KERESÉS search-close

házkutatás

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "házkutatás"

Házkutatás a Honvéd focistájánál

Bajba kerülhet a Budapest Honvéd tunéziai-német labdarúgója. Anis Ben-Hatira berlini otthonában ugyanis házkutatást tartottak a német rendőrök terrorgyanú miatt.

Nagytételben termesztettek füvet Csongrád megyében

Egyszerre négy marihuána ültetvényre csaptak le a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Csongrád megyében. Öt férfit fogtak el, akik saját házukban nevelték az indiai kendert. A házkutatásokon tíz kiló, már leszüretelt marihuánát és csaknem 200 tő cannabist foglaltak le, de előkerült több mint hétmillió forint készpénz is.

Alapos házkutatás a csalással gyanúsított Simonkánál

Megszállták a rendőrök Simonka György érdekeltségeit. Egyszerre tartottak házkutatást békés megyei településeken, céges telephelyen, a kormánypárti képviselő otthonában, és az egyik Fidesz irodában is. Simonka mentelmi jogát két hete függesztette fel az Országgyűlés, mert az ügyészség szerint majdnem másfélmilliárdos, bűnszervezetben elkövetett csalás érintettje. A tótkomlósi Fidesz-elnök úgy tudja, pályázati iratokat foglaltak le a nyomozók.

Plüssállatba rejtették a kábítószert

Plüssállatba rejtették a kábítószert. Debrecenben tartottak házkutatást a rendőrök, akik végül egy plüss pingvin belsejébe rejtve találták meg, amit kerestek

Hamisított koncertjegyet árult

A gyanú szerint a január végén megrendezett Rod Stewart koncertre árult házilag készített jegyeket a fiú, aki 13 embert vert át. Úgy tudjuk körülbelül 2-300 ezer forintot tett így zsebre, a pénz egy részt a házkutatáson megtalálták nála.

Házkutatás a „mozgalmár” gimisnél – Rékasi Zsigmondnál

A 16 éves srác néhány hete felszólalt a diáktüntetésen, pár nappal később az anyja lakásában házkutatást tartottak a rendőrök. Lefoglalták a fiú számítógépeit, mert, mint kiderült, október óta nyomoznak egy rongálási ügyben, és Rékasi Zsigmond is képbe került. Az ismert színészházaspár fia földalatti aktivistának tartja magát, és szerinte nem véletlen, hogy pont a tüntetés után jelentek meg a rendőrök náluk…

Házkutatás Simicska cégénél

Házkutatást tartottak az adónyomozók Simicska Lajos plakátcégénél költségvetési csalás gyanúja miatt. A Magyar Idők már a múlt héten megírta, hogy nyomoznak a cég ellen a Jobbik plakátkampánya miatt. Az adónyomozók viszont adminisztrációs hiba miatt épp ennek a kampánynak az anyagát nem tudták elvinni. A plakátok miatt a Fidesz már törvénymódosítást is kezdeményezett és tudni szeretné, hogy mennyit fizetett értük a Jobbik. Az ellenzéki párt válaszul nyilvánosságra hozta, hogy pontosan hány plakátot helyeztettek ki. 

Rengeteg készpénzt találtak a házkutatáskor

Nem fizetett áfát és járulékot, így csalt el a gyanú szerint több száz millió forint adót egy Baranya megyei vagyonőrzéssel foglalkozó céghálózat. A házkutatáskor rengeteg készpénzt és középkori fegyvereket is lefoglaltak a nyomozók. Az RTL híradó úgy tudja, a szélsőséges nézeteket valló Betyársereg tagjai is benne voltak a bűnszervezetben. Ha bíróság elé kerülnek, húsz év börtönt is kaphatnak.

Nem engedik haza a lövöldözőt

„Számítottam erre” – ezt mondta a bíróságon a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottja. Györkös István így reagált arra, hogy még 3 hónapig előzetes letartóztatásban marad. A 77 éves férfi most először szólalt meg, amióta a gyanú szerint tavaly októberben lelőtt egy nyomozót, aki kollégáival házkutatásra érkezett Györkösékhez.

Okiratokat hamisított a banda

Okirathamisító bandára csaptak le a budapesti rendőrök. A gyanú szerint hónapok óta foglalkoztak bizonyítványok, adóigazolványok és egyéb közokiratok hamisításával. A társaságot csütörtökön fogták el. A házkutatáson tucatnyi biankó igazolványt és más dokumentumokat találtak, valamint előkerült csaknem 100 hamis bélyegző is. Azt még vizsgálják, hogy honnan szerezte a banda a kitöltetlen dokumentumokat.

