KERESÉS search-close

gázolás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gázolás"

A lellósávban állt, egy karambolozó autó elsodorta

A leállósávban halt meg egy ember kedd este az M0-ás autóúton. Műszaki hibás kocsija mellett állt, amikor egy karambolozó kocsi elsodorta. A gázolás előtt az autó egy - a gyorsforgalmi út közepén álló kisteherautónak ütközött. Hogy pontosan hogyan, a rendőrök vizsgálják.

Balesetük után gázolták el őket

Kimásztak a roncsból, aztán a sötétben elgázolták őket. Egy férfi meghalt, egy kisgyerek és egy nő pedig életveszélyesen megsérült, amikor az út szélén nekik hajtott egy autós hajnalban a Borsod megyei Múcsony közelében. Azért álltak az út szélén, mert nem sokkal előtte árokba csúszott a kocsijuk. Hatan ültek benne, mindannyian épségben kiszálltak, és a rokonaikat várták, de négyüket elgázolta egy másik autós.

Ittas sofőr gázolta el a helyszínelő rendőrt

Helyszínelő rendőrt ütöttek el tegnap hajnalban a 67-es úton, a Balaton közelében, súlyosan megsérült. Az ittas gázolók segítségnyújtás nélkül elhajtottak a helyszínről, ahová nem sokkal később visszatértek. A rendőrök azonosították az autót, amit pár kilométerrel később sikerült megállítaniuk.

Részegen, bedrogozva gázolt az érdi férfi

Vádat emeltek az Érden, részegen, kokain hatása alatt száguldozó sofőr ellen. A férfi tavaly novemberben halálra gázolt egy embert. Mostanra kiderült: a 28 éves érdi sofőr a szűk kertvárosi utcában ötven helyett százharminccal hajtott és autója egy másik kocsival is ütközött.

Kis híján elgázolt egy gyalogost a zebrán, a rendőrök épp a helyszínen voltak

Azonnal eltiltották a vezetéstől azt az autóst, aki kis híján elgázolt egy gyalogost a zebrán Szikszón. Két hónapra bevonták a jogosítványát és pénzbüntetést is kapott. A rendőrök épp ott voltak, lefotózták az autóst, aki nem adta meg az elsőbbséget a gyalogosnak. Zebra-terv néven országos akció zajlik, amelyben a gyalogátkelő-helyek biztonságos közlekedésére hívják fel a figyelmet.

Autója kiszakadt kerekét kereste, halálra gázolták a leállósávban

Tragédia az autópályán. Menet közben kiszakadt az egyik kerék a helyéről, ezért állhatott meg a leállósávban az a sofőr, akit halálra gázolt egy kisteherautó az M3-ason péntek hajnalban. Úgy tudjuk: megállt, hogy megkeresse a kiszakadt kereket, eközben gázolták halálra.

Halálos gázolás Dombóváron: a buszsofőr hibázott

Egy év tíz hónap letöltendő fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt a sofőrt, aki buszával felhajtott a járdára és halálra gázolt egy nőt két éve szeptemberben Dombóváron. A bíróság szerint a férfi vezetéstechnikai hibája okozta a balesetet. A sofőr viszont azt állítja, műszaki hiba történt, ezért felmentésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Az út közepén állt, elgázolták

Életveszélyesen megsérült a gyalogos, aki az út közepén állt, ekkor gázolta el egy autós szombat este a Csongrád megyei Sándorfalvánál. A sofőr azt mondta, próbálta kikerülni a sötét ruhában lévő férfit, de szemből is jöttek, így nem tudott mit tenni.

M. Richárd luxusautó mellett várja a gyógyulást

Negyven milliós luxusautó mellett pózol az interneten a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottja. M. Richárd most éppen lakhelyelhagyási tilalom alatt áll. Azért szakították meg előzetes letartóztatását, mert súlyos szívműtét várt rá. A műtét sikerült, azt mondja, most rehabilitáción vesz részt. Várja, hogy meggyógyuljon. De, fel van készülve arra is, hogy esetleg vissza kell mennie a börtönbe.

Gyászolják a 26 éves áldozatot

Családtagjai és barátai gyászolják a Csongrádnál meghalt fiatalt. Hétfőn hajnalban hajtott át a földön fekvő 26 évesen egy teherautó, az életét nem lehetett megmenteni. Az RTL Híradónak nyilatkozó ismerőse szerint a férfi mindig a kerékpárúton közlekedett, érthetetlen, mi történt. Munkából tartott hazafelé, biciklijét egy kilométerrel a baleset helyszínétől, egy bokor tövében találták meg.

Úton fekvő férfin hajtott át egy kisteherautó

Úton fekvő férfin hajtott át egy kisteherautó Csongrádnál! A 26 éves áldozatot a Kiskunfélegyháza felé tartó kenyérszállító sofőrje már hiába próbálta kikerülni. A gázolás után azonnal visszafordult, hogy segítsen, de a férfi már nem élt. Úgy tudjuk, egy közeli tanyán élt az anyjával. A rendőrök vizsgálják, hogy miért feküdt az úton, az sincs kizárva, hogy korábban gázolták halálra.

