KERESÉS search-close

frontális

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "frontális"

TRAGIKUS AUTÓBALESET: „Az első dolgom az volt, hogy megnézzem, édesapám meg van-e”

Hiába sikerült a baleset helyszínén újraéleszteni, 3 nappal később a kórházban meghalt az a férfi, aki szombaton szenvedett súlyos autóbalesetet a Szentendrei úton. A jármű volánjánál fia ült, akinek az ütközés miatt szilánkosra tört a karja, de végig eszméleténél volt. Ő mesélt az RTL Híradónak a történtekről.

ISTENI CSODA: frontálisan nekicsapódott az álló busznak, nem sérült meg senki

Az RTL Híradó megszerezte, azokat a felvételeket, amelyen jól látszik, ahogy egy szürke Opel frontálisan nekicsapódik egy álló busznak húsvét hétfőn. Információink szerint elaludhatott vezetés közben a 90 éves sofőr.

 

Hiába kérték a sofőrt, hogy ne vezessen

Hiába kérték a sofőrt, hogy adja át a kormányt, és azt is, hogy menjen lassabban - ezt mondja a Kiskunmajsa közelében pénteken történt halálos baleset egyik túlélője. A háromfős társaság egész éjjel bulizott egy kiskunhalasi kocsmában, mielőtt hazaindultak. Egy kanyarban viszont kisodródott a kocsijuk, majd egy másik autónak csapódtak. Az abban utazó házaspár, és a balesetet okozó nő is meghalt.

 

HALÁLOS: Frontális karambol Kiskunmajsánál

Hárman haltak meg amikor, egy autós áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A két autóban összesen öten utaztak, egy házaspár azonnal meghalt, ahogy a balesetet okozó autós is.

HALÁLOS: forgalommal szemben hajtott fel az M5-ös autópályára

Tolatott az autópályán, halálos baleset lett belőle. A 80 év körüli sofőr a forgalommal szemben hajtott fel az autópálya Szeged felé vezető oldalára. Amikor ezt észlelte, tolatni kezdett. A balesetben egy idős nő életét vesztette, további három embert kórházba szállítottak.

Videón az életveszélyes előzés!

 Kis híján frontális karambol történt Budapesten. Egy autós a zebrán próbált megelőzni egy buszt, de már nem tudta befejezni a manővert, és majdnem nekiütközött egy szemből szabályosan érkező kocsinak. Mindketten az utolsó pillanatban fékeztek – ezért nem történt baleset.

Tragédia az 1-es főúton, esélyük sem volt a túlélésre

Egymást érték a halálos balesetek az országban. Kora reggel az 1-es főúton, Bicskén történt tragédia. Két autó frontálisan rohant egymásba. Mindkét kocsi sofőrje meghalt, esélyük sem volt a túlélésre. Az RTL Híradó úgy tudja: egy szabálytalan manőver okozhatta a tragédiát. Az egyik jármű vezetője a záróvonal ellenére próbált előzni, eközben ütközött neki a szemből érkező autónak.

Jogosítvány nélkül száguldott

Jogosítvány nélkül vezetett a sofőr, aki frontális balesetet okozott reggel Zalában. Egy ember súlyosan, kettő könnyebben sérült meg, amikor két autó ütközött össze Zalaszabar egyik szűk utcájában.

Baleset: szinte kilapult a vezetőfülke

Frontálisan ütközött egy kamion és egy teherautó az kedd éjjel Somogy megyében, a 76-os úton. A kamion valamiért áttért a szembejövők oldalára, így ütközött a teherautóval. Mindkét sofőr súlyosan megsérült. Vas megyében is súlyos sérüléseket szenvedett egy nő, amikor egy osztrák kocsi lecsúszott az útról, kidöntött egy betonoszlopot, majd a tetején állt meg.

Így érzett frontális ütközése után Dopeman

Dopeman először azt hitte, egy rossz előzés történt, később viszont kiderült, hogy a másik autó vezetője elaludt a volán mögött.

 

Több súlyos baleset is történt országszerte

A 81-es főúton két autó ütközött frontálisan. Egy szlovák sofőr előzni kezdett, de nem vette észre a szemben érkezőt, és neki csapódott. A vétlen autós sérült meg súlyosan. A Csongrád megyei Mártély közelében három embert kellett kórházba vinni. Ők is frontálisan ütköztek. A Bács-Kiskun megyei Csólyospáloson kamion csapódott autónak.

Kamion okozott halálos balesetet

Esélye sem volt elkerülni a frontális ütközést, meghalt a sofőr. Egy kamion tért át az úttest bal oldalára és frontálisan karambolozott a kocsival, melynek vezetője a helyszínen meghalt. Nem sokkal korábban Székesfehérvár térségében is frontális ütközéshez hívtak segítséget.

