KERESÉS search-close

halálos áldozat

53 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halálos áldozat"

Hatan meghaltak a Görögországban tomboló viharban

Még az ott dolgozó magyarok sem láttak akkora vihart, amely tegnap este pusztított Görögországban, a Halkidiki- félszigeten! Hatan meghaltak, több mint hatvanan megsérültek, amikor a vihar jéggel, esővel és heves széllel lecsapott a térségre. Épületek tetejét szaggatta le, fákat csavart ki a földből, autókat rongált meg. Még most is van olyan település, ahol nincs áram, internet és a telefonszolgáltatásban is fennakadások vannak.

 

6 halálos áldozatot követelt a vihar Sartin

Hatalmas erővel csapott le a jégesővel kísért szélvihar tegnap este a Halkidiki-félsziget északi részére.

Figyelmeztetést kaptak a titkosszolgálatok, mégse akadályozták meg a merényleteket

Leszerepeltek a titkosszolgálatok. Vizsgálat indult Srí Lankán, hogy kiderítsék, miért nem akadályozta meg a hírszerzés a húsvét vasárnapi merényletsorozatot, annak ellenére, hogy pontos figyelmeztetéseket kaptak indiai és amerikai titkosszolgálatoktól a készülő terrortámadásokról. Sőt, állítólag név szerint is ismerhették a bombatámadások végrehajtóit. A miniszterelnök szerint a merénylők kapcsolatban állhattak az Iszlám Állammal, amely ma vállalta is a felelősséget a robbantásokért. Közben már 320 fölé emelkedett a halálos áldozatok száma.

 

FELVÉTELEN: medúzák úszkálnak Velencében az áradás miatt

17-re nőtt az ítéletidő halottainak száma Olaszországban. Meghökkentő, ami a tengertől egyébként is állandóan fenyegetett Velencében történik. A történelmi város háromnegyedét elöntötte az ár pár napja. Mostanra csökkent a vízszint, amivel tengeri állatok is megjelentek. A Szent Márk téren úszó medúzákról készültek videók.

Azbeszt-botrány: újabb áldozat szólal meg

Több beteg is összefogott, hogy megtalálják a felelősöket, amiért mérgező anyagot használtak a volt selypi cementgyárban. Közülük már senki sem él, sőt most van egy újabb áldozat Csaba, aki végső stádiumú daganattal küzd és őszintén beszél a lehetetlen helyzetről.

VERONAI BUSZBALESET: egy éve történt a tragédia

Idén január elsejétől új szabályok érvényesek a nemzetközi forgalomban résztvevő iskolás kirándulásokra. 13 évesnél öregebb autóbusszal nem szállíthatnak diákokat. Este 11 és hajnal 4 óra között nem közlekedhetnek az iskolás buszok. A gépjárművezetőknek pedig kötelezően alvási apnoe vizsgálaton kell részt venni és ezen megfelelni. Az egy éve történt veronai busztragédiának ennyi következménye van. A tizenhét halálos áldozat hozzátartozói, barátai gyászolnak és nem értik, hogy hogy nincs még mindig felelőse a balesetnek. 

Megoldás nélkül: halálos áldozatot követelt a veszélyes szakasz

Karácsony előtt két nappal egy 12 éves kisfiút elütött a vonat Tatabányán. A nyílt pálya mellett játszott, amikor a tragédia történt. A várost megrázta a hír, legfőképpen azért, mert ez már nem az első ilyen baleset volt ugyanezen a helyen.

Meghalt a megtámadott asszony

Meghalt a kórházban az az idős asszony, akit brutálisan összevertek, majd kiraboltak az otthonában Göncruszkán szombat éjszaka. Két férfit gyanúsítanak a támadással. Előzetes letartóztatásukról csütörtökön döntött a bíróság. A rablók gyalog mentek át a szomszéd faluból, ahol rátörték az ajtót az asszonyra, aki felébredt a zajra. Miután megverték, egy tévét és ékszereket vittek el a lakásából.

 

Magyar áldozat Madeirán


szerző:
2017.08.16. 18:10
Magyar áldozat Madeirán

Egy fiatal, 30-as éveiben járó nő a magyar áldozata a tegnap esti portugál tragédiának. Egy hatalmas tölgyfa dőlt tegnap este egy vallási ünnepségre összegyűlt tömegre Madeirán. 13-an meghaltak, és legkevesebb 50-en megsérültek A Facebookon éppen élőben közvetítették az ünnepséget, amikor a tragédia történt. Azóta kiderült, hogy a fa 200 éves volt, és már jelezték a helyiek, hogy veszélyes, de nem történt semmi. Tegnap gyökerestől szakadt ki.

