KERESÉS search-close

ház

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ház"

Kukkants be Nádai Anikó és szerelme lakásába!

A műsorvezető egy hónappal ezelőtt költözött össze Gergővel, most pedig be is leshettek a családi fészkükbe…

Elmenekült a veresegyházi család a dühöngő fiú elől

Elmenekült a család a dühöngő fiú elől. Húga szerint a férfi magát többször hasba szúrta és szétverte a családi ház berendezését. A veresegyházi lány arról beszélt a Híradónak, hogy a bátyja évek óta drogfüggő. Állítása szerint a néhány napja az anyjukat fojtogatta, és megfenyegette az autista öccsét is.

HÁTBORZONGATÓ: Elmenekült a család a dühöngő fiú elől

Bátyja többször hasba szúrta magát és szétverte házuk berendezését – ezt állítja a férfi húga. A veresegyházi lány arról beszélt a Híradónak, hogy a bátyja évek óta drogfüggő. A család elmenekült a veresegyházi családi házból.

Nem először érte tragédia a tűzben meghalt kislány családját

A tűzben meghalt kislány családja 3 éve hasonló tragédiát élt át, 2016 őszén leégett a házuk Budakeszin. A 4 gyerek közül két fiú volt otthon, és 3 kutya. A kisebbik fiú, Dominik, aki most kishúgával a bódéba mászott, még visszament az égő házba az állatokért. A gyerekeket azóta az édesanyjuk egyedül neveli. Most Pilisen laknak, de augusztusban onnan is menniük kell. Ha segítene a családnak itt megteheti:
CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

Ajándék nyaralása alatt újították fel az unokáit egyedül nevelő asszony házát

Életében először nyaralt a Balatonnál unokáival az a 80 éves vilmányi asszony, aki márciusban a Facebookon kért segítséget, mert unokáit egyedül neveli, betegen, nagy szegénységben. Egy fiatalokból álló segítő csapat Híradónk riportját látva figyelt fel a családra, és gondoltak egy nagyot: a családot elvitték egy balatoni nyaralásra, azalatt pedig megszervezték házuk teljes felújítását.

OSZTÁLYFŐNÖK: Ledobtam róla a betonelemet és láttam, hogy nagyon nagy baj van

Életveszélyesen megsérült az a 12 éves fiú, akire betontömb zuhant hétfőn, Pusztaszabolcson. A gyerek egy romos épületnél játszott barátaival, amikor a fal ráomlott. A fiún osztályfőnöke segített, aki épp arra sétáltatta kutyáját, ő emelte le a csaknem egy mázsás betonelemet a gyerekről, aki életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

Közösségi gyűjtésből lett házuk

Könnyes szemmel beszélt az édesanya az RTL Híradónak arról, milyen jó érzés saját házban élni.  Adományokból tudták megvenni a korábbi albérletüket, így lett biztos otthona a négy gyermekének a Borsod megyei Berzéken. A családfő tavaly autóbalesetben meghalt, ezután került reménytelen helyzetbe a család. Százak segítettek nekik, miután bemutattuk őket a Híradóban.

Újabb botrány Bíró Ica volt házánál

Békés költözés helyett ismét balhé. A Metál Lady bútoraiért ment korábbi házához, de elfajultak a dolgok. Amikor a Fókusz stábja megérkezett a helyszínre, a Metal Lady kezében egy kés, az új tulajdonos emberénél pedig egy kerítésléc volt, így álltak ott egymással szemben. Még a rendőröket is ki kellett hívni…

Villám csapott egy pécsi házba, kigyulladt a tető

Villám csapott egy pécsi házba miközben a lakók bent aludtak. Az egyik külvárosi utca háromszintes épületébe vágott bele a villám, amitől kigyulladt a tetőszerkezet. A ház két lakója bent aludt, ők nem ébredtek fel a hatalmas robajra. A szomszédok szóltak nekik, hogy meneküljenek ki.

Kétmillió forintot kapott a Csíki Sör értékesítője, hogy be tudja fejezni az otthona építését!

Nem csak az alkalmazott, de a főnök szemébe is könnyek szöktek, amikor elárulta, hogy milyen jutalmat szán az egyik legjobb értékesítőjének. Török végre befejezheti a háza építését, és ebben a kollégái is a segítségére lesznek! A Főnök inkognitóban 4. részét ITT tudod megnézni!

