KERESÉS search-close

gyilkossági kísérlet

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyilkossági kísérlet"

Aznap szabadult a börtönből, kis híján újra ölt

Aznap szabadult a börtönből, nem sokkal később kis híján megölt egy fiatalembert egy 29 éves férfi Ózdon, a hétvégén. Úgy tudjuk, azon dühödött fel, hogy szerinte a fiatalember és a társai hangoskodva mentek el a házuk előtt. Már akkor vitatkozni kezdtek. Amikor a társaság elment a helyszínről, a férfi három barátjával utánuk ment, és egy bozótvágó késsel többször lecsapott a fiatalra.

Piros megmentette Lili életét

András bosszúja majdnem Herczegné életébe került, de szerencsére Piros nem hallgatott Lehelre, és besétált a villába. Amikor meglátta, hogy a férfi mire készül, tudta, hogy mit kell tennie.

A teljes adásért kattints IDE!

Késsel támadt párjára és anyjára

Tizennégy késszúrással próbálta megölni élettársát egy férfi, és annak anyját hajnalban, Debrecenben. Mindkét nő életveszélyesen sérült meg. A brutális támadás a város külső részén volt, egy elhagyott lakóházban. Úgy tudjuk, a támadó és a sérültek is hajléktalanok. Egy arra járó autós hívta ki a rendőrséget és a mentőket.

Motorháztetőn hurcolta a rendőrt

Elképesztő jelenet Buenos Airesben. Egy asszony 300 méteren át vonszolt egy közlekedési rendőrt kocsijának motorháztetején, a járőr egy idő után leugrott. A térde bánta. A nőt gyilkossági kísérlet miatt fogják bíróság elé állítani. Figyelem, a következő téma egyeseket érzékenyen érinthet.

Zavarták a kutyák, áramot vezetett a kerítésbe

Áramot vezetett a kerítésbe, gyilkossági kísérlettel vádolnak egy magyarszerdahelyi férfit. A 78 éves nyugalmazott buszsofőr ma állt bíróság elé. Elismerte, hogy összekötötte a kerítést a konnektorral de azt mondta, nem akart megölni senkit, csak a szomszéd kutyái zavarták.

Nem érzi magát bűnösnek

Nem érzi magát bűnösnek az a volt őrnagy, aki a vád szerint megpróbálta megölni korábbi élettársát tavaly Konyáron. Az adóhatóság korábbi szolnoki igazgatóhelyettese a bíróság előtt azzal védekezett, hogy először az asszony támadt rá. Az ügyészség szerint viszont késekkel és baltával támadt a nőre, akinek életveszélyes sérülései lettek, de túlélte a támadást.

Túl van a műtéten a túszul ejtett kisfiú

Túl van a műtéten az a másfél éves magyar kisfiú, akinek torkát saját apja akarta elvágni Cipruson. Az egyiptomi férfi pénteken ejtette túszul a gyereket, a rendőrök 12 órán át tárgyaltak vele, de nem engedte el a gyereket, sőt felgyújtotta a lakásukat. A rendőrök ezután lelőtték. Az athéni magyar konzul Ciprusra utazott, és meglátogatta a kisfiút a kórházban. Részletek 18.00 órakor a Híradóban.

 

Az egész csak egy baráti merénylet?

Érdekes fordulatot vehet egy 20 évvel ezelőtti gyilkossági kísérlet ügye. Lakatos Csabára egy maffialeszámolás-sorozat részeként, az akkori lovin lőttek rá háromszor. Mindhárom lövés eltalálta. Kis híján meghalt, de még éppen időben műtötték meg. Most egyik régi barátjára terelődött a gyanú. A sokszoros bajnok hajtó a kedvünkért újra felidézte az a brutális novemberi napot.

Szándékosan lökhette ki az ablakon 5 éves lányát

A nőt gyilkossági kísérlettel vádolja az ügyészség. A nő a gyerek után ugrott, valószínűleg azért, mert attól félt, hogy a gyámhivatal elveszi tőle a lányt. Mindketten 8 és fél métert zuhantak. Az anya már felépült sérüléseiből, de a gyerek az orvos szakértő szerint nem fog teljesen meggyógyulni. Az asszony pere délelőtt kezdődött a Tatabányai Törvényszéken.

Rokona lövette le a veszprémi férfit

Egy ismerősét bízta meg a gyilkossággal, aki többször rálőtt a férfira.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való