KERESÉS search-close

győztes

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "győztes"

Így telnek VV Zsuzsu mindennapjai a villalét után!

A ValóVilág9 powered by Big Brother győztesének felfordult az élete, de ezt egyáltalán nem bánja, sőt, elárulta, hogy milyen fantasztikus tervei vannak…

Milyenek VV Zsuzsu mindennapjai milliomosként a villalét után?

Mikor hazament, megcsináltatta a körmeit, a műszempilláit, mert úgy érezte, kicsit leromlott a külseje a villában. Most viszont, hogy ismét csinosnak érzi magát, várja a nagy lehetőséget, hogy megalapozza karrierjét. Ha nem találja meg semmi, akkor sincs elkeseredve, újra munkába áll! Korábban arról is beszélt, nem fog megváltozni!

A VV legjobb pillanatait ITT visszanézheted!

ZSUZSU: még várja a nagy lehetőséget, de ha nem jön, újra dolgozni fog

Határozott elképzelései vannak Zsuzsunak arról, mihez kezd majd millióival és népszerűségével. Azt mondja, meglepő módon nem jelentkeztek nála „rég nem látott” ismerősök, hogy segítsen nekik. Igaz, mindenhol elmondta, nem is akar adakozni! Kattints, ha felidéznéd a VV9 legjobb pillanatait!

Véget ért a VV9 - Így élte meg a Finálét Zsuzsu, Hunor és Greg!

A ValóVilág 9 powered by Big Brotherben nagy nap volt a vasárnap, hiszen kiderült, hogy a három finalista közül ki viheti haza a 36 milliós nyereményt. Nézd meg, mit mondtak az eredményhirdetések után.

Óriási döbbenet: így fogadták a VV9 utolsó Párbajának győztesét!

A győztes érkezésével kiderült, ki a legjobb három játékos a VV9 szériában.

Nézd meg, hogyan fogadták a Párbaj győztesét a villalakók

Volt, aki a nyakába ugrott, más valaki viszont sírva rohant a hálószobába, amikor meglátta, ki lépett be az ajtón.

ValóVilág 9: 1 hónap múlva Finálé!

Minden idők egyik legizgalmasabb reality show-ja lassan a végéhez közeledik: a kérdés pedig az, vajon ki lesz az, aki mindent visz.

VV Vivien semmit sem bánt meg, kivéve egy dolgot!

A fiatal lány elárulta a Fókusz stábjának, hogy mi az az egytelen dolog, amin változtatna, ha újrakezdhetné a ValóVilágot.

Fergeteges bulival köszöntötték Greget a villalakók!

Miután Vivi maradt alul a Párbajon, Greg térhetett vissza a Villába: ennek örömére hatalmas partit csaptak a játékosok.

Így fogadták a Párbaj győztesét a villalakók!

Zsuzsu egyszerűen nem akart hinni a szemének, amikor kinyílt a Villa ajtaja...

Ő lett a ValóVilág9 powered by Big Brother negyedik Párbajának győztese!

Izgalmas küzdelem volt Roli és Era között, de csak egy valaki térhetett vissza a Villába.

Megmutatjuk mivel teltek az USNK győzelem utáni napjai

Soha nem látott győzelmük után már az X-Faktor döntőjének másnapján a keddi Aréna koncertre készültek. Az USNK egy percet sem pihenhetett, a rapper páros az interjúk mellett máris gőzerővel dolgozik. Mutatjuk első pörgős napjaikat.

Kund és Nimród a fővárosba költözik

Néhány nap telt csak el azóta, hogy a USNK megnyerte a 2018-as X-Faktort, Kund és Nimród viszont már eldöntötte, hogy mire fogja költeni a havi 1 millió forintot 12 hónapon át. Az erdélyi fiatalok felezik a pénzt, és együtt vágnak neki a fővárosnak.

Megvan a győztes!


szerző:
2018.12.17. 16:20
Megvan a győztes!

Szombaton kiderült ki nyerte az X-Faktor 8. évadát. Most sem hagytuk ki, hogy a színfalak mögül tudósítsunk.

Megvan az X-Faktor 2018 győztese!

