KERESÉS search-close

halálhír

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halálhír"

Meghalt Ungvári Tamás


szerző:
2019.06.29. 18:43
Meghalt Ungvári Tamás

Meghalt Ungvári Tamás, Széchenyi- és József Attila-díjas író, műfordító, irodalomtörténész. 89 éves volt.

Meghalt Térey János


szerző:
2019.06.03. 18:52
Meghalt Térey János

A költő, író, drámaíró, műfordító hajnalban hirtelen hunyt el. Mindössze 48 éves volt. A József Attila-díjas szerző korábban azt nyilatkozta: az élet nyomai eltörlődnek, csak a könyvek halmaza marad meg egy-egy író után. Barátja, Kukorelly Endre azt mondta Híradónknak: egy ilyen hirtelen halál arra hívja fel a figyelmet, hogy jobban oda kell figyelni egymásra. Az író kiadója szerint szívroham lehet a halál oka.

Meghalt Ken Kercheval


szerző:
2019.04.25. 18:22
Meghalt Ken Kercheval

Meghalt a Dallas sorozat Cliff Barnes-át játszó színész. Ken Kercheval sikeres volt színpadon, több sorozatban is szerepelt, mégis mindenki a sorozatbeli olajmágnás, Jockey Ewing fő ellenfeleként ismerte őt.

Meghalt Harry herceg legnagyobb rajongója

 Miközben Harry herceg és Meghan Markle első közös gyermeküket várják, a napokban egy tragédia árnyékolta be örömüket. A herceg legnagyobb és egyben legidősebb rajongója, az Ausztráliában élő Daphne Dunne halála mélyen megrázta a párt.

Baló Györgyre emlékezünk

Műsorvezetőként ismerték, de ő igazából mindig is szerkesztőnek tartotta magát. Baló György óriási szakmai tudással és tapasztalattal bírt, amiből szívesen át is adott, amikor másokat tanított. Egy interjúban egyszer azt mondta, hogy nem sikerült rájönnie, hogy mitől lesz valaki igazi televíziós személyiség?! Ő kétség kívül az volt.

Önkezével vetett véget életének a rocklegenda barátnője

Öt éve történt: lemondta ausztráliai koncertjeit a Rolling Stones, miután Mick Jagger barátnőjét, L'Wren Scott divattervezőt hétfőn holtan találták manhattani lakásában. Az énekes ledöbbent és összetört a hír hallatán.

Luke Perry halálhíre az egész világot sokkolta

A Beverly Hills 90210 sztárja a múlt héten kapott storke-ot, orvosai altatásban tartották a kórházban, de a károsodás olyan súlyosnak bizonyult, hogy pár nappal később életét vesztette.

KORDA GYÖRGY: ledöbbent pályatársa, Koós János halálán

Bár riválisok voltak, nagyra értékelték egymás tehetségét és művészetét - ezt mondta Korda György, akit letaglózott pályatársa halálhíre.

CSONKA ANDRÁS:

Koós János az 50 éves Táncdalfesztivál januári gáláján lépett fel, ahol utoljára adhatta elő legnépszerűbb dalait. A gálán Csonka András is fellépett, aki az RTL Híradó kamerája leőtt emlékezett viszza Jánosra.

Koós Jánosra emlékezünk


szerző:
2019.03.03. 20:12
Koós Jánosra emlékezünk

Rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész. A halálhírt családja jelentette be vasárnap reggel. Az RTL Klub pályatársaival és régi riportokkal emlékezik a művészre.

Saját halálhírét cáfolta az akciósztár

Tavaly ezen a napon mutatta be a Fókusz: először egy üzenettel majd egy videóval is cáfolta Sylvester Stallone saját halálhírét. A 71 éves, kétszeresen Oscar-díjra jelölt színészről hétfő éjszaka jelent meg egy kamuhír, hogy eltitkolta prosztatarákját, amely kedd reggel elvitte.

Elhunyt Tandori Dezső


szerző:
2019.02.13. 20:23
Elhunyt Tandori Dezső

80 éves korában, szerda hajnalban meghalt Tandori Dezső író, költő, műfordító. A hírt a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Digitális Irodalmi Akadémia közölte a család nevében.

Meghalt Michel Legrand


szerző:
2019.01.26. 19:29
Meghalt Michel Legrand

Michel Legrand világhírű francia zeneszerző volt, ő írta egyebek mellett a francia musical alapjának számító Cherbourg-i esernyők zenéjét. Fél évszázados pályafutása alatt számtalan nagy rendezővel dolgozott együtt.