Három sérült a balesetben

Két kocsi tört totálkárosra a csütörtöki balesetben, de a csodával határos módon senki nem halt meg. Az első vizsgálat szerint a balesetet egy 23 éves férfi okozta, aki úgy tudni, nem volt bekötve. Őt súlyos, a másik sofőrt könnyebb sérüléssel vitték kórházba. 65 éves utasának szintén súlyosak a sérülései.

Frontális ütközés – egy halott

Egy ember meghalt, kettő könnyebben megsérült, amikor frontálisan ütközött két kocsi kora reggel a 7-es főúton, Zala megyében. Egy Toyota feltehetően megcsúszott a jegesedő úton, így karambolozott a szemből jövővel.

Kamionnal ütközött, meghalt

Egy 73 éves osztrák férfi vesztette életét a csütörtök délutáni balesetben, ami az 1-es főúton történt Levél térségében. A sofőr - egyelőre nem tudni miért - áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy kamionnal. Hiába vágták ki a tűzoltók a roncsból segíteni már nem lehetett rajta, meghalt. A kamion vezetője nem sérült meg a balesetben.

Egy pillanaton múlt a tragédia

Pár tizedmásodpercen múlhatott, hogy nem lett halálos a tegnapi zámolyi frontális karambol. A balesetről felvétel készült, a videót megmutattuk egy vezetéstechnikai szakértőnek. Szerinte a fáradt sofőr észre sem vette, hogy elalszik. Ő is és a rendőrök is azt kérik: aki fáradt, álljon meg és frissítse fel magát. A következő két hétben különösen érdemes odafigyelni az utakon, mert július végén, augusztus elején van a nyári baleseti csúcs.

BRUTÁLIS: Felvették a frontális balesetet

Brutális balesetet vett fel egy nézőnk. A frontális ütközés Zámolynál történt, a személyautó sofőrje elaludt a volánnál, ezért egy kanyarban áttért a szemközti sávba, ahol belecsapódott egy kamionba, majd az árokba csúszott. Úgy tudjuk, a balesetben senki sem sérült meg.

Elaludhatott az apa a Volánnál

Elaludhatott a volánnál és súlyos balesetet okozott egy férfi péntek koraeste a 7-es főúton. 10 éves kislánya is vele volt, amikor frontálisan ütközött a szemből jövő kocsival. A balesetben négyen megsérültek, köztük a gyerek is. Az utasok életét a légzsákok és a biztonsági öv menthette meg. A vétlen autó mögött haladó férfi elmondta, hogy mit látott a balesetből, itt megnézheti.

Ketten haltak meg a balesetben Tatánál

Ketten haltak meg, miután autójukkal áttértek a szemközti sávba és egy másik kocsinak csapódtak vasárnap este Tata közelében. Az autót egy 58 éves tatabányai férfi vezette, a mellette ülő nő holttestét a tűzoltóknak kellett kiemelniük a roncsból. A sofőr valószínűleg megcsúszhatott az esőtől nedves úton. A szabályosan érkező kocsiban hárman utaztak, ők túlélték a balesetet, kórházba vitték őket.

Halálos balestek az utakon


szerző:
2017.06.10. 18:04
Halálos balestek az utakon

Meghalt egy motoros kora reggel a Pest megyei Piliscsabán. A főúton haladt, amikor egy autó elé kanyarodott. A motor teljesen összeroncsolódott, a vezetője azonnal meghalt. Halálos baleset történt a gyulai elkerülő úton is. Ott egy autó és egy kamion frontálisan ütközött össze.

TRAGÉDIA AZ UTAKON: Halálos balesetek, roncsok, törmelékek

A Pest megyei Piliscsabán kora reggel egy motoros halt meg. A 38 éves férfi a főúton haladt, amikor egy autó elékanyarodott. A motor teljesen összeroncsolódott, vezetője azonnal meghalt. Halálos baleset történt a gyulai elkerülőn is, ahol egy autó és egy kamion ütközött frontálisan. A kocsi sofőrje valamiért átment a szemből érkező teherautó sávjába. Esélye sem volt, hogy túlélje a balesetet.

Frontális baleset: 3 halott

Hárman meghaltak, hatan megsérültek reggel egy balestben Alsóberecki és Sátoraljaújhely között. Két autó ütközött össze frontálisan egy teljesen egyenes útszakaszon. Az egyik kocsiban egy közeli gyárból hazafelé tartó munkások ültek, közülük hárman azonnal meghaltak, két embert kórházba vittek. A másik autó négy utasa is megsérült, egyikük életveszélyesen. A halálos áldozatok között van egy anya és a lánya is.

Nem használta a biztonsági övet

Frontális ütközés Jáknál – egy kisgyerek is ült abban az autóban, amelyik reggel áttért a szemközti sávba és karambolozott az ott haladó kocsival. Mindkét autó sofőrjét kórházba kellett vinni. A baleset okozója azért szenvedett fejsérülést, mert nem használta a biztonsági övet.