Kártérítést szeretne az elgázolt biciklis

Alig tud aludni, és még mindig fájdalmakkal küzd az a biciklis, akit másfél éve gázolt el egy autó Gyálon. A szélvihar miatt nem volt áram az utcában, így a sötétben kerékpározott. A sofőr azt állította, három gyalogost próbált kikerülni. A rendőrök szerint nem hibázott. A biciklis kártérítést szeretne, ezért pert indít.

„Elsodort mint egy bábut”

Esélyük sem volt elugrani, pillanatok alatt történt minden - ezt mondta híradónknak az a férfi, akit munkatársaival szeda délután gázolt el egy autó Papon. 7 közmunkás dolgozott az út menti árokban, amikor a kocsi közéjük vágódott. A sofőr feltehetően túl gyorsan hajtott, nem tudta bevenni a kanyart.

 

Tragédia a vasúti átjáróban: 16 éves fiút gázolt halálra egy tehervonat

Zenét hallgatott, és a telefonját nyomkodta az a 16 éves fiú, akit hétfőn halálra gázolt egy vonat Monorierdőn. A nyáregyházi tinédzser épp iskolába tartott. Megvárta, amíg elmegy előtte egy vonat, de a szomszédos vágányon érkező szerelvényt nem vette észre. Esélye sem volt, a vonat halálra gázolta. Édesapja azt mondta az RTL Híradónak: képtelen feldolgozni fia értelmetlen halálát. Azt reméli: azzal, hogy a nyilvánosság elé áll, talán megmentheti más kamaszok életét.

TRAGÉDIA: „Ha 100-ból csak egy ember jobban odafigyel, a fiam nem hiába halt meg”

Zenét hallgatott, és a telefonját nyomkodta az a 16 éves fiú, akit hétfőn halálra gázolt egy vonat Monorierdőn. Megvárta, amíg elmegy előtte egy vonat, de a szomszédos vágányon érkező szerelvényt már nem vette észre, a vonat halálra gázolta. Édesapja azért állt a nyilvánosság elé, mert azt reméli, így megmentheti más kamaszok életét.

Lámpa nélkül kerékpárzott, elgázolták

Kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül kerékpározott a férfi, akit halálra gázolt egy autó szombat éjszaka Nagykőrös mellett. A kocsi sofőrje próbált ugyan fékezni, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A holttest a kocsi alá szorult. Egerben egy rendőrautóval ütközött össze egy taxis, aki nem adott elsőbbséget.

Nem tudta feldolgozni, hogy saját kollégáját gázolta halálra

Évekig is eltarthat, amíg egy mozdonyvezető lelkileg fel tud dolgozni egy halálos balesetet - ezt mondta az RTL Híradó által megkérdezett pszichológus. Néhány napja holtan találták azt a masinisztát, akit januárban eltűntként kerestek. Kiderült, a nagykanizsai férfi öngyilkos lett, mert képtelen volt feldolgozni egy októberi balesetet, amikor saját kollégáját gázolta halálra.

Még keresik a cserbenhagyót

Félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott a rendőrség annak, aki segít megtalálni azt az autóst, aki elgázolt, majd magára hagyott egy férfit a Borsod megyei Ragályon. A baleset még január elején történt, a gyalogos súlyosan megsérült.

Halálra gázolták a gyalogost

A piroson szaladt át - halálra gázoltak egy gyalogost Budapesten. A tragédia a reggeli csúcsforgalomban történt a 11. kerületben. Az áldozat egy 26 éves nő. Bár piros volt a lámpa, ő mégis át akart szaladni a zebrán. Az éppen érkező kocsi sofőrje hiába fékezett. Az idős férfit nagyon megviselték a történtek, rosszul lett, a mentők a helyszínen megvizsgálták.

Mosolyogva vonult a tárgyalására M. Richárd

Több mint 7 évre börtönbe küldené és jogosítványát örökre bevonná az ügyészség a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottját, M. Richárdot, akivel a 23 éves áldozat édesapja ezen a tárgyaláson találkozott először.

Börtönbe küldenék a Dózsa György úti gázolót

Több mint 7 évre börtönbe küldené az ügyészség a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottját. Ő luxuskocsijával nagyjából 140-nel száguldott a fővárosban 2017-ben, amikor összeütközött egy szabálytalanul kanyarodó kocsival. Ketten meghaltak, többen megsérültek. Az ügy tárgyalása most kezdődött. A luxuskocsi vezetője részben beismerte, hogy bűnös, és azt mondta, őszintén sajnálja az áldozatokat.

Nyomtalanul eltűnt a biciklis asszonyt elgázoló autós

Nyomtalanul eltűnt a gázoló. Hónapokkal a baleset után sem találják azt a cserbenhagyó autóst, aki még novemberben gázolt el egy bicikliző asszonyt a Pest megyei Tápiószentmártonban. A nő nem sokkal később belehalt sérüléseibe. Gyászoló családja azt várja, hogy a gázoló adja fel magát és vállalja a felelősséget.