Fókusz 2017-04-18


szerző:
2017.04.18. 17:25

Házkutatás Győzikééknél!


szerző:
2017.04.14. 18:05
Házkutatás Győzikééknél!

50 milliós költségvetési csalással gyanúsítják Gáspár Győzőt. Az adóhatóság luxusautókat, készpénzt és egy széfnyi aranyékszert foglalt le a showmannél. A gyanú szerint több társával együtt nagy értékű személyautókat hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, a közterheket viszont nem fizette meg. Telefonon elértük Gáspárt Győzőt, aki azt mondta, nem úgy történt, ahogy a NAV állítja, de a részletekről csak hétfőn beszél majd.

Pedofíliával vádolják

Bekattant!- ezzel magyarázkodott a bíróságon az a pécsi férfi, aki a vád szerint 2014 tavaszán öt fiatal fiúnak fogdosta a nemi szervét. Egy játszótéren figyelte ki őket, összebarátkozott velük, így elmentek hozzá. A molesztálásról az egyik gyerek szólt édesanyjának így derült ki minden. A férfinél ezután házkutatást tartottak, a számítógépéből több tízezer darab gyermek pornográf fotó került elő.

Robbanószereket gyűjtött


szerző:
2017.01.24. 18:10
Robbanószereket gyűjtött

Évtizedeken át engedély nélkül gyűjtötte a fegyvereket és a robbanószereket, most hamarosan bíróság elé állítják azt a férfit, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. Tavaly fogták el a rendőrök, autójában egy pisztolyt találtak, amit egy ismerősétől szerzett. Ezután mindkettejüknél házkutatást tartottak és rengeteg fegyvert, valamint robbanószereket találtak.

Házkutatás a szegedi ügyvédnél

Házkutatást tartottak a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy ismert szegedi ügyvédnél. A gyanú szerint ő készítette azokat az adásvételi szerződéseket, melyekkel a Franciaországban lányokat futtató szegedi banda tisztára mosta a pénzt. Az ügyvédet gyanúsítottként hallgatták ki. A márciusban kirobbant ügyben eddig tizennyolcan kerültek előzetesbe.

A hűtőben dugdosta a drogot

Még a hűtőben is drog volt. Kábítószer kereskedőre csaptak le a rendőrök Budapesten. A 38 éves férfi a gyanú szerint már hetek óta árulta XVIII. kerületi lakásában a marihuánát, amit ismerőseinek adott el. A rendőrök szerda éjjel tartottak házkutatást a lakásban, egyebek mellett mérlegeket, több mobiltelefont, valamint több százezer forintot és marihuánát találtak.

Nem tudni, miért tartottak házkutatást

Továbbra sem tudni, miért tartott házkutatást az Energiaklubnál az adóhatóság. Az éghajlatváltozásért felelős norvég pénzeket kezelő szervezeteknél ahhoz hasonló akció zajlott néhány napja, mint ami két éve az Ökotárs ellen indult. Az Energiaklub igazgatója azt mondja: egy londoni auditáló cég nemrég mindent rendben talált náluk. Sem a NAV, sem a kormány nem árult el részleteket az ügyről. Az MSZP közérdekű adatigényléssel fordul a kormányhoz.

„Nem akarja belerángatni a családot”

Nem akarja belerángatni az ügybe a családját - ezt mondta Híradónknak Simonka György. A fideszes országgyűlési képviselőről az Index írta meg, hogy nála és rokonainál is jártak nyomozók még júliusban. Simonka György kedden a rokonainál tartott házkutatással kapcsolatos többszöri kérdésünkre sem adott egyértelmű választ. Hétfőn közleményben annyit írt, az ő házában nem voltak nyomozók. Vagyonnyilatkozata szerint azonban nincs is a nevén lakóingatlan. A Demokratikus Koalíció szerint fel kellene függeszteni a képviselő mentelmi jogát.

Házkutatás volt a fideszes képviselőnél?

Simonka György fideszes képviselő tagadja, hogy házkutatást tartottak volna nála, illetve felesége szüleinél. Az állítólagos rendőrségi akcióról az Index írt először, a Központi Nyomozó Főügyészség pedig nem cáfolta az értesülést, de nem is erősítette meg. A portál szerint mindez még júliusban történt. Az LMP szerint Simonka György egyik rokona és volt munkatársa annál az alapítványnál dolgozik, amelyik 1,8 milliárd forintos uniós támogatást osztott el, Hadházy Ákos LMP-s képviselő szerint gyanús körülmények között.