11 diák sérült meg a balesetben

11 fiatal diák sérült meg egy balesetben kedden kora reggel a 42-es főúton Hajdú-Bihar Megyében. Romániából Horvátországba utaztak volna egy előre leszervezett kirándulásra, amikor a buszuk egy kamionnal ütközött. A kamion sofőrje a sűrű ködben előzni kezdett és valószínűleg nem látta, a szemből szabályosan haladó mikrobuszt. Mindkét sofőr fékezett, de már nem tudták elkerülni a frontális ütközést.

Rosszul lett az ütközés előtt

Valószínűleg rosszul lett az az 54 éves nő, aki kocsijával áttért a szembejövő sávba, és frontálisan ütközött egy busszal szerdán délután Vámosatyánál Szabolcs Megyében. Az asszony a roncsok közé szorult és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mire a tűzoltók kiszabadították, meghalt. A buszon nyolc munkás ült. Ők nem sérültek meg.

FRONTÁLIS: Szinte megsemmisült az autó az ütközéstől

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a szürke autó lerepült az útról, a fekete kisteherautó pedig megpördült. A motor kiszakadt a helyéből, a kerék kitört, az alkatrészek szétrepültek az úton – vasárnap Csomád és Fót között történt ez a baleset.

FRONTÁLIS: Kamionnal ütközött, nem élte túl

A helyszínen meghalt a sofőr, aki autójával áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy kamionnal a 42-es számú főúton. A tragédia Báránd és Püspökladány között történt csütörtökön délután. A Suzuki eleje és a bal oldala teljesen összeroncsolódott. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét. A  kamion vezetője karcolásokkal megúszta a balesetet.

Frontális ütközés a 47-es főúton, egy ember meghalt

Meghalt egy férfi, amikor frontálisan összeütközött reggel két autó Mikepércs közelében, a 47-es főúton. A férfi Debrecenből haladt Mikepércs fel, mikor összeütközött egy szembejövő autóval. A kocsi az árokba borult. A balesetben még egy ember megsérült.

Egymásba rohantak a vonatok

Mintha repülőgép csapódott volna be a földbe. Így írták le annak a vonatbalesetnek a helyszínét, amelyben 20-an meghaltak és több tucat ember megsérült délelőtt Olaszország déli részén. A két vonat frontálisan, nagy sebességgel rohant egymásba. A baleset okait még vizsgálják, de valószínűleg emberi hiba miatt történt a szerencsétlenség.

KARAMBOL: Egy ember meghalt, négyen megsérültek

Egy ember meghalt, négyen megsérültek amikor teherautó és személygépkocsi karambolozott Szombathely határában szerdán. A két jármű frontálisan ütközött, az autót vezető osztrák férfi a halálos áldozat. A személygépkocsi egyik utasa és a tehergépkocsi vezetője is beszorult a roncsok közé, őket a tűzoltók szabadították ki. A sérülteket kórházba vitték.

Frontális ütközés: öt súlyos sérült

Öten sérültek meg súlyosan hajnalban Budapesten, amikor összeütközött két autó a Rudas fürdő mellett. Az egyik kocsi sofőrje valószínűleg nem adott elsőbbséget a másiknak, ezért ütköztek össze frontálisan. A mentők törésekkel, agyrázkódással és belső sérülések gyanújával vitték kórházba a sérülteket. A két kocsi totálkárosra tört.
 

Frontális ütközés, meghalt az egyik sofőr

Egy másik halálos baleset is történt Nyíregyházától nem messze szombat délelőtt. Egy román autó sofőrje kocsisort előzött, majd egy szembejövő szlovák rendszámú autónak ütközött. A frontális karambolban a román sofőr azonnal meghalt, utasa könnyebben sérült.

SZEMTANÚ: Frontális ütközés, gyerekek is sérültek

Menet közben próbálta megigazítani az autóban biztosítékot a sofőr, ezért ütközhetett frontálisan egy másik kocsival péntek este Mernyeszentmiklósnál. A baleset után először egy postás ért a helyszínre, aki részletesen elmondta, mit látott.

Frontálisan ütközött, teljesen kiégett a terepjáró

A lángoló roncsból kellett kihúzni egy terepjáró sofőrjét, miután nekiment a közútkezelő teherautójának Békés megyében. A karbantartók épp kátyúztak a környéken, amikor a terepjáró kisodródott, és frontálisan a teherautónak ütközött. A terepjáró teljesen kiégett, a sofőrje súlyosan, a közutas kocsiban ülő egyik munkás könnyebben megsérült.

Családi tragédia Hejőkeresztúrnál

Egy édesanya meghalt, kilenc és tíz éves gyerekei súlyosan megsérültek, amikor autójuk frontálisan ütközött egy másik kocsival Hejőkeresztúr környékén szombat este.

Több súlyos baleset is történt az utakon

Somogyban egy 78 éves asszony meghalt, amikor délelőtt autójuk egy terepjáróval ütközött a 61-es úton. Borosodban pedig este kellett két embert súlyos sérülésekkel kórházba szállítani, miután autóik frontálisan ütköztek. Az egyik kocsi szinte felismerhetetlenné vált a balesetben. Kész csoda, hogy a vezetője túlélte az ütközést.

