KERESÉS search-close

frakcióvezető

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "frakcióvezető"

Orbán-Weber találkozó: nincs megállapodás

Nem sikerült megállapodni Manfred Webernek Orbán Viktorral azokról a feltételekről, amelyeket az Európai Néppárt frakcióvezetője korábban megszabott, hogy a Fidesz a pártcsalád tagja maradhasson. Ezt a német politikus közölte, miután személyesen tárgyalt a miniszterelnökkel Budapesten. Manfred Weber a CEU rektorával is egyeztetett, miután az egyik feltétel, hogy az egyetem Magyarországon maradhasson. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a vita a bevándorlásról szól, de mindkét fél érdeke, hogy a Fidesz a Néppárt tagja maradjon.

Weber kiállt Orbán mellett

Megvédte a Fideszt és a magyar kormányt az újabb bírálatoktól Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője. A politikus, aki a Néppárt jelöltje az Európai Bizottság elnöki posztjára, egy konferencián példának hozta fel a Brexitet, amely azután történt, hogy a brit konzervatívok kiléptek a néppártból. A Fidesz egyik uniós képviselője szerint Webert csak politikai okokból támadják ilyen kérdésekkel, a DK-nál viszont azt mondják: Orbán Viktor készen állna akár arra is, hogy kivezesse az országot az unióból.

LMP: minden tisztségéről lemond Schiffer

Abbahagyja a politizálást, lemond a frakcióvezetőségről és a parlamenti mandátumát is visszaadja Schiffer András, az LMP társelnöke. Ezt hétfő este jelentette be a párt elnökségének. Az Indexnek azzal magyarázta döntését, hogy a párt nem tudott áttörni, ezért inkább a hátországának megerősítésén dolgozna. Az LMP-ben teljes hírzárlatot rendeltek el a politikus távozásáról, az országos elnökség holnap dönt Schiffer utódjáról.

Terrorveszély: változhat az alaptörvény

A terrorveszély kezelése miatt változtathat a parlament az alaptörvényen Kósa Lajos szerint. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Magyar Időknek adott nyilatkozatában azt mondta, azért van erre szükség, hogy a magyar jogrendben is kezelni lehessen az esetleges terrorcselekmények esetén kialakult helyzetet.

Rogán Antal új szerepet tanul

Ő felel a kormányzati kommunikációért, az évi 25 milliárdos állami reklámköltésért és a Nemzeti Konzultációkért is. A miniszterelnök kabinetfőnöke azt mondja, nem akart kormánytag lenni, most mégis miniszter lett. Hogy mennyiből gazdálkodik új, 200 fős minisztériuma, még nem tudni. 8 évig volt polgármester, 4 évig frakcióvezető, most új szerepet tanul Rogán Antal.

Versenyző autó csapódott Harrach kocsijába

A KDNP frakcióvezetőjének autójába kedd este Budakalász mellett rohant bele egy Mercedes. Úgy tudjuk, a balesetet okozó sofőr versenyzett egy másik autóval, ezért történt a karambol.

Tóni, a jó aktor


szerző:
2015.05.05. 14:50
Tóni, a jó aktor

Orbán Viktor javaslatára újraválasztották Rogán Antalt a Fidesz frakcióvezetőjének. Mit jelent az aktor a miniszterelnöknek és mit a Heti Hetes vendégeinek.

Fidesz-naptár 2015


szerző:
2015.02.10. 22:00
Fidesz-naptár 2015

Miért lett hirtelen, napok alatt elsőszámú Fidesz-téma a bevándorlás, pontosabban ennek vaskos szigorítása? Vendégünk: Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.
 

Nem lesz olcsóbb a bankolás


szerző:
2015.02.10. 18:46
Nem lesz olcsóbb a bankolás

Csökken a bankadó, de ez a bankolási költségeket nem csökkenti, erre lehet következtetni Rogán Antal szavaiból. A Fidesz frakcióvezetője Híradónk kérdésére ezt mondta, egyszerre csak egy dolgot kérnek a bankoktól a kisebb adóért cserébe, és most a hitelezés növelését kérték.
 

Tóbiás bocsánatot kért a hibákért

Győzelemre és nem háborúra készül az MSZP - ezt mondta Tóbiás József a párt szombati értekezletén. A frakcióvezető bocsánatot kért azokért a hibákért, melyeket kormányzásuk alatt követtek el, de felvázolta a terveiket is, mellyel - ahogy mondta - a jelenlegi totális állam ellen küzdhetnek.
 

Portik: Rogán hazudik


szerző:
2014.12.03. 18:35
Portik: Rogán hazudik

Rogán Antal hazudik, ezt mondta Portik Tamás arról, hogy a Fidesz frakcióvezetője azt állítja, nem ismerik egymást. Rogán erre úgy reagált, nem ő, hanem Gyurcsány Ferenc, és Szilvásy György találkozgatott rendszeresen Portik Tamással.


 

Lázár János maradt a Fidesz frakcióvezetője

A kormánypárti képviselőcsoport hétfő esti ülésén döntött így. Orbán Viktor szerint nagyon nehéz év áll a képviselők mögött.

Lázár kocsiválasztását magyarázza

A választók dönthetik el, megéri-e nekik, hogy 450 lóerős luxusautóval jár a Fidesz frakcióvezetője.

Lázár egyeztetne


szerző:
2010.10.28. 19:32
Lázár egyeztetne

Mégis egyeztetne a 98 százalékos különadóról szóló törvényről a Fidesz frakcióvezetője.

Kísértetház marad a Balettintézet épülete?

Az épület állapota egyre romlik, a portugál tulajdonos ellen pedig felszámolási eljárás indult.

Kóka marad az SZDSZ frakcióvezetője

11 igen és 5 nem szavazat mellett választotta meg ismét az SZDSZ frakciója hétfőn délelőtt.

Dávid és Herényi gyanúsított?


szerző:
2009.06.25. 17:50
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való