KERESÉS search-close

fulladás

68 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fulladás"

Tragikusan végződött máltai nyaralás változtatta meg a család életét

Angéla fiát 2016-ban egy máltai nyaralás során vesztette el, azután beteg férjét kellett ápolnia, aki nem tudta legyőzni a rákot. A lajosmizsei asszony most két fiával akar új életet kezdeni Németországban. Az asszony nem fél a változástól, azt mondja: "Megtanultam azt, hogy el kell engedni dolgokat. Jövünk, megyünk, nyomot hagyunk emberekben, helyeken, és aztán távozunk.”

Rengeteg követője volt közösségi oldalán a jég alá szorult férfinak

Az egészséges, természetközeli életmódot hirdette az a férfi, aki tegnap belefulladt saját tavába. Léket vágott az egyhektáros tóba, úszás közben azonban a jég alá szorult, speciális búvárok már csak a holttestét találták meg. Az 53 éves áldozat korábban üzletember volt, majd 20 éve úgy határozott, hogy a családjával természetközeli, önellátó életre rendezkedik be.

Szandi megmentette a Holtak Szigetének egyik játékosát a Párbajtól!

A Holtak Párbaján a vesztesnek végleg távoznia kell a játékból, a győztes pedig védettséget élvez a következő Párbajon. Azonban Alexandra érkezése plusz egy csavart vitt a történetbe!

Meglepő tárgyakat nyelhetnek le a gyerekek

A legkisebb dolog is életveszélyes lehet. Apró tárgyak, amelyek több ezer gyermek halálát okozzák. Mit tegyünk, hogy megelőzzük a tragédiát?

Korábban kezdődik a szüret, a mustgáz veszélyére figyelmeztetnek

Csendes gyilkosnak hívják a borászok a mustgázt, a must erjedésekor keletkező szén-dioxidot. A színtelen-szagtalan gáz önmagában nem mérgező, de kiszorítja a levegőt, ami fulladáshoz is vezethet. Évente több tucatszor riasztják a tűzoltókat a mustgáz miatt szüretkor – ami idén jóval korábban kezdődött a szokásosnál.

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Sebestyén Balázs majdnem megfulladt!

Nem történt egyéb csak annyi, hogy a műsorvezető négy évvel ezelőtt egy vasárnapi Vundersőnben úgy döntött, megküzd egy kanál fahéjjal. Majdnem rosszul sült el a kísérlet.

Ez volt az eddigi legdurvább játék a Survivorben!

A Holtak párbaján a legősibb emberi félelemmel kellett szembenéznie a játékosoknak. A verseny ráadásul egy váratlan fordulattal ért véget! Nézd meg, hogyan küzdött meg Lilla, Gergő, Iliász és Anita a dagállyal!

Meghökkentő képregény: megosztó, ezért sikeres?

Meghökkentő képregénnyel hívják fel a vízimentők a horgászok figyelmét, hogy használjanak mentőmellényt, ha csónakba ülnek. A képet a szóvivőjük rajzolta, mert néhány napon belül két horgász is vízbe fulladt. A rajz megosztja az embereket, mindenesetre egy nap alatt, több mint százezren látták.

 

Nagyon sok a vízbefulladás

Tíz éve nem fulladtak annyian a Balatonba, mint idén. Ezen a hétvégén ketten haltak meg a tóban. A Blikknek szemtanúk azt mesélték, a 30 év körüli fiatalok részegen mentek vízibiciklizni Siófokon. Egyikük a parttól 300 méterre belefordult a vízbe és elmerült. Barátja utána ugrott, hogy kimentse, de ő is odaveszett. A strandolók láncot alkotva kutattak utánuk.