Az egész filmes szakma búcsúzik Andy Vajnától

A Filmalap közleményében azt írta, szerepe a magyar filmiparban elvitathatatlan. Kormánybiztosi időszaka alatt a nemzeti filmalap által támogatott magyar filmek sorra nyertek nemzetközi díjakat, köztük Oscart, Golden Globe-ot és Arany Medvét.

Meghalt Andy Vajna filmproducer

Meghalt Andy Vajna filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Világsztárok is búcsúznak tőle. Orbán Viktor pedig azt írta: köszönök mindent, barátom. Olyan sztárok karrierjét egyengette, mint Sylvester Stallone vagy Arnold Schwarzenegger és több világhírű film is kötődik a nevéhez. Miután Amerikából visszatért Magyarországra, létrehozta a nemzeti filmalapot, és irányította a munkáját. Üzleti- és magánéltét folyamatosan követte a média. Andy Vajna 75 éves volt.

Világhírű alkotások kötődnek az elhunyt Andy Vajna nevéhez

Életének 75. évében meghalt Vajna András György, vagyis Andy Vajna filmproducer. 1944-ben született Budapesten, majd 1956-ban a forradalom után, 12 évesen emigrált. Sokáig az Egyesült Államokban élt. Már fiatalon a filmszakma szerelmese lett, de első üzleti sikerét egy hongkongi parókagyár alapítása hozta meg neki.

Elhunyt Andy Vajna


szerző:
2019.01.20. 14:14
Elhunyt Andy Vajna

Meghalt Andy Vajna filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Világsztárok is búcsúznak tőle. Orbán Viktor pedig azt írta: köszönök mindent, barátom.

Meghalt a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója, Princz Gábor

Meghalt Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója. Princz Gábor 1998-ig vezette a bankot, amely irányítása alatt egyik piacvezető pénzintézete lett.

Meghalt Baleczky Annamária


szerző:
2018.10.15. 18:53
Meghalt Baleczky Annamária

A legendás tévébemondó egy budai idősotthonban hunyt el. Az intézet még múlt pénteken értesítette ismerőseit. Baleczky 1971-ben került a Magyar Rádióba a politikai adások főszerkesztőségére, 1973-ban kezdte bemondói karrierjét, egy év múlva kezdett el dolgozni a Magyar Televízióban, ahol csaknem 26 éven át volt bemondó. Baleczky Annamária 70 éves volt.

Meghalt Montserrat Caballé


szerző:
2018.10.06. 18:34
Meghalt Montserrat Caballé

Meghalt minden idők egyik legjobb operaénekesnője. Montserrat Caballé egy beugrásnak köszönhette hírnevét, amelyet aztán évtizedekig megőrzött. A Queen énekesével közös produkciója világraszóló sikert hozott neki. Nemcsak a hangja, fellépéseinek száma is egyedülálló volt.

Meghalt John McCain


szerző:
2018.08.26. 18:42
Meghalt John McCain

Meghalt John McCain, amerikai szenátor, akit az utolsó, régivágású konzervatív politikusok egyikének tartottak. Tavaly nyáron derült ki, hogy az agyát a rák egyik agresszív fajtája támadta meg. 81 évet élt.

Elhunyt Székhelyi József

A Jászai Mari-díjas színész és rendező régóta küzdött betegségével, de mindvégig dolgozott és nem adta fel. Székhelyi József 71 évet élt.

Meghalt Aretha Franklin


szerző:
2018.08.16. 19:02
Meghalt Aretha Franklin

Meghalt Aretha Franklin, a soul-zene királynője. Az énekesnő 76 éves volt. Évek óta küzdött a rákkal, 2017 óta már fel sem lépett közönség előtt.

Meghalt Orbán József


2018.07.30. 19:35
Meghalt Orbán József

Elhunyt a Paff a bűvös sárkány legendás előadója, Orbán József. A 100 Folk Celsius énekesénél tavaly ősszel diagnosztizáltak tüdőrákot. Halálának híre mindenkit megdöbbentett, hiszen utolsó interjúját idén áprilisban adta a Fókusznak. Akkor arról beszélt, hogy sokkal jobban érzi magát.

