KERESÉS search-close

game show

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "game show"

100 millió forint a tét az RTL Klub legújabb műsorában?

Feszült pillanatok és rettentő nagy pénznyeremény a világ egyik legizgalmasabb játékában: jelentettük be egy évvel ezelőtt. A Fókuszban kiderült, hogy akár 100 millió forintot is elvihettek azok, aki az RTL vadonatúj kvízműsorába jelentkeztek. Sőt még azt is megtudtuk, hogy az új game show-nak a házigazdája Sebestyén Balázs volt. A Fal című műsort nagy izgalommal várta mindenki.

Megható: Az 1 perc és nyersz! stúdiójában teljesült egy álom!

Három évvel ezelőtt velünk együtt több mint 800 ezer nézőnk szurkolt egy emberként az 1 perc és nyersz! akkori első győztesének. Barsi Lilla 3 milliót nyert, amelyet egy az egyben legjobb barátnője gyógyítására, életének megkönnyítésére ajánlott fel.

1 perc és nyersz! 2018-07-07

Újra az RTL Klub képernyőjén az elmúlt évek egyik legsikeresebb vetélkedő show-műsora, az 1 perc és nyersz! - Sebestyén Balázs vezetésével. Az 1 perc és nyersz! 4. évadában számos újdonsággal találkozhatnak a nézők hétköznaponként. A vadonatúj játékok mellett lesznek párbajok is, ahol az idő mellett egy játékostárssal is versenyezni kell. Az idei év másik újdonsága, hogy az egyéni és páros játékosok mellett családok is ringbe szállnak majd az akár 10 milliós fődíjért.

Hatalmasat csalódott magában A Fal játékosa!

Karina mindent megtett a színpadon, hogy ügyesen bánjon a labdákkal, de hiába, ugyanis Krisztiánnak nem igazán sikerült jól válaszolnia a kérdésekre. A legvégén a fiú is érezte, hogy nem szerepelt túl jól a kapszulában, és ez teljesen elbizonytalanította őt a végső döntésben.

Extra videó: „Több helyes válaszra számítottam”

A testvérpár azért érkezett A Falba, hogy édesanyjukon segítsenek, aki külföldön dolgozik jelenleg. Míg Karina bőszen „dobálta” a labdákat, addig Krisztián a kapszulában próbált megfelelni a kihívásnak. Az adás után Karina elmondta, hogy érezte magát, és mit érez a játékkal kapcsolatban.

A Fal játékosa nem tudta visszatartani a könnyeit!

Hihetetlen élményben volt része a testvérpárnak, ugyanis a válaszaiban bizonytalankodó László olyan jól hozta meg a legvégső döntést, melyről valószínű álmodni sem mert. A legvégén pedig nemcsak Kati küzdött a könnyeivel, hanem László is.

A Fal játékosa szinte megöregedett a kapszulában!

Attila bátran lépett be az izolációs szobába, de az ott tapasztalható elszigeteltség és magány, hamar elbizonytalanította a férfit. Addig párja, Viki mindent megtett kint a színpadon, hogy minél nagyobb összegbe essenek a labdák. Azonban hiába terveztek Attiláék, a végkimenetel egyáltalán nem úgy sikerült, amire számítottak.

Új rekord született A Fal színpadán!

Az anya-fia páros nagyon izgalmas játékon vannak túl: míg Mercedes a labdákat bűvölte a színpadon, addig a fiatal fiú hatból hat kérdésre adott jó választ az izolációs szobában. Romeoék így végül több mint hatmillió forintot vihettek haza.

A legmagabiztosabb játékost is megtörte a kapszula?

Zsolt nagyon biztos volt magában, mikor besétált az izolációs szobába. Nem sejtette, de sokkal több jó választ adott, mint amit gondolt. Így a végén hiába volt egy kis szerencséje Bernadettnek, Zsolt elfogadta a biztos nyereményt és aláírta a szerződést.

Extra videó: „Azt hittem, hogy nem fogod elfogadni!”

A testvérpárnak igen nehezen jöttek a nagyobb összegek, a labdák nem igazán estek jó helyre. Mindeközben Zsolt szépen teljesített a kapszulában, csak sajnos a játék végére teljesen elbizonytalanodott magában, és inkább a biztos nyereményt választotta, ami azt jelentette, hogy aláírta a szerződést.

