KERESÉS search-close

forgalomlassítás

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "forgalomlassítás"

Sötétség borult a tiltakozókra a 6-os főút egy szakaszán

Sötétség borult a szakszervezetek által szervezett pécsi forgalomlassító demonstráció résztvevőire hétfőn és kedden reggel. A 6-os főút egy forgalmas szakaszának egyik sávját foglalták el hajnalban a tüntetők, egy idő után azonban mindkét nap lekapcsolódott a közvilágítás éppen azon a néhány méteren, ahol a félpályás útlezárást tartották.

„2019 az ellenállás éve lesz”

Országszerte több ezres tüntetésekkel és forgalomlassító demonstrációkkal folytatódott a túlóratörvény elleni tiltakozás. Csütörtök este Szegeden volt demonstráció. A felszólalók szerint 2019 az ellenállás éve lesz, mert az embereknek elegük van a korrupcióból és a kizsákmányolásból.

Szolidaritás: forgalomlassító akciót tartottak

Reggel óta sztrájkolnak a pedagógusok országszerte, így tiltakoznak a kormány oktatáspolitikája ellen. Vannak intézmények, amelyek szinte teljesen kihaltak, mert a szülők a sztrájk miatt, nem vitték iskolába a gyerekeket. Budapesten szerda reggel forgalomlassító akciót is tartottak a szakszervezetek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a tanárokkal. Az autók 8 órakor indultak a Dózsa György úttól, és a Kerepesi út–Rákóczi út útvonalon az Erzsébet hídig haladtak.

Reggel óta sztrájkolnak a pedagógusok

Több száz iskolában sztrájkolnak reggel óta a pedagógusok. Azt nem tudni, pontosan hányan csatlakoztak a munkabeszüntetéshez, de Pécsen például szinte minden iskolában tiltakoznak a kormány oktatáspolitikája ellen.

Útfelújításért demonstrálnak Adácson

Forgalomlassító demonstrációt tartottak kedden a Heves megyei Adácson.

„Országbénításra” készülnek a szakszervezetek

Forgalomlassítással megbéníthatják az egész országot június 16-án a szakszervezetek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való