Elhunyt a Linkin Park énekese


szerző:
2018.07.21. 05:00
Elhunyt a Linkin Park énekese

Az egész világ értetlenül állt Chester Bennington halálhíre előtt, pontosan egy évvel ezelőtt. Egy generáció példaképe, 6 gyermek édesapja hunyt el. A Linkin Park énekese saját maga döntött úgy, hogy véget vet életének, 41 éves volt.

Elhunyt Aczél Endre


szerző:
2018.07.04. 18:55
Elhunyt Aczél Endre

Hosszas súlyos betegség után meghalt Aczél Endre, Rózsa Ferenc- és Pulitzer-emlékdíjas újságíró, televíziós műsorvezető, a Híradó és a Hét volt főszerkesztője. Aczél Endre 17 évig volt az MTI külpolitikai munkatársa. Dolgozott pekingi és londoni tudósítóként. A redszerváltás előtt és alatt vezette a Magyar Televízió Híradó és egy éven keresztül a Hét című műsorának szerkesztőségét. 1999-től 2008-ig a Nap-kelte műsorvezetője volt. 25 éven keresztül írt külsős munkatársként a már megszűnt Népszabadságban. A gyászhírt a családja erősítette meg. Aczél Endre 74 éves volt.

 

Meghalt az RTL munkatársa, Mészáros Márta

Hosszan tartó súlyos betegsége után kedden elhunyt kollégánk Mészáros Márta. Közel húsz éven át dolgozott az RTL Magyarországnál, azon belül is a Kereskedelmi Igazgatóság kötelékében. Mészáros Márta 63 éves volt.

 

Meghalt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 18:24
Meghalt Paudits Béla

A Jászai-díjas színművész az utóbbi években már nem állt színpadra, betegségei miatt kórosan lefogyott. Másfél hete stroke-ot kapott otthonában. Akkor kórházba szállították, azóta intenzív osztályon ápolták. Paudits Béla 68 éves volt.

 

Elhunyt Paudits Béla


szerző:
2018.06.13. 16:27
 Elhunyt Paudits Béla

A színész múlt héten kapott agyvérzést otthonában, kedd délután hunyt el az intenzív osztályon. Haláláról gondozója értesítette a Story Magazint. Paudits Béla 68 évet élt.

 

Meghalt Demján Sándor


szerző:
2018.03.27. 18:25
Meghalt Demján Sándor

75 éves korában meghalt Demján Sándor. A harmadik leggazdagabb magyarként számon tartott 75 éves üzletember halálhírét családja közölte.

 

Meghalt Stephen Hawking


szerző:
2018.03.14. 11:00
Meghalt Stephen Hawking

Meghalt Stephen Hawking világhírű brit elméleti fizikus. A 76 éves tudós halálhírét szerdára virradóra közölte családja.

Superman az internetről tudta meg, hogy pár napja elhunyt

Hazánkban is igen gyakori az a furcsa jelenség, amikor közismert emberek a világhálónak köszönhetően szereznek tudomást saját halálhírükről, így hát egyértelmű, hogy ezt a külföldi sztárok sem úszhatják meg.

Végre kiderülhet, hogy ki VV Fanni gyilkosa

Újabb 90 nappal meghosszabbították az előzetes letartóztatását annak a férfinak, akit Novozanszky Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. A nyomozás, ha lehet így fogalmazni célegyenesbe ért, Fanni ügyvédje szerint egy ipari kamera felvétele tisztázhat mindent és a lány holtteste is előkerülhet.

 

Meghalt Tahi Tóth László


szerző:
2018.02.23. 16:20
Meghalt Tahi Tóth László

Csütörtökön a Vígszínház adott ki közleményt a család nevében is, melyben tudatta: művészük elhunyt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész tavaly márciusban súlyos agyműtéten esett át, amelyből úgy tűnt, teljesen felépült: ősszel visszatért a Vígszínház színpadára. A tragikus hírt kollégái is nehezen dolgozták fel. 

Sylvester Stallone saját halálhírét cáfolta

Először egy üzenettel majd egy videóval is cáfolta Sylvester Stallone saját halálhírét. A 71 éves, kétszeresen Oscar-díjra jelölt színészről hétfő éjszaka jelent meg egy kamuhír, hogy eltitkolta prosztatarákját, amely kedd reggel elvitte.

Imádta a csapatát és a barátait a megkéselt focista

Imádta csapatát, és mindig kiállt a barátaiért az a 17 éves focista, akit szombaton késeltek meg a Pest megyei Tápiószentmártonban. Bódi Lajos a barátaival szórakozott, amikor összeverekedett egy másik társaság tagjaival – ezután szúrta meg egy férfi. 