ÖSSZEPRÉSELŐDÖTT: Fékezés nélkül csapódott a Suzukinak

Súlyos baleset történt a Borsod megyei Vatta és Bükkábrány között. A Suzuki eleje teljesen eltűnt. A kocsi orra szó szerint rápréselődött a kerekekre. Az utastér a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A kormány és a vezető ülés között csak néhány centiméternyi hely maradt, kész csoda, hogy a sofőr túlélte a balestet. Súlyosan megsérült a Mercedes vezetője is.

Frontális karambol, egy halott


szerző:
2015.11.16. 18:22
Frontális karambol, egy halott

Egy nő meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek, amikor frontálisan ütközött két autó a 85-ös úton hétfőn délelőtt Nagycenknél. Az egyik kocsi kigyulladt, a lángokat egy szabadnapos tűzoltó fékezte meg, miközben másik autósok próbálták kiszabadítani a sérülteket. Az RTL Híradónak nyilatkozó szemtanú családjával nézte végig, ahogy az előttük haladó frontálisan ütközik a szembejövővel. A balesetet ők sem tudták elkerülni.

Frontális ütközés Sitke közelében

Ketten sérültek meg szombaton egy frontális balesetben a Vas megyei Sitke közelében. Egy teherautó vészfékezett, mire a mögötte haladó furgon sofőrje elrántotta a kormányt, hogy ne menjen neki. Így viszont frontálisan ütközött a szemből érkező kocsival. A balesetet okozó sofőr nem sérült meg, de a vétlen autóst és utasát a mentőknek kellett kórházba vinni.

 

KIGYULLADT: Iszonyú látvány fogadta a tűzoltókat

Három kamion ütközött csütörtök reggel a 86-os főúton. Egy sofőr bennégett a vezetőfülkében, a másik két sofőrt kórházba vitték. Az utat teljesen eltorlaszolták a roncsok. A tragédiát valószínűleg az okozta, hogy az egyik kamion áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan ütközött egy másikkal. A roncsokba pedig belerohant a harmadik.

Kátyú miatt történhetett a súlyos baleset?

Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a nőt, aki kocsijával  teherautóval ütközött csütörtökön Szabadszállás közelében. Még ketten ültek a kocsiban, egyikük súlyosan, a másik könnyebben megsérült, a teherautó vezetőjének nem esett baja.

BALESET: Kátyúba hajtott, ezért ütközhetett frontálisan

Darabokban a kocsi eleje, alig tartotta össze valami, amikor megpróbálták az autót elszállítani a baleset helyszínéről. A kocsi egy kukoricával megrakott teherautóval karambolozott, frontálisan. Száz kilométer per óránál akadt meg az összetört Opel sebességmérője. A baleset így történhetett: A kocsi Kecskemét irányából a dunaföldvári úton haladt, amikor Szabadszállás közelében a szemből érkező teherautó hirtelen áttért a másik sávba és frontálisan ütköztek.

Sok karambol volt a csúszós utakon

Beteget szállító mentőbe csúszott egy autó Szombathelyen, utasokat szállító busznak csapódott egy autó Pécsett és frontális karambolban sérült meg súlyosan egy férfi Győrszemerénél. Országszerte sok baleset történt az eső miatt.

KIGYULLADT: A pénzügyőrök először üldözték, aztán megmentették a csempészt

Hatalmas lánggal ég az út szélén álló autó. Tegnapi híradónkban számoltunk be róla, hogy két kocsi ütközött frontálisan Nyírmeggyes főutcáján.  A csempészcigarettát szállító sofőr olyan gyorsan hajthatott, hogy elvesztette uralmát a kocsija felett és egyenesen ennek az autónak csapódott. Ma kiderült, hogy a csempész autóját pénzügyőrök üldözték.

Hárman haltak meg a balesetben


szerző:
2015.09.20. 18:10
Hárman haltak meg a balesetben

Hárman haltak meg hajnalban az M15-ös autóúton. Egy szlovák autó és egy román hűtőkamion ütközött frontálisan. A kocsiban ülők valószínűleg azonnal meghaltak. A baleset egy nyílegyenes szakaszon történt, egyelőre nem tudni, hogy a kocsi miért sodródott át a szemből érkező kamion sávjába.

TRAGIKUS: Az ütközés ereje lerepítette az útról a gépkocsit

A bal első kerék szinte bent az utasfülkében, az autó eleje annyira összeroncsolódott. A szlovák rendszámú kocsi ezzel a román hűtőkamionnal ütközött frontálisan az M15-ös autóúton. A roncson látszik, hogy a kocsi a sofőr oldalán csapódott neki a kamionnak. A balesetnek három halottja van.