Símaszkos rablók rohanták le a benzinkutat

Őrizetbe vették azt a két férfit, akik egy fegyver utánzatával megfenyegették egy töltőállomás alkalmazottját, majd a kasszában található pénzzel elmenekültek. A 34 és 18 éves gyanúsítottak még múlt hét kedden hajnalban Budapest XI. kerületében mentek be a Budaörsi úti töltőállomásra. Az alkalmazottat egy fegyver utánzatával megfenyegették, majd az egyik férfi a kasszában található pénzt kivette, és elmenekültek a helyszínről.

Vizsgálódnak Spéder Zoltán cégeinél

Házkutatást tartottak az FHB Banknál, amelynek vezetőjét, Spéder Zoltánt napok óta személyeskedő stílusban támadja a kormányközeli média egy része. A milliárdos üzletember érdekeltségei miatt a Magyar Postánál is vizsgálódnak, az Indexet is kiadó cégénél pedig az adóhivatal rendelt el vizsgálatot. A történtek miatt zuhannak az FHB részvényei, ezen sok kisbefektető bukott, és a magyar állam is, már több mint 900 millió forintot.

20 millió forint is volt a drogdílereknél

Szinte mindenféle drogot árultak azok a dílerek, akiket a napokban fogtak el a budapesti nyomozók. Egyebek mellett kokaint, marihuánát, amfetamint, extasy tablettákat és különböző kristályokat foglaltak le a házkutatásokon. Előkerült húszmillió forint készpénz is, valamint több ezer euró, dollár és norvég korona.

Még a cipősdobozban is drogot találtak

Drogot árultak, lebuktak. Három férfit is őrizetbe vettek a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A gyanú szerint a férfiaknál talált kábítószert a környezetükben élőknek értékesítették. Volt akinél, kokaint és amfetamint találtak, a harmadik férfinál pedig marihuánára bukkantak a házkutatáskor.

Fegyverarzenálra bukkantak Budapesten

Fegyverkészítő műhelyre bukkantak a rendőrök csütörtökön Budapesten. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai délután fogtak el egy férfit, akinél egy éles pisztolyt találtak, ezután kutatták át XV. kerületi házát. Az épületben több tucat pisztolyt, puskát, robbanószert és gránátot találtak, valamint különböző fegyveralkatrészeket. Néhány órával később elkaptak egy másik férfit is, aki a gyanú szerint szintén fegyvereket készített és adott el ismerőseinek.

FEGYVERARZENÁL: Órákon keresztük számolták a lakásban talált fegyvereket és robbanóanyagokat

A férfit csütörtök délután az M3-as autópálya fővárosba vezető szakaszán állították meg a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Valószínűleg már figyelhették, mivel azonnal átkutatták autóját. Nem tévedtek, a hátsó ülésről, egy szatyorból egy pisztoly került elő. Rövid vizsgálat után kiderült, hogy éles fegyvert találtak, ezért innen a férfi házához mentek a rendőrök. Hogy ott mit találtak, kiderül a videóból.

 

Lelőtt gólyát kerestek a házkutatáskor

Feljelentették a drávasztárai polgármestert, mert állítólag lelőtt egy gólyát, ami a háza előtti oszlopon fészkelt. A rendőrök házkutatást is tartottak nála, de sem fegyvert, sem madártetemet nem találtak. Közben azonban egy madár a párjával elfoglalta a fészket, de azt nem tudni, hogy az eredeti gólyapár tért-e vissza. A polgármester azt mondja, családjának sok bosszúságot okoznak a gólyák, de sosem lőné le őket.

 

Lajcsi érdi ingatlanában tartottak házkutatást

Meghosszabbították a Galambos Lajos elleni nyomozást, április 14-ig. Ezt követően derülhet ki, hogy lesz-e vádemelés Lajcsi ellen vagy bizonyítékok hiányában mégsem emelnek vádat.

Fókusz 2016-03-07


szerző:
2016.03.07. 18:55
Előző rész (2016. január 15.)

Ágnes és Ludwig házában újra kutat a rendőrség. Hogyan fogja Krisztián kihozni Zsoltot a börtönből? Hogyan folytatja Hanna és Ádám azután, hogy Ádám meztelenül modellt állt Zsófinak?

