KERESÉS search-close

hármas metró

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hármas metró"

Itt a Terminal első hivatalos előzetese!

Két hete már kaptunk egy rövidke kedvcsinálót a májusban érkező moziból, most pedig annál is többet!

FELHÁBORODÁS 3-AS METRÓ: megszólal az egyik bennragadt utas

Az RTL Híradó riporterének telefonon sikerült elérni a péntek reggeli csúcsforgalomban bentragadt utasok egyikét, aki akkor utazott a járműszerelvényen, amikor abba tizenkét percre bentragadtak az utasok. A szemtanú állítása szerint a járaton pánik alakult ki, a vésznyitó nem műkődött csak többszöri próbálkozásra, úgy, hogy az utasok a megállóban külső segítséget is kaptak az ajtó felfeszegetésére. A látássérült utasnak ráadásul az eset után nem adtak megfelelő tájékoztatást a metrópotló autobuszokkal kapcsolatban, így a porul járt utas negyven percet késett a munkahelyéről. A felháborodott férfi teljes beszámolóját 18 órakor hallhatják az RTL Híradóban!

Már járnak a felújított metrók

Elindult az első felújított szerelvény a hármas metró vonalán. Sokan csak azért mentek hétfőn pár megállót, hogy kipróbálhassák. A főpolgármester szerint 2018 nyaráig az összes régi szerelvényt lecserélik. A felújítást egy orosz cég végzi, csak nem hatvankilenc milliárd forintért. A Demokratikus Koalíció szerint az új kocsik ellenére nem veszélytelen az utazás a hármas metró vonalán.

Házon kívül 2016-11-09


szerző:
2016.11.09. 23:45
Bírálják a döntést a metrófelújításról

Egy orosz cég, 69 milliárd forintért újíthatja fel a 3-as metró szerelvényeit - így döntött szerdán a BKV. A közlekedési cég szerint csak az oroszok ajánlata felelt meg a pályázati kiírásnak. A Metróért Egyesület szerint viszont a végül kizárt, észt ajánlat olcsóbb és jobb lett volna. A szocialisták szerint pedig nyakig eladósodik a főváros a felújítás miatt. Lázár János azt mondta, amíg a főváros fizeti az erre felvett hitelét, addig nem foglalkoznak a metrófelújítás részleteivel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való