Frontálisan karamboloztak


szerző:
2015.09.04. 18:10
Frontálisan karamboloztak

Frontálisan ütközött két autó péntek délelőtt Budapesten, a XI. kerületben. Az egyik kocsi füstölni kezdett, úgy tudjuk, egy arra járó nő porral oltót fújt rá, nehogy kigyulladjon. A benne ülő férfihez mentőhelikoptert is küldtek, de kiderült, hogy csak könnyebben sérült meg, és kórházba vitték.

Árokba fúródott a furgonnal ütköző busz

A helyszínen meghalt az az 52 éves férfi, aki furgonjával kora reggel frontálisan ütközött egy menetrendszerinti busszal Debrecenben. Valószínűleg padkára hajtott, ami megdobta a kocsit és egyenesen a busznak csapódott, ami az árokba fúródva állt meg. A buszsofőrt kórházba vitték, az egyik szeméből több üvegszilánkot is ki kellett szedni.

FRONTÁLIS: Busszal ütközött, meghalt a sofőr

A furgon eleje szinte eltűnt, akkora volt a becsapódás ereje. A karosszéria teljesen összetört, csak a kormány maradt a helyén. A futómű is kiszakadt. A rendőrök órákig helyszíneltek a roncs mellett. A furgont egy 52 éves, helyi férfi vezette, a tűzoltóknak kellett kivágni a roncsból. A mentősök már nem tudtak rajta segíteni.

Előzetes: Frontálisan ütközött a busszal, a helyszínen meghalt

A helyszínen meghalt az az 52 éves férfi, aki kora reggel frontálisan ütközött Debrecenben, egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Információink szerint furgonjával ráhajthatott a padkára, ami megdobta a kocsit és egyenesen a busznak csapódott. A több tonnás jármű az ütközéstől az árokba fúródva állt meg. A buszsofőr túlélte a balesetet, de a kórházban több üvegszilánkot is kellett szedni az egyik szeméből.

Több súlyos baleset is történt a hétvégén

Több súlyosk baleset történt az országban az elmúlt 24 órában. Egy ember meghalt, amikor négy kocsi karambolozott az M6-os autópályán szombat éjszaka. Az egyik sofőr valamiért keresztbe fordult az úton, hárman rohantak bele. A Bács-Kiskun megyei Tiszaalpáron két kocsi frontálisan ütközött, miután az egyik sofőr valószínűleg elaludt a volánnál, és nekihajtott a vele szembe jövőnek. A mentők mindkét autó utasait kórházba vitték.

A mentőket is meglepte, hogy megúszta

Gyerekekkel teli lovaskocsit előzött egy autós, amikor frontálisan ütközött egy szemből érkező kamionnal vasárnap éjszaka a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Birinél. Csak a szerencsén múlt, hogy a gyerekeknek nem lett bajuk. A kamionnak hajtó kocsi teljesen összetört, de annak a vezetője is megúszta egy bokatöréssel.

Előzetes: Súlyos balesetek a forróságban!

Azonnal meghalt egy motoros szombaton Tihanynál, amikor belerohant egy elé kanyarodó autóba, miközben motorjával a kocsisort előzte. Tamásinál sem tudták megmenteni egy motoros életét, aki egy kanyarodó furgonba csapódott. Pétfürdőnél hatan sérültek meg egy frontális karambolban, Marcalinál heten könnyebb sérülésekkel úsztak meg egy hatalmas ütközést. A balesetek helyszínén készült képeket este hatkor mutatjuk az RTL Híradóban.

Szinte egymás után történtek a balesetek

Orosházán egy biciklis meghalt, amikor elsodorta két összeütköző autó, Nagykőrös és Kecskemét között pedig egy szabálytalanul előző kocsi okozott karambolt. Az RTL Híradó által megkérdezett orvos szerint az elhúzódó kánikula bágyadttá, figyelmetlenné teszi a közlekedőket, ez is felelős lehet a balesetekért.

Elaludt a sofőr, frontálisan csattantak a kisteherautók

Ketten súlyosan, egy munkás pedig könnyebben megsérült, amikor két kisteherautó frontálisan összeütközött a 451-es főúton Kiskunfélegyháza közelében szerda délután. A Csongrád felé tartó román mikrobusz vezetője elaludt a volánnál.

Anya és fia együtt haltak meg a balesetben

Háromgyerekes anyuka és legidősebb, 21 éves fia halt meg abban a balesetben, amely szombat reggel történt a 37-es úton Sárospatak közelében. Egy kamionnal ütköztek frontálisan. Mindketten beszorultak a járműbe, a tűzoltók szabadították ki őket.

Belerohant a kamionba: esélye sem volt a túlélésre

A helyszínen meghalt egy 42 éves férfi péntek délután, Akasztó közelében, miután autójával frontálisan ütközött egy kamionnal. A több tonnás nyerges vontató szinte megsemmisítette a kocsit.

