KERESÉS search-close

gondozás

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gondozás"

Felverte a gaz az emlékparkot

Felverte a gaz, a frissen ültetett fák száradnak a két hónapja átadott 1956-os emlékhelyen a XVIII. kerületben. Erről a 444.hu egyik olvasója készített videót. Az 1956-os Emlékbizottság 5 millió forinttal támogatta a park kialakítását, ami összesen 13 millió forintba került. Bár a helyiek azt mondják rég nem nyírt senki füvet a területen, az önkormányzat szerint folyamatosan rendben tartják a parkot és épp ma mentek ki újra dolgozni a munkások az emlékhelyhez.

Soma:

"...vagy kettőt!" - árulta el a nyertes szülőpáros egyik tagja Nádai Anikónak. Vajon sikerült felkészülnie az elmúlt pár napban erre a felelősségteljes feladatra?

Mi lesz Evelin és Dávid viszonyával?

Korábban úgy tűnt, a srácnak nagyratörő tervei vannak Evelinnel, ám valahol ez megváltozhatott. Talán a közös gyermekvállalás hatott ki kapcsolatukra? 

Nádai Anikó zavarba hozta Dinát?

Lóri elárulta, hogy a gyerkőcbabusgatás alatt az is a szeme előtt lebegett, hogy imponáljon vele Dinának. Ezután Nádai Anikó a lányhoz szegezett egy kérdést, ami látszólag teljesen zavarba hozta.

Zsolti: „Inkább kapok be valami csúnyát, minthogy egy ilyen nővel éljek együtt!”

Az idő sem szépítette meg Zsolti emlékeit, ami Vivient illeti. A srác egyedülálló apukáként gondol vissza magára, még mindig elégedetlen szülőtársa anyai szerepével.

Így teljesítettek a villalakók babagondozásból!

A gyengébbik nem képviselői genetikailag megfelelő partnereket választottak maguknak, ami ugye elengedhetetlen a gyermekáldáshoz. Ezután a gólya meg is érkezett a Villába, így 12 újdonsült szülő kóstolhatott bele a babázás örömeibe. Lássuk, milyen eredménnyel végezték el a baba szimulációs feladatot!

A Ramsay-gyerekeknél nincs odaadóbb állatgondozó

A pulykák után ugye most disznók foglalták el a Ramsay kertet, azonban a kis állatoknak besebesedett a füle, ezért Gordonék nagy visítások közepette még idejében kezelték a problémát.

Az apa és a nagyapa gondozza a beteg kisfiút

Apja és a nagyapja ápol egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő kisfiút a baranyai Dunaszekcsőn. Egyedül maradtak vele, mert az anya és a nagyanya elhagyta a családot, miután kiderült, a gyereknek csecsemőkori izomsorvadása van. A két férfi azt mondja, inkább a nélkülözést választja, csakhogy a kis Ricsi velük maradhasson.

Cuki malac-kaland a Farmon!


szerző:
2016.04.11. 19:50
Cuki malac-kaland a Farmon!

Öt kismalac érkezett, akik szeretetre és gondoskodásra vágynak. A farmlakók párossával kapták meg őket, mert három óránként etetni kell a csöppségeket. Volt, aki az ágyába is magával vitte a kis turcsi orrút.

KISKUTYÁK: A kidobott apróságok gazdira várnak

Zsákba rejtett kölyök kutyákat találtak Békéscsaba közelében, az egyik főút parkolójában. A pár hetes állatokat helyi állatvédők vették gondozásba, a kicsik jól vannak és arra várnak, hogy örökbe fogadják őket.

Itt a mikulásvirág-szezon!

Itt a Mikulásvirág-szezon! Ilyenkor sokan dolgoznak azon, hogy minél hangulatosabbá tegyék az otthonukat, az ünnepeknek és az évszaknak megfelelően, és bizony ennek meghatározó eleme a mikulásvirág is, amiből nem csak a piros változat létezik. viszont azért, hogy minél tovább gyönyörködhessünk benne, fontos, hogy jó helyre tegyük és megfelelő rendszerességgel gondozzuk, és akkor sokáig a lakás dísze lehet. Most ebben szerettük volna kérni Molnár Piroska segítségét!