Az X-Faktor 2018-as évadának győztese a USNK lett. A versenyzőknek öt héten át tartók kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltjai szerezték meg a végső győzelmet.

Történelmet írtak az X-Faktor nyertesei!

Egy évvel ezelőtt a tehetségkutató döntőjében Ricco&Claudia történelmet írt, ugyanis először nyert csapat a magyar X-Faktorban. A Fókusz stábja egy egész napot töltött a nyertesekkel. Mutatjuk!

OPITZ BARBARA: Az egész X-Faktor egy gyönyörűszép időszak volt az életemben

Több ezer jelentkező közül jutott be az élő show-ba, és élte át azt az izgalmat, amit az X-Faktor idei szériájának versenyzői jelen pillanatban érezhetnek. Opitz Barbinak, a 2016-os tehetségkutató győztesének egyetlen napja sem telik el úgy, hogy ne gondolna vissza a show-ban átélt varázslatos pillanatokra. Ő lett a reggaeton műfaj hazai úttörője, tehát karrierje azóta is magasan szárnyal.

42 nap egy csodálatos szigeten - tele megpróbáltatásokkal

Péntek este véget ért a 2018-as Survivor. Kiderült, kié az idei túlélő cím, és a vele járó húszmillió forint. A villámpárbajt Dávid nyerte meg, ezzel pedig elvehetett Fannitól egy szavazatot, így került a győztesnek járó nyaklánc az ő nyakába.
Survivor 2019-ben is lesz, ha te szeretnél lenni a következő túlélő, ne habozz! A jelentkezés már elindult!

Egy hajszálon múlott a győzelem a Survivorben

Fanni és Dávid egyelő szavazatott kapott és végül párbaj döntötte el ki nyeri meg a 20 millió forintot. Dávid került ki győztesen. Ez a fiú mindenkit legyőzött, de vajon hogyan csinálta? Erre a kérdésre próbáltuk megtalálni a választ.
Már lehet jelentkezni a következő évadra, akár ide kattintva is.

Dávid a 2018-as Survivor győztese!

Dávid és Fanni is 5-5 szavazatot kapott a Fináléban, azonban mivel Dávid nyerte a Párbajt, ezért elvehette Robi szavazatát Fannitól, ezzel megnyerve a 2018-as Survivort.

Így alakultak a szavazatok a Survivor Fináléján!

Nóri, Eszter, Alexandra és Emese Fannira, míg Tamás, Jérémy, Gábor, Beni és Vera Dávidra szavazott a Fináléban.

Ez történt a Survivor Fináléja után a kulisszák mögött!

A Survivor Fináléján az online stáb kamerái tovább forogtak, így meglesheted, mi történt a kulisszák mögött, miután Dávid megnyerte a 2018-as túlélő show-t!

ÉNB Lali teljesen kiborult Szabó Zsófi miatt

Zsófi elmondta Lalinak, hogy mennyire büszke rá a Szenzációs Négyes győzelme miatt. Erre ÉNB Lali igencsak váratlanul reagált...

 

Nézd meg az X-Stage 5. adását!

VV Zsuzsu lesz a ValóVilág első női győztese?

Zsuzsu egyenesen Bükkürdőről érkezett a stúdióba, és be szeretné bizonyítani, hogy végre egy nő is lehet a műsor nyertese.

EXKLUZÍV - ˝Itt a dicsőség az, ami számít!˝

"Ilyen művészek között én vagyok a legjobb - hát ebben a műsorban biztosan!" - Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja azt is elárulta, mi lehetett a sikerének titka, és hogy mi lesz a díjának sorsa.

 Ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Hiába hozták a legjobb formájukat múlt héten a húszasok, mégis a harmincas generációt juttatta a közönség a dobogó legtetejére. De vajon ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Így még sosem érezte magát az X-Faktor győztese!

Már tavaly tizenkét millióan nézték meg az X-Faktor 2016-es győztesének első klipjét. Opitz Barbi maga sem hitte volna, hogy néhány hónap alatt ilyen rekordszámú nézője lesz, egy kicsit ezt is ünnepelhette nővérével Törökországban. Ahol nem kis meglepetésre, egy olyan településre is elkísérhettük a lányokat, ahol mindenki magyar származású volt.