 

Veszély: eddig 33-an fizettek életükkel, mert tilosban úsztak

Csak a Dunában eddig 33-an fulladtak vízbe idén és még csak most kezdődik a strandszezon, amikor előkerülnek a jetskik a kajakok, és elözönlik a partokat az úszni nem, vagy csak alig tudó fürdőzők, akik sokszor nem mérik fel saját képességeiket vagy egyszerűen fittyet hánynak a szabályokra.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Fókusz 2017-07-03


szerző:
2017.07.03. 18:55
Karesz megmenti Magda életét

A nő makacsul kitart amellett, hogy segítsen a gyerekeknek, így magával viszi őket a hotelba, ahol igencsak jó dolguk van. Bécy aztán felbukkan, és felháborodva megint elküldené a fiatalokat, amikor is Magda izgatottságában félrenyel egy falatot, és fuldokolni kezd…

Következő rész (2016. december 22.)

Magda félrenyel egy falatot, és fuldokolni kezd. Szilvi és Botond lefekszenek egymással. Lali szemtanúja lesz egy Niki és Gábor között elcsattanó csóknak.

Életveszélyes több játszószőnyeg

Életveszélyes a vizsgált gyerekszőnyegek több mint fele. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 12 szőnyeget ellenőrzött szúrópróbaszerűen, ezek közül hétnél találtak problémát. Van olyan játékszőnyeg, amelyik fulladást, van, amelyik halláskárosodást okozhat.

Kukoricába fulladt egy kisfiú

Megrázó eset történt a baranyai Sombereken. Játék közben merült el és fulladt bele a szemes kukoricába egy kilencéves kisfiú. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. Ki hibázhatott és egyáltalán felelőssé tehető-e bárki is a tragédia miatt? Erről kérdeztük Dr. Krizsa Lajos, ügyvédet.

Nehezen kimutatható a halálos tüdőbetegség

Akár 2-3 ezer ember is szenvedhet a halálos tüdőbetegségben Magyarországon, de 150-200 betegről biztosan tudnak az orvosok. A kór neve ismeretlen eredetű tüdőfibrózis. Ennek lényege, hogy egyszerű fertőzés után a tüdő sejtjei nem gyógyulnak meg, hanem hegesedni kezdenek. A beteg egyre fáradékonyabb, egyre nehezebben kap levegőt, végül megfullad. Az érintettek fele 3 éven belül meghal. A mai napig nem tudják, hogy mi okozza a kórt.

Meghalt a gyorsasági motoros


szerző:
2015.09.09. 17:50
Meghalt a gyorsasági motoros

44 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Bitter Sándor gyorsasági motorversenyző. Pályafutását éveken keresztül követte a Fókusz, ott voltunk a világ legveszélyesebb utcai motorversenyein, a Man szigeteken és Makaóban. Bitti nem félt a haláltól. Rajongott a sebességért, a 300 km/óra közeli száguldásért, mégsem ez okozta tragédiáját. Halálát fulladás okozta otthonában. A fiatalon legendává vált motorversenyzőre a csütörtöki Fókuszban emlékezünk.

Előzetes: Őrizetben az embercsempészek

Négy embert fogtak el a magyar rendőrök csütörtök éjjel, ők lehetnek a felelősek a magyar határ közelében megtalált 71 menekült haláláért. Részletek 18:00-kor az RTL Híradóban.

Elfogyott a levegő: rengeteg menekült fulladhatott meg a túlzsúfolt raktérben

Legalább 20, de az is elképzelhető, hogy 50 halottat találtak csütörtökön délelőtt a magyar határtól nem messze, egy teherautó rakterébe zárva. A sofőr magára hagyta járművét, amely feltehetően szerda óta állt Parndorf és Neusiedl között az A4-es autópályán. Az utasok feltehetően megfulladtak. Az osztrák rendőrség abból indul ki, hogy az áldozatok menekültek voltak.
 

Fiatal lányt keresnek a Marosban


szerző:
2015.08.16. 18:15
Fiatal lányt keresnek a Marosban

Fürdőzés közben tűnt el a Marosban egy fiatal lány Apátfalvánál. Egy homokpad mellett az alig nyolcvan centiméteres vízben gyalogolt, amikor gödörbe lépett és elmerült.