Milyen házra elég a falusi CSOK?

Jobbára felújításra szoruló ingatlant vásárolhatnak a családok az új falusi CSOK-kal. Leromlott és korszerűtlen a községi házak általános állapota a statisztikai hivatal adatai alapján. A 3 gyereket vállalók sok felé használt otthonhoz juthatnak a 10 milliós támogatással, de több milliót kell majd felújításra költeniük - a Híradónk által megkérdezett szakértők szerint. A Miniszterelnökség államtitkára ma azt mondta, a falusi élet nem járhat az életminőség romlásával.

 

Lakástűz: az idős asszony a szobában rekedt, fia túlélte

Halálos lakástűz Székesfehérváron! Egy idős asszony az égő szobában rekedt és meghalt, miután kigyulladt a családi háza. Fia, aki a szomszéd szobában aludt, súlyosan megsérült, őt a tűzoltók mentették ki a lángok közül. Még most is kritikus állapotban fekszik kórházban.

7 hónapos gyerekével menekült égő házukból

7 hónapos gyerekével menekült égő házukból egy berhidai anya. A családi ház, ahol albérletben laktak férjével és gyerekükkel, szerda este gyulladt ki. A tető teljesen leégett, a ház lakhatatlanná vált. Csak néhány babaruhát tudtak gyorsan kimenteni a tűzből, minden más odaveszett – semmijük nem maradt. Most rokonok fogadták be őket, de, hogy utána hová mehetnek, még nem tudják.
Ha segítene írjon az rtlhirek@rtl.hu e-mail címre.

Darazsak lepték el a házat – átrágták magukat a plafonon

Átrágták magukat a plafonon, így jutottak be egy boconádi házba veszélyes darazsak hétfőn éjjel. A lakóknak az lett gyanús, hogy már az ajtófélfán is darazsak mászkáltak. Később pedig észrevették, hogy a gyerekszoba plafonján van egy lyuk, ott mennek be a lakásba. A szakember szerint ilyekor nem érdemes házilag nekiállni az irtásnak, ezek a darazsak ugyanis támadnak, ha valaki a fészküket akarja bántani.

 

Hatalmas házat kapott Harry herceg és Meghan hercegné

Hatalmas házat kapott Harry herceg és Meghan sussexi hercegné Erzsébet hercegnőtől. Májusban keltek egybe a fiatalok, és azt kérték mindenkitől, az ajándékra szánt összeget ajánlják fel inkább jótékony célokra. Persze az anyakirálynő ajándékát nem fogják visszautasítani.

Villámcsapás miatt gyulladt ki egy családi ház Nagykőrösön

Villámcsapás miatt gyulladt ki egy családi ház Nagykőrösön, reggel. A villám az utcai távvezetékbe csapott bele, onnan jutott el a legközelebbi épületig. Bent egy anya és kétéves kisfia volt, az asszony még időben ki tudott menekülni a gyerekkel. A tüzet eloltották a tűzoltók, de a ház átmenetileg lakhatatlanná vált.

Dobó Ágiék komoly munkában

Minden szabadidejükben új otthonuk csinosításán dolgozik Dobó Ági és párja. Négy éve vettek egy telket - eleinte a magas költségek miatt nem haladtak gyorsan, de ez a probléma megoldódott, mikor Ági megnyerte A Konyhafőnök 10 milliós fődíját.

 

Tartozása miatt akarták elárverezni Kozso 140 milliós lakását

Évek óta ki nem fizetett közös költség, tartozás a banknak, áramlopás. Az elmúlt években leginkább ezzel került be a hírekbe az egykori énekes. Kozsonak most a 140 millió forintra becsült ingatlanját akarják elárverezni a rengeteg tartozása miatt.

Mitől intelligens egy otthon?


szerző:
2018.03.21. 09:04
Mitől intelligens egy otthon?

Vannak már okostelefonok, okosórák, okostévék, okos hűtők. Megjelentek a piacon az okosotthonok is. Sokan szkeptikusak a témával kapcsolatban, manapság viszont egyre elterjedtebb. Miért lehet erre szükségünk? Nem túl bonyolult? Vajon megfizethető-e és behozza-e az árát?