Ilyen egy igazi Survivor!


szerző:
2018.10.16. 06:00
Ilyen egy igazi Survivor!

A 2017-es Survivor győztesénél mindig van otthon rizs és bab, többek között ez is kiderült a fiúról, amikor a Fókusz stábja meglátogatta otthonában. Iliászt a játék egyoldalú táplálkozása nagyon megviselte, nagyjából tíz kilót fogyott, majd miután hazaért a dupláját hízta vissza. Hogy, hol képzeli el a jövőjét húszmillió forinttal a nagy túlélő? – ez is kiderül a tavalyi riportból!

Felrobbant a stúdió, amikor kihirdették a tehetségkutató győztesét!

Nagy volt az öröm a Kicsi Óriások stúdiójában, pontosan két évvel ezelőtt, egyik vasárnap este. Viki, Lara, Dorina és Ricsi, azaz a Fenegyerekek csapata, Oláh Gergő vezényletével megnyerte a csapatversenyt, ezzel ők lettek a legnagyobb Kicsi Óriások.

Hogyan lehet megnyerni egy maratont?

Most vasárnap, október 7-én rendezték meg Magyarország legnagyobb futóünnepét, a 33. SPAR Budapest Maratont! A futóverseny egyik győztese, Csere Gáspár mesélt a felkészülésről és a futás taktikáiról.

Fecsó: „Most már nem lehet azt mondani, hogy nem vagyunk Nyerő Páros!”

A 2018-as év Nyerő Párosa közvetlenül a finálé után adott exkluzív interjút, melyben elmondják, hogyan érintette őket a győzelem és hogyan emlékeznek vissza az elmúlt hetekre.

Miss Balaton: ő a legszebb lány!

A Miss Balaton tizenkét döntőse egy évvel ezelőtt is háromféle szettben vonult fel a színpadon, mielőtt a zsűri eldöntötte volna a végeredményt. A második udvarhölgy egy 23 éves debreceni, az első pedig egy 21 éves gyomaendrődi lány lett. A korona pedig Rákos Lili fejére került fel pontosan egy évvel ezelőtt.

Kvíz- és villámkérdésekre válaszoltak a valóságshow-hősök

„Levééél!” – újra felpezsdült az élet a ValóVilág villában, ami jelenleg átalakulóban van, ugyanis hamarosan kezdődik a következő, 9. évad. A postaládába feladat érkezett, amit az exlakók örömmel teljesítettek. A játék végére pedig Nádai Anikó is tartogatott egy kis meglepetést. Habár az összegyűlt valóságshow-hősök közül csak Soma VV győztes, egytől egyig mindenki a műsor nyertese, hiszen mindannyian megtalálták a számításaikat a médiában.

Kattints IDE és jelentkezz, hogy te legyél a ValóVilág9 powered by Big Brother győztese!

 Kiderült, ki az Anna-bál szépe

26 éves budapesti lány lett a füredi Anna-bál szépe. Tóth Kinga Zoé most végzett az egyetemen, és különleges ruhájával kitűnt az indulók közül. A bálon a közönség szavazati alapján holtverseny alakult ki, így 15 lány helyett 16 szépség közül választhatott a zsűri, és az eső miatt is változtatni kellett a programon.

 

ANNA-BÁL: az idei győztes elrugaszkodott a hagyományoktól

A legszebb, a 26 éves, budapesti Tóth Kinga Zoé lett. Először járt a bálon, most végzett az egyetemen PR, reklámmarketing szakon és bár különleges pasztellkék ruhájával kitűnt a lányok közül, mégsem gondolta, hogy ő lesz a bál szépe.

A Konyhafőnök győztese maga mögött hagyja kis hazánkat

Hódosi Máté után – aki éppen Rácz Jenő séfnél vendégeskedik Shanghajban – Böröcz Zsófi is utazásra adta a fejét. Vajon merre viszi az útja a gasztro-reality győztesét?

Teljesen felfordult a Farm győztesének élete?

