KERESÉS search-close

gyerekkórház

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyerekkórház"

Rozina futva vitte az ajándékokat a beteg gyerekeknek

A gyerekkórházak voltak a célállomásai a jótékonysági futásnak, amin a Reggeli műsorvezetője, Wossala Rozina is részt vett.

Penész a gyermekkórházban

Penészes, málló plafonról, leszakadt mennyezetről és koszos zuhanyzóról készített fotókat egy szülő a Budai Gyermekkórházban. A képeket feltette a Facebookra, amit több mint 7 ezren megosztottak, és több szülő is elmesélte hasonló élményét.

Kórházi ételt kapott a miniszter

Három szelet üres kenyér, és egy kis darab lapka sajt. Ezt kapta vacsorára az egyik budapesti gyerekkórházban Juhász Péter, az Együtt alelnökének hároméves gyereke. A politikust annyira felháborította az eset, hogy az említett ételt személyesen vitte be Balog Zoltán miniszternek, azzal a kéréssel, egye meg ő az üres kenyeret.

Varázslatos ünneplés Wolf Katival és Liluval

Wolf Kati és Lilu a Gyerekkor Alapítvány segítségével varázsolt mosolyt több mint 50 gyerek arcára egy kórházban. Halász Judit pedig feltárta a gyereknevelés titkát.

Házon kívül 10-11-25


szerző:
2010.11.26. 00:15
Házon kívül 10-11-25

Házon kívül: Amikor a szülő örül, hogy a kisgyerek kórházban van. Nem mennek látogatóba, és amíg lehet, bent tartják a gyereket, mert addig se kell enni adni nekik. Indulatok Devecseren és Kolontáron. Alulbecsült házak, ki nem fizetett ingóságok - erre panaszkodnak az iszapkatasztrófa áldozatai. Leáll a félig kész iskola építése, elmaradnak az útfelújítások, és sokakat el is bocsáthatnak - komoly gondba került az ország egyik leggazdagabb városa, Törökbálint.

Életmentő adományok gyerekkórházaknak

3 fővárosi intézmény összesen 35 millió forintot kapott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való