KERESÉS search-close

gyilkosság

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyilkosság"

A család szerint a férj gyilkolt

Sosem tudják túltenni magukat a történteken - ezt mondja annak a nőnek a testvére, akit a vád szerint a férje megölt, majd feldarabolt 2014-ben, a Győr Moson Sopron megyei Darnózselin. A volt hentest eddig kétszer mentette fel a bíróság, mert nem tudták bizonytani, hogy ő gyilkolt. Az áldozat testvérével készült teljes interjút ITT nézheti meg!

DARNÓZSELI GYILKOSSÁG: sztárügyvéddel harcol a család a bűnösség kimondásáért!

Május 27-én lesz öt éve, hogy meghalt az az asszony, akit a vád szerint az egykor hentesként dolgozó férje gyilkolhatott meg. Az asszony öccse szerint a fájdalmuk azóta sem szűnik. A volt hentest eddig kétszer mentette fel a bíróság, mert nem tudták bizonytani, hogy ő gyilkolt. Az áldozat családja viszont biztos ebben. Most új ügyvédet fogadtak - ő képviselte a lúgos támadás áldozatát is

Magzatáért ölhették meg

Horrorisztikus gyilkosságot tárt fel a chicagói rendőrség, miután megtalálták egy három hete eltűnt terhes nő holttestét. Mint kiderült, a 19 éves kismamát megfojtották, majd kilenc hónapos magzatát kivágták a hasából. Gyilkosait letartóztatták, az újszülött életéért pedig jelenleg is küzdenek az orvosok.

Várpalotai gyilkosság: remélik, hogy életfogytiglant kap

Reméli, hogy tényleges életfogytiglant kap és nem szabadulhat korábban - ezt mondta unokájának gyilkosáról a nagymama az RTL Híradónak. A két éves kisfiút és annak anyját tavaly ősszel ölték meg Várpalota külterületén. A brutális gyilkossággal egy 40 éves férfit gyanúsítanak, aki féltékenységből ölt. A vádirat szerint nem tudta elfogadni, hogy a nő visszaköltözik a gyerek apjához. Az ügyészség tegnap közölte: életfogytig tartó fegyházbüntetést javasol.

Száguldó autóból kihajolva lőtt a rendőrökre

Száguldó autóból kihajolva lőtt a rendőrökre egy férfi Kaliforniában. A filmbéli üldözéses jelenetekre hasonlító eseményeket egy gyilkosság előzte meg. A lövöldözőt, akit a tűzpárbaj után kritikus állapotban vittek kórházba, azzal gyanúsítják, hogy pár nappal korábban megölte egy italbolt tulajdonosát.

Anyák napján végzett édesanyjával

Zavartan beszélt stábunknak anyja haláláról az a 23 éves makói férfi, aki a gyanú szerint anyák napján verte agyon édesanyját. Ügyvédje szerint szakértői vélemény szükséges, hogy kiderüljön, védence beszámítható-e.

Eltávozást kapott a börtönből, megfojtotta élettársát

Mindent beismert és lemondott a tárgyalás jogáról, majd miután megtudta, hogy több mint 23 évet is kaphat, meggondolta magát. A férfi tavaly júniusban eltávozást kapott a börtönből, majd a vád szerint egy cipőfűzővel megfojtotta élettársát Nagyecseden. Egy nap bujkálás után fogták el a rendőrök.

Kegyetlen módon végzett az idős nővel

Brutálisan végzett áldozatával, ezért jogerősen is életfogytig tartó fegyházra ítélték azt a petőfiszállási férfit, aki 2010-ben kegyetlen módon ölt meg egy idős nőt. Akkor hiába keresték a gyilkost, évekkel később bukott le, amikor újra rátámadt egy asszonyra. Most az utolsó szó jogán mindenkitől, még a családjától is bocsánatot kért.

Anyák napján ölte meg az anyját

Őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint Anyák napján verte halálra saját anyját. A 23 éves makói férfi két napig a holttesttel együtt élt a házban. Egy ismerősük talált rájuk. A szomszédok szerint a fiatalember korábban is rátámadt már az anyjára, az apja is súlyos bántalmazása után költözött el otthonról.

Életfogytiglant kapott a sajószögedi anyagyilkos

A megbánás legapróbb jele sem látszott rajta - életfogytiglani fegyházra ítélték szerdán azt a férfit, aki két évvel ezelőtt halálra verte édesanyját sajószögedi otthonában. A mozgáskorlátozott, nyugdíjas asszonyra seprűvel és késsel támadt. Miután megverte, elmondta a szomszédoknak mit tett, és megvárta a rendőröket. Az asszony később a kórházban halt bele sérüléseibe.

Anyák napján ölhette meg anyját

A gyanú szerint anyák napján verte halálra saját anyját egy 23 éves makói férfi, majd két napig a holttesttel együtt élt a házban. Egy ismerősük talált rájuk. A szomszédok szerint a fiatal férfi korábban is rátámadt már az anyjára, az apját is alaposan megverte. A rendőrök őrizetbe vették.

Csak az apját akarta védeni a féltestvére megölésével vádolt férfi

Csak az apját akarta védeni - ezt mondta a bíróságon a féltestvére megölésével vádolt 28 éves férfi. A vádirat szerint tavaly januárban lázi otthonukban együtt ivott az áldozattal, aki egy késsel támadt az apjukra. A fiatalabb testvér ekkor az apa védelmére kelt, összeverte féltestvérét. Majd apjával közösen lefektették aludni. Csak órák múlva vették észre, hogy nem lélegzik.