Megtalálták a vízbe fúlt fiú holttestét

A 18 éves fiú szombaton nevelőapjával együtt süllyedt el a Tiszában Győröcskénél. Egész éjjel kutattak utánuk, a 46 éves férfi holttestét vasárnap találták meg. A folyó ezen a szakaszon nagyon mély, a sodrása erős, ez nehezítette a kutatást.

Előzetes: Ötven percig küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni

Meghalt az a 14 éves fiú, aki szombat reggel merült el a hatvani strand medencéjében. A fiú éppen 15 éves társával fürdött, amikor váratlanul elmerült. Azonnal kihúzták, az úszómester elkezdte az újraélesztését, de a gyerek ekkor már nem lélegzett. A gyanú szerint szíve állhatott le fürdőzés közben. A tragédia részletei este hatkor az RTL Klub Híradójában.

Úszni indult, belefulladt a Tiszába

Belefulladt egy férfi péntek kora reggel a Tiszába Csongrádon. A szemtanúk szerint az áldozat fürdőnadrágban ugrott be a folyóba, majd úszni kezdett, de a túlparttól néhány méterre elmerült.

Nem tudott úszni, megfulladt a Balatonban

Strand kajakról a Balatonba borult és elmerült egy 18 éves fiú Balatonszéplakon. Társát, aki szintén a vízbe esett, egy arra járó vitorlásról kimentették. A fiatalok a vasárnapi kánikulában egy Tolna megyei kistelepülésről érkeztek a Balatonhoz. Úgy tudjuk, hogy egyikük sem jó volt úszó, mégis a parttól több száz méterre kajakoztak.

Át akarta úszni a Tiszát, de belefulladt

A parttól körülbelül 10-15 méterre elmerült egy férfi Tiszakécskén. Búvárok keresik a holttestét, a rendőrök és a tűzoltók pedig hajóval vizsgálják át a folyót, de egyelőre nem találták meg a 42 éves áldozatot. A Tiszát tilos átúszni, de a férfi, szemtanúk szerint, nem a strandon ment a vízbe, így az úszómester nem láthatta.

Vízbe fulladt egy 14 éves fiú

A fiú, aki egyébként egy osztálykiránduláson volt társaival, szerdán tűnt el fürdőzés közben a tóban. A búvárok csütörtökön hozták a felszínre a holttestét. A román hatóságok bűnügyi vizsgálatot indítottak. Reggel Dr. Nagy József ügyvéddel beszéltünk arról, hogy ki lehet a felelős, és milyen következményei lehetnek, ha egy ilyen tragédia történik.

Magyar diák fulladt tóba Székelyföldön

A Szent Anna tóba fulladt egy 14 éves magyar diák Erdélyben. Az alsónémedi fiú holttestét csütörtök délelőtt találták meg a tóban. Iskolai kiránduláson volt, amikor társaival felügyelet mellett fürödni indult szerda délután. Később csak a ruháit találták meg a parton.

Kezdődik a szezon, toboroznak a vízimentők

Idén több száz ember jelentkezését várják. Bárki mehet, akinek van nyáron szabadideje és jól tud úszni – a képzését megszervezik. Még csak az előszezon kezdődött el, de már most 7-ből 3 hajót vízre bocsájtottak. Az elmúlt 15 évben jelenősen kevesebb tragédia történt a Balatonon, de még így is évente 3-4 ember fullad a tóba.

Már drónnal is keresik az eltűnt horgászt

Már repülő, azaz drónra szerelt kamerával is keresik azt a férfit, aki valószínűleg vízbe fulladt egy Baranya megyei tóban. A horgászt egy hete nem találják. Speciális mentőket, búvárokat is bevetettek már, eddig sikertelenül. A drónnal most mocsaras, megközelíthetetlen helyek fölé repülnek, hátha így megtalálják az áldozatot. A férfi egy társával együtt pecázott a Piskó melletti tónál, amikor a tragédia történt. A horgászok csónakja a vízbe borult, azonban csak egyiküknek sikerült a partra úsznia.