Fókusz 2018-01-05


szerző:
2018.01.05. 18:50
Nicole Kidman manhattani házat kapott ajándékba!

Nicole Kidman visszatérne a Broadwayre, ehhez pedig szüksége volt egy New York-i bázisra. Állítólag férje, Keith Urban lepte meg egy házzal Manhattenben, a Central Park tőszomszédságában. Rendesen elkérték az árát az ingatlannak: 39 millió dollárba, azaz körülbelül 10 milliárd forintba került.

Bécy:

Kíra felbukkanását követően Bécy és Milán szövetséget kötnek, és közösen számolnak le a lánnyal. Ezután Milán már-már azt gondolja, hogy Bécy mégsem olyan rossz ember, mint azt feltételezte, de csalódnia kell...

Kamion csapódott a házba

Lakóházba rohant egy teherautó Zala megyében - olyan hatalmas lyukat ütött a falba, hogy egy darabig a vezetőfülke tartotta egyben az épületet. A baleset Vindornyaszőlősön történt péntek hajnalban. Szinte csoda, de a házban élő 83 éves asszonynak és a sofőrnek sem lett baja. A tűzoltóknak alá kellett dúcolni a plafont, hogy az ne omoljon le, amikor kihúzzák alóla a vontatót. A ház lakhatatlanná vált.

Bekamerázták a világsztár lakását, így minden percben nyomon követheted őt!

Megjelent az énekesnő vadiúj lemeze, a Witness, és ezzel egy időben elindult a neten az élő közvetítés a híresség házából, aminek minden egyes szegletét kamerák figyelik!

Mindenét elvesztette a pap és állatorvos apja

A pap először a Bibliáját, majd a karóráját, végül az apja házát is elkártyázta. Vajon sikerül az állatorvosnak visszaszereznie azt, amit fia elvesztett? A kulcsszó a csalás!

Házat nyomtattak 24 óra alatt

Házépítés háromdimenziós nyomtatóval. Egy amerikai székhelyű startup cég 24 óra alatt húzta fel így egy kisebb ház falait oroszországi telephelyén. Azt mondják, ez az első ilyen épület a világon, elkészítése átszámítva körülbelül 3 millió forintba került. A cég szerint fejlesztésük segíthet otthonhoz jutni például azoknak, akik egy természeti katasztrófában váltak földönfutóvá.

Kinyomtattak egy 38 négyzetméteres házat

Nyomtatnak már fegyvereket, hidat, házakat, ételeket és igazából mindenfajta tárgyakat, egy orosz építőipari cég azonban most rekordot döntött. Alig 24 óra alatt ugyanis kinyomtatott egy 38 négyzetméteres házat majd kifestették és be is rendezték.

Összedőlt az épülő ház

Összedőlt egy épülő ház Nyíregyházán. 8 munkás dolgozott az építkezésen, amikor beszakadt a födémszerkezet, kidőlt a fal és leszakadt az állványzat. Egy férfit könnyebb sérülésekkel vittek kórházba a mentők.

Három éve várják a kártérítést

Van, aki még most is fizeti a hitelét az elhagyott, életveszélyes lakása után, az állami kártalanításra azonban hiába várnak. Évek óta nem történik semmi azokkal a lakókkal, akiknek a háza egy régi vegyi üzemre épült Soroksáron. A családok erről nem tudtak, egészen 2010-ig, amikor felrobbant az épület alatt összegyűlt mérgező anyag. Kiderült, a megengedett érték több százszorosa a talajban a rákkeltő anyag mennyisége.

Vigyázat! – Ilyen házat még biztos nem láttál

Pont egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja levelet kapott az egyik nézőtől, benne ijesztő felvétel volt egy szarvasi családi házról. Az ingatlan tényleg úgy nézett ki, mintha egy horrorfilm forgatási helyszíne lenne. Senki se gondolta volna, ha becsöngetnek, akkor valaki be is fogja engedni őket, de szerencsések voltak. Kiderült, tényleg lakik ott egy férfi, és a ház belül még sokkolóbb volt, mint kívülről.

FARM: Itt fognak lakni a játékosok!

Behintették az utat faforgáccsal, felkerült a névtábla, üzembe helyezték a kamerákat és kisuvickolták a padlót – minden készen áll, hogy hétfőn beköltözzön a 14 játékos, azaz a farmerek az RTL Klub múlt századi tanyájára és elkezdődjön a tavasz legkülönlegesebb showműsora, a Farm. Pillantsanak be a házba!
 