Elköltöznek a gyilkosság miatt

Képtelenek a gyilkosság helyszínén tovább élni – még a környékről is elköltözik az a káldi család, ahol gyilkosság történt szombat éjjel. Az egyik fiú szúrta le édesanyját, és öccsére is rátámadt. A támadót letartóztatták. Az RTL Híradónak a szomszédok azt mondták, a többi gyerek és mostohaapjuk elköltözött, csak az egyik felnőtt lány maradt a Vas megyei faluban.

Féltékenységből gyilkolhatott, élete végéig börtönben maradhat

Akár életfogytig tartó büntetést is kaphat az a férfi, aki tavaly szeptemberben megölte korábbi barátnőjét és annak két éves kisfiát Várpalotán. Valószínűleg féltékenységből gyilkolhatott. A férfi ügyében a rendőrség most zárta le a nyomozást.

Meggyilkolt lánya igazáért küzd az asszony

A lánya igazáért küzd, ezért vesz részt minden egyes tárgyaláson, ezt mondta az RTL Híradónak az az asszony, akinek a lányát meggyilkolták 2017-ben Borsodnádasdon. A vádlott egy 21 éves fiatal, aki az ügyészség szerint úgy megverte a gimnazista lányt, hogy az elvesztette az eszméletét. Ezután egy vízaknába dobta, ahol a lány szakértők szerint megfulladt.

TRAGIKUS: Nem tud beilleszkedni a társadalomba, mióta megölték gyermekét

A hétvégén ballagott volna annak az édesanyának a lánya, aki az igazáért küzd, ezért vesz részt minden egyes tárgyaláson az asszony. A vádlott egy 21 éves fiatal, aki az ügyészség szerint úgy megverte a gimnazista lányt, hogy az elvesztette az eszméletét. Ezután egy vízaknába dobta, ahol a lány a szakértők szerint megfulladt.

Kik védik és miért a legkegyetlenebb gyilkosokat?

Lichy József és Szikinger István. Két ügyvéd két különböző szemlélet. Amiben hasonlítanak, hogy mind a ketten hírhedt bűnözőket védenek és védtek. Brutális gyilkosságok elkövetőit, maffia vezéreket vagy azok embereit. Mert mindenkinek joga van a védelemhez, még a legelvetemültebb gyilkosoknak is. Amiben a két ügyvéd véleménye különbözik, egyikük vállal kirendelt ügyvédi szerepet, a másik nem.

Kényszergyógykezelés az apját meggyilkoló férfinak

Kóros elmeállapotban szenved, ezért előzetes kényszergyógykezelésre küldte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint kedden éjjel, nyírmártonfalvai otthonukban halálra késelte 64 éves apját. Ma a bíróság úgy döntött, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe küldi, hogy ne kövessen el újabb bűncselekményt.

 

Leszúrta édesanyját, majd 15 éves öccsére támadt

Késsel szúrta le az anyját egy húszéves fiatalember éjszaka a Vas megyei Káldon, majd a tizenöt éves öccsére támadt. A nő azonnal meghalt, a tinédzser csak könnyebben sérült meg. A tragédia idején az asszony másik négy gyereke is otthon volt, nekik nem esett bajuk.

A csengelei lövöldöző azt kérte, lőjék inkább le

Azt kérte a bírótól, hogy inkább lője le - így reagált az életfogytiglani börtönbüntetés kiszabására a csengelei lövöldöző. A török származású férfi másfél éve lőtte le ugyancsak török származású ismerősét az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. A férfi a bíróságon azt mondta, hogy fogadott fiaként tekintett az áldozatra, aki azonban elhagyta őt.

Még mindig érintetlen a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának szobája

Egy év után is érintetlen a kislány szobája, nincs erejük eltenni a játékait - ezt mondta csütörtökön Híradónknak a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának édesanyja. A rendőrök befejezték a nyomozást, eszerint tavaly májusban a kislány bátyjának osztálytársa, egy 16 éves fiú csalta el és ölte meg a 8 éves Adrient.

Halálra késelte apját egy 39 éves férfi

A nyírmártonfalvai férfi kedden késő éjszaka rontott rá apjára, információink szerint a kezén és a mellkasán is olyan súlyosan megsebesítette, hogy az áldozat a helyszínen meghalt. A faluban úgy tudják, a 39 éves gyanúsított pszichiátriai kezelés alatt állt, mert képtelen volt feldolgozni édesanyja elvesztését.

A szag és a legyek buktatták le a kegyetlen gyilkost

A rengeteg döglégy és a szag buktatta le azt a férfit, aki a vád szerint leszúrta ismerősét, majd egy hónapig együtt élt a holttesttel tavaly ősszel Pécsen. A holttestet egy leeresztett műanyagmedencébe csavarta, majd egy szőnyeget is tett rá, de a szagot nem tudta elfedni. Kedden kezdődött meg a férfi tárgyalása, akár 15 év börtönt is kaphat.

Szabadon engedték a kaposvári diákgyilkosokat

Szabadon engedték a kaposvári diákgyilkosokat - erről a Bors írt először. 2008-ban, az akkor 17 éves fiúk eszméletlenre verték majd egy tóba dobták osztálytársukat, aki végül megfulladt. 14 év börtönt szabtak ki rájuk, ebből még három év van hátra. A most 28 éves gyilkosok egyebek közt a jó magaviseletük miatt szabadultak feltételesen.

 

Tapétavágóval vágta el áldozata torkát

Letartóztatták azt a 33 éves férfit, aki információink szerint egy tapétavágóval vágta el áldozata torkát, miután összeverekedtek szombat éjjel Budapesten. Úgy tudjuk, a gyilkosság gyanúsítottja többször volt már börtönben hasonló erőszakos bűncselekmények miatt. A rendőrség még vizsgálja, miért veszett össze áldozatával.