Hithű náci volt a gázoló

Meggyőződéses náciként jellemezte egykori tanára a Charlottesville-i gázolót, aki egy antifasiszta tüntetésen a tömegbe hajtva egy embert megölt, 19-et pedig megsebesített. A Fehér Ház terrortámadásnak nevezte a merényletet. A városban továbbra is pattanásig feszült a helyzet, a szélsőjobb vezetőjét vasárnap rendőröknek kellett kimenteni a feldühödött tömeg elől.

Fókusz 2017-08-11


szerző:
2017.08.11. 19:00
Fiatal anya halt meg a viharban

Tragédia a tegnapi viharban, Vas megyében: meghalt egy kétgyerekes anya, amikor kocsijára rádőlt egy háztetőről leszakadó gerenda. A 34 éves nő munkatársaival dolgozni ment, és éppen akkor haladtak el egy ház mellett, amikor a szél letépte az épület tetejét. A két vele utazó munkatársának nem lett baja, de a nő életét nem lehetett megmenteni.

Egyre több a halott Szecsuánban

Húszra emelkedett a kínai Szecsuán tartományt sújtó földrengés halálos áldozatainak száma. A földmozgás néhány területet teljesen elzárt a külvilágtól. Az epicentrum olyan helyen volt, amely népszerű célpont a kínai turisták körében. A mentésben a hadsereg is részt vesz.

Halálos áldozata is van a vasárnapi viharnak

Megtalálták annak az idős embernek a holtestét, aki a szekszárdi szőlőhegyen tűnt el a vasárnap a reggeli ítéletidőben. A tűzoltókat országszerte mintegy 400 helyre riasztották. Volt, ahol pavilont emelt fel a viharos erejű szél, máshol dió nagyságú jég esett, az ítéletidőben fák dőltek ki és vezetékek szakadtak el. Kecskemét környékén több ezer családnál órákig nem volt áram.

Nem menekülhettek a lángok elől

Drámai tűzvész Portugáliában. Néhány óra alatt több mint 60-an haltak meg egy hatalmas erdőtűzben. Egyelőre szakértők sem találnak magyarázatot arra, hogy miért terjedtek annyira gyorsan a lángok. A legtöbb áldozat az autójában vesztette életét, mert a tűz még annál is gyorsabban terjedt, minthogy kocsival el lehessen menekülni. A hatóságok azt mondják, ilyenre még nem volt példa. A halálos áldozatok száma még emelkedhet, mert több települést bekerített a tűz, és még a tűzoltók sem tudták megközelíteni.

Lakóházakra zuhant a repülő

Lakóházakra zuhant egy teherszállító repülőgép a kirgiz főváros repterének közelében. A tragédiának 37 halálos áldozata van, bár ez a szám még emelkedhet, mert többeket életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. Az első vizsgálatok szerint a pilóta hibázott, amikor a ködös időben elvétette a leszállópályát.

Egész Európát megbénítja a tél

Európa-szerte káoszt okoz a dermesztő hideg, sok helyen pedig hóvihar is tombolt. Több országban halálos áldozatai is vannak a fagynak. Romániában és Bulgáriában települések százai maradtak áram nélkül, Isztambulban pedig le kellett zárni a Boszporuszt.

Már négy halálos áldozata van a buszbalesetnek

Talán egész életükben képtelenek lesznek elfelejteni a szombat éjszakát, azok, akik a bécsi vásárból hazafelé tartó buszon ültek. Hárman azonnal meghaltak, amikor a sofőr megpróbált kikerülni egy megpördülő autót az M3-ason, és felborultak. Mára egy súlyosan sérült nő is életét vesztette.

 

Nagyon sok áldozat lehet

Több tucat halottja lehet a kaliforniai tragédiának. Egy raktárépület gyulladt ki egy amerikai popegyüttes előadása közben. Az épületben irodák is voltak, és többen ott is laktak, illegálisan.

Három halott a fekete pénteken

Három halottja van a vásárlási rohamnak az Egyesült Államokban. Két helyen is a parkolóhelyen vesztek össze a vásárlók, míg Texasban egy nő védelmére kelő férfit öltek meg. Az amerikai áruházakban sokfelé alakultak ki verekedések az leárazott portékákért.

Nem tudták megmenteni az égő házban alvó férfit

Cigaretta okozhatta a tüzet, amiben egy ukrán férfi meghalt kedd este Lónyán. Úgy tudjuk, a ház tulajdonosa idénymunkásoknak adta ki az épületet, ami a tűzben lakhatatlanná vált. A férfi egyedül volt a házban, éppen aludhatott, amikor felcsaptak a lángok. Testvére és a szomszédok segíteni akartak rajta, de akkora volt a tűz, hogy nem tudtak bemenni.