Meghalt Kiss József, színész

Kollégái és barátai sem akarják elhinni, hogy Kiss József nincs többé. Az Argo filmek legendás Tyson-ját néhány nappal ezelőtt a budakeszi városháza előtt gázolta el egy autó. Kiss Józsefet a helyszínen még újraélesztették, de később meghalt.

Meghalt Paul Bocuse, a legendás séf

Meghalt Paul Bocuse, a világ egyik legnagyobb hatású sztárszakácsa. A francia gasztronómia pápája már gyerekkora óta dolgozott a konyhában, és folyamatosan tanulta a szakmát. 1958-ban vette át apja éttermét. Három Michelin-csillagot kapott, és azóta is megőrizte az elismerést. Nevét sokan a 30 évvel ezelőtt indult Bocuse D'Ore főzőversenyről ismerik. A parkinson kórban szenvedő Bocuse 91 éves korában halt meg. 

Meghalt a Cranberries énekesnője

Dolores O'Riordan holttestét egy londoni szállodában találták meg. A rendőrség nem talált semmi gyanúsat a haláleset körülményeiben.

Meghalt Dolores O'Riordan!


szerző:
2018.01.16. 16:45
Meghalt Dolores O'Riordan!

A Cranberries énekesnője egyelőre ismeretlen körülmények között hunyt el hétfőn, Londonban. A 46 éves O'Riordan legújabb lemezén dolgozott Angliában - holttestére a hotelben találtak rá. A Cranberries a ’90-es években volt aktív, majd 2009-ben újra összeálltak. Az ír csapat karrierje során összesen 40 millió lemezt adott el, és világszerte ismertté váltak.

2017: örök búcsú a magyar legendáktól

Az idén elhunyt sztárok között hatalmas nevek tűnnek fel. Fábián Juli, Aradszky László, Schubert Éva, Som Lajos. A magyar kultúra is szegényebb lett néhány legendával. Összegyűjtöttük a leglesújtóbb halálhíreket a 2017-es évből.

 

Story Extra 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 15:40

Meghalhatott VV Fanni


szerző:
2017.12.05. 18:05
Meghalhatott VV Fanni

Szinte biztos, hogy meghalt VV Fanni, édesanyja szerint ezt közölték velük hétfőn a rendőrök. A fiatal lány eltűnésével kapcsolatban korábban már őrizetbe vettek egy volt dunaújvárosi MSZP-s képviselőjelöltet, akit személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak meg.

Tragédiával végződött VV Fanni eltűnése

VV Fanni akárhová is ment vagy vitték, gyorsan távozott otthonából, november 20-án. A lakásban 24 órán át tartottak házkutatást, még a kertet is felásták. Az itt szerzett nyomok vezethettek el a letartóztatott és most emberöléssel meggyanúsított férfihoz.

 

Drámai hír sokkolta VV Fanni családját

Az egykori Villalakó szüleivel – elmondásuk szerint - személyesen közölték a rendőrök, hogy lányuk meghalt. VV Fanni édesanyja először a Story Extrának mondta el, hogy mit mondtak neki pontosan a rendőrök.

Story Extra 2017-12-05


szerző:
2017.12.05. 15:40

Elhunyt Cseke László


szerző:
2017.11.16. 18:35
Elhunyt Cseke László

90 éves korában elhunyt Cseke László, legendás rádiós műsorvezető. Cseke Teenagerparty című kívánságműsorát több százezren hallgatták titokban a Kádár-korszak idején. Az adást ugyanis az itthon betiltott Szabad Európa Rádió sugározta.

Meghalt John Hillerman


szerző:
2017.11.10. 16:10
Meghalt John Hillerman

Az amerikai színészt a magyar nézők a Magnum című sorozat Higginseként ismerhették. A kimért modorú, dobermannokat tartó karaktert imádta a közönség a ’90-es években: szerepéért Emmy- és Goldben Globe díjat is nyert. Karrierje során összesen 71 filmben vállalt kisebb-nagyobb szerepeket, bár az utóbbi 20 évben már visszavonult a filmezéstől. John Hillerman 84 évesen, texasi otthonában hunyt el.