Az orchideák őszi gondozása

Miközben a medvék éppen készülnek visszavonulni a barlangjukba, az orchideák közül nagyon sok faj ilyenkor kezd kibontakozni. Hogyan kell őket ápolni ősszel, mikor lehet átültetni és mire kell közben figyelnünk, Kiszel Péter elmondta.

Gondozzák a lovakat, de senki sem fizet nekik

Egyelőre nem jelentkezett a lefoglalt lovaiért az a mocsai gazda, akit állatkínzásért ítélt el a bíróság. A két éve lefoglalt és azóta bűnjelként tartott állatokról a bíróság nemrég úgy döntött, vissza kell őket adni eredeti tulajdonosuknak. A hét ló most egy állatmenhelyen él, tartásukat az államnak kellene fizetni, de ennek egy részét nem kapta meg az állatokat jelenleg is gondozó alapítvány.

Két kisgyermek keresi gondoskodó nagymamáját!

István felesége Gabi a múlt héten halt meg. Egy rendkívül agresszív rák vitte el. 2 kisfiúk maradt félárván, Bende, a kicsi 7 hónapos, Beni, a nagyobb 2 év 8 hónapos. Nem mindennapi kéréssel fordultak hozzánk. Dörmer Csaba riportja.

Hogy érdemes bánnunk a karácsonyfával?

Sokan már most megvásárolják a karácsonyfát, azért, hogy a legszebb darabok közül tudjanak választani, és egyre népszerűbbek a cserepes fenyők is, amelyek a karácsony után is őrzik az ünnepek emlékét. Hogyan tároljuk és gondozzuk a fenyőt a "nagy napig", amíg felkerülnek rá a díszek, mit tegyünk, hogy minél tovább megtartsa üdeségét?

Forró nyomon 13-03-13


szerző:
2013.03.13. 21:30
Forró nyomon 13-03-13

Forró nyomon: Évente több mint ötszázan halnak meg a magyar utakon. A Forró nyomonban láthatják egy megtört édesanya vallomását, aki férjét és gyermekét veszítette el egy szabálytalankodó miatt. Aztán: Mit tehetnek a munkavállalók? Mikor, milyen esetekben fordulhatnak munkajogászhoz? Egyáltalán megéri-e perelni, vagy jobb csöndben tűrni? Ezekre keressük a válaszokat. Végül segítségünkkel szembesítette önmagát egy férfi a közszeméremsértéssel és lopással vádolt személyiségtolvajjal.

Alig 500 forint jut egy kisgyerekre

450 forintból kell megoldani egy gyerek napi élelmezését a lakásotthonokban. Magyarországon több mint 20 ezer él állami gondozásban.

Jégmadarat istápoltak Szegeden


szerző:
2011.07.08. 09:07
Jégmadarat istápoltak Szegeden

A szépségében a legszínpompásabb madarakkal versengő jégmadarat gondoztak a Szegedi Vadaspark mentőközpontjában.

Állatok, akiket emberek neveltek


szerző:
2011.06.28. 15:16
Állatok, akiket emberek neveltek

Pólában, Mungóban és Zinuában az a közös, hogy mindannyian állatkertben születtek, de az anyjuk eldobta őket magától, így emberek nevelték fel őket. A Fókusz megnézte milyen eredménnyel jártak az átmeneti szülők.

A nővérek szívén utaznak a kis csöppségek

Kendőben hordozzák magukkal munka közben az örökbefogadó szülőkre váró csecsemőket az ápolók a szekszárdi kórházban.

Anyagi gondban az időseket segítők

Februártól térítési díjat kell fizetni Zala megyében a vöröskeresztes házi segítségnyújtásért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való