KERESÉS search-close

gyermekelhelyezés

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyermekelhelyezés"

Damu Roland elvesztette a csatát!

Damu Roland kérvényét elutasította a bíróság: egyelőre nincs esély arra, hogy magához vehesse kislányát. Igaz, hogy eleinte beleegyezett abba, hogy felesége nővére, Katalin legyen a kis Maja gyámja, az év elején azonban megváltoztatta véleményét. Meggyőződése volt, hogy a szintén  a kicsivel lakó nagymama alkoholgondokkal küzd, sőt a babát sem táplálják megfelelően. Abban reménykedett, hogy kiskorú veszélyeztetésének vádja megállja a helyét, és új barátnőjével közösen magához veheti lányát. Kiderült: vádjai alaptalanok, a kicsit szeretetben nevelik és nincs miért aggódni.

Fókusz 2017-02-06


szerző:
2017.02.06. 19:00

Gyerekeiért tüntetett az apa


szerző:
2014.12.25. 18:10
Gyerekeiért tüntetett az apa

Gyerekeiért tüntetett három karácsonyi mécsessel a kezében egy férfi a Parlament előtt. Hiába ítélték neki a három gyermekét, a felesége válásuk után Mongóliába vitte őket, és azóta sem segített egyetlen hatóság sem, hogy visszakerüljenek Magyarországra. Az apa segítségkérő videóüzenetet is kapott egyik lányától, de az ügyben évek óta nincs előrelépés.

 

Előzetes: Gyerekeiért tüntetett a férfi

Gyerekeiért tüntetett három karácsonyi mécsessel a kezében egy férfi a Parlament előtt. Hiába ítélték neki a három gyermekét, a felesége válásuk után Mongóliába vitte őket, és azóta sem segített egyetlen hatóság sem, hogy visszakerüljenek Magyarországra. Az apa segítségkérő videóüzenetet is kapott egyik lányától, de az ügyben évek óta nincs semmilyen előrelépés. Azt mondja, évek óta nem volt egy nyugodt éjszakája - hogy miben reménykedik, elmondja este hatkor az RTL Híradóban.

Forró nyomon - Best of 13-06-23

Forró nyomon - Best of: Tánczos Gábor: Gyerekgyilkos vagy ártatlan? Veszik, mint a cukrot a dizájnerdrogokat. Hogyan érjük el, hogy a biztosító kifizesse a kátyúkárunkat? Gyermekelhelyezési ügyek nyomában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való