze frontálisan egy teljesen egyenes útszakaszon. Az egyik kocsiban egy közeli gyárból hazafelé tartó munkások ültek, közülük hárman azonnal meghaltak, két embert kórházba vittek. A másik autó négy utasa is megsérült, egyikük életveszélyesen. A halálos áldozatok között van egy anya és a lánya is.

Hat évet kapott első fokon

Hat évet kapott, mert három barátja halt meg mellette az autóban. Első fokon csütörtökön ítélték el azt a most 22 éves fiatalt, aki 2015. májusában a rendőrök elől menekülve fának csapódott kocsijával. Az autóban rajta kívül még négyen ültek, egy 14, egy 18 és egy 20 éves fiú nem élte túl a balesetet.

Emlékezés: 18 éve történt a deutschlandsbergi tragikus buszbaleset

Sajnos nem a péntek éjjeli volt az első olyan eset, amikor magyar diákok külföldön szenvedtek súlyos buszbalesetet. Kedden van az évfordulója annak a szörnyű tragédiának, amely napra pontosan tizennyolc évvel ezelőtt az ausztriai Deutschlandsbergnél történt. Régi sebek szakadtak fel január 24-én, Kőszegen.

Megállóban gázolták el


szerző:
2016.12.09. 18:05
Megállóban gázolták el

Villamosmegállóban gázoltak el egy gyalogost reggel Kispesten. A szerencsétlenül járt nő a villamosra várt, amikor egy autó felrohant a megállóba, kidöntött egy jelzőlámpát és elütötte. Az autó alá szorult, járókelők próbáltak segíteni neki, de hiába.

Súlyos balesetek az utakon

Súlyos balesetek is történtek csütörtökön az utakon, egy asszony meghalt Veszprém megyében, amikor kocsijuk átment a szemközti sávba, és kamionnal ütközött. Négyen megsérültek. Hasonló baleset volt Debrecennél is, egy autós megcsúszott, átkerült a szemközti sávba és nekiütközött egy teherautónak. Az autó sofőrje súlyosan megsérült, a tűzoltók vágták ki a roncsok közül.

Két halott – vétlenek voltak

Halál az utakon – a Somogy megyei Juta és Várda között három autó ütközött össze kedd este, a vétlen autóban ketten azonnal meghaltak. A Csongrád megyei Makón egy gyalogost gázoltak halálra a zebrán, Vas megyében tejszállítóval ütközött frontálisan egy autós. A felismerhetetlenségig összeroncsolódott kocsiból élve szabadították ki a sofőrt, akit a mentők súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

8 halott a hosszú hétvégén


szerző:
2016.11.02. 18:05
8 halott a hosszú hétvégén

Tragikus hosszú hétvége. Nyolcan haltak meg az utakon az elmúlt napokban, és több mint 200-an sérültek meg közlekedési balesetben. Csak hétfőn egyetlen nap alatt öt halálos baleset történt. A rendőrök szerint ilyenkor a kapkodás és a figyelmetlenség okozza a legtöbb balesetet. 

Emléktáblához ment, elgázolták

Ittas sofőr okozott halálos balesetet Győr-Moson-Sopron megyében. Egy kanyarban nekiment a padkának, majd a szemközti sávba sodródott, ahol nekicsapódott a szemből jövő kocsinak. A vétkes sofőr utasa a helyszínen meghalt. Baranya megyében gyalogost gázolt halálra egy autós. Az áldozat egy út menti emléktáblát akart rendbe tenni. Pár kanyarral odébb pedig motoros csapódott autóba. A motoros a helyszínen meghalt.

HALÁLOS: baleset Győrnél


szerző:
2016.10.31. 14:26
HALÁLOS: baleset Győrnél

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, mikor két autó összeütközött Győr és Ravazd között vasárnap este. Az egyik autó Győr felől Ravazd irányába ment, amikor egy kanyarban a padkára hajtott. A sofőr hirtelen ellenkormányozta az autót, így áthajtott a másik sávba, és ott összeütközött egy arra haladó autóval. A baleset következtében egy ember meghalt, két sérültet kórházba vittek a mentők.