 

Halállal végződött a verekedés késő este Pesterzsébeten

Halállal végződött a verekedés késő este Pesterzsébeten. Mire a mentők megérkeztek, az áldozaton már nem tudtak segíteni. A gyilkosság gyanúsítottját azonban a rendőrök a helyszínen elfogták. Őrizetbe vették, úgy tudjuk, egyelőre nem tett vallomást.

Tinédzserek lőhették le az újságírónőt

Két tinédzsert gyanúsítanak a csütörtök éjjel agyonlőtt északír újságírónő meggyilkolásával. A 29 éves Lyra McKee a Derry városában kitört zavargásokról tudósított, amikor eltalálta egy golyó. A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételei alapján tartóztatta le a két fiatal férfit, terrorizmus vádjával.

Baltával végzett feleségével egy idős férfi

Családi tragédia a Csongrád megyei Forráskúton. Baltával végzett feleségével egy idős férfi, majd felakasztotta magát. Úgy tudjuk, egyik unokájuk fedezte fel, hogy mi történt. A házaspárt a helyiek két napja még kettesben látták sétálni a temetőben. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi előzhette meg a gyilkosságot.

Együtt ölte meg a család a babát

Csaknem fél évszázadra fegyházba kerülnek a boldvai szülők. Az apa, felesége tudtával 10 éven át fajtalankodott lányával, aki kétszer teherbe is esett. Először 15 évesen. Akkor titokban tudta tartani, hogy saját apja gyermekének adott életet, de később újra várandós lett. Azt a csecsemőt anyja segítségével otthon szülte meg, majd a család közös elhatározással hagyta meghalni.

Háromszor késelt, most elítélték

9 év börtönre ítélte jogerősen a bíróság azt a 31 éves nőt, aki két éve októberben megölte szeretőjét Dombóváron. Egy 20 centis késsel mellkason szúrta, majd elmenekült a házból. Korábban már két élettársát is megkéselte, de ők könnyebb sérülésekkel megúszták a támadásokat.

Megvan Kuciak gyilkosa!


szerző:
2019.04.12. 18:54
Megvan Kuciak gyilkosa!

Beismerte a Kuciak-gyilkosság egyik gyanúsítottja, hogy ő lőtte le a szlovák oknyomozó újságírót és menyasszonyát. A tavaly februári brutális gyilkosság óriási felháborodást váltott ki Szlovákiában, a botrány miatt kellett lemondania Robert Fico miniszterelnöknek is. A bérgyilkosság feltételezett megrendelője előzetes letartóztatásban ül, és tagadja, hogy bármi köze lett volna a bűncselekményhez.

Húsz év a kegyetlen unokának

Húsz év börtönre ítélte első fokon a Gyulai Törvényszék azt a 37 éves nőt, aki másfél éve Sarkadkeresztúron megölte nagyanyját. Az unoka pénzt akart, de nem kapott. Ezután keresett egy baltát, majd kegyetlenül végzett az idős asszonnyal, a holttestet egy kukába tette.

Több embert ölnek meg Magyarországon, mint Európa legtöbb országában

Magyarországon minden harmadik nap megölnek valakit.  Az unió országai között sajnos az elsők között vagyunk az öngyilkossági listán is. A kriminálpszichológus szerint az emberölést elkövetőkre jellemző, hogy alacsony iskolázottságúak, rossz egzisztenciális körülmények között élnek, sokszor munkanélküliek és nagyon sok esetben az elkövetés időpontjában az elkövető és a sértett is alkoholos befolyásoltság alatt áll.

Mégsem engedik ki a villanyszerelők megölésével gyanúsított vállalkozót

Hiába várta családja, nem mehetett haza a két villanyszerelő megölésével gyanúsított vállalkozó. Bár hétfőn a bíróság úgy döntött, hogy letartóztatását megszüntetik és bűnügyi felügyeletbe kerül, vagyis nem hagyhatja el otthonát, csütörtökön másodfokon a döntést megváltoztatták.

 

Unokája ölhette meg brutálisan az idős férfit

Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy 83 éves férfit a Borsod megyei Sajószentpéteren. Saját unokája végezhetett vele - a gyanú szerint. Már őrizetben van, barátnőjével együtt. A huszonéves unoka a lánnyal együtt ment a nagyapa házához, a szomszédok szerint azért, hogy pénzt kérjenek tőle. Az idős férfi holttestét csak a gyilkosság másnapján találták meg. A szomszédok úgy tudják, támadója kalapáccsal többször is fejbevágta.

Gyilkosságot akadályozott meg egy cég biztonsági vezetője!

Március 19-én a soproni a Deák tér egyik lépcsőházában esett neki volt feleségének egy férfi. Németh Zoltánnak köszönhető, hogy a támadónak nem sikerült elkövetnie a gyilkosságot.

Szeretné megtartani a pénz egy részét az egyik olaszliszkai lincselő

Szeretné megtartani a pénz egy részét az egyik olaszliszkai lincselő. Ezt mondta a férfi ügyvédje a Borsnak. Nemrég csaknem ötmilliós kártérítést ítéltek meg neki a rossz börtönkörülmények miatt. A pénzt azonban nem kapta meg, mert a végrehajtó lefoglalta. A tanárt 2006 októberében a gyerekei előtt lincselték meg Olaszliszkán. Gyilkosait elítélték, 46 millió forint kártérítést kellene fizetniük.

