KERESÉS search-close

hármas ikrek

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hármas ikrek"

A hármasikrek, akik felnőtt korukig nem is tudtak egymás létezéséről

Az egypetéjű hármasikrek elképesztő története, akik felnőtt korukig nem tudtak egymásról, majd véletlenül találkoztak. 1961-ben születtek, és három különböző családhoz kerültek. Sem az örökbefogadó családok, sem pedig a fiúk nem tudtak arról, hogy hármasikrek. 19 évesen egy véletlennek köszönhetően találkoztak egymással.

Természetes úton 4 gyermekük is született a lombikos próbálkozás után!

Előbb egy gyermekük, aztán nem sokkal később hármas ikreik születtek természetes úton, annak a szentesi házaspárnak, akik csodaként éli meg a gyermekáldást. A gyerekek szüleivel készült hosszabb interjút ITT nézheted meg!

Fókusz 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 17:20

Tragédia a szülészeten


szerző:
2017.12.17. 17:15
Tragédia a szülészeten

Meghalt az anyuka nem sokkal azután, hogy hármas ikreknek adott életet a Debreceni Klinikán. A kórház közleménye szerint az édesanyánál súlyos véralvadási zavar lépett fel, ami egy betegséggel függött össze. Már hat hete kórházban volt, mert folyamatosan figyelték a veszélyeztetett terhes anyukát. Az RTL Híradónak nyilatkozott a 29 éves édesapa, akinek most egyedül kell felnevelnie az ikreket. Azt mondta: jogi lépéseket tesz, hogy kiderüljön, miért történt a tragédia.

Pharrell Williams hármas ikrek apukája lett

Nagy a boldogság Pharrell Williams családjában, a felesége hármas ikreknek adott életet. A sztár sajtósa erősítette meg a hírt, és azt is hozzátette, hogy a család boldog és egészséges. Egyelőre sem a kicsik nemét, sem a nevét nem tudni, de kíváncsiak várjuk, hogyan hívják majd az ikreket, akiknek már van egy 8 éves bátyjuk, Rocket, azaz Rakéta.

Két apjuk van a hármas ikreknek

Úgy születtek hármas ikrei egy meleg párnak Amerikában, hogy mindketten természetes apjuk a gyerekeknek. Az egyedülálló eset úgy történhetett meg, hogy mindkét férfi hímivarsejtjével megtermékenyítettek egy-egy petesejtet, amelyeket beültettek egy béranya méhébe. Mindkettő megmaradt, és az egyik ketté is osztódott. Az egypetéjű ikrek így az egyik apától származnak, féltestvérük pedig a másiktól.

Fókusz 2016-08-09


szerző:
2016.08.09. 18:55
Egy éven belül négy gyermekük született

A Kalauz családban nagy volt a sokk, amikor kiderült, hogy két hónapos fiuk után nem sokkal hármas ikreik lesznek. A szülők le is ültek egy percre feldolgozni a tényt. Mostanra már beállt az életük az új kerékvágásba, de voltak kátyúk az úton.

Fókusz 2016-01-28


szerző:
2016.01.28. 18:55

Hármas ikrek Kecskeméten


szerző:
2014.11.08. 18:15
Hármas ikrek Kecskeméten

Alig tudják felfogni, hogy ekkorára bővült a család, de nagyon örülnek a kecskeméti hármas ikrek szülei. Ezt nyilatkozta az RTL Híradónak az édesapa.
 

Tripla csoda egy időben


szerző:
2013.07.16. 20:34
Tripla csoda egy időben

Voltak, akik évekig próbálkoztak, másoknak mázlijuk volt. Ott voltunk a hármas ikres családok csúcstalálkozóján, ahol kiderült, hogyan borította fel és tette teljessé a szülők életét az egyszerre hármas gyermekáldás!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való