Meghalt az idős utas


szerző:
2016.10.27. 18:15
Meghalt az idős utas

Meghalt egy 83 éves budapesti asszony, amikor az őt szállító kocsi egy teherautóba rohant az M5-ös autópályán Kecskemét határában szerda délután. A kamion a sztráda lehajtó előtt lassított, valószínűleg ezt nem vette észre az autót vezető férfi, és fékezés nélkül a pótkocsinak ütközött. A balesetben egy idős nő meghalt, a sofőrt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

DURVA: Halálra gázolták, miután leszállt a buszról

18 éves fiút ütött el egy autós Kunszállás és Fülöpjakab között kedd este. A fiú az autóbuszról szállt le, majd mintegy 200 métert tett meg hazafelé az út szélén gyalogolva, amikor egy BMW egy másik jármű előzése közben elütötte. Az ütközéstől az árokba repült, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az autót vezető férfi nem sérült meg. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, hogy ki a felelős.

Gyalogos halt meg a karambolban

Vétlen gyalogos halt meg két egymással ütköző autó miatt Budapesten. A férfi éppen egy zebrán akart átmenni nem sokkal éjfél után, amikor elsodorta az egyik kocsi. Egy rohammentő épp a közelben járt, pillanatok alatt elkezdték az újraélesztését, de már nem tudták megmenteni. A két autó vezetője könnyebben sérült meg, kórházba vitték őket.

Záróvonalon előzött, meghalt


szerző:
2016.10.20. 18:05
Záróvonalon előzött, meghalt

Vezetés közben telefonált a sofőr, ez okozhatta a halálos balesetet. Szörnyethalt az a 20 éves lány, aki csütörtök délelőtt mobilozás közben, szabálytalanul előzött egy autót, majd egy kamionnal ütközött Szolnok határában. Úgy tudjuk, nemrég szerezte meg a jogosítványt. Kocsija az ütközés után kigyulladt. A lángokat egy szeghalmi szabadnapos tűzoltó oltotta el.

Halálos balesetek több megyében is

Egy kétgyermekes családapa halt meg a Győr-Moson-Sopron megyei Nagybajcs közelében, amikor autójával lesodródott az útról és egy beton áteresznek csapódott. A Hajdú-Bihar megyei Püspökladánynál pedig egy idős férfi halt meg, miután kocsijával egy szemből érkező kamionnal ütközött.

Lesodródtak az útról és fának csapódtak

A hét halálos baleset közül kettő nagyon hasonló körülmények között történt, egymástól több száz kilométerre. Nógrádban és Zalában is fának csapódott egy autó, és mindkét esetben egy előzés okozhatta a balesetet. Nógrádban az egyik utas, Zalában a sofőr nem élte túl az ütközést.

 

KÉT KAMIONNAL ÜTKÖZÖTT: meghalt

Kecskemétnél egy 77 éves férfi nem adta meg az elsőbbséget egy teherautónak, ezért összeütköztek. A személyautó megpördült, majd nekiütközött egy másik kamionnak. A személykocsi sofőrje a helyszínen meghalt.

HALÁLOS BALESET: versenyeztek?


szerző:
2016.10.03. 12:07
HALÁLOS BALESET: versenyeztek?

Szemtanúk szerint két autó sofőrje a 23-as úton Nógrád megyében egymást előzgetve haladt, mikor egyikük a vizes úton megcsúszott, és fának csapódott.

Kamionnal ütközött, szörnyethalt a nő

Szörnyethalt a sofőr, miután kedden autójával nekiütközött egy kamionnak Kecskemét közelében. A kamion az oldalára borult és kigyulladt. A Békéscsabára vezető 44-es úton kedden késő délutántól szerda hajnalig helyszíneltek a rendőrök. Azt még vizsgálják, hogy pontosan mi okozta a balesetet. Híradónk úgy tudja, az autó sofőrje hibázhatott.

Szabadnapos tűzoltó halt meg

Egy szabadnapos tűzoltó halt meg Verőcén, miután árokba borult kisteherautójával, ami maga alá temette vasárnap kora este. Halálos baleset volt Abony közelében is, ahol egy kamion ütközött két kocsinak. Az egyik autóban utazó 30 év körüli férfi életéért a mentők csaknem egy órán át küzdöttek, de nem tudták megmenteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való