A 26 éves szihalmi fiú hiába nyerte meg a húszmilliós fődíjat, úgy tűnik, álma darabokra hullott. Két évvel ezelőtt mesélt a Fókusznak róla, hogy barátnője nem úgy várta itthon, ahogyan arra ő annyira vágyott. Akkor egy elcsattant csók miatt hezitált, hogyan tovább? 

Erre költi majd a nyereményét A Fal világjáró nyertese!

A tegnap esti A Fal adásában 6,6 millió forintot nyert Bólya Mercedes és fia, Radin Rómeó. Elég kalandos életet élnek, folyamatosan utazgatnak és a világ számos pontján éltek már – Mercédes most sem tartózkodik már Magyarországon, így Rómeó képviselte a csapatot a Reggeli stúdiójában!

KÖZELEBBRŐL: a konyha királynője

A Szuperdöntő győztes Nagy Esztert életéről, terveiről kérdeztük, és mesélt arról is, hogy hogyan változott meg az élete a műsor miatt.

ValóVilág: Négy évvel ezelőtt Aurelio mindent vitt!

„Van életem, van életem” – ezt kiabálta a valóságshow hatodik szériájának nyertese, mikor megtudta, hogy ő lett a győztes...

A Konyhafőnök győztesével beszélgettünk!

Böröcz Zsófi, A Konyhafőnök győztese mesélt nekünk magánéletéről, eddigi karrierjéről, és jövőbeni terveiről is!

Opitz Barbi üzent a rajongóinak!

A Muzsika TV Extra műsorának felvételén jártunk, ahol a 2016-os X-Faktor győztese is színpadra állt. A forgatás után Barbi elárulta nekünk, hogyan született legújabb dala, mi történik mostanában vele, és miért annyira hálás a rajongóinak.

Ez a magyar hip-hop életérzés!

Menők, egyediek és összeszedettek. És igenis vannak olyan jók, mint a legjobbnak kikiáltott ázsiai táncosok. Ez mind az ötszáz magyar hip-hoposra igaz volt, akik közel száz lélegzet-elállító produkcióval mérkőztek meg pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon a hatodik hip-hop bajnokságon.

Konyhafőnök apuka!


szerző:
2018.04.03. 16:41
Konyhafőnök apuka!

Édesapa lett Lovász Domi. A Konyhafőnök második szériájának győztese ősszel házasodott össze szerelmével, most pedig mindketten büszke szülei a kisfiuknak

Bemutatjuk a média legjobbjait!

Tavaly is díjazták a média legjobbjait, csütörtök este a Pesti Vigadóban adták át a Televíziós Újságírók Díját. A 12 kategóriából 10-ben képviseltette magát az RTL Klub, ebből pedig végül 4-et meg is nyert.  A Legjobb reality A Konyhafőnök lett, a Legjobb zsűritag cím pedig Gáspár Lacit illette. Sebestyén Balázs az est folyamán duplázott: a Comedy show kategóriát a Gyertek át! nyerte, és Balázs lett a Legjobb férfi műsorvezető is.

X-Faktor szerelem: Földesi Péter és Tóth Andi

A magyarországi X-Faktor legfiatalabb győztesének élete egy igazi tündérmese. A verseny óta megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és most úgy tűnik Ámor nyilai is eltalálták. Erről beszélgettünk Andival, pontosan két évvel ezelőtt.

Opitz Barbi indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott az X-Faktor győztese panamai nyereményútján. Barbit nővére kísérte el, így minden kalandban együtt vettek részt. Az igazi erő az első repülőútján kellett a fiatal énekesnek, utána már csak arra figyelt, hogy mindent rögzítsen a telefonjával.

Opitz Barbi megmutatta legújabb dalának részleteit!

Pontosan egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, még csak pár hónap telt el azóta, hogy Opitz Barbi megnyerte az X-Faktort de a fiatal tehetség nem tétlenkedett, egyből stúdióba vonult és szorgalmasan dolgozott. A Fókusz nézői hallhatták először legeleső dalának az első taktusát.