Két teherautó ütközött frontálisan

Frontálisan ütközött két teherautó csütörtök délelőtt Pécs határában a 6-os úton, az egyik sofőrt a tűzoltóknak kellett kivágniuk a teljesen összeroncsolódott vezetőfülkéből. Őt súlyos sérülésekkel vitték kórházba, a másik jármű vezetője könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Hármas karambol, egy ember meghalt

Egy autó utasa meghalt, három sofőrt pedig súlyos sérülésekkel vittek kórházba délelőtt a 44-es út Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszáról. Egy német rendszámú autó frontálisan ütközött egy furgonnal, majd az őket követő kocsi is beléjük rohant.

Sokan haltak meg az utakon


szerző:
2015.05.23. 18:01
Sokan haltak meg az utakon

Hegykőnél ketten haltak meg, öten pedig megsérültek, amikor három autó karambolozott a 85-ös főúton. Szintén halálos baleset történt a Heves megyei Andornaktálya és Nagytálya között. Két autó ütközött frontálisan. A vétlen sofőr azt mondta: a szemből jövő túl gyorsan hajtott, megcsúszott az aszfalton és nekicsapódott. A férfi könnyű sérülésekkel megúszta a másik autóban viszont mindketten meghaltak.

Kamionnal ütköztek, az egyik utas meghalt

Egy ember életét vesztette, hárman pedig súlyosan megsérültek, amikor egy autó és egy kamion ütközött a 44-es főút szenkirályi bekötőjénél. A halálos balesetet feltehetőleg egy 74 éves férfi okozta.

RONCSHALMAZ: Felgyűrődött a motorház, mint a harmonika

Az első lökhárító a kamion alatt, a motorháztető pedig felgyűrődve, mint egy harmonika. Rendőrök helyszínelnek a 44-es főút szentkirályi bekötőjénél. Szerda hajnalban volt a frontális ütközés. Szombathelyen pedig kamion ütközött vonattal.

Lejtős kanyarban ütköztek, egy nő meghalt

Frontális balesetben halt szörnyet egy nő szombat este Solymáron. Egy meredek kanyarban csapódott autójának egy másik kocsi, amelynek sofőrje karcolások nélkül megúszta a balesetet. A fiatal férfi egy szemtanúnak azt mondta, hogy kisodródhatott a kanyarban.

Előzetes: Frontális karambol Solymáron

Egy nő meghalt a balesetben, amikor egy lejtős kanyarban autójának csapódott egy másik kocsi. Abban ketten ültek, a sofőr és utasa is karcolások nélkül úszta meg a balesetet. A mentők hiába küzdöttek 40 percen át az asszony életéért, nem tudták megmenteni.

Rengeteg baleset az utakon


szerző:
2015.05.01. 18:05
Rengeteg baleset az utakon

Frontális karambol, rendőrautó balesete, hármas ütközés. Szinte egymás után történtek a balesetek országszerte. Az egyik legsúlyosabb Cegléd közelében, a 4-es úton történt. Két kocsi frontálisan karambolozott, a sofőröket életveszélyes állapotban vitték kórházba. Veszprémvarsány határában is két kocsi ütközött, ott hatan sérültek meg, hárman súlyosan. A meteorológusok arra figyelmeztetnek, hogy a hosszú hétvégén kettős fronthatással kell számolni, ilyenkor figyelmetlenebbek lehetnek a közlekedők.

FRONTÁLIS: Hiányzik a kocsik eleje

Mindkét autó eleje hiányzik, a két kocsi frontálisan ütközött Cegléd mellett a négyes úton. A roncsdarabok több mint 500 méter hosszan borították be a főutat. Mindkét sofőrt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Előzetes: Egymás után történtek a balesetek

Frontális karambol, rendőrautó balesete, hármas ütközés. Szinte egymás után történtek a balesetek országszerte. Az egyik legsúlyosabb Cegléd közelében történt a 4-es úton. Két kocsi frontálisan karambolozott, a sofőröket életveszélyes állapotban vitték kórházba. Veszprémvarsány határában is két kocsi ütközött, ott hatan sérültek meg, hárman súlyosan. A meteorológusok arra figyelmeztetnek, hogy a hosszú hétvégén kettős fronthatással kell számolni, ilyenkor figyelmetlenebbek lehetnek a közlekedők. Részletek 6-kor az RTL-Híradóban.

A kutya miatt történhetett a baleset

Frontálisan ütközött két autó vasárnap Békéscsabánál, az egyik autóban egy család utazott, a kisgyermek könnyebben, a két felnőtt súlyosan sérült, mindhármukat kórházba vitték. Úgy tudjuk, hogy a balesetet a másik autós okozta, aki félrerántotta a kormányt, mert a kutyája előre ugrott és megijesztette. Magyarországon nincsen arra vonatkozó szabály, hogyan lehet kutyát szállítani az autóban.