A zebra közepén gázolták el a gyalogost

Zebra közepén gázolták el egy gyalogost Kiskunhalason! Figyelmetlen lehetett az az autós, aki tegnap este Soltvadkert felé tartott az 53-as úton, Kiskunhalason. Egy forgalmas kereszteződésnél nem vette észre a zebrán érkező gyalogost, és elgázolta. A nő több métert repült, súlyosan megsérült.

Halálra gázolt egy idős embert, majd továbbhajtott felrakatni a műszempilláit

Két éve halálra gázolt egy idős férfit egy bódult állapotban lévő nő, aki egy közeli szálloda szépségszalonjába sietett, hogy felrakassa a műszempilláit. A bíróság most döntött az ügyében.

Öt és fél évet kapott a kokainos gázoló

A nem jogerős ítélet szerint örökre elvették a jogosítványát is. A nő 2017 novemberében ütött el egy 85 éves férfit, aki a helyszínen meghalt. Nem állt meg a gázolás után, hanem egy közeli szépségszalonba ment. A vizsgálatok szerint kokain volt a szervezetében. Ő azt állította csak a baleset után szívott fel két csíkot.

BKV busz sodort el egy kerékpárost a Boráros térnél

Biciklist sodort el egy BKV busz Budapesten. A kerékpáros kamerája vette fel, ahogy a megállóba soroló 23-as járat felborította őt a Boráros térnél.

Gyerekekkel a gázolások ellen

Helyi óvodások és iskolások fotóiból készült táblák lassítják a forgalmat Kőszegen. Szerda óta 5 darabot tettek ki a város óvodái és iskolái közelében, azt remélve, hogy az ismert gyermekarcok láttán az autósok óvatosabbak lesznek.

„Egy család tönkrement”

Tönkrement egy család – ezt mondta a fiát gyászoló édesapa a bíróságon tegnap. Több mint másfél éve temette el gyermekét, akit 2016-ban gázolt halálra egy részeg sofőr Debrecenben. Kiderült, a gázolónak jogosítványa sem volt. A balesetben egy akkor 19 éves lány is megsérült, ő maradandó fogyatékosságot szenvedett. A bíró végül a sofőrre 3 év 10 hónap fogházbüntetést szabott ki, ami a lány szerint nevetségesen enyhe.

A Tankcsapda is gyászolja az M3-ason elgázolt lányt

Halála előtt 12 perccel még köszönő SMS-t küldött a Tankcsapdásoknak az újévi koncertét. Katát a hazafelé vezető úton, az M3-as autópályán gázolták halálra, segítség nyújtás nélkül tovább hajtott az, aki elütötte. Miért hajtott tovább a gázoló, megakadályozhatta volna a balesetet a lány barátja, ha ki tudja nyitni az autójukat? A Tankcsapda és a rockrajongók széles tábora gyászol, Kata édesanyja pedig most megszólal.

Ellökte az autó elől gyerekeit az apa, őt gázolta el a kocsi

Csak az járt a fejében, hogy megmentse gyermekeit – ezt mondta az a férfi, aki az utolsó pillanatban lökte el lányait egy autó elől a Borsod megyei Sajószögeden. Az apának már nem volt ideje elugrani, elgázolta az autó. A baleset tegnap délután történt. A 11 éves kislány és 13 éves nővére könnyebben megsérült, míg apjukat súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A család épp bevásárlásból ment haza, amikor egy autós nem adta meg az elsőbbséget a zebrán. Híradónknak az apa mesélt a történtekről.

Gyalog indult el a sztrádán, néhány perc múlva elütötték

Halálra gázoltak egy 25 éves nőt éjjel az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszán. Híradónk úgy tudja, hogy az áldozat egy közeli parkolóban összeveszett a barátjával, majd kiszállt a kocsiból és gyalog indult el a sztrádán, az autók mellett, de néhány perc múlva elütötték. A gázoló nem állt meg, elmenekült a helyszínről. A rendőrök délután fogták el a gyanúsítottat, egy 20 éves gyömrői fiatalembert.

Meghalt az elütött gyalogos

A kórházban halt meg a kecskeméti gyalogosgázolás sérültje. A nőt csütörtök kora este ütötte el egy autó. Sötét ruhában akart átkelni egy négysávos úton, ahol még világítás sincs. A kocsi sofőrje szerint az asszony hirtelen jelent meg előtte, és már nem tudta elrántani a kormányt. Még vizsgálják, hogy a nő miért ezen a veszélyes részen akart átmenni a másik oldalra.

9 és fél év gázolásért

Még súlyosabb büntetésre ítélte a másodfokú bíróság a salgótarjáni gázolót. Kilenc és fél évet kapott, amiért részegen, jogosítvány nélkül, egy engedély nélkül elvitt autóval halálra gázolt egy ápolónőt tavaly karácsonykor. A gázoló elfutott, de elfogták. Az áldozat közeli ismerőse az RTL híradónak azt mondta, a család azóta sem dolgozta fel a tragédiát.