Felejthetetlen pillanatokat okozott Sebestyén Balázs humora!

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este 19:35-kor az RTL Klub műsorán!

A Fal játékosának hiba volt bíznia a jó válaszaiban?

Hiába érezte úgy Balázs, hogy jó válaszokat adott az izolációs szobában, mert a valóságban hatból csupán csak kettő kérdésre tudta a jó választ. Ennek ellenére a fiú édesanyja, Anikó próbálta menteni a menthetőt. A végső döntés során azonban kiderült, hogy Balázs rosszul mérte fel a helyzetet.

Hihetetlen élményben volt részük A Fal játékosainak!

Andi és Mária annyira izgultak az első körben, hogy majdnem nem is jutottak tovább. A következő körben már jobb volt helyzet, habár Andinak sikerült magát is beimádkoznia a díszlet közé, nem csak a labdákat az összegekbe. A végeredménynek azonban mind a két lány örült.

Extra videó:

A testvérpár annyira izgult a játék során, hogy Andi beesett a díszlet közé, Mária pedig minden egyes kérdésnél kisebb idegösszeomlást kapott az izolációs szobában. A végén azonban nagy volt az öröm, ugyanis több mint 5 millió forintot vihettek haza a lányok.

 Ilyen még soha nem történt A Fal színpadán!

Annyit már most elárulhatunk, hogy a ma esti játékosok rendkívül sok meglepetést fognak tartogatni: többek között azt, mikor Andi izgalmában a díszlet közé esik. Este 19:35-kor az RTL Klubon minden kiderül!

A kapszula megtörte A Fal játékosát!

Dánielt annyira megizzasztotta az izolációs szoba, hogy nem igazán tudott jól teljesíteni a kérdéseket illetően. Emellett a színpadon sem volt könnyű, Kata például többször szívinfarktus közeli állapotban volt. Az utolsó pillanatban pedig a fiatal fiú igen merész döntést hozott, amire még édesanyja sem számított.

Extra videó: A Falban egy álom vált valóra!

Kata és Dani olyan katartikus állapotban voltak a műsor után, hogy még a saját szemüknek is alig akartak hinni: több mint két és fél millió forintot vihettek haza.

A Fal játékosainak meggyűlt a bajuk a szerencsével!

Hiába tudott hat kérdésből ötre jó választ adni Geri, úgy tűnt, nem sok pénzzel mennek haza. Regina is mindent megpróbált a színpadon, de a labdákat mégsem tudta megszelídíteni. Az utolsó forduló azonban mindent megváltoztatott, és a pár jobb helyzetbe került, mint bármikor.

Extra videó: „Ne tudd meg, mi volt itt!”

Rendkívül ügyesen játszott Geri és Regina, és bizony keményen meg kellett küzdeniük a nyereményért. Mivel a szerencse végig nem állt mellettük, így az adás végén hatalmas örömmel fogadták a több mint 5 millió forintos nyereményt.

A Fal játékosai megjárták a hadak útját

A pár keményen megküzdött azért, hogy minél több pénzt tudjanak hazavinni: míg Szabolcs a kapszulában próbált szerencsét, addig Ramóna a labdákkal bűvészkedett. A végső döntésben pedig a kockáztatás és a bizalom játszott nagy szerepet.

Extra videó: „A Fal úgy döntött, limitálja a nyereményünket!”

Szabolcsnak és Ramónának nem volt könnyű dolga A Fallal szemben, ugyanis a zöld labdák nem nagyon akarták megadni magukat és nagy összegbe esni. A játék végére azonban a szerencse melléjük szegődött, és nem távoztak üres kézzel.

Itt az újabb bizonyíték: A FAL a legizgalmasabb game show

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este 19:35-kor az RTL Klub műsorán!

Milán jött, látott és kockáztatott!

A pár ügyesen játszott, bár a labdák nem akartak engedelmeskedni Annának, és inkább csak a kisebb összegekbe estek bele. Milán hatból három kérdésre tudta a választ, miközben ő az izolációs szobában úgy érezte, csak a filmes kérdésre adott jó választ. A végső döntésnél végül kockáztatott, és nem fogadta el a szerződésben felajánlott összeget.

Extra videó: „Azért örültem volna az 1 millió hétnek!”

