KERESÉS search-close

generációk

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "generációk"

Mozdulatlan egyenlőtlenségek

Ön szeretne többre jutni, mint a szülei? És szeretné, hogy a gyerekei többre vigyék, mint ön? Azazhogy: milyen a társadalmi mobilitás Magyarországon? A számok szerint többre jut-e ön? És: mekkora esélye van a gyerekeinek, hogy többre jussanak, mint ön? Hogyan áll és merre tart a társadalmi mobilitás Magyarországon?

Molnár Andi megismételte nászútját!

Molnár Andi nemrég Olaszországban nyaralt - élményeiről és a táncparketten lévő generációs különbségekről is kikérdeztük!

Szegénység: alig lehet kitörni

Átlagosan hét generáció kell ahhoz Magyarországon, hogy valaki ki tudjon törni a szegénységből. Ezt a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet állapította meg egy friss tanulmányban. A statisztika alapján Magyarország Indiával, vagy Kínával van egy szinten. A kormány szerint a mélyszegénységben élők száma évek óta csökken.

 

Generációk a Story-gálán!

Schobert Norbiék idén lányukkal és Réka unokahúgával érkeznek a Story-gálára!

Napi Doktor: Öröklődhetnek a kardiológiai betegségek?

Meglepő, de a gének nemcsak bizonyos tulajdonságokat örökítenek át generációról generációra, hanem például a szív- és érrendszeri betegségekre való hajlamot is. Hogy valóban génjeinkben hordozzuk-e esetleg egy szívbetegség vagy szívinfarktus kockázatát, és lehet-e elkerülni netán tenni ellene, erre kerestük a választ Prof. Dr. Merkely Bélával.

Tóth Andi legfőbb bizalmasa a nagymamája

Andi életében immáron a nagyi játssza a legfontosabb szerepet, ugyanis pár héttel ezelőtt fenekestül felfordult az életük. Marika néni magára vállalta, hogy mindent hátrahagyva, unokájával a fővárosba költözzön. A generációs különbségekről, az együtt szerzett élményekről meséltek nekünk, és persze azt is megtudhattuk, hogy hogyan jön ki nagymama és unokája.

Fókusz 12-01-30


szerző:
2012.01.30. 20:00
Fókusz 12-01-30

Fókusz: A legszebb lányok mindent megmutattak a szépségversenyen, még Vastag Csabiék is ámuldoztak. Egy újságíró és egy kamera bánta a Cristofel buliján történt incidenst. Ki verekedett? Ott voltunk, amikor Eszter megsiratta vereségét és megdöbbent Vera eltitkolt múltja láttán. Mi lesz most a lánnyal?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való