Jennifer Lopez Channing Tatum közelségére vágyik

Hamarosan összespórolja pénzét J-Lo vadonatúj otthonára. Először még végigcsinálja közelgő turnéját, hogy a befolyt összegből Channing Tatum mellé költözhessen. De nem csak ő lesz a szomszédja: Demi Moore és Harry Styles is könnyen beugorhat majd az énekesnőhöz egy kávéra.

Karácsony előtt lett oda mindenük

Szomorú karácsony Nagymágocson – teljesen kiégett a házuk, bennégett mindenük, még a gyerekek elől elrejtett karácsonyi ajándékok is porig égtek. Az ünnepeket egy ideiglenesen kinyitott turistaszálláson töltötte egy háromgyermekes család, ahol életük legszomorúbb karácsonyát töltötték. Semmijük sem maradt, csak az a ruha, amiben az égő házból kimenekültek.

Előző rész (2015. szeptember 22.)

Balázs meglepetten konstatálja, hogy Hanna Péter után már Ádámmal jár. Miklóst egyre inkább zavarja, hogy Timi nem akar az élete része lenni.Vilmos aggódik a ház biztonsága miatt.

Következő rész (2015. szeptember 22.)

Balázs meglepetten konstatálja, hogy Hanna Péter után már Ádámmal jár. Miklóst egyre inkább zavarja, hogy Timi nem akar az élete része lenni. Vilmos aggódik a ház biztonsága miatt. 

Előző rész (2015. június 30.)

Kiderül-e, mi történt a pincében? Gizella biztonsági kamerákat szereltet fel a házban. Zsófinak választania kell a barátság és a család között.

Eladó Emily Deschanel húgának háza

A várandós Zooey Deschanel nemrég új otthont vásárolt vőlegényével, ezért mihamarabb szeretnének megszabadulni régi lakhelyüktől.

Energiahatékony házak tervezése

Napjaikban energiaellátásunk ésszerűsítése a jövőnk szempontjából kulcsfontosságú. Emellett egyre több ember helyezi azt előtérbe, hogy energiatakarékos házban éljen. Az energihatékony házakról beszélgetünk vendégeinkkel Vidóczi Árpáddal, a Wienerberger Téglaipari zRt. műszaki vevőszolgálati vezetőjével és Vincze László dla építésszel,  Magyarország első e4 házának tervezőjével.

A csatornázások miatt vált lakhatatlanná otthona?

Átlátni egy felcsúti ház falán, annyira reped az épület. Kovácsék otthonát már csak a köré állított gerendák tartják össze. Azt mondják: azóta van baj, mióta csatornáztak az utcában. A kétségbeesett asszony már Orbán Viktornak is elmondta a gondját, de azt mondja, a miniszterelnök nem tudott segíteni. Az építési hatóság most lakhatatlanná nyilvánította a házat és költözésre kényszeríti a felcsúti családot, csak épp azt nem tudják hová. Az önkormányzatnál azt mondták: valahogy megpróbálnak segíteni, de új házat nem építhetnek a családnak.

Nemrég vették a házat, bedőlt a fala

Csak a szerencsén múlt, hogy nem végződött tragédiával a falomlás. Egy ház oldala dőlt ki, miközben a tulajdonos bent dolgozott. A férfi még időben kimenekült. Stábunknak elmondta: a házat nemrég vette, és várandós feleségével szeretett volna beköltözni. Most nem tudják, hova menjenek.

Egy összeomlott ház, több összeomlott élet

A föld egyszer csak bejött az ablakon – erre ébredt a négy gyermek, majd Gulyásék házát belepte a homok. A csuszamlás öt évvel ezelőtt mindent tönkretett, a család most csak a Fókusz kedvéért mutatta meg egykori életük romjait. Ők már megszokták a látványt, nekünk viszont elállt a lélegzetünk. Újvári Mihály riportja.

Egy autó hajtott Jennifer Aniston otthonába

A negyvenhat éves színésznő szerencsére nem tartózkodott a házában, mikor egy sofőr belehajtott, és csupán néhány növény ment tönkre a balesetben.

