KERESÉS search-close

hűség

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hűség"

Balázs végleg megbántotta Hannát?

A fiú valóban mindent megtesz azért, hogy végre túl tudjon lépni volt kedvesén…

A párom társkeresőn ismerkedik!

Bár Gyula azt állítja, hogy komolyan gondolja Krisztivel, a lány tudja jól, hogy a párja egyáltalán nem hűséges. Kriszti ugyanis tisztában van vele: Gyula társkeresőn csajozik…

Vajon kiállja Andor a hűség-próbát?

Miután Maja elkezd kételkedni Andor hűségében, Evelin javaslatára hűségteszt elé állítják a fiút, aki erről mit sem tud.

Fókusz 2017-04-10


szerző:
2017.04.10. 17:25
Hürrem: „Legyen a neved Nurbanu!”

Úgy tűnt, már nincs remény Cecilia számára, és nem teljesülhet a vágya, hogy valaha Szelim herceg szerelme lehessen. Az utolsó pillanatban kockáztatott mindent, még az életét is, mikor berontott Hürremhez a kegyelemért. Érdekes mód a szultána hirtelen úgy döntött, teljesíti a fiatal lány kérését, viszont cserébe a hűségét kéri. Közben új nevet is kapott Cecilia, Nurbanu lett, azaz a fény gyermeke.

26. rész - Egy hűségteszt végzetes következményei

Egy családapa azt gyanítja, felesége megcsalja őt, ezért próbára teszi. A hűségteszt azonban tragikus véget ér. A férfinak egyetlen célja van, tudni akarja az igazságot. 

Tamara Dávidnak:

Tamara és Dávid épp Noémiről beszéltek a telefonban, és újra flörtölni kezdtek. Bár Dávid megígérte volt feleségének, hogy átmegy majd hozzá, időközben Dalma arra kérte, hogy maradjon hűséges hozzá, így a dolgok megváltoztak. Dávid azt kérte Tamarától, hogy ne járjanak össze többet szexelni, Tamara pedig válaszként arcon borította volt férjét egy csésze kávéval...

Krisztián és Rudi nem mindennapi meglepetésben részesül! – VIDEÓ!

A két barát, Rudi és az ifjabb Bartha egy újabb közös „melót” vállaltak be. Semmi különös, most épp egy értékes képet csempésznek ki a határon, ami talán nem is annyira meglepő, mint az, mikor Krisztián potyautasokat talál az autójukban.

Julit szörnyű tragédia éri

A stressz és elmúlt nehéz időszak megviselte Julit és az egész családot. Most viszont nagyobb baj történt, mint egy kis veszekedés. 

Kicsi a bors, de erős – Itt az új Suzuki Baleno

Na jó, nem is olyan kicsi, inkább a három hengeres motorjához képest rendkívül jól húz, emellett egy nagy család is kitűnően elfér benne. Kipróbáltuk! 

Rüsztem: „Az életedet kérte cserébe”

A pasa meglátogatja a szultánát szörnyű száműzetésében. A találkozó igen érdekesre sikeredett, és Hürrem élete került veszélybe.

Miért vagyunk hűtlenek?

Három ismert nő, három elvált színésznő állt a Fókusz Plusz kamerája elé - válásról, hűségről és hűtlenségről beszélnek. Mindhárman végigkövették a másik válsághelyzetét, és mindhárman felteszik a kérdést: képesek lennénk egyszerre több embert is szeretni? Az ember génjeiben is kódolva lenne a poligámia, a hűség pedig csak döntés kérdése?

Fókusz 2016-09-20


szerző:
2016.09.20. 17:25
Nagy durranás a paplan alatt?

Dina és Lóri egyre nehezebben viselik a szexmentes légyottokat. Aztán egy "óvatlan" pillanatban valami mégis történt a takaró alatt.

Gizi elküldi az esdeklő Nórit

Kiderült Miki szörnyű átverése, amit Laci nagyon a szívére vett. Közben Nórát gyötri a lelkiismeret, hiszen ő is benne volt a hazugságokban, ezért úgy dönt, átmegy Giziékhez, hogy elnézést kérjen. 

Itt az új VV álompár?


szerző:
2016.07.29. 07:11
Itt az új VV álompár?

Két éve történt, hogy az RTL reggeli műsorában a 8:08-ban adott interjút a ValóVilág egykori szerelmespárja. Iza gondolt egyet, és felvarratatta csuklójára a fiú születési dátumát. Kiderült, Krisztián egyáltalán nem úgy vette a romantikus kísérletet, mint ahogy Iza ezt gondolta.

Beckham a személyi edzőjével kavar?

David Beckham világ életében a legsármosabb pasik közé tartozott. Nincs ez másként ma sem, és, hogy a későbbiekben is megőrizze ezt a pozícióját, rengeteg időt tölt az edzőteremben. A rossz nyelvek szerint azonban nem csak erősíteni jár a konditerembe, hanem gyengéd szálak fűzik a csinos személyi edzőjéhez. A napokban lencsevégre kapták, ahogy meglehetősen meghitten beszélgetnek. Beckham egyébként nem a hűség mintaképe, régebben is kiderült már róla, hogy megcsalja feleségét, Victoriát. Ennek ellenére is meglepő lenne, ha a pletyka igaz, ugyanis az egykori sztárfocista példás családapaként él, rengeteg időt tölt együtt a családjával, és a napokban kiposztolta az esküvői fotójukat is.