Gyöngyvirággal ölhette meg áldozatát az a magyar nő, aki boszorkánynak vallja magát

Újabb gyilkosságot vallott be annak az osztrák triónak a magyar tagja, akik magukat boszorkányoknak nevezik. A nő azt állítja, gyöngyvirággal mérgezett meg egy 95 éves nyugdíjast. A bandát tavaly fogták el Ausztriában. A rendőrség szerint időseket hálóztak be, azt állították, hogy természetfeletti erőkkel rendelkeznek, a szolgáltatásért pénzt kértek, és hogy megfélemlítsék őket, gyújtogattak. A magyar nő korábban már beismert egy gyilkosságot, de azt mondta a banda irányítója hipnotizálta.

Másodszor ölt, felmentették

Felmentették a gyilkost! A 37 éves férfi még tavaly januárban ölte meg saját apját otthonukban, de kóros elmeállapota miatt a bíróság nem ítélte el. Kényszergyógykezelésre küldték, az igazságügyi megfigyelő és elmegyógyító intézetbe. Korábban évekig kezelték már az intézetben miután 16 évvel ezelőtt halálra kínozta akkori barátnőjét. Néhány éve költözött haza szüleihez, de abbahagyta a gyógyszerei szedését.

Megölte, majd feldarabolta élettársát egy 27 éves nő?

Megviselte az ügy és nem akar róla beszélni. Ezt üzente Híradónknak annak a nőnek az anyja, aki a gyanú szerint február végén Bécsben megölte élettársát, feldarabolta holttestét, majd a maradványokat bőröndben, telekocsival hozta haza, és Jászalsószentgyörgyön elrejtette.

Lapátnyéllel verte agyon egyik szomszédját!

Megbontotta a tetőt, úgy mászott be idős áldozatához az a férfi, aki lapátnyéllel verte agyon 88 éves áldozatát. A házban többször megütötte az idős férfi fejét és bántotta annak élettársát is. Másnap délután találtak rájuk. Kórházba szállították őket, de az idős férfi életét már nem lehetett megmenteni. A helyiek azt mondják a támadóval sok gond volt az utcában.

Döbbenetes: két éve az erdőben hagyta másik újszülöttjét a gyilkossággal vádolt nő

Már két éve is született gyereke, akit akkor magára hagyott egy erdőben – ezt mondta a rendőröknek a csecsemője megölésével gyanúsított sárkeresztúri nő. A gyanú szerint múlt héten egy sufniban szült egészséges kislányt, majd végzett vele a Fejér megyei Zichyújfaluban.

Depressziója miatt fojtotta meg kisfiát

Kényszergyógykezelésre szorul. Ezt állapította meg az orvosszakértő annál a nőnél, aki tavaly októberben vízbe fojtotta 4 hónapos kisfiát a Pest megyei Sülysápon. Az asszony szülés után depressziós lett, hangokat hallott, az elmezavar oda vezetett, hogy nem fogta fel mit csinál a gyerekével. A bíróság szerdán úgy döntött, hogy a kórós elmeállapota miatt megszüntetik a letartóztatást.

Megszülte majd megfojtotta gyermekét a 23 éves nő

Mi visz rá egy anyát arra, hogy saját kezével ölje meg a gyermekét? A családja és az egész falu - sokkban van a fiatal nő rémtette miatt, aki a hátsó kertben megszülte és megfojtotta a kisbabáját.

CSECSEMŐGYILKOSSÁG: Tudja, hogy babát szült, de másra nem emlékszik

Megrázó történet!
Senki sem tudott arról, hogy gyereket vár. Ezt mondta Híradónknak, annak a fiatal nőnek az anyja, aki a gyanú szerint megölte csecsemőjét a hétvégén. Szerinte lányát magára hagyták, amikor rosszul lett, ezért eshetett kétségbe. A nyomozás eddigi adatai szerint a barátjánál, egy sufniban szülte meg a kislányt, majd egy műanyag csővel megfojtotta.
A Híradó korábbi riportját itt nézheti meg.

Az egész társadalomra haragudott a gyilkos

Az egész társadalomra haragudott, dühét pedig a 30 éves nőn vezette le - ezt mondta a gyilkossággal vádolt osztrák férfi ügyvédje. Emberölésért és kegyeletsértésért is felelnie kell. Az ügyészség szerint tavaly márciusban megölt egy 30 éves magyar nőt. A testet ezután feldarabolta, egyes részeit a Fertő-tóba rejtette.

Egy 3 éves értelmi szintjén állhat a gyermekgyilkossággal gyanúsított férfi

Egy 3 éves gyerek értelmi szintjén áll, de tudatában volt annak, mit cselekszik - ezt mondta a 6 éves szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított férfi korábbi javítóintézeti felügyelője. A felügyelő az RTL híradónak csütörtökön azt mondta, a most 19 éves férfi nem tudott beilleszkedni a közösségbe, és várható volt, hogy tragédia történik, ha kiengedik.
A felügyelővel készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Unokabátyja ölhette meg a 6 éves kislányt

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn délután elrendelte egy 19 éves szekszárdi férfi letartóztatását. Őt gyanúsítják annak a 6 éves kislánynak a megölésével, akinek holttestét pénteken egy tolna megyei patak medrében találták meg.

19 éves fiú ölhette meg a 6 és féléves kislányt

Megrázó történet!
Részben beismerte tettét a szekszárdi gyerekgyilkosság gyanúsítottja. A rendőrség szerint egy 19 éves helyi fiatalember ölte meg a 6 és féléves kislányt, akinek a holttestét egy patak medrében találták meg két nappal ezelőtt. A meggyilkolt gyerek apja továbbra is azt állítja, a gyerek unokatestvére végzett lányával, és egy korábbi családi vita áll a történtek mögött. A gyanúsított letartóztatásáról hétfőn dönthet a bíróság.