M. Richárd személyesen is bocsánatot kérne

Másfél évvel a tragikus Dózsa György úti baleset után levélben kért bocsánatot M. Richárd az elhunytak hozzátartozóitól, aki a levél végén azt is hozzáteszi, hogy szívesen találkozna személyesen is a családdal, hogy részvétet nyilvánítson.

Zebrán gázoltak halálra egy budapesti asszonyt

Zebrán gázoltak halálra egy nőt kedd este Budapesten. Az asszony a Szabadföldi úton akart átmenni a gyalogátkelő helyen, de egy autós későn vette észre és szinte fékezés nélkül elgázolta. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrök a gázoló ellen eljárást indítottak és még az éjjel kihallgatták, szabadlábon védekezhet.

Halálos gázolás a sötétben

Elgázoltak egy idős férfit Győrváron szombat este. A gázoló szerint a férfi sötét ruhában, az úttest közepén sétált, ezért csak az utolsó pillanatban vette észre. Hiába próbálták újraéleszteni, már nem lehetett megmenteni az életét.

A mai napig nincs túl Alexandra édesanyja az autóbaleseten!

Demeter Alexandrát fékezés nélkül gázolta el egy autó. A Survivor döntőbe jutott doktornője csodával határos módon könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Édesanyja viszont a mai napig nem dolgozta fel, hogy lányát elütötték. A Fókusz riportját ITT nézheted meg a balesetről!

Halálos gázolás Dunaújvárosban

Két nőt ütött el egy autós délelőtt az egyik forgalmas kereszteződésben. Egyikük meghalt, testvérét súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A rendőrök most azt vizsgálják, hogy a két nő szabályosan ment-e át az úton.

Elgázolták a Survivor túlélőjét, Alexandrát

A Survivor döntőjéig menetelő Alexandrát feleannyi nehézség sem érte a Fülöp-szigeteken, mint itthon az elmúlt néhány napban. A reality-szereplőt egy hete fékezés nélkül a zebrán gázolták el. Az Alexandrával készült teljes interjút ITT nézheti meg!

 ALEXANDRA: „Néha perceken múlhat egy élet!”

A zebrán fékezés nélkül ütötték el a Survivor döntőjéig jutott Alexandrát, aki gipszelt lábbal, már túl az agyrázkódáson és a sokkon elmesélte a Fókusz stábjának mit élt át, amíg az esőben kiért hozzá a mentő. A teljes riportot ITT nézheti vissza!

Elgázolták Survivor Alexandrát!

Alexandra szerencsére már jobban van!

Centiken múlt, hogy nem gázoltak el egy gyalogost Pécsen

Az egyik busz fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy autós nem fékez, és majdnem elsodorja a zebrán átkelő férfit. Négy hónap alatt ez a második hasonló eset a baranyai megyeszékhelyen. Magyarországon az első félévben 440 embert ütöttek el kijelölt gyalogátkelőhelyen.

Az encsi boltosnő, akit meglincseltek, mert gyereket gázolt

Éva jól ismerte azokat, akik néhány hete brutálisan bántalmazták őt: kiverték a fogát, ütötték-verték, a kocsiját pedig össze-vissza törték. A kis autóval, néhány perccel korábban elütött egy kislányt, aki kiszaladt elé az útra egy másik kocsi takarásából. A boltosnő teljesen összeomlott…

Gyalogos gázolások országszerte

Alig két óra leforgása alatt három halálos gázolás is történt hétfő este. Budapesten a 19. kerületben gázoltak halálra egy nőt, aki át akart szaladni az úton. A Heves megyei Vámosgyörkön egy 59 éves, úton fekvő asszonyt ütött el egy kocsi, ő is azonnal meghalt. A Borsod megyei Szerencsen pedig egy 85 éves idős nőt gázolt halálra egy furgon sofőrje.

Nem volt kivilágítva a kerékpáros, halálra gázolták

Halálra gázoltak egy kerékpárost a Bács-Kiskun megyei Helvéciánál. Egy 48 éves férfi, világítás nélkül próbált átmenni az úton, egy autós azonban nem vette észre és elütötte. A férfi a helyszínen meghalt.

Vadat gázolt a férfi, őt is elütötték

Elütött egy őzet, és miközben kereste, halálra gázolták. Hétfő éjjel történt a baleset Kőszegnél. A sofőrt elgázoló kocsi vezetője nyilatkozott az. Azt mondta, nem látta a váratlanul elé lépő férfit, akit ráadásul személyesen ismert. Fékezés nélkül ütötte el.

Még nem tudták kihallgatni az érdi gázolót

Kórházban van, az állapota miatt még nem tudták meghallgatni a rendőrök az érdi gázolót. Tegnap délelőtt ütött el egy idős férfit az út szélén, aki szörnyethalt. Autójával ezután egy furgonnak is nekicsapódott, ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült. A baleset feltételezett okozója ivott és drogot is fogyasztott az eddigi vizsgálatok szerint.