Az első bajnok, aki nyíltan vállalja homoszexualitását

Az olimpiák történetében először nyert nyíltan meleg férfi aranyat. A kanadai Eric Radford a műkorcsolya csapattal lett bajnok. Ráadásul, a bronzérmes amerikai csapatban is van egy vállaltan meleg sportoló, Adam Rippon, aki korábban kikelt az ellen, hogy a homofób kijelentéseket tevő amerikai alelnök képviselte az Egyesült Államokat a megnyitóm.

 

Élő sakkversenyben A Fal nyertesei

A tegnapi A Fal sakkmester nyertesei több mint 7 millió forintot nyertek. A testvérpár Juhász Ármin és Juhász Kristóf volt Anna és Miki vendége, akik a beszélgetés közben játszmát folytattak egymás ellen. 

Az X-Faktor sztárja elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él!

Három évvel ezelőtt a randevúzás szabályairól és a párkapcsolatok alapjairól kérdezte a Fókusz Muri Enikőt, aki örömmel mesélte, hogy maga is boldog párkapcsolatban él, akkor már 9 hónapja.

Opitz Barbi élete sokat változott az X-Faktor óta!

A fiatal lány az uborkaföldekről egészen az X-Faktor legfelső dobogójáig szárnyalt 2016-ban. A sonkádi lány élete teljesen felborult a verseny óta: magántanuló lett, és a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, felköltözik a fővárosba. A Fókusz nyomon követte az énekesnő életének nagy változásait.

Vígh György, a hős tanár az Év embere 2017-ben!

A fővárosi testnevelő tanár ott volt azon a diákokat szállító buszon, amely súlyos balesetet szenvedett januárban egy olasz autópályán. Saját testi épségével nem törődve visszament az égő járműbe, és több diák életét is megmentette. A nézők őt választották idén az Év emberének!

A celebek legemlékezetesebb pillanatai

Dzsungelkirállyá avatták Kabát Petit. Vasárnap este egy hónapnyi küzdelem után ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen. Összegyűjtöttük a műsor legemlékezetesebb pillanatait, és azt is megtudhatják, hogy Peti mit tervez jövő nyárra!

Kabát Peti a dzsungel királya!

A 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! győztese nem más, mint az aranylábú focista, Kabát. 

Hallgasd meg újra a 2013-as X-Faktor Győztes Dalát!

Négy évvel ezelőtt a tehetségkutató fináléja nagyon izgalmasan alakult. Végül Danics Dóra lett a nyertes, aki boldogan énekelte el a Győztes Dalt!

Lezárult a szavazás! Este kiderül, hogy kik az idei Comet győztesei!

December 8-án pontban 12:00-kor lezárult a szavazás a cometlive.hu oldalon és az RTL24 applikációban. Ha kíváncsi vagy, hogy kik a 2017-es Comet győztesei, és szívesen meghallgatnád a fellépőket, irány 20 órakor a cometlive.hu oldal és a @cometdijatado Instagramja!

Élet az X-Faktor után: Ricco és Claudia nem ülnek a babérjaikon

Stúdióba vonult az X-Faktor győztes párosa. Ricco és Claudia egy percet sem pihen a műsor óta, megállás nélkül dolgoznak karrierjükön. Most épp a győztes dalt éneklik fel profi körülmények között.

A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori győztesére rátalált a szerelem!

Két évvel ezelőtt, a dzsungeljáték győztesének, Molnár Andinak az év végén ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata. Ám akkor úgy tűnt, a magány nem fog sokáig tartani, mert akkor ismét rátalált a szerelem.

Dobó Áginak megszakadt a szíve gyerekei miatt

A Konyhafőnök VIP győztese több héten keresztül bizonyított a gasztroshow-ban, ráadásul olyan jól és ügyesen vette az akadályokat, hogy ő lett a verseny nyertese is. Mégis, a rengeteg főzés mellett, nem tudott mindig ott lenni a családja mellett.

Ricco&Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese

Döntöttek a nézők: Ricco és Claudia az idei X-Faktor győztese, akik egy luxusutazás és az egy éven át havi egymillió forintnyi készpénznyeremény mellett további 10 millió forinttal lettek gazdagabbak: ezt az összeget zenei karrierjük beindítására fordíthatják. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora, hiszen jövőre is lesz X-Faktor! 