Meggyilkoltak egy 6 éves kislányt Szekszárdon

Unokatestvére ölhetett meg egy hat éves kislányt Szekszárdon! A gyerek péntek délután tűnt el otthonról, holttestét családja a rendőrök segítségével találta meg egy patakban, a házuktól nem messze. A rendőrök még aznap este őrizetbe vették a gyanúsítottat. A szülők szerint a gyereket bosszúból ölte meg a rokon.

Úgy halt meg, ahogy 6 éve élettársával végzett

Úgy halt meg, ahogy 6 éve élettársával végzett. Szerda este háztűzben vesztette életét egy felgyői asszony, aki nem sokkal korábban szabadult a börtönből. Azért ült, mert rágyújtotta a tanyájukat élettársára, aki bennégett a házban. A nő többször is volt börtönben párja bántalmazása miatt. Volt, hogy késsel szurkálta össze.

„Nem bántottam, csak ellöktem”

Ellökte magától, de nem bántotta az áldozatot. Ezt mondta a bíróságon az a nő, akit azzal vádolnak, hogy 2017 szeptemberében megütött egy idős férfit az utcán, aki pár nappal később belehalt sérüléseibe.

Halála után is bosszút állt haragosain egy német férfi

A rendőrség szerint az 59 éves kertész-tájépítész mielőtt meghalt, gyilkos csapdákat helyezett el azoknál, akikkel valamilyen személyes vagy üzleti konfliktusban állt. Az egyik eszköz, egy házilag készített pokolgép egy fogorvos életét kioltotta, egy robbanóanyaggal átitatott tűzifa pedig súlyosan megsebesített egy asszonyt és négyéves lányát. 

Csak a gyilkosságot ismerte el a nagybácsi

Tizenegy évvel a gyilkosság után állítottak bíróság elé egy férfit, aki a vád szerint megölte, majd családi házuk pincéjében elásta unokahúgát a Zala megyei Rezin. Azzal is vádolják, hogy rendszeres szexuális kapcsolatot folytatott a 16 éves lánnyal, akinek ezért pénzt és cigarettát adott. Az ügyészség 9 év börtönt javasolt, ha a nagybácsi az úgynevezett előkészítő ülésen beismeri tettét. A férfi azonban tagadta, hogy kapcsolata lett volna unokahúgával, ügye ezért tovább folytatódik a bíróságon és 9 évnél csak többet kaphat - ha elítélik. 

Borzalmas gyerekkor, ami kegyetlen gyilkosságokhoz vezethetett

Apolló hetedik osztályos volt, amikor 2015-ben egy este alatt két hajléktalant ölt meg. Olyan kegyetlenül végzett velük, hogy a rendőrök először azt hitték, a gyilkosságot többen követték el. A fiú még a nyomozás alatt beismerő vallomást tett, a tárgyalások alatt viszont soha nem szólalt meg. Ezidáig.

Két hajléktalant vert halálra – azt mondja, rosszkor volt rossz helyen

Rosszkor volt rossz helyen és sajnálja, ami történt - ezt mondta utolsó szó jogán az a fiatal, aki 2017-ben két hajléktalant vert halálra Tatabányán. Akkor még a 16-ot sem töltötte be. Első fokon 13 és fél év börtönt kapott, a büntetését most másodfokon a maximumra, 15 évre súlyosbították. A bíró szerint tette különösen brutális, a fiú pedig közönyös volt az eljárás alatt. Most sírva kérte, hogy az ítélet után beszélhessen anyjával.

Letartóztatták az anyát


szerző:
2019.03.03. 18:03
Letartóztatták az anyát

Letartóztatták az anyát, aki a gyanú szerint kedden több szúrással megölte újszülött kislányát a Borsod megyei Felsőzsolcán. A rendőrség szerint a 24 éves nő titkolta a terhességét. Kedden rosszul lett, a párja segítséget hívott, de mire visszatért, a nő nem akarta beengedni, ezért rátörte az ajtót. A baba holttestét az ágyában találták meg. Az asszonynak már van három gyereke.

Kertet épített a holttestre

Megdöbbentő részletek a szegedi gyilkosságról! Megfojtotta, majd az épülő kerti medencébe vonszolta barátnőjét az a szegedi nő, akit ma tartóztattak le. Az ügyészség szerint a gyilkos felgyújtotta a holttestet, majd a maradványokra sziklakertet épített.
Az áldozatról rokonainak egy évig azt hazudta, hogy külföldre ment. Időközben a nő autóját megpróbálta eladni, és lakásának bérlőitől is beszedte a pénzt.

Tartozás miatt lőtt áldozataira

Nem fogadta el az életfogytig tartó ítéletet az előkészítő tárgyaláson, ezért csütörtökön kezdődött el a csengelei lövöldöző pere a Szegedi Törvényszéken. Ő az az osztrák állampolgárságú török férfi, aki két éve decemberben rálőtt egy autó utasaira az M5-ös autópálya mellett.

Bocsánatot kért a féltékenységből gyilkoló férfi

Bocsánatot kért áldozata szüleitől és azt mondta, nagyon sajnálja, hogy Blanka szülei miatta nem láthatják többé a lányukat. Utolsó szó jogán ezt mondta a Szegedi Ítélőtáblán az a fiatalember, aki tavaly a szilveszteri buli után féltékenységből megfojtotta barátnőjét, majd magával is végezni akart. Jogerősen 10 év börtönbüntetésre ítélték.