Cigarettára gyújtott, leégett a háza

Sírva mutatta stábunknak az otthonából maradt romokat az az asszony, aki gondatlanságból felgyújthatta házukat a Hajdú-Bihar megyei Csökmőn. A 100 négyzetméteres családi ház rövid idő alatt szinte teljesen leégett, lakhatatlanná vált. A tűzoltók már csak a tűz továbbterjedését tudták megakadályozni. A családnak nincs hová mennie, egyelőre rokonoknál húzzák meg magukat.

Köz WC: avagy miért használják nyilvános toalettnek a belvárost?

Budapesten sajnos már nem meglepő, hogy fényes nappal, magukat egyáltalán nem zavartató férfiak, még csak nem is hajléktalanok végzik nyugodtan a dolgukat a forgalmas utcákon, ott ahol gyalogosok, sőt akár gyerekek is sétálhatnak. Hollósi Szandra riportja.

Jensen Ackles megszabadult malibui otthonától

Az Odaát sztárja nemrég meghirdette Malibuban található luxusingatlanát, amit végül hat és fél millió dollárért sikerült eladnia.

Leégett a házuk, de nincs biztosításuk

Szilveszter éjjel egy négygyermekes perkátai család feje fölül égett le a tető, csütörtökön pedig Újhartyánban csaptak fel a lángok. Mindkét ház lakhatatlanná vált, és biztosítás híján egyik család sem számíthat az újjáépítéshez szükséges pénzre.

Elkelt Michael Douglasék New York-i háza

Catherine Zeta-Jones és férje hét és fél millió dollárért szabadult meg bedfordi otthonuktól.

Nem tudni mekkora Szijjártó háza

A külügyminiszter sajtófőnöke az RTL Híradónak azt az információt adta, hogy az ingatlan 400 négyzetméteres, de az internetes hirdetésben 750 négyzetméterről írnak.

Előzetes: Havi 600 ezer forint is lehet a rezsije Szijjártó új házának

A házat 167 millió forintból vásárolta Dunakeszin - egy ingatlanszakértő szerint. A 750 négyzetméteres ingatlanban fűtött úszómedence, két szauna, és jacuzzi is van.

Otthon, édes otthon?


szerző:
2014.09.03. 13:41
Otthon, édes otthon?

Anita és Csabi, a mozgáskorlátozott házaspár egy hete költözött be az asszony Szolnok melletti, szandaszőlősi házába. A ház első ránézésre egyetlen olyan szempontnak sem felel meg, ami a szó szerinti zökkenőmentes életet biztosítaná.

Otthon, édes otthon?


szerző:
2014.09.03. 13:39
Otthon, édes otthon?

Anita és Csabi, a mozgáskorlátozott házaspár egy hete költözött be az asszony Szolnok melletti, szandaszőlősi házába. A ház első ránézésre egyetlen olyan szempontnak sem felel meg, ami a szó szerinti zökkenőmentes életet biztosítaná.

Megtaláltuk az ország legdrágább eladó luxusházait!

Budapesten egymilliárd, nyolcszázmillió a csúcs, de saját uszodánk lehet már 540 millióért is. Önálló szeletet a Balatonból megkaphatunk 200 millióért, de a hozzá tartozó, négyszáz négyzetméteres álomvilla a keleti határon már csak a töredékébe kerülne!

Gondok és örömök az új életben

Két évtized az erdőben, most az első karácsony a saját házban.

Vali és Albert révbe ért


szerző:
2013.06.05. 22:55
Vali és Albert révbe ért

15 évig éltek az erdőben, majd a tél elején egy kis házhoz jutottak. Ott voltunk, amikor elindultak az erdőből, és ott voltunk, amikor birtokba vették a kis házat.

Extrém otthonok: hogyan kell egy kockában élni?

Van, aki Guinness rekordot dönt vele: vajon milyen lehet egy sarkára állított óriás kockában aludni és élni? 38 család Hollandiában már évtizedek óta így él, de ezért mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk.

Már csak a romok és a csupasz falak mesélnek

Kiürített, elhagyott házak, lakótelepe. Ahol egykor emberek éltek, szerettek és szórakoztak, ma pedig már minden az enyészeté. Ahol a természet visszaköveteli és visszafoglalja azt, amit egykor elvettek tőle.