Győztes Dal a győztestől


szerző:
2017.11.25. 23:10
Győztes Dal a győztestől

Miután kiderült, hogy Ricco&Claudia lett 2017-ben az X-Faktor győztese, újra mikrofont ragadtak és most már tényleg győztesként elénekelték a Győztes Dalt.

19 éves magyar autóversenyző lett az Európa-bajnok

Molnár Bendegúz a hétvégén a Hungaroringen lett egy 6 európai állomásból álló versenysorozat végső győztese. A fiatalember gyerekkora óta a motorok és az autók szerelmese. Tavaly ugyanezen a versenyen csupán egy ponttal csúszott le a bajnoki címről.

 

MEGDÖBBENTŐ: ezek voltak Iliász legdurvább élményei a játék során

Péntek este Iliász nyerte meg a Survivort. A Fókusz riportere otthonában látogatta meg a nagy túlélőt, aki legbrutálisabb élményeiről számolt be a Fókusz kamerájának.

A teljes adást ITT nézheti meg!

A 2017-es Survivor győztese: Iliász

Ha kíváncsi vagy, hogy ki kire szavazott a Végső Törzsi Tanácson, és mit szólt Iliász, amikor megtudta, hogy övé a "2017-es Survivor győztese" cím és a 20 millió forint, nézd meg a videót!

Soma azért szereti Lunát, mert amíg ő játszik, a lány megeteti

Soma és Luna december 25-én ismerték meg egymást, és több mint fél évig egy párt alkottak. Soma előszeretettel beszélgetett más lányokkal a kapcsolatuk alatt is, ráadásul a Soundon meg is csalta őt, de most azért jött, hogy elmondja Lunának: a kedvéért képes megváltozni. Mikor Anikó megkérdezte Somától, miért szereti a lányt, a VV8 győztese érdekes választ adott...

Tóth Andi: „az elájulás kerülgetett”

A 2014-es X-Faktor győztese elárulta, mire figyeljenek az idei versenyzők!

TÓTH ANDI: Ki kell élvezni az X-Faktor minden pillanatát

Az X-Faktor egyik győztesének, Tóth Andinak szerelmet, majd szakítást is hozott a műsor.

Exkluzív felvételek: így készült Tóth Andi legújabb videoklipje!

Figyelem, fantasztikusan szép és szexi képek következnek!

Portré - Opitz Barbara


szerző:
2017.08.18. 00:00
Cserey Gábor a 40 milliós győztes!

Az RTL Goldon most az Anikó Show mellett korábbi sikerműsorokat láthatnak a nézők. Többek közt a Legyen Ön is milliomos adásait is, amit tizenegy éve Cserey Gábor nyert meg! Gábor pedig azt is elárulta, mire költötte a nyereményét!

Németh Ádám megtalálta a világ legrondább alapanyagát?

A Konyhafőnök negyedik szériájának győztese is a nyakába kapta a nyarat, és maga mögött hagyta egy időre kis hazánkat. Persze, Horvátországban rögtön „gasztro-sokkot” kapott.

Legyőzte Európát szkanderben egy magyar anyuka

Brigitta, a legerősebb katonanő most a világbajnokságra edz,  legnagyobb drukkere nyolc éves kislánya. Azt mondja gátlásos, szoknyát soha nem hord és bikinit is csak nagyon ritkán. A szakaszvezetőt édesanyja ösztönözte, hogy legyen katona, most pedig már nem csak a családja hisz benne, hogy a világbajnokságon is sem talál majd legyőzőre.

Ide kattintva, megézheti a teljes adást!

 

 

 

Hoppá! Farm Gábor Instán bókol Nádai Anikónak!

A Farm győztese, Gábor azért jött el az Anikó Show-ba, hogy előrébb lendítse kapcsolatát. Gábor néhány héttel ezelőtt Instagramon ismerte meg párját. Évike feltett egy sztorit, hogy unatkozik és éhes, Gábor pedig írt neki, mennyire gyönyörű. Hamar kiderült, hogy Gábor nemcsak Évikének bókol ezzel a dumával...