Kamion és teherautó ütközött


szerző:
2015.04.15. 18:15
Kamion és teherautó ütközött

Frontális karambol az 52-es főúton. Egy kamionnal ütközött egy boros palackokkal megrakott teherautó, még az éjszaka. Vezetője későn vette észre az előtte haladó traktort és hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt. Ekkor történt a baleset. A teherautó az árokban kötött ki, sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett. A kamionosnak nem lett baja.

Frontális karambol történt Zala megyében

Egy ember meghalt, négyen pedig megsérültek. Az egyik gyerek életét a biztonsági ülés mentette meg. Péntek este egy 25 éves férfi tűzifával telepakolt autójával Keszthely felé tartott, amikor áttért a szemközti sávba, és ütközött a szemből jövő autóval.

FRONTÁLIS: Egy 5 fős család autójával ütközött

Egy 25 éves férfi autójával Keszthely felé tartott, amikor áttért a szemközti sávba. Itt frontálisan ütközött a szemből jövő autóval. Ebben egy öt fős család utazott. A házaspár és egyik gyermeke súlyosan, míg másik lányuk könnyebben sérült. A legkisebb gyerek életét a biztonsági ülésben mentette meg.

Görög focisták sérültek meg a balesetben

A görög futballválogatott három játékosa is megsérült a hétfő reggeli frontális karambolban. A focistákat szállító taxi frontálisan ütközött egy Suzukival. A kisautó vezetője a helyszínen meghalt, utasa súlyos sérüléseket szenvedett, a taxiban utazó focisták könnyebb sérülésekkel megúszták a karambolt.
 

Előzetes: A görög futballválogatott három játékosa is megsérült a karambolban!

A focistákat szállító taxi frontálisan ütközött egy Suzukival. A kisautó vezetője a helyszínen meghalt, utasa súlyos sérüléseket szenvedett, a taxiban utazó focisták könnyebb sérülésekkel megúszták a karambolt. A halálos karambol képeit megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Frontális ütközések, ketten haltak meg

A Nagykanizsa melletti balesetben egy 67 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik Pest megyei karambolban pedig egy 70 éves asszony vesztette életét, és többen is megsérültek.

Majdnem vonatbaleset lett az előzésből

Megelőzött egy menetrend szerinti buszt, majd megcsúszott az autója és frontálisan karambolozott egy kamionnal egy 21 éves nő a 82-es főúton csütörtök délután Gyulafirátót és Eplény között. Az autó totálkárosa tört, sofőrjét mentőhelikopterrel vitték a székesfehérvári kórházba.

Kenyér- és tejszállító karambolozott

Frontálisan ütközött hajnalban két kisteherautó Cegléd határában. Úgy tudjuk, elaludhatott az egyik sofőr, ez okozta a bajt. Az egyik kocsi kenyeret, a másik tejet szállított, ezért a mentést is csak azután tudták megkezdeni, miután feltakarították az útról a kiömlött tejtermékeket.

Csúszós úton ütköztek, egy gyerek is sérült

Hárman megsérültek – köztük egy hét éves gyerek – Zala megyében, amikor reggel frontálisan ütközött két autó a 76-os főúton, Nagykapornak közelében. A kisfiú az édesanyjával utazott, amikor egy éles kanyarban az autójuk átsodródott a szemközti sávba, éppen egy kisteherautó elé.

Előzetes: Három sérült a frontális balesetben

Hárman megsérültek – köztük egy hét éves gyerek – Zala megyében, amikor reggel frontálisan ütközött két autó a 76-os főúton, Nagykapornak közelében. Részletek 6-kor az RTL Híradóban.

Gyerek is sérült a balesetben


szerző:
2015.01.19. 18:05
Gyerek is sérült a balesetben

Két halott és hat sérült, köztük gyermek is. Három olyan baleset is történt vasárnap, melyekben - az első vizsgálat szerint - megcsúsztak az autók és ezután ütköztek frontálisan, vagy csapódtak árokba. Tihanyban egy betonoszlop és fa közé szorult be egy kocsi, melyben szörnyethalt a sofőr.

Kirepült az autóból, meghalt egy 18 éves lány

Kiskunhalasnál egy 18 éves lány vesztette életét, amikor kirepült egy sportautóból, amely előtte fának csapódott. Úgy tudni, a lány biztonsági öve be volt kötve, de a hatalmas ütközés miatt elszakadt. A sportkocsi 19 éves sofőrje saját lábán szállt ki a roncsból. A Pest megyei Kartalon pedig egy férfi halt meg, mert frontálisan ütközött egy teherautóval.

FRONTÁLIS: A szélvédő helyén van a kormány

Kartalon is halálos karambol történt. Itt egy kisteherautó és egy személykocsi ütközött frontálisan. A kisautó eleje teljesen felgyűrődőtt, a roncsban a szélvédő helyén van a kormány.

