KERESÉS search-close

hős kutya

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hős kutya"

9/11: A hős kutyákra is emlékeztek

17 évvel ezelőtt, szeptember 11-én, a New York-i tűzoltóság 200 egységet küldött az összedőlt tornyokhoz. A hivatalos szerveknek több, mint 300 kutya segített túlélőket keresni a romok között. Voltak olyan négylábúak, akik Kanadából, Puerto Ricoból és Európából érkeztek a helyszínre csak azért, hogy segítséget nyújtsanak embertársaiknak.

Befogadták a hős kutyát

Hős kutyát ünnepelnek Romániában. Saját testével melegített egy sérült biciklist, amíg a segítség megérkezett. A férfi megmenekült, jelenleg kórházban van. Persze ezután nem kellett sok idő, hogy a hős kóbor kutya gazdára találjon.

 

Hősként ünneplik a süket, félig vak kutyát

Hősként ünnepelnek Ausztráliában egy süket, félig vak 17 éves kutyát, amely megmentett egy három éves kislányt.

Megmentette a kislányt a hős németjuhász

Kutya mentette meg egy kislány életét az Egyesült Államokban. A hét éves gyerek a németjuhásszal játszott a kertben, amikor felbukkant egy csörgőkígyó. Az eb azonnal közéjük ugrott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való