Gyalogost gázoltak halálra Kecskeméten

A férfi buszról szállt le, majd át akart menni az úton, amikor elütötte a kocsi. A sofőrnek nem esett baja. Ezen a szakaszon nincs közvilágítás, még vizsgálják, hogy ez közrejátszhatott-e a balesetben. Egy hónapon belül ez már a második halálos gyalogosgázolás Kecskeméten.

Megverték az asszonyt, miután gyereket gázolt

Nem vétett a szabályok ellen, nem ment gyorsan, ezt mondta híradónknak az az asszony, akit megvertek a baleset helyszínén, miután elgázolt egy kislányt október elején Encs-Fügödön. Az elütött gyerek már jól van.

TRAGIKUS: így hajtott át a tömegen a vonat az ünnepségen

Az indiai Pándzsáb államban ünneplők épp a hatalmas görögtüzet nézték, miközben petárdák durrogtak körülöttük - több százan voltak, amikor jött a vonat. A szerelvények megállás nélkül hajtottak át a görögtüzet figyelő síneken állókon. Ötvennyolcan meghaltak, több tucatnyian megsérültek. A felvételeken jól hallatszik, hogy a mozdonyvezető csak akkor dudált, amikor már késő volt.

Nem mer hazamenni a gázoló

Nem mer hazamenni a nő, aki szombaton ütött el egy 5 éves kislányt Encsen. A gyerek egy teherautó mögül szaladt a kocsi elé, a sofőr már nem tudott megállni. A család ezután rontott a mentősökre és az asszonyra - úgy megverték, hogy kitört egy foga. 

Buliból jöhetett az áldozat

Földön fekvő férfit gázolt halálra egy autó hajnalban Miskolcon. A baleset az egyetem melletti főúton történt, nem messze egy szórakozóhelytől, ahol előző este bulit tartottak. A férfi keresztben feküdt az úttesten, sötét ruhában. A sofőrnek esélye sem volt megállni.

 

Autópályán gázolták el a 80 éves férfit

Halálra gázoltak egy nyugdíjast az M1-es autópályán kedd éjjel. A 80 éves férfi gyalog sétált át az autópályán, amikor egy kisbusz elütötte. Halálos baleset volt Somogy megyében is, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze frontálisan.

Buszhoz siető idős asszonyt gázolt halálra

A nő az útmenti házak közül szaladt ki a kocsi elé, hogy elérje a túloldali megállóban várakozó buszt. Úgy tudjuk, a sofőr intett neki, hogy ne siessen, mert megvárja, ő mégis kifutott az úttestre. Rohamkocsit és mentőhelikoptert is küldtek a baleset helyszínére, de az asszony életét már nem tudták megmenteni.

Vád alatt a zebrán gázoló buszos

Halálos baleset okozása miatt vádat emelt az ügyészség a buszsofőr ellen, aki zebrán gázolt halálra egy fiatal nőt még februárban. Annak ellenére nem adott elsőbbséget a gyalogosnak, hogy a mellette lévő autós megállt a zebra előtt.

Danit egyenesen a műtőbe szállították a balesete után

Miután Lili egész nap hiába várta Danit, felhívta őt, a fiú helyett azonban egy rendőr vette fel a telefont…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani súlyos balesetet szenvedett

Tamara kémkedni kezdett üzleti versenytársai után. Joe és Reni randira mentek. Lili izgatottan várta Dani hazatértét.

Majdnem gázolt a buszsofőr

Nem adott elsőbbséget a zebrán közlekedő gyalogosoknak egy buszvezető. Nem rajta múlt, hogy nem történt baleset Kecskeméten. Egy tanulókocsi fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a helyijárat egy többsávos úton fékezés nélkül átrobog a gyalogosok előtt.

Két embert ütött el a zebrán

Péntek este egy jól kivilágított gyalogátkelőhelynél ütötte el két embert egy autós. Egyre gyakrabban történnek hasonló balesetek. A közelmúltban ugyancsak Szombathelyen egy idős nőt, Nagykanizsán egy fiatal anyát gázoltak halálra a zebrán.

17 métert repült a babakocsi, benne az elütött gyerekkel

A gázoló több évet is kaphat. Most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint részegen ütötte el a gyerekét toló kismamát két évvel ezelőtt Szentendrén. Ráadásul elhajtott a helyszínről. Később visszament és elvegyült a bámészkodók között. Ott szúrták ki a rendőrök.

Megrázó felvétel a gázolásról

Sokkoló felvételt tett közzé egy gázolásról a rendőrség. Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy négy gyalogost üt el egy autós Szentendrén. A két gyerek és a két nő már a zebrán volt, amikor a szélső sávban megjelent a gázoló. Az utolsó pillanatban fékezett, de már nem tudott megállni és a gyalogosok közé hajtott.