Makacsul vár halott gazdájára


szerző:
2016.01.31. 18:39
Makacsul vár halott gazdájára

Most pedig ismerjék meg Kalóz, egy megindítóan hűséges kutya történetét. Az egyik Puerto Rico-i kórházban, pár hónapja elhunyt gazdája szobája előtt várakozik minden éjjel. Néha pedig elindul, hátha valahol megtalálja a férfit. A kutyát nem tudta kitenni a személyzet, és most már ők etetik.

Kalóz, a világ leghűségesebb kutyája

Az állat gazdája egy műtéten esett át az argentin kórházban, ám sajnos már nem ébredt fel utána, meghalt. Kutyája azóta megállás nélkül keresi a folyosókon, fel alá járkál és szaglászik, majd mindig visszatér a 404-es szobához, ahol gazdája feküdt.Kalóz hónapok óta azzal tölti a napjait, hogy újra végigmegy a folyosókon, és mindig visszatér abba a szobába, ahol utoljára látta a gazdáját élve.

Lucy Hale hűséges marad a sorozathoz

A fiatal hírességnek esze ágában sincs kilépni a Hazug csajok társaságából, ugyanakkor megérti Nina Dobrev döntését is.

Lali titokban követte a barátnőjét

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Lali nem tagadja, hogy nem volt mindig hűséges típus, de mint mondja, volt idő, amikor őt is gyötörte a féltékenység. Riporterünk a sorozat sztárjait faggatta a hűségről és a féltékenységről.

Reflektor 15-02-24


szerző:
2015.02.25. 01:15
Reflektor 15-02-24

Reflektor: Lali titokban követte a barátnőjét. Ősszel indul a Hungary’s Got Talent.

A szőke nők tényleg hűtlenebbek?

Mikozben Magyarországon csak az emberek nagyjából 25-30 százaléka szőke, a hűtlenkedő között pontosan kétszer ennyi az arányuk, ezt az eredményt hozta egy hazai társkereső oldal felmérése. Nyertes Zsuzsát és Kálloy Molnár Pétert faggattuk a témáról.

Létezik olyan, hogy valakinek megszakad a szíve?

Mindannyian, szinte kivétel nélkül hiszünk abban, hogy létezik halálig tartó, örök és igaz szerelem. Gera Zoltán színművész és Görgey Helga házassága is talán ilyen volt. A Nemzet Színészével és párjával tavasszal forgattunk, aki az interjúra férjét is elkísérte. Gera Zoltán november 7-én hunyt el. Helga pedig egy nappal később követte férjét a halálba.

Az ember, aki utcára került a kutyájáért

Hogyan kerül az utcára egy ember, aki egész életében dolgozott? Gábor például kertész volt. Vidéken élt, elégedetten a sorsával az utolsó tíz évben boldogan a kutyájával, Szaxonnal.
 

Amikor az ember a kutya legjobb barátja

Hogyan kerül az utcára egy ember, aki egész életében dolgozott? Gábor például kertész volt. Vidéken élt, elégedetten a sorsával az utolsó tíz évben boldogan a kutyájával, Szaxonnal.

Kutyák, akiket az évek múlása sem szakíthatott el gazdáiktól

Beni idén március 13-án távozott el az örök vadászmezőkre. A 16. kerületben élt, a Jókai-Villő utca környékén, ahol 12 éven keresztül várta haza gazdáját, aki meghalt. A kutya emlékére vasárnap domborművet állítottak fel.

Klapka György nem hűséges típus

A 86 éves vállalkozó bő egy hete mondta ki boldogító igent – életében immár ötödször. Mint mondja, eddig minden feleségét megcsalta, de ezúttal ténylegesen örök hűséget fogadott.

Reflektor 13-08-26


szerző:
2013.08.27. 00:30
Reflektor 13-08-26

Reflektor: Kovács Ági újra iskolapadba ül. Klausmann Viktort még mindig hajtja a vére.

Sztárparádé a VOLT fesztiválon

A hétvégén a hűség városa volt a világ közepe, legalábbis azok számára, akik szeretik a zenét és a fesztivál-életérzést. Természetesen a Reflektor riportere is ott volt, aki jó pár sztárral összefutott a tömegben.

Lukács Sándor titka a jó házasságra

Lukács Sándort és feleségét elnézve, egy emberként irigykedhetünk, hiszen a kapcsolatuk tökéletesnek látszik.

Fenyő Iván a hűség élő szobra lett

A sármos színész 5 éve szakított Jordán Adéllal, akivel évekig egy párt alkottak. A szakítás után Iván kicsapongó életet élt. Nemrégiben azonban megismerkedett valakivel, aki mellett, úgy tűnik, végre megállapodhat az egykori donhuán.

Reflektor 12-02-16


szerző:
2012.02.17. 00:50
Reflektor 12-02-16

Reflektor: Fenyő Iván a hűség élő szobra lett. Zséda újra babát szeretne.

Nem fiatal Fiattal furikázik


szerző:
2010.10.30. 12:08
Mónika – A kibeszélőshow 10-05-26

Fogadd el, csak egy DNS-teszttel bizonyíthatsz!

Mónika – A kibeszélőshow 10-05-25

Drágám, hidd el, az csak egy baráti csók volt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való