Milán kockáztatott, vagyis úgy döntött, nem fogadja el a biztos nyereményt - sajnos nem tudhatta, hogy a piros labdák elvitték az összes pénzüket, és nulla forintjuk van. Anna egy picit csalódott volt a játék végén, de férje mindent megtett, hogy megvigasztalja őt.

Richárd: „Ne sírjál, anyukám!”

Andi végig bízott fiában, és nem is volt kérdés a számára, hogy duplázni, illetve triplázni fog-e az összes fordulóban. Ricsi pedig mindent megtett az izolációs szobában, hogy a tudásának megfelelően a lehető legjobb válaszokat adja. Az anya-fia csapat izgalmas játékot tudhat maga mögött.

Extra videó: „Nekem is voltak hullámvölgyeim!”

Az anya-fia páros boldogan osztotta meg a játék során szerzett élményüket és tapasztalataikat. Kiderült, hogy nemcsak Andinak volt hullámvölgye, hanem Ricsinek is az izolációs szobában.

Szilvi pókerarccal fogadta testvére döntését!

Izgalmas játékon van túl Anikó és Szilvi. A szerencse kifejezetten melléjük állt, ugyanis a labdák rendkívül jó helyre estek. Az este végén több mint 11 millió forinttal térhettek haza.

Extra videó: „Nagyon durva!”


szerző:
2018.05.22. 20:55
Extra videó: „Nagyon durva!”

A testvérpár szinte fel sem fogta az adás után, hogy több mint 11 millió forintot vihet haza. A lányok percegik csak álltak a színpadon és ölelgették egymást, miközben próbálták megemészteni a történteket.

A Fal játékosainak csak a cél lebegett a szemük előtt

Gyuri jól érezte az izolációs szobában, hogy a hat kérdésből csak kettőre tudta a helyes választ, emiatt teljesen elbizonytalanodott abban, hogy elfogadja-e a szerződésben szereplő összeget, vagy sem.

Extra videó: „Ebből nem veszünk lakást”

Gyuri és Kitti azért jöttek a játékba, hogy a közös jövőjüket megalapozzák: saját otthonba szeretnének végre költözni. A szerencse és Gyuri két jó válasza azonban annyihoz volt elég, hogy majdnem hárommillió forintot vigyenek haza. 

Nézd vissza A Fal legszuperebb pillanatait!

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este 19:35-kor az RTL Klub műsorán!

A Fal játékosait elkerülte a fortuna

Hiába adott több jó választ József, és hiába duplázott, és triplázott Lilla, a szerencse elkerülte őket, így a színpadon nulla forintot gyűjtött össze apa-lánya. József pedig az izolációs szobában úgy döntött, kockáztat, és nem fogadja el a garantált nyereményt.

Extra videó: „Kicsit magamat ostorozom!”

Sajnos nem volt szerencséje az apa-lánya csapatnak: igen kis összegekbe estek bele azok a zöld labdák. József pedig a legvégén úgy döntött, nem írja alá a szerződést, és ezzel megpecsételte a sorsukat, nulla forinttal térhettek haza. Láthatóan Lillát jobban megviselte a játék végkimenetele, és emiatt a műsor után az édesapja nem győzte őt vigasztalta, és erőt önteni belé.

Edina vakmerő döntést hozott


szerző:
2018.05.16. 20:55
Edina vakmerő döntést hozott

A testvérpár nagy álmokkal, és reményekkel érkezett A Fal színpadára. A kezdeti lendület alábbhagyott a harmadik körben, és sajnos Edina utolsó rossz válasza miatt lenullázódtak a lányok. A végső pillanatban azonban minden megváltozott, mikor Viki meghallotta, hogyan döntött a testvére.

Extra videó: „Bocsi, hogy ilyen hülye voltam!”

Edina az adás után szembesült azzal, hogy az utolsó válaszát, azaz az autós kérdést elszúrta, és ezzel le is nullázódtak. Azért szomorkodásra nem volt okuk, ugyanis nem üres kézzel távoztak, csak az érzelmeik elragadták a testvérpárt.

Szandra teljesen lefagyott a végső pillanatban

Már a játék elején kiderült, hogy párosnak némi köze van a szerencséhez, ugyanis az első fordulóban szép nagy összegekbe estek a golyók. A második fordulóhoz érve azonban Ádám magabiztossága - az izolációs szobában - megtört, mikor sorban jöttek a kérdések, és így félő volt, hogy aláírja a szerződést, és a garantált összeget választja.