Saját kertjében ásta el barátnője holttestét

Megfojtotta a barátnőjét, majd elásta a kertben egy 44 éves nő Szegeden, a rendőrök gyanúja szerint. A gyilkosság tavaly májusban történt, de a holttest csak tegnap került elő. A két nő élettársi kapcsolatban élt. A gyilkosságot vita előzhette meg, majd a testet az élettárs egyik barátja segített eltüntetni. Ezután összeköltöztek és csaknem egy évig éltek a halott asszony házában.

10 hónapos kislánya előtt szúrta le volt szerelmét

Az egész falu ledöbbent Kajárpécen, miután megtudták, hogy milyen gyilkosság történt a békésnek hitt kis településen. A holtan talált lányt a volt élettársa szúrta le egy veszekedés után. A szörnyűség közben ott volt a lány 10 tíz hónapos kisbabája is, őt szerencsére nem bántotta a brutális ex-barát.

11 hónapos kisfia mellett ölték meg – az apa mindent bevallott

Nagyon várta és mindent megtett a gyerekéért - ezt mondta könnyeivel küszködve annak az anyának a barátnője, akit a gyanú szerint korábbi párja szúrt halálra Kajárpécen. A 27 éves nő 11 hónapos kisfia valószínűleg szemtanúja volt a tragédiának, halott anyja mellett találtak rá. A gyerek 29 éves apja mindent bevallott. A rendőröknek azt mondta, vasárnap este ment el volt párjához, hogy rendezzék megromlott kapcsolatukat, de összevesztek ő pedig többször megszúrta a nőt.

Együtt ittak, összevesztek, majd megölte főbérlőjét

Együtt italoztak, majd összevesztek - albérlője végezhetett egy 50 éves férfival vasárnap éjjel Kecskeméten. A szomszédok szerint gyakran szólalkoztak össze. A főbérlőt a 64 éves férfi a gyanú szerint egyetlen ütéssel ölte meg. Ezután maga értesítette a rendőröket és beismerő vallomást is tett.

Kisbabája mellett ölhették meg a 27 éves nőt

Egy 27 éves nőt szúrtak halálra a Győr-Moson-Sopron megyei Kajárpécen. Úgy tudjuk az áldozat néhány hete költözött vissza a faluba, 10 hónapos kisbabájával. Információink szerint a gyereket halott anyja mellett találták meg, de őt nem bántotta a támadó. A rendőrség egy 29 éves férfit őrizetbe vett, úgy tudjuk, ő a nő volt élettársa.

 

Halálra verte apját, elásta a kertben, majd elment a kocsmába

A Nógrád megyei Ecsegen 2017 nyarán történt az eset.. A gyilkossággal vádolt 26 éves férfi a bíróságon egyszer sem tett vallomást, de az első kihallgatásán a rendőröknek elismerte, hogy megölte apját. Akár húsz évre is börtönbe kerülhet.

Baltával gyilkolt, tényleges életfogytiglanra ítélte a bíróság

Tényleges életfogytiglanra ítélte a bíróság elsőfokon azt a pécsi férfit, aki dulakodás közben baltával többször is fejbe verte volt élettársa új párját 2016 szeptemberében. A férfi a kórházban belehalt a súlyos sérülésekbe. A nő ugyan bejelentetést tett a rendőrségen, de azt hazudta, hogy élettársát egy ismeretlen bántalmazta.

A mentőkkel is agresszív volt a késelő férfi

Vádat emelhetnek a nyugdíjas férfival szemben, aki tavaly májusban leszúrta feleségét Bükön. A 68 éves férfi saját otthonukban támadt az asszonyra, egy heves vita közben szúrta mellkason. A leszúrt nő életéért sokáig küzdöttek a mentők, végül sikerült megmenteni.

Zuglói gyilkosság: Kocsiban vágták el a torkát

Elfogták a tegnapi zuglói gyilkosság gyanúsítottját! Egy 26 éves esztergomi fiatalembert gyanúsítanak azzal, hogy megölt egy 60 éves férfit Budapesten, úgy tudjuk az áldozat keresztfia. A mentőket és rendőröket a környéken élők riasztották azzal, hogy a lakótelep parkolójában, egy piros autóban furcsán ül egy ember.

Nem vették észre, hogy cellatársai bántalmazták

Nem vették észre a bántalmazást, ezt állították börtönőrök a brutálisan megkínzott, majd meggyilkolt rab ügyében zajló tárgyaláson. A férfit a vád szerint cellatársai heteken át kínozták, végül 2017 májusában belehalt a bántalmazásba a szombathelyi börtönben. Három rabot vádolnak a gyilkossággal, a mai tárgyaláson a börtön alkalmazottai és az aznap riasztott mentők is felidézték, mire emlékeznek.

A zöld szemű szörny ölni is képes: íme a Küzdelem az Álmokért negyedik része!

Míg a féltékenység egyszer csak felüti a fejét, valaki a szeme világát is elveszíti...

Két embert megölt, most betegségre hivatkozik

Azért ölt, mert nem vette be a gyógyszereit - erre hivatkozott az a férfi, aki a vád szerint meggyilkolta élettársát és annak nővérét a Borsod megyei Kenézlőn tavaly februárban. Az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a férfira az előkészítő tárgyaláson, Miskolcon. A gyilkosság vádlottja új vallomást tett, amiben azt hangsúlyozta, pszichés betegsége miatt nem volt beszámítható, amikor bottal agyonverte a két asszonyt.