Előzetes: Buliból tartott haza, frontálisan ütközött

Pár száz méteren múlt, hogy épségben hazaérjen - menetrendszerinti busszal ütközött frontálisan egy zenész reggel Gyöngyösnél. A férfi buli után tartott hazafelé, amikor kocsijával áttért a szemközti sávba, és a buszba csapódott. Mellkasi sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba. Egy szemtanú szerint a zenész autója a baleset előtt - ahogy fogalmazott - kóválygott az úton. Részletek hat órakor az RTL-híradóban.
 

Előzetes: Hárman szörnyethaltak Nyíregyháza közelében

Két autó frontálisan ütközött. Az egyiket egy 17 éves fiú vezette, barátnőjétől jött és iskolába tartott, amikor valamiért áttért a szemközti sávba. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.
 

Vétlen fiatalok frontális karambolja

Egy fiatal meghalt, egy pedig életveszélyesen megsérült Zalában. Autójukkal egy szórakozóhelyről tartottak haza, amikor az egyik kanyarban a sávjukba áttérő kamionnal frontálisan ütköztek. A kocsi ezután az árokba csapódott.

FRONTÁLIS: Nem tudták elkerülni az ütközést

Darabokra tört szélvédő, leszakadt lökhárító és kifordult kerék. Így landolt az autó az árokban a vasárnap hajnali baleset után, Nagykapornakon. A kocsiban hárman utaztak, amikor az egyik kanyarban egy kamion áttért a sávjukba és frontálisan ütköztek vele.

FRONTÁLIS: Alig maradt ép alkatrésze a kocsinak

Csongrád megyében hétfő reggel frontálisan ütközött egy busz és egy személyautó a 47-es főúton. A kocsinak alig maradt ép alkatrésze, a busznak az eleje sérült. Valószínűleg az autó 47 éves sofőrje hibázott: átsodródott a busz sávjába, majd félig az árokba csúszva állt meg.
 

Súlyosan sérült a vétlen sofőr

Csak a szerencsén múlt, hogy túlélte a balesetet annak az autónak a vezetője, amelyikbe előzés közben rohant bele egy kocsi péntek este a 37-es úton, Borsodban. A két autó frontálisan ütközött, olyan erővel, hogy a darabjaik 30-40 méter hosszan szóródtak szét az út mellett.

Két balesetben 12 sérült


szerző:
2014.09.26. 18:10
Két balesetben 12 sérült

12 ember sérült meg két balesetben, péntek hajnalban. Az egyik karambol a 4-es úton történt, Karcagnál. Vendégmunkásokat szállító autók ütköztek, hét embert kellett kórházba vinni. A másik baleset Békéscsaba mellett történt, itt öten sérültek meg, miután frontálisan ütközött két autó.
 

BALESET: Felismerhetetlenéig összetört a monstrum eleje

Összetört szélvédő és szétszóródott alkatrészek az úton. Csütörtökön délelőtt, Nyírbátor határában két kamion ütközött. Egy éles kanyarban az egyik teherautó raktere nekicsapódott a másik kamion elejének.

 

Apa és lánya halt meg a balesetben

Apa és lánya vesztették életüket egy balesetben a Pest megyei Tóalmásnál. Két autó ütközött frontálisan.

Frontális ütközés a 3-as főúton

Ketten súlyosan megsérültek a balesetben, amely reggel történt Bag és Gödöllő között. Két autó ütközött frontálisan Aszód térségében.

Frontális karambol a 7319-es úton

Két ember súlyosan megsérült egy frontális ütközésben a 7319-es úton, pénteken kora reggel.

Kettős karambol a 3-as főúton


szerző:
2011.10.10. 21:07
Kettős karambol a 3-as főúton

Ketten életüket vesztették abban a balesetben, amelyben két jármű frontálisan ütközött.

Öt sérült a frontális karambolban

A Komlón történt balesetnek három súlyos és két könnyebb sérültje volt, egyikükhöz mentőhelikoptert kellett hívni.

Egy angol taxi karambolozott Zalában

Egy férfi meghalt, és ketten megsérültek, amikor egy angol taxi és egy magyar személyautó összeütközött.

Életébe került, hogy világítás nélkül előzött

Egy halottja és egy súlyos sérültje van annak a balesetnek, amelyben frontálisan ütközött két autó Kazincbarcikánál a 26-os főúton.

Újabb halálos frontális karambol

Egy ember a helyszínen életét vesztette, és öten megsérültek a frontális karambolban.

Erősen ittas sofőr okozta a busztragédiát?

Részeg volt a szlovák kamionos, ezért történhetett a hétfői tömegszerencsétlenség az M15-ös autóúton.

Halálos tömegbaleset Hegyeshalomnál

Ketten meghaltak és több mint ötvenen megsérültek az M15-ös autóúton Hegyeshalom térségében.

Frontális karambol Abonynál


szerző:
2011.06.18. 10:36
Frontális karambol Abonynál

Hárman súlyosan megsérültek, amikor frontálisan ütközött két autó a 4-es főúton, a Pest megyei Abony elkerülő szakaszán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való