Házon kívül 13-02-20


szerző:
2013.02.20. 23:15
Házon kívül 13-02-20

Házon kívül: 400 négyzetméteres házból a pincébe. Mennyibe kerül egy Balaton-parti ingyen nyaralás? Családfenntartó gyerekek.

Átok ül Zámbó Krisztián házán

Az X-Faktor énekese teljesen megdöbbent, amikor megtudta, hogy a hétvégén kirabolták a dunavarsányi otthonát. Riporterünknek elárulta, hogy imádja a környéket, de több kellemetlen élmény is érte már, amióta ott lakik.

Elszalasztott lehetőségek és beteljesületlen álmok

Az X-Faktor élő adása nélkülük kezdődik, 13 produkció számára véget ért az álom. Volt, akit annyira megviselt a kiesés, hogy szinte összeroppant, más mosolygott rajta és büszke volt arra, hogy idáig eljutott.

A semmiből jutottak újra egy boldog élet küszöbéig

A 62 milliárdos beruházással megépült Megyeri hidat és a hozzá kapcsolódó útszakaszt 2008-ban helyezték forgalomba. Az elvégzett munkájuk ellenére azonban csaknem 30 gazdasági társulást nem fizetett ki a Ganz Zrt.

Otthonmustra: Exkluzív körbetekintés a sztárok lakásában

Polgár Árpád és Mága Zoltán tárlatvezetést tartott, ráadásul nem is akárhol, a legféltettebb helyükön. Volt, akinek az otthona műkincsgalériához hasonlított, de némi kastélyi elegancia is megcsillant a kamera előtt.

A szerelem rabjai 12-06-25

A szerelem rabjai, 158. rész - Tatiana elmondja Paznak és Juannak, hogy tudja, Nicolas csak egy ígéret miatt vette őt el és hogy igazából Barbarát szereti. Nestor próbálja meggyőzni Angelest, hogy adja a gyereket egy másik családnak. Alejandro találkozik Milagrosszal. Sandra és Conrado adoptálni akarnak. Angeles eljön Nicolastól és visszatér a testvéreivel.

Téglákból épített gazdagság


szerző:
2012.05.29. 21:06
Téglákból épített gazdagság

Megszólal az a vállalkozó, aki téglánként adta el Oszama Bin Laden házát, amiből hatalmas vagyont szerzett. A pakisztáni híradó után, a Fókusz stábja forgathatott elsőként a terrorista vezér egykori birtokán.

Az ablakkeret árából is lakást vehetne

Minden idők második legnagyobb ötöslottó főnyereményéből talán futja egy kacsalábon forgó palotára. Jobb esetben, elég a 3 milliárd, de van olyan budapesti kastély, amelyre már a lottó ötös sem elég.

Fókusz Plusz 12-05-19


szerző:
2012.05.19. 19:30
Fókusz Plusz 12-05-19

Fókusz Plusz: Mesebeli luxus - Függöny milliókért, ablakpárkány egy ház áráért. Bemutatjuk az ország legdrágább, milliárdokat érő ingatlanjait. Világverő magyarok - Csocsóban és gombfociban sincs párunk. Különös sportok, amelyekben gyűjtjük az Európa- és világbajnoki címeket.

Ahol a falak gyilkosságokról mesélnek

Kulcs, Tényő, Mór: brutális bűncselekmények helyszínei, melyeket a vevők nagy ívben elkerülnek? Ingatlanszakértők szerint a rémségektől évekig nem tudnak szabadulni. Utánajártunk mi van most a Móri bank és a legutóbbi családi vérengzések helyszínén.

Nem a méret a lényeg


szerző:
2012.02.15. 19:33
Nem a méret a lényeg

Van, aki azt szereti, ha házában elfér egy focipálya, más megelégszik egy ággyal és egy asztallal. Van, aki milliárdokat költ, más örül, ha néhány tízezret rá tud fordítani. Extrém paloták, és meglepően kicsi ékszerdobozok.

Mindent a régiben hagytak Mary Zsuzsi lakásában

Mary Zsuzsi halála óta szinte semmin sem változtattak, a fényképét viszont kitették, és jó szívvel gondolnak rá. Ezt mesélte Tünde, aki párjával együtt beköltözött az énekesnő egykori lakásába.