 

Búcsú a legendától


2017.10.26. 18:45
Búcsú a legendától

Az egész zenei világ Fats Domino-t gyászolja. A muzsikus ott volt a Rock and Roll születésénél. Zenéje hozzájárult ahhoz, hogy a feketék és a fehérek együtt kezdtek el szórakozni az Egyesült Államokban. Fats Domino szerdán hunyt el otthonában, 89 évesen.

Meghalt Hugh Hefner


szerző:
2017.09.28. 17:25
Meghalt Hugh Hefner

A nyuszis magazin alapítója szerda éjjel hunyt el. Hefner az utóbbi időben a háttérbe vonult, luxusvillájától is megszabadult és a magazin életében is kevésbé vett már részt. Bus István, a Playboy főszerkesztője 2012-ben találkozott vele, a hedonista életmódjáról ismert ikon még nyolcvanhat évesen is nagy benyomást tett rá.

Meghalt Pataki Ferenc, fejszámolóművész

Meghalt Pataki Ferenc fejszámolóművész – erről péntek délután a férfi felesége, Zsuzsa értesítette a Fókuszt. Ferenc két éve még szerepelt a Hungary’s Got Talent című tehetségkutató műsorban, ahol bármely két számot képes volt összeszorozni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Meghalt Jerry Lewis


szerző:
2017.08.21. 19:00
Meghalt Jerry Lewis

Kilencvenegy éves korában elhunyt Jerry Lewis, az amerikai vígjátékok egyik legmeghatározóbb alakja, aki a ’60-as években kiemelkedő volt a komikusok között. A spontán reakcióra alapozta műsorait, nem pedig előre kitalált poénokra.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Mi történik az emberek profiljával haláluk után?

Lévai Richárd social média szakember és Dr. Németh Szabolcs jogász arról meséltek, mi történik az emberek profiljával, miután távoznak az élők sorából.

Orrszarvú ölt meg egy magyar tudóst

Egy orrszarvú ölt meg egy magyar vadvédelmi ökológust Ruandában. A negyvenhárom éves Gyöngyi Krisztián a visszatelepített rinocéroszok beszoktatásával és vadőrök kiképzésével foglalkozott. A tragédia információink szerint csütörtökön történt egy állat befogása közben. Az ökológus feleségével és gyermekével élt az afrikai országban, két éve pedig három hétig együtt dolgozott Harry herceggel is, akkor Malawiban közel háromszáz elefánt áttelepítésében segédkezett.

Meghalt a világbajnok motoros, Nicky Hayden

Nem élte túl a biciklibalesetet a világ egyik legjobb motorversenyzője. Az amerikai Nicky Hayden öt napig volt kómában, de nem tudták megmenteni az életét. Egy szerethető embert vesztettünk el, ezt mondta róla Talmácsi Gábor, aki versenyzett is a motorossal.

Meghalt Roger Moore


szerző:
2017.05.23. 18:50
Meghalt Roger Moore

Meghalt Sir Roger Moore. Ő volt James Bond, Simon Templar, azaz az Angyal, és persze a Minden lében két kanálból az egyik szereplő. Sokat jótékonykodott, Magyarországon is járt. A színész daganatos betegséggel küzdött. Sir Roger Moore 89 éves volt.

 Kleinék a lezuhant hegymászóval akartak mászni

A Magyar Everest Expedíció két tagja lehetett az utolsó, akikkel a tragédia előtt még beszélt Ueli Steck. A hegymászó közösséget sokkolta a világ egyik legjobb hegymászójának halálhíre. A negyvenegy éves Ueli Steck vasárnap zuhant szakadékba a Himalájában.

Meghalt Gyurcsok József, a magyar távgyógyítás úttörője

A villanyszerelőből lett egykori jós, Gyurcsok Jószef energiagyógyász és egyházalapító több agyvérzés után hatvanhat éves korában hunyt el április 11-én.

Meghalt Kovács András


szerző:
2017.03.11. 18:50
Meghalt Kovács András

Meghalt Kovács András filmrendező. Több játékfilmet és dokumentumfilmet is készített. Legismertebb filmjei között van a Nehéz emberek, a Falak, a Ménesgazda, illetve a Hideg napok. A Cseres Tibor regénye alapján, 1966-ban készült film az 1942-es újvidéki vérengzésről szól, ami Karlovy Varyban és a Magyar Játékfilmszemlén is fődíjat kapott. A Kossuth és -kétszeres Balász Béla díjas kiváló művész kilencvenkét éves volt.