Feldúlták a tettesek lakását


szerző:
2015.12.05. 18:21
Feldúlták a tettesek lakását

Újságírók, fotósok és tévések feldúlták az amerikai terrorista pár otthonát. A tulajdonos engedte be őket, miután a rendőrök befejezték a házkutatást, és elvitték a talált csőbombákat, lőszereket. A média akció sokakban visszatetszést keltett, mert olyan volt, mintha egy második házkutatás lenne. Több tévéstáb a káoszból, élőben tudósított.

Házkutatás volt Lord Kokónál


szerző:
2015.07.28. 18:55
Házkutatás volt Lord Kokónál

Házkutatást tartottak drogkereső kutyákkal a súlyos botrányba keveredett Lord Sewel londoni házában. A brit Felsőház etikai bizottságának vezetőjéről rejtett kamerás felvétel került nyilvánosságra arról, hogy prostituáltak társaságában, összetekert papírpénzzel kokaint szív, egy ismeretlen helyen.

Egy vásárlót is elfogtak, nem csak a dílereket

Herbállal kereskedett két férfi Miskolcon. A huszonéves dílerek a lakásukon árulták a marihuánához hasonló drogot, egészen addig, amíg a rendőrök rajtuk nem ütöttek. A házkutatáson készpénzt, és a kábítószer terjesztéshez szükséges alufólia tasakokat is lefoglaltak, sőt egy vásárlót is tetten értek.

Diákok árulták a drogot


szerző:
2015.03.22. 18:20
Diákok árulták a drogot

Diákok árulták a drogot józsefvárosi középiskolájuk mellett. A csapatba egy idősebb férfi is volt, a rendőrség nála és a többieknél is házkutatást tartott. A nyomozók szerint 2014 óra rendszeresen árulhatták a kábítószert. Mind az öten szabadlábon védekezhetnek.

Álrendőrök loptak meg időseket


szerző:
2015.03.19. 18:15
Álrendőrök loptak meg időseket

Rendőrnek adták ki magukat a betörők Tatabányán, az egyik lakásban még házkutatást is eljátszottak. Az egész lakást felforgatták, az ágyneműtartókat is kinyittatták. Azt mondták a családnak, hogy lefoglalják a spórolt pénzüket. A tulajdonosnak gyanúsak lettek, és felhívta a rendőrséget. Mire az igazi nyomozók kiértek, az álrendőrök eltűntek. Néhány napja egy tatai házból is ezzel a módszerrel loptak.

Előzetes: Rendőrnek adták ki magukat a betörők

Az egyik tatabányai lakásban még házkutatást is eljátszottak. Az egész lakást felforgatták, az ágyneműtartókat is kinyittatták. Hogy hogyan buktak le, kiderül az RTL Híradóban 6-kor.

Előzetes: Fegyverarzenál egy jásziványi házban

6 ezer darab lőszert, valamint éles lőfegyvereket: géppisztolyokat és pisztolyokat foglaltak le a rendőrök egy helyi férfi házában. A házkutatás képei hat órakor az RTL Híradóban.

Jogszerűtlen volt a házkutatás


szerző:
2015.01.30. 18:40
Jogszerűtlen volt a házkutatás

Jogszerűtlen volt az Ökotárs Alapítvány elleni rendőri házkutatás, ezt mondta ki jogerős döntésében a Budai Központi Kerületi Bíróság. A Készenléti Rendőrség még szeptemberben tartott házkutatást az alapítvány irodájában, miután a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal hűtlen kezelés miatt tett feljelentést. Az Ökotárs szerint a rendőrség politikai nyomásra járt el, ezt azonban az Országos Rendőr-főkapitányság visszautasította.

ELFOGÁS: Tucatnyi családnál tartottak házkutatást

Egy buszt is lefoglaltak a rendőrök attól a drogterjesztő bandától, amelyik szinte családi vállalkozásban árulta a kábítószert. Egerben is egy tucatnyi háznál tartottak házkutatást, ott több mint 40 kilogrammnyi cannabist és egy kábítószer ültetvényt találtak.

Drogdílereket fogtak Karcagon


szerző:
2014.11.20. 18:05
Drogdílereket fogtak Karcagon

Két épületben is házkutatást tartottak a rendőrök vasárnap este: több mint egy tucat növényi törmeléket tartalmazó tasakot és drog előállításához szükséges eszközöket találtak.
 