HALÁLOS TŰZ: Oltás után találtak az áldozatra

Oltás közben egy holttestre bukkantak vásárosnaményi és mátészalkai tűzoltók kedd este a Szabolcs-Szatmár megyei Lónyán. A lángra kapott 280 négyzetméteres vályogháznak négy helyisége is égett. Oltás közben a tűzoltók próbáltak bemenni az épületbe. Átvizsgálás közben bukkantak a holttestre a törmelék alatt. A tűz okát vizsgálják.  

Pedagógus robbantotta fel a gyerekeket

Keresztények voltak a célpontjai annak a robbantásos merényletnek, amely a pakisztáni Lahórban történt. Az öngyilkos terrorakcióban több mint 70-en vesztették életüket, köztük 30 gyermek. A robbantást végrehajtó iszlamista szervezet további hasonló támadással fenyegetőzik.

Terrortámadás történt Ankarában

Legalább húszan meghaltak, amikor egy katonai laktanya közelében bomba robbant. Nem messze van a török parlament, a hadsereg vezérkarának főhadiszállása, több kormányzati épület, az egyikben éppen a török elnök részvételével tanácskoztak. A magyar nagykövetség 1 kilométerre van az esettől, magyar érintettről nem tudnak. 

Dizájner drog miatt halhatott meg


szerző:
2016.02.01. 18:05
Dizájner drog miatt halhatott meg

Ismerőse szerint olcsó dizájnerdrog okozhatta annak a 39 éves férfinak a halálát, aki a lakásában lett rosszul a múlt hétvégén Szombathelyen. Barátja a nyugat.hu internetes portálnak azt mondta, hogy az elvált, három gyermekes családapa egy ideje nemcsak ivott, hanem feltehetően herbált is szívott.

Százezrek nem ünnepelhettek


szerző:
2015.12.26. 18:30
Százezrek nem ünnepelhettek

Világszerte százezrek karácsonya telt szomorúan az időjárás miatt. Az Egyesült Államokban 14 halálos áldozatot követeltek a tornádók és viharok. Dél-Amerika több országában 150 ezer embernek kellett elhagynia otthonát az áradások miatt. Szintén árvíz van Nagy-Britanniában, míg Ausztráliában az erdőtűz pusztított el 100 lakóházat.

Bíróság elé áll a halálos verseny szervezője

Két év után vádat emeltek a halálos áldozatot is követelő rallyverseny szervezője ellen. A baleset még 2013 októberében történt Városlődön. Egy versenyző kisodródott és a nézők közé vágódott.

Ön mit tenne, ha a sportkocsijával elgázolna három embert? Ez a férfi sms-ezni kezdett!

A 24 éves sofőr egy Ferrarival versenyzett a forgalomban a Lamborghini-jével az indonéz Surabaya városában, amikor elvesztette uralmát a sportkocsi fölött, és elgázolt három embert. Az egyik áldozat a helyszínen életét vesztette.

Legalább 42-en meghaltak egy franciaországi buszbalesetben

A nyugdíjasokat szállító busz teherautóval ütközött Délnyugat-Franciaországban, Bordeaux közelében reggel fél nyolc körül. 41 utas és a teherautó sofőrje is életét vesztette a helyszínen.

Azbesztszennyezés: újabb két halott

Az elmúlt két hétben ketten meghaltak azok közül, akiknél mellhártyarákot diagnosztizáltak, és korábban az azbeszttel szennyezett selypi cementgyár környékén éltek. Már hárman hunytak el azok közül, akik beperelték az államot, mint a cementgyár korábbi tulajdonosát.

Tehetséges német színész volt az áldozat

Egy fiatal, német színész halt meg hétfőn a Szigeten a Bors szerint. A 19 éves fiatalember sátrára egy hatalmas faág dőlt rá. Barátja találta meg, ő hívta a mentőket, akik hiába próbálták több mint egy órán át újraéleszteni, nem tudták megmenteni.

Még mindig legális a halálos drog

Még mindig legális Magyarországon az a szintetikus drog, ami miatt egy férfi meghalt a múlt héten a Kaposvári kórházban, és több mint 15-en lettek rosszul egyetlen hét alatt. A rendőrség bűnügyi szakembere az RTL Híradónak azt mondta, hogy már csak napok kérdése, hogy a facebook néven futó tabletta is felkerüljön a tiltólistára. De közben szakemberek szerint hetente jelennek meg hasonlóan veszélyes szintetikus drogok Magyarországon.