BRUTÁLIS: gázolásos videót hozott nyilvánosságra a rendőrség

Kommentár nélkül közölt egy gázolásos videót a rendőrség. A felkavaró képsorokról egyelőre nem tudni, hogy prevenciós jelleggel osztotta-e meg a police.hu. A videón az látható, ahogy egy autós négy embert sodor el a zebrán, szerencsére nem történt halálos gázolás.

Forrás: police.hu

 

Nem engednék szabadon a gázolót

Az ügyészség azt javasolja, továbbra is tartsák házi őrizetben azt a férfit, aki tavaly májusban kocsijával egy másiknak ütközött, majd a Dózsa György úti trolimegállóba vágódott. A balesetben ketten haltak meg. Az RTL Híradó úgy tudja, a nyomozás néhány héten belül lezárulhat, és a nemrég elkészült műszaki szakértői vélemény szerint is gyorshajtás okozta a tragédiát.

FELHÁBORÍTÓ: rákanyarodott a vakvezető kutyára

Majdnem elgázoltak egy vakvezető kutyát és gazdáját Budapesten – erről felvétel is készült, ugyanis az eset éppen a kutya vakvezető vizsgáján készült.

 

Idős férfit gázolt halálra a villamos

Villamos gázolt halálta egy idős férfi délelőtt Budapesten. Valószínűleg figyelmetlen volt, ezért történhetett a baleset. A tűzoltók emelték le róla a villamost - már nem lehetett megmenteni az életét.

Centiken múlott az élete


szerző:
2018.08.01. 18:15
Centiken múlott az élete

Centiken múlt, hogy nem gázoltak el egy gyalogost Pécsen. Egy busz fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy autós majdnem elsodorja a zebrán átkelő nőt. Pár nappal korábban egy másik pécsi gyalogátkelőhelyen is csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Részeg volt a cserbenhagyó

Halálra gázolt egy középkorú nőt, egy másikat súlyosan megsebesített egy részeg férfi Balatonfenyvesen. A 24 éve sofőr a baleset után elhajtott a helyszínről. Nem jutott messzire, árokba csapódott a kocsijával.

Lélegeztetőgépen van az elütött kislány

Túl van az életveszélyen, de továbbra is lélegeztetőgépen tartják azt a 4 éves kislányt, akit családjával együtt tegnap gázoltak el Keszthelyen. Strandra menet egy zebrán történt velük a baleset. Anyja és nővére is kórházba került. Egy 86 éves német férfi volt a gázoló, ő azt mondta, nem vette észre az úton átkelő családot.

Az út közepén gyalogolt, halálra gázolták

Belehalt a sérüléseibe az a 40 éves román férfi, akit szerda késő este ütött el egy busz Kecskemét és Nagykörös között. Az áldozat az egyik sáv közepén gyalogolt, amikor a busz, ami éppen egy teherautót előzött, elgázolta. A busz vezetője azt mondta: esélye sem volt, hogy elkerülje a balesetet.

Gázoló ítélete – „talán kevesebben vezetnek részegen”

„Az, hogy ilyen szigorú ítéletet kapott a szentendrei úti gázoló, talán eléri, hogy kevesebben száguldozzanak majd részegen az utakon”. Az egyik áldozat, a 21 éves Janza Richárd edzője mondta ezt az RTL Híradónak, aki a fiú családjával együtt még mindig nem tette túl magát a 2 fiatal halálán. A szerdán 7 és fél év börtönre ítélt gázoló lakhelyelhagyási tilalom mellett, enyhébb büntetésért fellebbezett.

Véletlenül elütötte a férjét

Saját férjét gázolta el egy asszony. Az idős férfi egy robogón ült, felesége autóval követte. A motor azonban váratlanul lerobbant, a nő pedig elgázolta férjét, aki az autó alá került.

Bocsánatot kért a két fiatal halálát okozó sofőr

Nem tett vallomást a halálos baleset okozásával vádolt férfi, aki nagy sebességgel, ittasan csapódott kocsijával egy, a piros lámpánál várakozó autóba még 2017. márciusában. A vétlen autóban a 21 éves Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos és a vele egyidős barátja halt meg.

A zebrán gázolták halálra

Rendszeres a gyorshajtás azon az úton, ahol tegnap halálra gázoltak egy nyugdíjas nőt Szombathelyen – ezt mondta egy szemtanú Híradónknak a baleset után. Tegnap délelőtt a zebrán ütötték el a 74 éves nőt, aki a kutyáját sétáltatta. Hiába van 40 kilométeres sebességkorlátozás, elképzelhető, hogy a gázoló gyorsabban hajtott és emiatt nem tudott időben megállni.

 

Halálos baleset és gázolás

Megint nagyon sok baleset volt az utakon. Meghalt annak az autónak a sofőrje, ami teherautóval ütközött. Két nő pedig súlyosan megsérült, amikor autójuk lesodródott az útról. Budapesten pedig gyalogost gázoltak éjszaka.