Ezernél is több veszélyes gyerekruha

Ezernél is több veszélyes gyerekruhát találtak a boltokban a fogyasztóvédők, ezeket kitiltották az üzletekből. A különböző díszítések és zsinórok fulladást vagy más balesetet is okozhattak volna. Ezek miatt csaknem 8 millió forint bírságot szabott ki a hatóság a ruhaüzletekre.

Rejtélyes halál a Hernádon


szerző:
2014.09.22. 17:30
Rejtélyes halál a Hernádon

Egy középkorú asszony fulladt a folyóba a Gesztelynél. Hogy miért fulladt az asszony a folyóba, egyelőre nem tudni.

Mustgáz ölt Szajkon


szerző:
2014.09.15. 18:15
Mustgáz ölt Szajkon

Csak néhány hete kezdődött a szüret, de máris van halálos áldozata a mustgáznak. A Baranya megyei Szajkon saját pincéjében fulladt meg egy férfi vasárnap este.

Kamionja tartályába fulladt a sofőr

Saját kamionjának tartályába fulladt egy román sofőr hétfőn kora este az algyői ipartelepen. A tartályban rendkívül veszélyes izopentán volt, valószínűleg attól fulladt meg.

Kerti tóba fulladt a kétéves kisfiú

Újraélesztették, de hiába. Kerti tóba fulladt egy két éves kisfiú vasárnap délben Szászváron. A gyermeket a mentők kiérkezéséig a család próbálta újraéleszteni.
 

Fulladás: tragédiák a vízben


szerző:
2014.07.09. 17:00
Fulladás: tragédiák a vízben

Az emberek általában nincsenek tisztában valódi képességeikkel. Egy görcs, vagy a kimerültség, esetleg véletlen víznyelés, gyakran pánikrohamot okoz és akkor már nehezen vagyunk urai a helyzetnek.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni a viharjelzéseket

Évente tucatnyian halnak meg, csak azért, mert nem veszik komolyan a figyelmeztetések, és a vízben tartózkodnak viharban is. Szakértőnket hívtuk segítségül, aki felhívta a figyelmünket a veszélyekre.

Adakozók segítik, hogy végső nyugalomra térhessen

A 24 éves Simon József a múlt héten veszett a Balatonba. A fiú temetését senki sem tudja kifizetni, így gyűjtésbe kezdtek Nagykanizsán.

Szabadidős rendőr élesztette újra a tóba merült férfit

A Velencei-tóban két fürdőző egy puffanásra figyelt fel, előbb azt hitték, harmadik társuk viccel. A férfi elmerült a vízben.

Kétéves kislány fulladt a felfújható medencébe

Beleesett az udvari gumimedencébe és megfulladt egy kétéves kislány hétfő délután Szakmár-Felsőerek egyik tanyáján.

13 éves fiú fulladt meg a Lupa-tónál

A barátjával együtt tiltott helyen fürdött az egyik Lupa-tóban.

Nem tudják, miért halt meg


szerző:
2011.07.08. 18:06
Nem tudják, miért halt meg

Meghalt egy 16 éves fiú csütörtökön a Balatonban. A rendőrség szerint egyelőre nem lehet kijelenteni, hogy vízbefulladás okozta a halálát.

Fogadásból fulladt a Tiszába


szerző:
2011.06.30. 11:45
Fogadásból fulladt a Tiszába

A Tiszába fulladt egy 33 éves férfi szerda este. Barátaival ivott a parton, és úgy döntött: bebizonyítja, milyen sokáig bírja a víz alatt.

Három tragikus fulladás, egy napon

Megkezdődött a fürdőszezon, csak csütörtökön hárman fulladtak vízbe az országban.