Extra videó: „Ígérem, Shakespeare-t bepótolom!”

Ádámnak meggyűlt a baja az irodalmi témakörrel, és kiderült, nem nagyon olvasott még Shakespeare-t, és emiatt nem is tudott jó választ adni az ezzel kapcsolatos kérdésre. A játék végén viszont mind a ketten megfogadták, mindenképpen utánanéznek majd az angol írónak.

Extra videó: A nyeremény láttán a pár nem hitt a szemének

Ádám és Szandra egyszerűen le voltak taglózva a nyereményük láttán, és az adás után még egy darabig a színpadon maradtak, hiszen teljesen földbe gyökerezett a lábuk.

Bátraké a szerencse! Közel 15 milliót nyertek A Falban!

Kifejezetten szereti a kalandokat, a kihívásokat az a fiatal pár, akik az RTL Klub, A Fal című műsorában közel 15 milliót nyertek.

Ibolya: „A szívem mindjárt megáll!”

Abban mind a ketten egyetértett anya és lánya, hogy borzasztó kemény perceket éltek át: Ibolya a kapszulában bizonytalankodott magában, Vivien eközben párszor majdnem kifeküdt a labdák miatt. Hogy megérte-e az a sok aggódás és izgulás, az a játék végén kiderült.

Extra videó: A kapszulában nehéz optimistának maradni?

Ibolya nagyszerűen játszott A Fal izolációs szobájában, is szinte mindenre tudta a jó választ, csak két kérdés volt, ami kifogott rajta. Vivien édesanya úgy érezte, a kapszulában még nehezebb megítélni, hogy mennyire ügyes az ember, és azt is, milyen esélyekkel adott jó válaszokat a kérdésekre, mint a színpadon.

Könnyek, érzelmek és bukások: A Fal nagy pillanatai!

A sorsfordító játék a tudásról, a szerencséről, a bizalomról és a jó döntésről szól. Sokszor azonban ez sem elég ahhoz, hogy a labdák jó helyre essenek: elhoztuk A Fal első évadának legnagyobb bukásait, és megható pillanatait.

Éld át újra: ezek voltak A Fal eddigi legnagyobb nyereményei!

A világ egyik legismertebb game show-jában bármi megtörténhet, és bizony láthattuk, hogy meg is történik, vagyis izgalomban eddig nem volt hiány. Elhoztuk hát az első évad legnagyobb nyereményeit, a legbravúrosabb fordulatait!

Május 14-től visszatér A Fal!


szerző:
2018.05.04. 19:01
Május 14-től visszatér A Fal!

A várakozásnak vége! Elindult 2018 legjobban várt műsorának második évada: A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedő premier adásait minden hétköznap este láthatják a nézők. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban az izgalmak és az érzelmek a tetőfokra hágnak, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. A játékosok élete örök fordulatot is vehet, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek. Május 14-től minden hétköznap este, 19:35-től az RTL Klubon!

Visszatér A Fal!


szerző:
2018.05.02. 11:16
Visszatér A Fal!

Május 14-től új műsorrenddel jelentkezik Magyarország piacvezető kereskedelmi csatornája, az RTL Klub. Új időpontban láthatják a nézők a Fókuszt, és visszatér A Fal című game show is.

Extra videó: „Örülök, hogy Dávid jól döntött!”

A pár hihetetlen magaslatokat és mélységeket élt át A Falban, ugyanis volt pillanat, mikor nulla forintjuk volt, de volt olyan is, mikor több mint 11 milliót sikerült összegyűjteni. A műsor legvégén ugyan eltört a mécses, de az adás után kiderült, Szilviék a játék minden percét élvezték.

A Fal játékosai drámai pillanatot éltek át a játék végén!

Nemcsak Szilvi élt át megrázó pillanatokat a színpadon, hanem Dávid is. A férfi rettentően elbizonytalanodott a kapszulában, és a döntés súlya egyre jobban ránehezedett. Mikor újra találkozott a pár, elszabadultak az érzelmek, és könnyek között próbálták egymást támogatni, amig ki nem derült, Dávid milyen döntést hozott odabent.

Extra videó: „Itt minden volt, nagyon durva!”