Drog a tyúkólban


szerző:
2014.10.05. 17:06
Drog a tyúkólban

A tyúkólból kerül elő a kábítószergyanús növény egy 10. kerületi budapesti házban. A 38 éves tulajdonost őrizetbe vették. A házkutatáson 18 fecskendő, majd 200 tű, és drogtárolásra alkalmas eszközök is előkerültek.

Ismét tüntettek a civilek


szerző:
2014.09.13. 14:56
Ismét tüntettek a civilek

Azért vonultak az utcára, mert a készenléti rendőrség hétfőn házkutatást tartott az Ökotárs Alapítványnál és egy társszervezeténél. Szerintük a kormány ezzel nem csak a civil szervezeteket, hanem az összes magyart megtámadta.

Az önkéntesek adataira is kíváncsiak

A fejlesztéspolitikai államtitkár szerint is túlzó volt a hétfői rendőrségi házkutatás az Ökotárs Alapítványnál, a Fidesz frakcióvezetője viszont nem lát kivetnivalót az akcióban.

Jogtalanul törték rájuk az ajtót a rendőrök?

Per lett egy debreceni házkutatás vége. Az apa állítása szerint a rendőrök késő este, hivatalos házkutatási engedély nélkül rontottak rájuk.

500 forintért ütötték le a bácsit

A 91 éves csanádpalotai rokkant áldozattól a nyugdíját követelte a férfi, majd ököllel többször arcon vágta.

Házkutatást színlelve raboltak ki egy családot

Rendőrnek adta ki magát az a három férfi, akik egy ürömi családot raboltak ki tíz nappal ezelőtt.

40 milliónyi drog volt a dílernél

Csaknem 32 kilogramm kábítószert foglaltak le a budapesti nyomozók Józsefvárosban.

Rászálltak a rendőrök a gyűjtőkre?

Indokolatlanul zaklatják a rendőrök azokat, akik hadi relikviákat gyűjtenek, ezt állítja több gyűjtő.

Nem a norvég merénylet miatt razziáztak?

Tagadja a német rendőrség, hogy a norvégiai tömeggyilkosság miatt voltak razziák egy szélsőséges német szervezet 18 tagjának otthonában.

Még a gyerekszobában is vadkendert neveltek

Egy férfit és egy nőt fogtak el a rendőrök csütörtökön, miután házukban 500 tő vadkendert találtak Makón.

Electro World: Adócsalás miatt nyomoznak?

Házkutatást tartottak az Electro Worldnél – erősítette meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a privátkopó.hu internetes portál értesülését.

Hamis igazolás házilag


szerző:
2011.07.06. 15:56
Hamis igazolás házilag

Lopott bélyegzővel gyártottak hamis igazolásokat a Szigetvár környéki diákok.

Galambos-ügy: „Kizárható a politikai szál”

Gálszécsy András szerint egy volt miniszter és egy titkosszolgálati vezető eljárás alá vonása sokkal nagyobb kár okozhat, mint amekkora hasznot hajtana.

Házkutatás Szilvásy Györgynél


szerző:
2011.07.01. 20:43
Házkutatás Szilvásy Györgynél

Házkutatást tartanak Szilvásy Györgynél, a Gyurcsány-kormány titokminiszterénél - értesült péntek este a Hír Televízió.

Kolbász mellett tartották a drogot

Fiataloknak árult kábítószert egy férfi és egy nő Szentendrén. A dílerek főként marihuánát és party-drogokat értékesítettek.

Ágyú is előkerült a házkutatásnál

Lőfegyverekre és lőszerekre bukkantak egy kocsiban a közúti ellenőrzést végző rendőrök Fertőendrédnél.

Ablakon át szabadultak volna a drogtól

Még elfogásuk közben igyekeztek eltüntetni a kábítószert azok a drogkereskedők, akikre a VIII. kerületben csaptak le a rendőrök.

Lakat alatt az embercsempész


szerző:
2011.02.19. 16:45
Lakat alatt az embercsempész

A gázai férfire II. kerületi lakásán csaptak le a rendőrök és a terrorelhárítók közös akciójukban.

Zónás házkutatás ellentmondásokkal

Házkutatást tartottak a rendőrök kedden Veres Istvánnál, a Zóna Taxi vezérigazgatójánál.