Előzetes: Meghaltak tőle, mégis legális

Hiába halt meg tőle egy fiatal, és hiába lettek tőle sokan rosszul, még mindig legális Magyarországon a facebook nevű szintetikus drog. A szakemberek attól félnek, hogy a nyári fesztiválok idején egyre többen próbálkoznak majd hasonló drogokkal. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Előzetes: 44 magyar van még a katasztrófa helyszínén

Négy magyar és egy ausztrál-magyar kettős állampolgár is megsérült a nepáli földrengésben, ezt közölte kedden a külügyminiszter. A legfrissebb adatok szerint 44 magyar van még a katasztrófasújtott országban. Katmanduban tízezrek éjszakáznak a szabad ég alatt, a városban nincs áram és víz. A halálos áldozatok száma akár 10 ezer is lehet. Délelőtt egy magyar orvoscsoport is elindult, hogy segítsen. Hogy hogy vannak a sérült magyarok, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

A selypi cementgyár áldozatai


szerző:
2015.03.27. 18:30
A selypi cementgyár áldozatai

Egy halálos áldozata, és a becslések szerint több mint 50 betege már van az egykori selypi cementgyárnak. Habár a gyárat évekkel ezelőtt lebontották, az azbeszttel szennyezett hulladékot otthagyták, és azóta is viszi a szél a veszélyes anyagot. A környéken lakók szerint mind ettől kaptak mellhártyarákot.

A saját lakásukban hűltek ki


szerző:
2015.01.13. 18:20
A saját lakásukban hűltek ki

Már 76 halálos áldozata van a hidegnek, pedig még másfél hónap van hátra a télből. Bár a legtöbben az utcán hűlnek ki, az áldozatok közül 26-an a saját, hideg otthonukban fagytak halálra. Az adatokat a Magyar Szociális Fórum hozta nyilvánosságra.

Családi házra zuhant a kisrepülő

Hatan haltak meg, köztük két gyerek, amikor családi házra zuhant egy kisrepülő az Egyesült Államokban. A kéthajtóműves gép túl alacsonyan szállt, mielőtt becsapódott az épületbe.

Nem tartották be az előírásokat

Nem tartotta be a biztonsági előírásokat annak az autós-motoros showműsornak a szervezője, amelyen hárman - köztük egy öt éves kisfiú - meghalt Hollandiában.
 

Exkluzív riport Ukrajnából: Kijev a forradalom után

Az ukrajnai események hetekig, hónapokig tartották lázban a világot.Talán nem túlzás azt állítani, hogy a hatalom brutalitásával szemben álló Majdan tériek kitartása és küzdelme új korszakot nyitott Kelet-Európa történelmében.

Ítéletidő gyilkol Amerikában


szerző:
2011.10.16. 12:02
Ítéletidő gyilkol Amerikában

Már legalább 36 ember életét követelte az esős idő Közép-Amerika több országában.

Brit zavargások: Újabb halálos áldozat

Belehalt sérüléseibe egy idős férfi Londonban, akire hétfőn éjjel támadtak rá a randalírozók.

Már négyen meghaltak a zavargásokban

Halálra gázolt egy autó három embert Birminghamben, szemtanúk szerint szándékosan.

Ketten meghaltak az M1-esen Bábolnánál

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 88-as kilométerénél Bábolnánál.

A tömegbalesetek listája bővült

Ketten meghaltak, amikor összeütközött két teherautó egy kisbusz és egy személyautó szerdán délután.

Újabb 8 emberéletet követelt az influenza

Már csak 6300 beteg fordult influenzás panaszokkal orvoshoz az elmúlt héten, viszont újabb 8 haláleset köthető a fertőzéshez.

Több mint 70 halott a robbantássorozatban

Tíz összehangolt robbantásos merényletet hajtottak végre az iraki fővárosban, elsősorban a siíták lakta negyedekben kedden este.

Megtalálták a nyolcadik áldozatot

Devecser határában megtalálták az utolsó eltűntként keresett ember holttestét.

Ötre nőtt a halálos áldozatok száma

Ötre emelkedett a hétfői ajkai gátszakadás halálos áldozatainak száma.

100 fölött az ítéletidő áldozatainak száma

Eddig százkilenc halottja van az áradásoknak és a földcsuszamlásoknak Ázsia-szerte.

Egyre több a halott Szicíliában


szerző:
2009.10.02. 19:59
Egyre több a halott Szicíliában

35 ember tűnt el, 17 meghalt a szicíliai esőzésekben, még több halottra számítanak.

Tíz halott a cseh ítéletidőben


szerző:
2009.06.25. 17:17
Tíz halott a cseh ítéletidőben

Autóutak és vasútvonalak kerültek víz alá. Volt, ahol a megáradt folyó lakóházakat sodort el.

A H1N1 vírus újra lecsapott


szerző:
2009.06.25. 07:26
A H1N1 vírus újra lecsapott

Argentínában újabb négy halottja van az új típusú influenzának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való