Az adás után Dávid próbálta Szilviből kihúzni az igazságot, hogy mi is történt a színpadon, amíg ő a kapszulában volt, de a lány szinte semmire se tudott válaszolni, annyira a játék hatása alatt volt még a műsor után is.

Melinda végül a női megérzésére hallgatott

Lassan, de biztosan gyűjtötte András a milliókat, míg Melinda mindent megtett, hogy helyes válaszokat adjon. Az utolsó körben azonban a piros labdák teljesen lenullázták az addig összegyűjtött nyereményt. Melinda közben semmit sem sejtett abból, mi történik a színpadon, és emiatt nagyon nehezen, de dönteni kellett a szerződésről.

Extra videó: „A piros golyó rendesen elintézte a sorsunkat!”

Volt egy pillanat, mikor Andrásék nyereménye több volt, mint 12 millió forint, és úgy tűnt, innen nincs megállás. Azonban az utolsó körben a párnak nem kegyelmeztek a piros labdák, és teljesen lenullázódtak. Szerencsére így sem távoztak üres kézzel, mert a legvégső döntésben Melinda a női megérzéseire hallgatott, és elvitték a szerződésben szereplő összeget. 

Extra videó: Hatalmas ováció fogadta A Fal játékosait!

Adás után sem illant el András és Melinda jókedve, és úgy tűnt, a nagy boldogságban el sem akarják engedni egymást. Pedig a pár nem volt könnyű helyzetben a játék során, ugyanis az utolsó forduló végén nulla forintot sikerült összegyűjteniük. Szerencsére Melinda kitűnő döntést hozott végül, és közel másfél millió forinttal térhettek haza.

Hihetetlen fordulattal ért véget a testvérek játéka

Igen izgalmas pillanatokat élt át Gréta és Gergő. A sok bizonytalanság ellenére a piros labdák megkegyelmeztek a testvérpárnak és több mint ötmillió forintot gyűjtöttek a játék végére. A kérdés csak az volt, hogy Gergő bízott-e Gréta szerencséjében, vagy sem.

Extra videó: „Nagyon bennem volt, hogy ne fogadjam el!”

Gergő legfőképp magában volt bizonytalan a kapszulában ülve, úgy érezte, a kérdések kifogtak rajta. Persze azt nem tudhatta, hogy Grétának milyen szerencséje van, és több mint ötmilliót sikerült begyűjtenie a végjátékban. Az adás után Gergő elárulta, majdnem elfogadta az ajánlatot, de végül egy dolog volt, ami visszatartotta őt ettől.

Extra videó: Gréta és Gergő hitetlenkedve ácsorogtak A Fal előtt

Úgy tűnik, a testvérek nehezen tudták felfogni, hogy több mint ötmilliót nyertek, így az adás után is csak álldogáltak A Fal előtt, és rácsodálkoztak a nyereményükre...

A Fal játékosai egymásban bíznak a legjobban!

Gréta és Gergő közösen szeretnék megvalósítani az álmukat, és ezért próbálnak szerencsét a híres game show-ban. A fiatal lány elárulta, eddig nem nagyon volt szerencséje az életben, de most bízik magában és testvérében.

Sándor szabályszerűen rosszul lett a kapszula után

A pár egyszerűen fantasztikusan játszott: Sándor ügyesen válaszolt a kérdésekre, Klaudia pedig okosan taktikázott. Sajnos azonban a zöld labdák kiszámíthatatlanok, pont, mint a szerencse, amely nem állt a játékosok mellé.

Extra videó: „Maga az izolációs szoba nagyon kemény!”

Sándor az adás után bevallotta, hogy ő sem képzelte volna, hogy a kapszula ennyire meg fogja viselni, de minden percét élvezte a játéknak. Klaudia sem volt könnyű helyzetben a színpadon, mert a zöld labdák egyáltalán nem olyan összegekbe estek, amelyre számított. A pár viszont óriási kihívásnak élte meg A Fal minden percét.

Péter csak a feleségére és kisbabájukra tudott gondolni a kapszulában!

A házaspár A Fal színpadán jelentette be, hogy augusztusban már hárman lesznek, ugyanis érkezik a trónörökös. Ők is tudták, hogy a game show-ban nem elegendő a szerencse, kell a tudás, és a bizalom: Péter bízott Jenniferben, de még így sem sikerült jól döntenie.

Extra videó: „Abszolút kiszámíthatatlan az egész!”