Anyja szeme előtt ütötték el a gyereket

Futóbiciklivel egy autó elé szaladt, szülei szeme láttára gázoltak el egy óvodást Szombathelyen tegnap délután. Egy szemtanú azt mondta, az út szélén parkoló kocsik közül kifutó gyereket a sofőr valószínűleg nem láthatta, ezért nem tudott időben megállni.

Félmeztelenül sétált, elgázolták

Gyalogost gázolt halálra szombat éjjel egy autós. A fiatalember félmeztelenül sétált a sötétben, amikor a kocsi elütötte.

 

Részegen, bedrogozva gázolhatott

Részegen, kábítószer hatása alatt vezetett a sofőr, aki elgázolt két gyalogost tavaly a fővárosban. A férfi ellen most emeltek vádat. Az egyik gyalogos, egy idős ember meghalt, a másik maradandó sérüléseket szenvedett, a gázoló mentőt sem hívott hozzájuk.

HALÁLOS: Gyalogost gázoltak el az éjjel

Halálos baleset történt éjszaka Budapesten. Éjfél körül a XIII. kerületi Jászai Mari téren gyalogost gázolt el egy autó. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az autó vezetője – egy 20 év körüli fiatal – nem sérült meg.

Szándékosan hajtott járókelők közé, 10 ember meghalt

Tíz ember meghalt és 15 megsebesült, amikor egy furgon szándékosan a járókelők közé hajtott a kanadai Torontóban. A sofőr ezután megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták. Egyelőre nem lehet tudni, mi volt az indítéka a büntetlen előéletű 25 éves egyetemistának.

Kábítószer hatása alatt állt a gázoló

Drogozott mielőtt autóba ült, így gázolt halálra egy idős asszonyt a rendőrök szerint egy 26 éves férfi még péntek este Dunakeszin.

Zebrán gázolt a luxusautós

Zebrán gázolt el egy idős nőt, majd segítség nélkül továbbhajtott egy terepjáró sofőrje péntek este Dunakeszin. Az asszony a kórházban belehalt sérüléseibe. Az autóst Fóton fogták el a rendőrök, miután több parkoló kocsinak is nekiütközött. A 26 éves fiatalt őrizetbe vették.

Válságos állapotban az elgázolt kisfiú

A Híradó információja szerint megműtötték, de továbbra is válságos az állapota annak a négyéves fiúnak, akit vasárnap este anyjával együtt elgázoltak Nagykanizsán. A gázoló a baleset után nem állt meg segíteni, de úgy tudjuk, hogy biztonsági kamerák felvételei alapján már másnap hajnalban megtalálták a rendőrök.

Elgázolta a kisfiút, az édesanyját, majd továbbhajtott

Életveszélyes állapotban került kórházba az a négyéves kisfiú, akit anyjával együtt elgázolt egy nő Nagykanizsán. Az autó vezetője az ütközés után elhajtott a helyszínről és hazament. A rendőrök hajnalban fogták el. A kisfiú és édesanyja egy zebrán ment át, amikor az autós odaért. Fékezett ugyan, de nem állt meg. Információink szerint két gyereke is vele volt a kocsiban, tanúi lehettek a gázolásnak.

Halálra gázolták az édesanyát

Az óvodába tartott a gyerekeihez, amikor halálra gázoltak egy fiatal édesanyát a Nógrád megyei Rimócon. A sofőr egy másik kocsit akart kikerülni, de lesodródott az útról, és elütötte a járdán sétáló 22 éves nőt.

Az úton feküdt, halálra gázolták

Út közepén fekvő férfit gázolt halálra egy terepjáró szerdán este, Bócsán. A 70 éves férfi a kerékpárja mellett hevert, azt még nem lehet tudni, miért. A férfit sokan szerették a faluban, szomszédai azt mondták Híradónknak, hogy valószínűleg volt tanyájáról tarthatott hazafelé, amikor megtörtént a baleset.

 

Gázolt az önvezető autó


szerző:
2018.03.20. 18:09
Gázolt az önvezető autó

Gyalogost gázolt halálra egy önvezető autó. Először történt ilyen baleset. Az Über cég által működtetett járműben ült ugyan sofőr, de az autó önvezető módban volt, amikor elütötte a nőt, aki kerékpárját tolva átment volna az úton. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe. Az über felfüggesztette önvezető autóinak tesztelését.

Két embert elütött, majd kidöntött egy jelzőlámpát

Két embert elütött, majd kidöntött egy jelzőlámpát egy autós Budapesten szombaton este. A baleset idején szakadt a havas eső. A kocsi az Erzsébet híd pesti oldalán, a zebrán ütött el egy nőt, majd több mint 50 métert csúszott az úton és egy férfit is elsodort. A sofőr elmenekült a helyszínről, de később visszament. Mivel alkoholt fogyasztott, a rendőrök vérvételre vitték.