A kerti medencék felelősek a sok fulladásért

Veszélyesek a kertben felállítható medencék, ha a szülők nem figyelnek eléggé a gyerekeikre.

Az Omszki-tóba fulladt egy férfi


szerző:
2011.06.11. 18:24
Az Omszki-tóba fulladt egy férfi

Belefulladt az Omszki-tóba egy férfi szombaton, holttestét a tűzoltóság búvárai találták meg.

A Dunába fulladt egy fürdőző fiatal

Belefulladt a Dunába Ráckevénél egy fiatalember szombaton, akit végül búvárok találtak meg.

Majdnem az életébe került a fürdőzés

Néhány másodpercen múlott az élete egy 15 éves fiúnak a nyíregyházi élményfürdőben.

Orvosi hanyagság vezetett a fiú halálához?

A zsámboki tragédia után egy újabb felháborító haláleset. Ezúttal egy 33 éves, életerős kaposvári fiú halt bele egy torokfájásba. Roland saját lábán ment orvoshoz, de hazaküldték. Még aznap este megfulladt.

Belefulladt két fiú a Tiszába

A tragédia a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Aranyosapátinál történt. Egyikük holttestét szombat éjjel megtalálták, a másik után kutatnak.

Megfulladt egy négyéves kislány


szerző:
2011.04.03. 18:58
Megfulladt egy négyéves kislány

Megfulladt egy négyéves kislány Tiszadobon. Egyelőre pontosan nem tudni, hogy mi történt.

Kiderült, miért pusztult el Knut


szerző:
2011.04.01. 15:40
Kiderült, miért pusztult el Knut

Fulladás miatt pusztult el Knut, a berlini állatkert világhírűvé vált jegesmedvéje - derült ki az előzetes boncolási adatokból.

7-en az utakon, 4-en vízben vesztették életüket

Heten haltak meg hét balesetben az elmúlt hévégén. Négy ember vízibaleset áldozata lett.

Vízbefúlt egy 15 éves fiú


szerző:
2010.07.20. 20:20
Vízbefúlt egy 15 éves fiú

Horgásztóba fulladt egy 15 éves fiú kedden késő délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Császlón.

Tragédiák sokasága az orosz kánikulában

Egy nap alatt hetvenegyen fulladtak bele tavakba és folyókba Oroszországban.

Több mint félszáz vízbefulladás

Sokan fürdenek részegen vagy ugranak felhevült testtel a jéghideg vízbe.

Folyóba fulladt egy fiatal fiú Ipolytölgyesnél

Két fiatal férfi próbálta meg átúszni az Ipolyt kedden délután. Egyikük átért a túlsó partra, a másik azonban elsüllyedt az ipolytölgyesi zsilipnél.

Ellepi a vízimentőket a munka


szerző:
2010.07.08. 18:38
Ellepi a vízimentőket a munka

Egyre több a vízbefulladás a Balatonnál. Két nap alatt ketten haltak meg.

Félmillió a vízbe fulladt apa családjának

500 ezer forint és több tíz kiló tartós élelmiszer gyűlt össze egy hét alatt a Tiszába fulladt apa családjának.

Megtalálták a Tiszába fulladt lány holttestét

A gyereket rendőrök és tűzoltók is keresték, végül egy helyi horgász talált rá.

Újabb élményfürdő-baleset


szerző:
2009.08.11. 14:34
Újabb élményfürdő-baleset

Víz alól mentettek ki egy fuldokló lányt a debreceni fürdőben, mert beakadt a haja.

Többen belefulladtak az esőbe


szerző:
2009.06.22. 18:38
Többen belefulladtak az esőbe

Négy halottja van az olaszországi ítéletidőnek. Az esővíz autókat mosott egymásra.

Életét adta a Barcáért


szerző:
2009.05.14. 15:46
Életét adta a Barcáért

Egy ember vízbe esett és megfulladt ünneplés közben a Barcelona győzelme után.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való