KERESÉS search-close

hagyaték

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hagyaték"

Félmillió forintot raboltak el egy régiségkereskedőtől

Maszkban rabolták ki áldozatukat, most vádat emeltek ellenük. Az ügyészség szerint egy három fős társaság még februárban rabolt ki egy régiségkereskedőt Zuglóban. Azzal a mesével csalták el a találkozóra, hogy hagyatékot szeretnének neki eladni, de rátámadtak, megverték és késsel fenyegették. Félmillió forintot raboltak el tőle.

Soha nem látott Kodály képek

Eddig soha nem látott fotók kerültek elő Kodály Zoltánról. Egy budapesti nő vette észre a fényképek negatívjait nagymamája hagyatékában. Most elő is hívta a felvételeket, amelyek a szakértő szerint valamikor a ’60-as években készülhettek a Balatonnál.

Közel a megegyezés!


szerző:
2017.07.25. 18:00
Közel a megegyezés!

Idén januárban hunyt el Klapka György, örökösei azonban csak mostanra tudtak megegyezni a hagyatékáról. Az üzletember végrendeletét márciusban hallgatták meg először gyerekei és unokái. Általános megdöbbenésre egyik fiát teljesen kizárta örökségéből, másikat pedig DNS –tesztre kötelezte. Ennek ellenére nem alakultak ki ellentétek a vagyon miatt, Sandy pedig azt mondta, a héten véglegesíthetik, ki mennyit kap a milliárdokra rúgó összegből. 

Mi lesz a házi kedvencekkel a gazdi halálát követően?

Egyre több esetben az elhunyt gazdi örökösei az állatot magára hagyják. A Vigyél Haza Alapítvány társadalmi párbeszédet kezdeményez a megoldás érdekében. Vendégünk Óvári András volt.

Fókusz 2017-03-20


szerző:
2017.03.20. 19:00

Fókusz 2017-02-06


szerző:
2017.02.06. 19:00
Évek óta nem tudnak megegyezni Komár hagyatékáról

Komár László négy éve hunyt el, örökségéért azonban a mai napig dúl a harc. A táncdalénekes ugyan írt végrendeletet, de egy polgári per miatt nem kezdődhetett el eddig a hagyatéki eljárás. Komár világosan megírta: minden vagyonát feleségére, Komár Krisztinára hagyta, azonban negyedik felesége két pert is indított az özvegy ellen.

Fordulat Czeizel-ügyben


szerző:
2016.08.04. 18:00
Fordulat Czeizel-ügyben

Czeizel Endre szomszédját jegyezték be hivatalosan Fanni nevű lánya édesapjaként. A genetikus két, házasságban született gyerekéből ő a kisebbik. A bizarr fordulat a hagyatéki eljárás szempontjából is döntő lehet. Czeizel Endre genetikus egy éve hunyt el, bonyolult hagyatéki ügyéről mi is beszámoltunk a Story Extrában.

Összevesztek Prince hagyatékán

Elárverezik Prince legendás dzsekijét, amit az 1984-es Purple Rain című filmben viselt. A szakértő szerint akár 8000 dollárt is adhatnak a ruhadarabért, azaz több mint másfél millió forintot.

Előző rész (2016. február 19.)

Zsolt és Emília hatalmi harca folytatódik. Vilmos halastavat, kutyát és adósságot örököl. Tóbiás megtudja, hogy elfolyt Zsófi magzatvize. Vajon képes lesz Krisztián megölni Rudit?

Horgas Eszter fiatal tehetségeket támogat

A két éve elhunyt legendás zeneszerző, zongoravirtuóz Vukán György vagyonát, jogdíjait múzsájára, Horgas Eszter fuvolaművészre hagyta. Eszter viszont úgy érezte, a jó barátja is azt szerette volna, ha hagyatékát egy jó célra hasznosítja és így Eszter úgy döntött fiatal tehetségeket szeretne támogatni.
 

Utcára került Faludy György hagyatéka?

Aggasztó hírek jelentek meg a Blikkben a Kossuth-díjas magyar költő özvegyéről, Faludy Fannyról. A nő hosszú évek után most először megtöri a csendet és reagál a róla megjelent pletykákra. Dörmer Csaba és Polyák Alexandra riportja.

Tönkrement Faludy György özvegye?