A pár több mint 18 millió forintot gyűjtött össze a játék során, viszont a végső pillanatban kiderült, hogy Péter elfogadta a szerződést, így jóval kevesebb pénzt vihettek haza. Jennifer egyáltalán nem volt elkeseredve, és elmondta, nagyon jól érezte magát A Fal színpadán. 

Extra videó: „Jobb lett volna, ha nem fogadom el?”

A házaspár sajnos elég sok pénzt vesztett azzal, hogy Péter aláírta a szerződést, de így is szép összeggel távoztak. Mindenesetre egyáltalán nem törtek le Jenniferék, és szívük szerint újra visszatérnének egy jó játékra.

Extra videó: „Úgy éreztem, több jó választ adtam, mint rosszat.”

A pár egész este bízott egymásban, és abban, hogy a zöld labdák jó helyre fognak potyogni. Sajnos azonban egyáltalán nem volt szerencséjük, és hiába számítottak egymásra, mégis nulla forinttal távoztak.

Szilvi összeomlott Csaba döntése hallatán!

Csaba nagyon hitt a párjában, a szerencsében és a jó válaszaiban. A férfi azonban nem tudhatta, hogy a színpadon mi is történik valójában, emiatt egyáltalán nem hozott jó döntést a kapszulában...

Extra videó: „Izgalmas volt nekem odabent!”

Bármennyire is nehezen viselte Edit a kapszulát, boldogsággal töltötte el a tudat, hogy a gyermekéért küzdhet. Nem mindennapi élményben volt része az anya-lánya párosnak. 

Edit csak a gyerekeire tudott gondolni a nagy döntés előtt!

Nikoletta és anyukája kirobbanó energiával kezdték meg a játékot, és úgy voltak vele, rendkívül jó párost alkotnak majd A Fal színpadán. Egyáltalán nem tévedtek, ugyanis több mint hatmillió forintot vihettek haza, habár ehhez az is kellett, hogy Edit jó döntést hozzon a kapszulában.  

Atyaég! Sosem fogod kitalálni, mit kapott Sebestyén Balázs A Fal játékosaitól!

A Fal történetében még ilyen nem fordult elő, hogy a játékosok ajándékkal lepjék meg a műsorvezetőt. De az egészben nem is ez a pláne, hanem az, hogy mi is lapult abban a zacskóban…

Extra videó: Editet és Nikolettát kitörő örömmel fogadta a családja!

Az anya-lánya páros hihetetlenül boldog volt, hogy egy örökre szóló élményt adhattak egymásnak, és persze a több mint hatmillióról már nem is beszélve. A játék után pedig Edit és Nikoletta családja már alig várta, hogy jól megöleljék a győzteseket.

Dávidot nagyon meggyötörte a kapszula!

A fiatal fiú sosem gondolta volna, hogy meg fogja viselni az izolációs szoba, és azt sem, hogy el fogja sírni magát a színpadon. A legvégső pillanatban már Dávid nagymamája, Éva sem bírta könnyek nélkül.

Extra videó: „Láttam, hogy nulla, és akkor kezdtem el izgulni!”

Éva nem hitt a szemének, mikor az utolsó körben az egyik piros labda a nyolcmillióban landolt, és az addigi nyereményük lenullázódott. Mindeközben Dávid a kapszulában arra gondolt, hogy olyan döntést kell hoznia, ami mindenkinek a legjobb. 

Ildikó nem bírta visszatartani a könnyeit a végső percekben!

A fiatalok nagy tervekkel, és célokkal érkeztek a játékba, és meg is volt a kezdő lendületük. Sajnos az utolsó körben egy piros labda beleesett a nyolcmillióba, így a végén minden azon múlt, Ádám mit tett, vagy nem tett a kapszulában.

Extra videó: „Muszáj volt kockáztatni!”

Sajnos A Fal színpadán valóban nem elég a tudás, a szerencsének pont olyan fontos szerepe van, mint a jó válaszoknak. Ildikó és Ádám nagyon ügyesen kezdték az első fordulót, az este végére azonban minden megváltozott.

Két jó válasszal 18 milliót nyertek a Fal játékában!

Elvitték az RTL Klub A Fal című játékának eddigi legnagyobb nyereményét.

Gergő nem bízott másban, csak Zsófiban és a szerencséjükben!