Nézd meg, mi történt a Farm győztesével!

Egy évvel ezelőtt a valóságshow 26 éves szihalmi győztese mesélt arról, hogy hiába nyerte meg a 20 milliós fődíjat, az álma darabokra hullott. Kiderült, barátnője nem úgy várta itthon, mint ahogyan arra számított.

Opitz Barbi első saját dala meghaladta az egymilliós nézettséget!

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala. Bár a slágergyanús szerzemény még csak egy hónapja van fent a legnépszerűbb videómegosztó oldalon, már most meghaladta a mágikusnak számító egymilliós megtekintést.

Danics Dóra lemezbemutató koncertre készül!

A 2013-as X-Faktor győztesének megjelent első önálló albuma, a Bújócska. A dalokat olyan szerzők jegyzik, mint Szabó Balázs, Geszti Péter vagy Bach Szilvia, május 25-én pedig Dóri rajongói élőben is hallatják az új dalokat.

A Konyhafőnök VIP győztese bloggernek állt: megnyílt Gáspár Bea Konyhája

A Konyhafőnök VIP győztese, Gáspár Bea május 5-én indította el élete első gasztroblogját.

Fókusz 2017-05-02


szerző:
2017.05.02. 17:25
Opitz Barbi:

A 2016-es X-Faktor győztese, Opitz Barbi is keresi az új tehetségeket, és arra buzdít titeket, hogy jelentkezzetek, és merjetek nagyot álmodni! Barbi azt is elmesélte, mi történt vele az X-Faktor vége óta, és milyen volt panamai álomutazása.

Tóth Andira rátalált a szerelem! – Interjú!

Két éve, ezen a napon adott interjút az X-Faktor egykori győztese. A Fókusznak akkor elmesélte, hogy olyan érzése van, mintha egy álomban élne, mintha egy tündérmesébe csöppent volna. Miután az énekesnő megnyerte a tehetségkutatót, utána megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és akkor úgy tűnt, a szerelem is rátalált.

Az X-Faktor versenyzői szembenéztek önmagukkal! – Ki a jó előadó?

Mi dönti el, hogy valakiből jó előadó válik-e, vagy sem, mennyire elég „csak” a tehetséges, illetve mi kell ahhoz, hogy hazánkban befutott énekessé váljon valaki? Egyszóval a 2016-os X-Faktor versenyzőitől azt kérdeztük, szerintük bennük is megvan-e az a bizonyos X, avagy ki a jó előadóművész! 

Opitz Barbit korcsolyázni kísértük el

Suhanó győztes! Opitz Barbit korcsolyázni kísértük el, aki pont olyan magabiztos volt a jégen, mint a színpadon. A X-Faktor győztese a fővárosba költözésről és terveiről is mesélt. Opitz Barbi életében mindig is fontos szerepet töltött be a sport. A fiatal énekesnő Budapesten is megtalálta a lehetőséget arra, hogy az éneklés mellett a testmozgást se hanyagolja el...

Az X-Faktor győztese elárulta, kitől örökölte tehetségét!

Opitz Barbi őstehetség, kijelenthetjük. Viszont arról még sosem mesélt, hogy ezt az isteni adományt kitől is örökölte. Nos, mit tippeltek?

Boldog Szülinapot Aurelio!


szerző:
2017.02.16. 18:30
Boldog Szülinapot Aurelio!

Ma ünneplik névnapjukat a Lillák és Juliannák, de nemcsak ezért nagy nap február 16-a, ugyanis ezen a napon ünnepli születésnapját a VV6 győztese, Aurelio Onorato Caversaccio!

Hoppá! Opitz Barbi elhagyta az országot!

A 2016-os X-Faktor győztese a minap arról számolt be Facebook-oldalán, hogy nővérével együtt elhagyta Magyarországot. 

Opitz Barbi:

A 2016-os X-Faktor győztese körül zajlik az élet, ugyanis pár nappal ezelőtt felköltözött a fővárosba, február közepén pedig Panamába utazik. Barbi amellett, hogy egyengeti karrierjét, a tanulást sem hanyagolja, hiszen orvosi pályára készül. De vajon hogyan egyezteti össze tanulmányait és énekesi karrierjét?