Házkutatás az Omninvestnél


szerző:
2010.10.28. 08:42
Házkutatás az Omninvestnél

Házkutatást tartott a Vám és Pénzügyőrség a H1N1 vakcinát gyártó Omninvest Kft-nél.

Elfogták a halálbrigád segítőit

Újabb gyanúsítottakat fogtak el a Pest megyei rendőrök a négy gyilkossággal gyanúsított halálbrigád ügyében.

Csúcsbetörők rendőrkézen


szerző:
2010.10.14. 06:30
Csúcsbetörők rendőrkézen

Több mint harminc bűncselekmény írható a számlájára annak a társaságnak, amelynek két tagját Fejér megyében fogták el a rendőrök.

Akcióban a drogdíler anyuka


szerző:
2010.10.10. 18:45
Akcióban a drogdíler anyuka

Drogfutárként alkalmazta saját rokkantnyugdíjas édesanyját egy testvérpár a Somogy megyei Kazsokon.

Házkutatás a világkiállításos cégnél

Házkutatást tartott a sanghaji expó magyar pavilonjának bezárásával fenyegetőző cégnél a rendőrség.

Belenézhetnek az e-mailekbe


szerző:
2010.05.08. 11:46
Belenézhetnek az e-mailekbe

Az emberek levelezésébe, internetes szokásaiba is betekintést kérhetnek a nyomozó hatóságok a szolgáltatóktól.

Házkutatás BKV-ügyben


szerző:
2010.05.04. 19:40
Házkutatás BKV-ügyben

Házkutatást tartanak a rendőrök Budapesten egy ügyvédi irodában, a BKV ügyek kapcsán.

asdf


szerző:
2010.04.23. 16:39
Álrendőrök loptak meg egy asszonyt Szegeden

A férfi és a nő rendőrnek adták ki magukat, házkutatást színleltek és 100 ezer forinttal léptek meg.

Hamis 20 ezreseket találtak


szerző:
2010.04.08. 19:48
Hamis 20 ezreseket találtak

Több mint 3 millió forint értékű, hamis húszezer forintost találtak egy salgótarjáni férfi lakásában.

Sorozatos házkutatás Budapesten


szerző:
2010.03.10. 18:09
Sorozatos házkutatás Budapesten

Különösen nagymértékű adócsalás és pénzmosás gyanúja miatt folyik az eljárás.

Házkutatás Pintér Sándor cégénél

Úgy tudni, a cég ellen adócsalás és pénzmosás gyanúja miatt nyomoznak.

Postán keresztül vadkender


szerző:
2010.03.08. 20:55
Postán keresztül vadkender

Kábítószer fogyasztás miatt ellenőrizetek három fiatalt a rendőrök Balmazújvároson.

Milliárdokat csaltak el az álbrókerek

Valótlanul kimagasló haszonnal kecsegtették az ügyfeleiket. A cég öt vezetőjét őrizetbe vették.

Házkutatás a Nemzetvédelmi Egyetemen

Befolyással üzérkedés bűntette kapcsán indított nyomozás részeként tartott házkutatást kedden az NNI az intézményben.

Lebukott az orvvadász


szerző:
2009.09.28. 21:50
Lebukott az orvvadász

Őztrófeákat, légpuskát, lőszereket és keresőlámpákat találtak a rendőrök a férfi házában.

Milliós drogfogás Debrecenben


szerző:
2009.09.25. 15:13
Milliós drogfogás Debrecenben

Előzetes bűnügyi információk alapján ellenőrizték az autópályán a 27 éves férfit.

Házkutatás terrorgyanú miatt


szerző:
2009.09.17. 10:46
Újabb házkutatás Michael Jackson orvosánál

Olyan bizonyítékok után kutattak, amelyek megerősíthetik az emberölés vádját.

Jackson orvosát emberöléssel gyanúsítják

Murray-t már kétszer ki is hallgatták a popsztár halálával kapcsolatban.

Lebukott a drogot szállító tornatanár

A Jobbágyinál elfogott férfi egy szécsényi presszóba vitte volna a drogot. A rendőrség őrizetbe vette.

Titokzatos „dolog” Rózsa-Flores házában

Az engedélyköteles „dolog” robbanószerkezet elkészítéséhez szükséges.

Félmilliárdos áfacsalás


szerző:
2009.04.14. 14:45
Félmilliárdos áfacsalás

Több mint félmilliárd forint áfát "felejtettek el" befizetni az autókereskedő csalók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való