Liam Neeson bánja egykori gyilkos gondolatait

Meg akart ölni egy fekete férfit Liam Neeson, miután egy másik fekete férfi megerőszakolta egyik nőismerősét. Az Elrabolva-filmek amerikai sztárja egy 40 évvel ezelőtti esetet mesélt el a nyilvánosság előtt, amiért most sokan rasszistának nevezik. Ő ezt tagadja, és azt mondja, ma már bánja akkori gyilkos gondolatait.

 

Boszorkányvezér irányította, amikor gyilkolt - ezt mondta a gyanúsított

Nem volt ura saját testének, egy boszorkányvezér irányította, amikor gyilkolt - ezt mondta az a magyar nő, akit zsarolással, csalással, gyújtogatással és egy 72 éves asszony megölésével gyanúsítanak Ausztriában. Az osztrák rendőrök szerint az asszony egy szekta tagja volt, és azért végzett áldozatával, mert nem akart fizetni nekik.

Azt vallotta: az albérleti díj miatt gyilkolt

Nem tudta kifizetni a bérleti díjat, ezért gyilkolt. Információink szerint ezt vallotta az a férfi, aki a gyanú szerint leszúrta főbérlőjét, majd felgyújtotta annak lakását Budapesten. A bíróság letartóztatta. Az ügynek egyelőre egy gyanúsítottja van. Még vizsgálják, hogy a három társának van-e köze a gyilkossághoz.

Fordulat VV Fanni ügyében, lehet-e bizonyíték egy hajszál?

Mit bizonyít, hogy a tizennégy hónapja eltűnt Novozánszki Fanni hajszálát találták meg a meggyilkolásával gyanított férfi mosógépében? B. László előzetes letartóztatását most újabb 2 hónappal hosszabbították meg.

 

Fanni hajszála volt a mosógépben

Novozánszki Fanni hajszálát találták meg feltételezett gyilkosa mosógépében! A genetikai vizsgálat eredményéről a Blikk írt elsőként. A volt valóságshow-szereplő 2017-ben tűnt el. Egy héttel később egy dunaújvárosi férfit kaptak el a rendőrök, gyilkosság gyanújával. Fanni családjának ügyvédje szerint az, hogy a férfi mosógépében a lány hajszálát találták meg, perdöntő bizonyíték lehet.

Joe-nak újra kellett élnie Ádám halálának estéjét

Joe visszalátogatott Ádám lakásába, hátha feltud idézni valamilyen fontos emléket…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe megtalálta Ádám valódi gyilkosát?

Joe visszatért Ádám halálának helyszínére. Bence megpróbált közelebb kerülni Erikához. Milán megismerte Natit, Mesi kolléganőjét.

Életfogytiglant kapott az édesanyját halálra verő férfi

Jogerősen életfogytiglani börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt 47 éves férfit, aki még 2017-ben halálra verte édesanyját. A vádlott nem jött el a másodfokú tárgyalásra, korábban tagadta tettét. Azt viszont elismerte, hogy rendszeresen bántalmazta akkor 83 éves édesanyját.

Reni Joe-nak: „Nem beszélek gyilkosokkal…”

Joe felkereste Renit a szabadulása után…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe kitálalt: ez történt Ádám halálakor…

Joe elárulta a többieknek, hogy mi történt Ádám halálának estéjén…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Véres programok a venezuelai menekültek ellen Ecuadorban

Véres pogromok robbantak ki Ecuadorban a venezuelai menekültek ellen, miután egy venezuelai férfi meggyilkolt egy helyi terhes nőt. A hatóságok nem tudják és nagyon nem is akarják megfékezni az általános lincshangulatot.

Halálra verte a barátját, 2 napig együtt élt a holttesttel

Baltával, fával, fűrésszel, ütötte, vágta barátját - életfogytiglani fegyházra ítélte ma a bíróság azt a férfit, aki 2017-ben ölte meg lakótársát vámospércsi otthonukban, majd két napig élt együtt a holttesttel. A férfi tagadott a bíróságon. Azt mondta, barátja elesett a biciklivel, abba halhatott bele. 

GYÁRFÁS TAMÁS: „Nem akarok ujjat húzni az alvilággal!”

Gyárfás Tamást gyanúsítják azzal, hogy megbízta Portik Tamást, hogy ölesse meg Fenyő Jánost. Az egykori sportvezető hosszú hallgatás után most a Fókusznak nyilatkozott. A teljes riportot ITT nézheted meg!

Halálra késelték Gdansk polgármesterét

Halálra késelték a lengyelországi Gdansk polgármesterét egy jótékonysági rendezvényen. Az északi kikötővárost több, mint tíz éve vezető Pawel Adamowicz-ot a színpadon, a nézők szeme láttára szúrta le egy ámokfutó. A politikust megműtötték, de belehalt sérüléseibe, a 27 éves, büntetett előéletű merénylőt őrizetbe vették.

Csaknem 70-szer szúrt, életfogytiglant kaphat

Csaknem hetvenszer szúrta meg áldozatát, akár életfogytiglani büntetést is kaphat. Az ügyészség most emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki 2017 májusában végzett egyik ismerősével Újbudán. Hónapokig keresték a holttestet. Végül egy hátizsákba rejtve találták meg, nem messze a vádlott otthonától.

Családi dráma: mindenkit meg akart ölni

Megrázó tudósítás!
Családi dráma a Veszprém megyei Káptalanfán. Volt élettársára és annak családjára támadt egy osztrák férfi csütörtökön este, több lövést is leadott. A 22 éves lány édesapja meghalt, 3 éves húga és ő életveszélyesen, édesanyja súlyosan megsérült végül a támadó magával is végzett. A lövöldözés előtt tüzet gyújtott a család otthonában. A rendőrség szerint a támadót elhagyta párja és hazaköltözött szüleihez, ő azonban utána ment.