Az olcsó lakás után is százezreket fizethetünk

Évi 150 ezer forint adó egy 5 milliós lakás után? Vagy évi másfélmillió egy 50 milliót érő után? Ijesztő számok ezek, és nem csak azoknak, akik kevesebbet keresnek és olcsóbb lakásban laknak.

Már 270 halottja van a török földrengésnek

Az első földmozgást még 200 utórezgés követte. A fagyos éjszakát tízezrek töltötték a szabadban.

Múzeummá idomítják a Hugyecz-lakot

Kulturális központtá alakítják a Sanghajnak 65 épületet tervező Hugyecz László egykori lakóházát.

Elkeseredett hiteles gyújtotta fel házát

Bedőlt hitele miatt felgyújtotta házát egy baranyai férfi. A ház egyik szobájában több liter benzint locsolt szét.

Parasztház nyerte a 2011-es Év háza díjat

Tornácos parasztház lett az év háza. A neves díjat egy Nagykovácsiban épített családi ház kapta meg.

Ajándékáradatban lubickoltak a csemeték

Mostoha körülmények között éltek, tésztát ettek tésztával, gyümölcshöz és húshoz csak egy héten egyszer jutottak, amíg fel nem figyelt rájuk egy ország.

Családot ment a pörbölyi iskola


szerző:
2011.10.06. 16:29
Családot ment a pörbölyi iskola

Egy család otthonát igyekszik megmenteni egy Tolna megyei kis iskola. Egy pörbölyi édesanya ugyanis három fiával életveszélyes körülmények között él.

Maga alól lopta el a tartógerendát

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, akit azzal gyanúsítnak, hogy ellopta a fém tartógerendákat a leszakadó Kén utcai házból.

Tovább pusztít Texasban a hatalmas tűzvész

Minden idők egyik legsúlyosabb tűzvészében már több mint ezer ház égett le teljesen, vagy részben az amerikai Texas államban.

Későn ment tönkre a háza, nem fizetnek neki

Nem kapott állami támogatást új ház építéséhez az árvíz után egy felsőzsolcai férfi.

Halott férfi testét rejtette a szoba

Holttestet találtak a Pest megyei Nagykovácsi egyik családi házában. A halál okát vizsgálják.

Ernyőjével a tetőbe csapódott


szerző:
2011.08.19. 20:17
Ernyőjével a tetőbe csapódott

Családi ház tetejére zuhant siklóernyőjével egy középkorú férfi Pilisborosjenőn. Súlyos sérüléseket szenvedett.

Tűz miatt kellett elhagyniuk a lakásukat

Tűz miatt huszonöt embert menekítettek ki a tűzoltók egy társasházból Pécsen vasárnap.

Megtakarított pénzük is a házukkal égett

Teljesen leégett egy ház a Vas megyei Csöngén nemrég, miután belecsapott egy villám.

Éljen úgy, mint a nagy Lebowski!


szerző:
2011.07.27. 15:16
Éljen úgy, mint a nagy Lebowski!

Eladó az 1998-as kultfilm, A nagy Lebowski főhősének a háza.

Emberéletet követelt a gázrobbanás

Egy ember meghalt, egy másikat sokkos állapotban szállítottak kórházba egy abádszalóki házból, ahol gázrobbanás történt.

Romák házára lőttek Putnokon?


szerző:
2011.07.21. 17:01
Romák házára lőttek Putnokon?

Szerda este a Borsod megyei településen élő család két dörrenést hallott. Az utcára kirohanva vették észre a lyukakat a ház kapuján.

Lecsapott a vihar az országra - videók

Tetőket, kéményeket rongált meg a keddi vihar országszerte. A tűzoltókat éjfélig csaknem 180 helyre riasztották a károk miatt.

Tanulók mázolják ki a lakóházakat

Diákok festik ki nevelőszülők otthonait Békésben, nyári gyakorlat keretében.

A tetőbe vágott be a villám Csepelen

Villámcsapás miatt egy ház tetőterében kigyulladt az egyik helyiség.

Alámerültünk a koncertszervezés könyörtelen világába

Csillagászati összegért jönnek hozzánk fellépni. A világsztárok ide csábításáért mégis óriási a verseny. A koncert- és fesztiválszervezők a legnagyobb nevekért arra is hajlandók, hogy a bevétel kilencvennyolc százalékát a gázsira fizessék ki.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való