A fiatal párnak rendkívül nagy szerencséje volt: Gergő két kérdésre válaszolt jól, és így több mint 18 millió forintot nyertek. Mindenesetre a fiú jól érzete a kapszulában, hogy nem szerepelt túl jól az este, de a játék végén muszáj volt döntenie.

Extra videó: „Még sosem láttam ennyit egy rakáson!”

Zsófi és Gergő a műsor eddigi történetének legtöbb nyereményét vitte haza, azaz több mint 18 millió forintot. A pár még adás után sem tudta teljesen felfogni, hogy mekkora szerencséjük volt, és azt sem, hogy minden álmukat megvalósíthatják a nyereményükből. 

Péter félve árulta el, hogy döntött a kapszulában

Anikóék kétszer nullázódtak le, így kétszer kellett a semmiből gyűjtögetniük. A szerencse és a tudása végül elhozta a várva várt eredményt, és a végén már csak az volt a kérdés, hogy Péter milyen döntést hozott az izolációs szobában.

Extra videó: „Meg se tudunk szólalni!”

Anikó és Péter nem indítottak valami fényesen, sőt volt, hogy kétszer lenullázódtak, és onnan felállva folytatták tovább a játékot. Végül több mint ötmillió forinttal térhettek haza, de ami A Fal színpadán történt, azt még fel kell dolgozniuk.

Extra videó: „Megéri kockáztatni!”

Zsolt inkább kockáztatott, vagyis nem fogadta el a szerződést, mert úgy vélte, hogy inkább azt bukják el, mintsem a sokkal nagyobb összeget. Sajnos azonban nem jött be a fiú terve, és az este végén nulla forinttal tértek haza.

Szilárdot most cserbenhagyta Kevin Costner tanácsa!

A fiúk igen izgalmas pillanatokat éltek meg A Fal színpadán, illetve a kapszulában. Edvin több mint hatmillió forintig szárnyalt, aztán egy rosszul megválaszolt kérdésnél a piros labda a nyolcmillióba landolt. Sajnos feljönni már nem nagyon tudtak, így Ervin abban bízott, hogy testvére aláírja a szerződést.

Extra videó: „Jó lett volna egy kicsivel többel hazamenni!”

A fiúk elhatározták, bármi is lesz A Fal színpadán, nem fognak elkeseredni, mert küzdeni és játszani jöttek a világ egyik legizgalmasabb game show-jába. 

Györgyi nemcsak magát zavarta össze, hanem Balázst is!

A fiatal lány magányosnak érezte magát az izolációs szobában, pedig még így is nagyon ügyesen válaszolta meg a kérdéseket. Krisztinek sajnos kevésbé volt szerencséje, és a labdák nem hozták a várva várt számokat.

Extra videó: „Voltak mélypontok az este során!”

A lányok sajnos nulla forintot vihettek haza, de ennek ellenére kifejezetten jó hangulatban hagyták el A Fal színpadát: úgy vélik, fantasztikus, hogy együtt próbálhatták ki magukat ebben a kvízműsorban. 

A Fal: elhoztuk a hét legcsodálatosabb pillanatait!

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este, 19:35-kor az RTL Klub műsorán!

Az ikreket bizony nem lehet majd szétválasztani A Fal következő adásában!

Györgyi és Kriszti egypetéjű ikrek, három perc van közöttük. Az igaz, hogy nem tudják egymás gondolatát kitalálni, de a bizalom és a szoros lelki kapcsolat szuper csapattá kovácsolja őket össze. Az még kérdéses, hogy a szerencse mennyire áll melléjük, de este, 19:35-kor minden kiderül.

Extra videó: „Voltak enyhe infarktus fázisaim!”

Ivonn és Roland szépen gyűjtögették a milliókat, de az utolsó körben a végső csapást a piros labdák hozták meg a pár számára, és sikerült teljesen lenullázniuk magukat. De semmiképp sem távoztak csalódottan, hiszen úgy vélik, hatalmasat játszottak!

Roland hiába volt biztos magában, nagyot kellett csalódnia!

Ivonn nagyot küzdött a színpadon, ugyanis rendkívül kiszámíthatatlanul estek le a zöld labdák, és végül a piros színűek el is vittek minden összegyűjtött forintot. Roland pedig úgy döntött, a kevesebb néha több, de nem ma este...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való