Meghalt a Happy Gang énekese

Nagyon sok zenészt megrázott Mohaman halála. A Happy Gang énekesétől ismerősök és ismeretlenek is búcsúztak. Felesége telefonon zokogva beszélt Meggyes Rolandról, azt mondta, mindkét gyermekével nagyon jó kapcsolatot ápolt, rendszeresen sportolt, tervei voltak és új lemezen dolgozott. Negyvennégy évet élt.

Meghalt Mohaman


szerző:
2017.03.06. 18:00
Meghalt Mohaman

Meggyes Rolandnak, a Happy Gang egyik alapító tagjának szombaton éjjel szívelégtelenség okozta a halálát.

ARCHÍV FELVÉTEL: Berek Katalinra emlékezünk

Berek Katalin játszotta a főszerepet az első magyar filmben, ami elnyerte az Arany Medvét a Berlinálén. Szabad nő volt, kifejező színésznő, aki imádott József Attilát szavalni. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja csaknem hetven éven át volt a színpadon,  nyolcvanhét éves korában hunyt el. Az RTL Híradó ezzel a több mint tíz éves archív felvétellel emlékezik a színésznőre, az interjút Dusicza Ferenc készítette.

Meghalt Berek Kati


szerző:
2017.02.27. 18:55
Meghalt Berek Kati

Meghalt Berek Kati, a nemzet színésze. Mintegy hetven éven át volt színpadon. 1952-ben, huszonkét évesen lett tagja a Nemzeti Színháznak, majd a győri és a kecskeméti színházban is játszott. Legendásan szép orgánuma nem csak a színpadon érvényesült, több filmben is játszott és sorra kapta az elismeréseket. Már hosszú ideje betegeskedett. Berek Kati nyolcvanhét éves volt.

Klapka Györgyre emlékezünk


szerző:
2017.01.05. 19:20
Klapka Györgyre emlékezünk

Nyertes Zsuzsa az egyik legjobb barátja volt Klapka Györgynek. Nemrég együtt táncoltak a vállalkozó 88. születésnapi buliján. Akkor még vidám volt, életteli és az idei terveiről beszélgetett szeretteivel. Aztán szerdán délután összeesett és meghalt. Az elmúlt évtizedekben nagyon sokat forgattunk Klapka Györggyel, rá emlékezünk most.

Az utolsó pillanatig dolgozott


szerző:
2017.01.05. 17:25
Az utolsó pillanatig dolgozott

A szerdán elhunyt Klapka György egy utolsó interjújában mesélt, hogy melyik volt élete legboldogabb pillanata. Rá emlékezünk.

Fájdalmában megszakadt a szíve

Ezt írták Debbie Reynolds-ról, aki lányát a Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként ismert, Carrie Fishert csak egy nappal élte túl. Az Ének az esőben és a Molly Brown musical sztárjáról rajongói emlékeztek meg a színésznő csillagánál Hollywoodban.

Ikonoktól vettünk búcsút 2016-ban

Nagy művészektől búcsúztunk 2016-ban, akik szebbé, gazdagabbá tették az életünket. Rájuk emlékezni nem kötelesség, hanem természetes, így talán életben tartjuk és tovább visszük mindazt, amit ők képviseltek, amit nekünk adtak művészetük által.

Mit adott George Michael a világnak?

Az egész világot megrázta, amikor december 25-én kiderült, hogy ötvenhárom évesen, megállt George Michael szíve. Párja Fadi Fawazy talált rá. Éppen indultak volna karácsonyi ebédre és ment, hogy felébressze. Angliai otthonában békében hunyt el. A helyiek szerint nagyon közvetlen ember volt, szívesen járt kedvenc éttermébe és pubjába.

Meghalt Gábor Zsazsa


2016.12.19. 19:10
Meghalt Gábor Zsazsa

Egy hónap híján megélte a száz évet Gábor Zsazsa. A magyar származású díva volt az első, aki a szó mai értelmében is celebnek tartottak. Bár Golden Globe-díjas színésznő volt, mégis a legtöbben kilenc férje és egyéb hódításai miatt emlékeznek rá, talán ezért is maradt fent legendás mondása, hogy egy gazdag férfi soha nem lehet ronda.

Meghalt Gábor Zsazsa!


szerző:
2016.12.19. 17:25
Meghalt Gábor Zsazsa!