Opitz Barbi elárulta, mi van közte és Dmitrij között

Opitz Barbi egy interjúban tett pontot a találgatások végére, és elárulta, valójában milyen kapcsolat van közte és Gorbunov Dmitrij között.

Tóth Andi óriási dologra szánta rá magát!

A fiatal lány két évvel ezelőtt úgy döntött, élete egyik legnagyobb kalandjába kezd. Először jelentkezett az X-Faktorba, ahol meg tudta mutatni határtalan tehetségét és kitartását, ami egyenesen a döntőig repítette, majd meg is nyerte a versenyt. Később pedig rájött, végleg Budapestre szeretne költözik. A döntésben persze szülei is támogatták az akkor 16 éves lányt.

Fókusz 2017-01-17


szerző:
2017.01.17. 19:00
VV Soma rajongói segítségét kéri!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese sokat nyert a műsornak köszönhetően, most mégis megszorult. Közösségi oldalának követőitől kért segítséget…

Opitz Barbi döbbenetes ajándékban részesült – FOTÓ

Egy ország ünnepli a fiatal lányt, gyönyörű hangja és szerény, alázatos természete miatt. A 2016-os X-Faktor győztesének többezres rajongótábora van, akik nap, mint nap fejezi ki hálájukat és szeretetüket, sőt sokszor különböző ajándékkal lepik meg kedvencüket. 

VV Somát közvetlenül győzelme után, a Villában faggattuk

A ValóVilág powered by Big Brother győztesét, Somát az eredményhirdetés után, még a Villában merengve kaptuk el váratlanul. Körbevezetett minket, megmutatta kedvenc helyét, mesélt barátjáról, Pumped Gabóról, arról, hogy mire fogja költeni a rekord összegű 36 millió forintot, de még a legmenőbb táncmozdulatait is megcsodálhattuk.

X-Faktor: Mindenkit megleptek az élő adások eredményei

A 2016-os X-Faktor élő show-inak szavazási eredményeit a Fókusz kapta meg elsőként, amelyeket megmutattunk a legjobb három versenyzőnek és Tóth Gabinak is. Jöjjenek tehát a várva várt részletek, miként oszlott meg idén a több mint 2,5 millió szavazat a 12 versenyprodukció között.

Végigkövettük, ahogy Opitz Barbi hamvaiból támadt fel a finálé napján

A döntőig annyira magabiztos volt, hogy mindenkit meglepett, amikor Opitz Barbara gyengén énekelt első előadásában. Ő is alig bírta feldolgozni. A színfalak mögött, amikor már nem lehetett látni, összeomlott. A lány már majdnem feladta, amikor Tóth Gabi az utolsó pillanatban valahogy lelket öntött belé. A Fókusz kamerája mindenhol ott volt, íme, a döntő napja a színfalak mögül.

Fókusz 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 19:00
Opitz Barbi lett a 2016-os X-Faktor győztese!

Miután Bence kihirdette az eredményt, Opitz Barbi és mentora, Tóth Gabi örömükben összeomlottak a színpadon. A könnyeikkel küzdöttek boldogságukban.

DANICS DÓRA:

A magyarországi X-Faktor öt nyertesével elevenítettük fel, hogy mi is történt velük azokon a mindent eldöntő napokon. Hogy Danics Dóra milyen emlékeket őriz a győzelem napjáról most kiderül.

VV döntő: Megvan a győztes!


szerző:
2016.12.12. 17:25
VV döntő: Megvan a győztes!

A ValóVilág utolsó párbaja is elképesztő izgalmakat hozott, hiszen a tét óriási volt. A dicsőség mellett 36 millió forinttal gazdagodott a nyertes. De, hogy lehet ezt feldolgozni? A győztest és a párbaj veszteseit is megszólaltattuk.

Soma még elütötte kicsit az időt a Villában

A győztesek is ugyanolyan emberek, mint mi, mi sem bizonyítaná ezt ennél is jobban, mint, hogy Soma is unatkozott egy kicsit, úgyhogy fogta magát, nekivetkőzött, és rágyúrt a Fináléra...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való