 

Két embert gázolt el a zebrán

Zebrán gázolt teherautójával egy sofőr Budapesten. Kanyarodás közben ütött el két embert, amikor neki és a gyalogosoknak is zöld volt a lámpa. Egy 41 éves nő a teherautó alá szorult, már nem tudták megmenteni az életét. A sofőrt őrizetbe vették a rendőrök.

Sírva nézte a gázolás felvételét a mentős

Bűnös a 16 éves lányt elgazoló mentős! Egy év 8 hónap felfüggesztett börtönre ítélte a békéscsabai bíróság azt a mentőst, aki 2016 novemberében gázolt halálra egy 16 éves lányt. A mentő egy eszméletlen szívbeteghez sietett megkülönböztető jelzéseit használva, az egyik kereszteződében elé tekert a kerékpáros. A sofőr nem tudta elkerülni az ütközést.

Egyre több gyalogost ütnek el

Egyre több gyalogost ütnek el, legtöbbször a zebrán. Csak Pest megyében januárban 5-en haltak meg gázolás miatt. Sok autós nem adja meg az elsőbbséget, a gyalogosok pedig sokszor figyelmetlenül lépnek az úttestre. A rendőrök most egy sokkoló gázolást szimuláltak.

 

Megvalósulhat a fiatal szakács álma

Egy lépéssel közelebb került álmaihoz - ezt mondta az a férfi, akit tavaly nyáron gázolt el a villamos Budapesten. Életveszélyesen megsérült, és szinte az összes ujját amputálni kellett a kezéről. Gál Zoltán történetét két hete mutattuk be az RTL Híradóban, azóta rengeteg segítséget kapott nézőinktől. Így most már ki tudja fizetni azt az összeget is, ami az úgynevezett bionikus kézhez szükséges. Ezzel a speciális szerkezettel ugyanis már újra tudna főzni a kedvenc éttermében.

Zebrán gázolta halálra a busz

Szörnyethalt az a 23 éves nő, akit kedden este a zebrán ütött el egy helyi busz. Úgy tudjuk a sofőr nem vette észre a gyalogost, ezért történt a baleset. A helyiek szerint veszélyes a három sávos átkelő, és sok a figyelmetlen autós. Az esti tragédiát a térfigyelő kamerák is rögzítették, a rendőrök most szemtanúkat keresnek.

Bionikus kézre gyűjt a szakács

Minden álma, hogy egyszer újra főzhessen a vendégeknek egy étteremben – ezt mondta Híradónknak az a fiatal szakács, akit tavaly nyáron gázolt el egy villamos Budapesten. A férfi azt mondja: a megoldást egy úgynevezett bionikus kéz jelentené, de a másfél milliós önrészt nem tudja kifizetni. Ezért családja gyűjtést szervezett.

 

Egy óra leforgása alatt két embert is halálra gázoltak

Hajdúdorog közelében egy kerékpárost ütöttek el. A férfin volt láthatósági mellény és a biciklin is volt világítás. Egy autós mégsem vette észre és halálra gázolta. Nyárlőrincnél egy román férfi akart átmenni a 44-es úton, amikor elütötték. Ő is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

„Tönkretette az életünket”

Tönkrement az életük a tragédia miatt - ezt mondta híradónknak az a fiatalasszony, akinek a szeme láttára gázolta el édesanyját és babakocsiban ülő 17 hónapos kislányát egy kamion Tiszaújvárosban 2015. szeptemberében. A lengyel kamion sofőrjét tavaly három év fogházbüntetésre ítélték, ma másodfokon helybenhagyták ezt az ítéletet.

Tagadja, hogy drogosan gázolt

Fékezés nélkül, több mint 60 kilométer/órás sebességgel ütött el egy 85 éves férfit a zuglói gázoló. A baleset 2016 november hetedikén történt. A vád szerint a 23 éves nő vezetés előtt kábítószert fogyasztott.

Kábítószert találtak a cserbenhagyó gázoló vérében

A sofőrt egy napon belül elfogták. A rendőröknek azt mondta, észrevette, hogy elütött valakit, de mikor meglátta az élettelenek tűnő testet, pánikba esett és továbbhajtott. Később egy másik kocsival visszament a faluba, és látta a helyszínelő rendőröket, de szólni akkor sem mert.

A gázoló megállás nélkül hajtott tovább

Egy fél szemére vak, hazafelé gyalogló férfit gázoltak halálra szerdán este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajóvámoson. A gázoló megállás nélkül hajtott tovább. A férfire háromnegyedórával később találtak rá a zuhogó esőben, már nem tudtak segíteni rajta. A gázolót a rendőrség egy nap alatt elfogta.

Kétszer is elgázolták, meghalt


szerző:
2018.01.03. 18:05
Kétszer is elgázolták, meghalt

Négykézláb mászott át az úton, kétszer is elgázoltak egy férfit tegnap Győr közelében a 83-as főúton, meghalt. Már a felezővonalnál járt, amikor egy kocsi nekiment és átlökte a szembejövők oldalára, ahol egy kisteherautó is elütötte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való