A magyar származású amerikai színésznő magyar idő szerint vasárnap éjjel hunyt el egy szívroham következtében.  A primadonna karrierje 1936-ban kezdődött, mikor egy hazai szépségversenyt nyert meg, öt évvel később pedig az Egyesült Államokba költözött. Színésznőként rengeteg sikerfilmben szerepelt, ami igazi celebbé tette - persze ehhez hozzájárult az a tény is, hogy életében kilencszer kötött házasságot. Zsazsát lassan két évtizede gyötrik betegségek, legjutóbb tavasszal került kórházba, de akkor sikerült kigyógyulnia tüdőbetegségéből. Tegnap éjjel adta fel szervezete végleg a harcot: Az egyik leghíresebb magyar kilencvenkilenc éves volt.  

Meghalt Megyesi Gusztáv


szerző:
2016.12.18. 18:30
Meghalt Megyesi Gusztáv

Meghalt Megyesi Gusztáv újságíró. Egy év megszakítással harmincegy évig volt az Élet és Irodalom állandó munkatársa, egy ideig főszerkesztője. Rendszeresen jelentek meg a lapban sajátos humorú publicisztikái. Írt a régi Magyar Hírlapnak, a Népszabadságnak és a Hócipőnek is. Pályafutása alatt több kötete is megjelent, munkáját számos szakmai díjjal ismerték el. Az Élet és Irodalom Megyesi Gusztávot saját halottjának tekinti. Hatvanhat éves volt.

Sümbül aga elmeséli Hürremnek, hogy Ibrahim halott

Sümbül azonnal a szultánához siet, hogy elmesélje a hírt. Ibrahim meghalt.

Meghalt az Earth Wind and Fire frontembere!

Maurice White testvére közölte a szomorú hírt közösségi oldalán: „Testvérem, hősöm és legjobb barátom, Maurice White tegnap este álmában hunyt el.” A 70-es, 80-as évek egész generációinak zenei ízlését határozta meg az Earth Wind and Fire.

Káosz Kozsó körül


szerző:
2014.10.29. 18:04
Káosz Kozsó körül

Tényként közölte Kozsó édesapjának halálát az egyik napilap. Az idős úr állítólag szívinfarktust kapott, ez pedig újabb lelki terhet jelent a nagybeteg énekes számára. Kozsót napok óta egy vidéki kórházban kezelik, ahol agyműtéten esett át, élet és halál között lebegett, még szentmisét is mondtak érte.
 

Teljes a káosz Kozsó körül

Tényként közölte Kozsó édesapjának halálát az egyik napilap. Az idős úr állítólag szívinfarktust kapott, ez pedig újabb lelki terhet jelent a nagybeteg énekes számára. Kozsót napok óta egy vidéki kórházban kezelik, ahol agyműtéten esett át, élet és halál között lebegett, még szentmisét is mondtak érte.

Aki ál-halált hal, tovább él


szerző:
2012.08.07. 07:30
Aki ál-halált hal, tovább él

Nagy Feró, Brad Pitt, Johnny Depp, néhány híresség, akiknek már halálhírét keltették alaptalanul. Van, aki nevet rajta, mást megvisel a rosszindulatú pletkya.

Reflektor 12-08-06


szerző:
2012.08.07. 00:10
Reflektor 12-08-06

Reflektor: Sztárok, akiknek a halálhírét keltették. Világsztárok az X-Faktorból.

Obama halálhírét hirdette az oldal

Barack Obama amerikai elnök halálhírét keltette a Fox News amerikai tévécsatorna Twitter oldala.

Megerősített védelem a repülőtéren

Bin Laden halálhírének bejelentése után, óvatosságból megerősítették a budapesti amerikai nagykövetség és a Liszt Ferenc repülőtér védelmét.

Mandela halálhírét keltették


szerző:
2011.01.16. 12:30
Mandela halálhírét keltették

A politikus alapítványa vasárnap határozottan cáfolta, hogy a volt államfő elhunyt volna.

A pletykások már temették Charlie Sheent

Cáfolta volt férje, Charlie Sheen halálhírét Denise Richards színésznő.

Kamu halálhír-dömping sztárokról

A brit pop énekes Rick Astley halálhírét is keltették. A zenész köszöni jól van.

Nem halt meg Patrick Swayze


szerző:
2009.05.20. 10:28
Nem halt meg Patrick Swayze

Kedden terjedtek el olyan hírek a világhálón, hogy a rákban szenvedő Swayze elhunyt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való