Aggasztó hírek jelentek meg a Blikkben a Kossuth-díjas magyar költő özvegyéről, Faludy Fannyról. A nő hosszú évek után most először megtöri a csendet és reagál a róla megjelent pletykákra. Dörmer Csaba és Polyák Alexandra riportja.

Fókusz 15-04-21


szerző:
2015.04.21. 18:00
Fókusz 15-04-21

Fókusz: Hét éve nincs köztünk - Még őrzik a számláit kedvenc éttermében, barátai pedig mindig rá emlékeznek. Mit hagyott ránk Antal Imre? Biztonságos? - Túlélők mesélnek a tunéziai terrortámadásról. A Fókusz a helyszínen járt, mi változott a turistaparadicsomban? Veszélyes úton - Aleska Diamond nem rejti véka alá az érzéseit, amikor a múltról mesél. Vajon megbánta?

Fókusz 14-12-11


szerző:
2014.12.11. 19:25
Fókusz 14-12-11

Fókusz: Fizetni kell? - Mennyi időt bukunk, és hogyan alakul a közlekedés, ha fizetni kell az M0-sért, és az autópályák fővárosi bevezető szakaszaiért? A múzsa öröksége - Százmilliós hagyaték? Horgas Eszter az őt ért támadásokról, és Vukán Györgyhöz fűződő kapcsolatáról mesél. Győzni akarnak - Miben változtak, és hogyan látják a kezdeteket az X-Faktor versenyzői? Múltidézés a nagy hajrá előtt.

Elárverezik Radnóti Fanni hagyatékát

Radnóti Fanni egykori személyes tárgyaira licitálhatnak vasárnap a műgyűjtők. Azokra a tárgyakra, amelyeket Radnóti Miklóssal közösen, a barátaiktól kaptak korábban, és amelyeket haláláig Gyarmati Fanni örzött Pozsonyi úti lakásukban. Bár az árverés nagy port kavart, Radnóti Fanni végrendelete egyértelmű. Nem akarta, hogy a hagyaték egyben maradjon. Azt szerette volna, ha magánszemélyekhez kerülne.

 

Fókusz 14-04-29


szerző:
2014.04.29. 18:30
Fókusz 14-04-29

Fókusz: Meztelen ámokfutó - Lábbal fékezték meg a rendőrök a környezetére is veszélyes bedrogozott férfit, Vajon mit szedett be? Ki lesz az örökös? - Ingatlanvagyon, luxusautók és jacht is szerepel Welsz Tamás hagyatékában. Lehet, hogy mindez a volt élettársé? Tökéletes testek - Mit tegyünk azért, hogy ne kelljen szégyenkeznünk fürdőruhában? A legszebb fitneszesek elárulják a titkot!

Dúl a háború Welsz hagyatékáért

Két darab Audi Q7-es, egy Cadillack Esclade, két Mercedes Spyder VIP, egy luxus-lakóautó, egy 25 láb hosszúságú amerikai jacht valamint hét érdi telek és két hangár is a tulajdonában volt Welsz Tamásnak a Blikk szerint.

Fókusz 12-02-08


szerző:
2012.02.08. 19:59
Fókusz 12-02-08

Fókusz: A showman visszatért! - Friderikusz Sándor 13 év után ismét az RTL Klubon vezet műsort. Mivel lehetett visszacsábítani? Mellbedobással - Zimány Linda először fotóztatta magát bikiniben mellműtéte után. És mi van Dzsudzsák Balázzsal? Kísért a szellem? - A Mary Zsuzsi házába beköltözött fiatal hölgy érzi az énekesnő jelenlétét. Kié lesz a hagyaték?

XXI. század 11-08-02


szerző:
2011.08.03. 00:10
XXI. század 11-08-02

XXI. század: Vajon Virág elvtárs figuráját Aczél György ihlette? Hogyan került tiltólistára Bacsó legendás filmje? Mi lett a sorsa Nádasnak, miután dacolt a kultúrpápa akaratával? Miért csukták le Harasztit? És miért nem kutatható 2021-ig Aczél hagyatékának egy része?

Holtak országa


szerző:
2011.04.18. 00:15

Feszített tempó a parlamentben


szerző:
2010.11.02. 20:08
Feszített tempó a parlamentben

Elfogadták a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslatot.

Jobban védett örökösök


szerző:
2009.10.21. 07:07
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való