Bajonettel ölte meg az ismerősét

Bajonettel ölte meg ismerősét egy férfi Zabaron – most emeltek vádat ellene. Tavaly májusban együtt italoztak, majd valamin összevesztek. Ezután dulakodni kezdtek, majd a férfi háromszor megszúrta áldozatát, akinek esélye sem volt, azonnal meghalt. A feltételezett gyilkost nem sokkal később elfogták, azóta is őrizetben van. Ha elítélik, akár élete végéig rács mögött maradhat.

Ismerhette az áldozatát a gyilkos

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint karácsonykor megölt egy idős embert Miskolcon. A rendőrök szerint a feltételezett gyilkos ismerte áldozatát, ezért engedhette be a lakásba, ahol rátámadt és több késszúrással végzett vele. A lakásból több mint százezer forintot vitt el. A rendőrök szerdán fogták el a 38 éves miskolci gyanúsítottat, akit őrizetbe vettek.

94 sajtómunkást öltek meg idén


szerző:
2018.12.31. 17:09
94 sajtómunkást öltek meg idén

2018-ban ismét nőtt a megölt újságírók száma, pedig az ezt megelőző hat évben, évről-évre csökkent számuk.

 

Fia talált rá a 70 éves férfi holttestére

A karácsonyt még a családjával töltötte, két nappal később azonban a fia holtan találta a lakásában. Egyelőre ennyi biztosat lehet tudni, a pénteki Miskolcon történt gyilkossággal kapcsolatban. Egy 70 éves férfit öltek meg a belvárosi lakásában.

Súlyosabb büntetést kapott a nő, aki meggyilkolta újszülöttjét

Megrázó történet.
Súlyosabb büntetést kapott jogerősen az a nő, aki meggyilkolta újszülöttjét tavaly februárban a Nógrád megyei Mihálygergén. Az akkor 27 éves nő, a fészerben egy kartondobozba rejtette el a holttestet. Másodfokon hét és fél éves börtönre ítélték, ami másfél évvel több, amint amit korábban kapott. A tragédia a mai napig sokkolja a falu lakóit.

 

Gyógyszeres kezelés alatt áll, aki a gyanú szerint megölte édesanyját

Úgy tudjuk mentális beteg és gyógyszeres kezelés alatt áll az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken reggel megölte édesanyját Csepelen. A rendőröket az egyik szomszéd hívta ki, mivel nem tudta elérni az 59 éves nőt. A holttestre az egyik szobában találtak rá, a gyanúsított pedig egy másik szobában várta a rendőröket. Pénteki kihallgatásán beismerte a gyilkosságot, letartóztatásáról vasárnap dönt a bíróság.

 

30 millió forintot sikkaszthatott el korábbi munkahelyéről

Újabb bűncselekményekhez lehet köze a prostituált megölésével gyanúsított mátészalkai férfinak. 30 millió forintot sikkaszthatott el korábbi munkahelyéről, ahol könyvelőként dolgozott. Úgy tudjuk volt, hogy fizetés nélkül hajtott el egy benzinkútról miután tele tankolta apja kocsiját. A férfi a gyanú szerint a múlt hónapban egy 21 éves nőt gyilkolt meg.

Fia ölhette meg az 59 éves csepeli asszonyt

Fia végezhetett egy 59 éves asszonnyal Csepelen, éjszaka nyakon szúrta. Egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a családi tragédiához. A szomszéd értesítette a rendőröket délelőtt, hogy nem tudja elérni a nőt. Amikor bementek a házba, ott találták az áldozatot és a nő 29 éves fiát is, akit azonnal elfogtak.

Megölte élettársát, magával nem tudott végezni

Egy borosüveggel fejbe verte, mellkason szúrta, így megölte élettársát egy 55 éves férfi szombaton Városföldön. A férfi ittasan támadt az asszonyra. Ezután annyira megijedt tettétől, hogy a közeli fás részen magával is végezni akart, de ez nem sikerült neki. Most letartóztatták. 

Megölhette barátnőjét: nem bírta elfogadni a szakítást

Aljas indokból elkövetett emberöléssel vádolnak egy budapesti középiskolást. A gyanú szerint a 17 éves fiú januárban megölte volt barátnőjét. Az ügyészség szerint nem tudta feldolgozni, hogy a lány szakított vele. A gyilkosság után feladta magát és mindent bevallott. Akár tizenöt évre is börtönbe kerülhet.

A világhírű fotós szerint meggyilkolták Diana hercegnőt!

A világhírű fotós, Darryn Lyons szerint az egykori walesi hercegnőt, Dianát meggyilkolták. Harry és Vilmos édesanyja 1997. augusztus 31-én egy autóbalesetben halt meg, szeretőjével, Dodi-al Fayeddel együtt. A hivatalos vizsgálat szerint az autót vezető sofőr ittas állapotban volt, ám a baleset okait a mai napig sokan vitatják.

17 évet kapott az édesanyját meggyilkoló férfi

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt 17 év fegyházbüntetésre ítélte a másodfokú bíróság azt a férfit, aki saját anyját ölte meg a Somogy megyei Mernyén, tavaly tavasszal. A végzetes napon kettejük veszekedése elfajult, a férfi nyakon szúrta, majd ütötte és rugdosta az idős asszonyt, aki belehalt sérüléseibe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való