KERESÉS search-close

fix törlesztő

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fix törlesztő"

Olcsóbb lehet a hitelkiváltás

Jelentős kedvezménnyel, várhatóan néhány 10 ezer forintos költségen biztonságos, fix törlesztőkre válthatnak a változó kamatozású lakáshitelesek százezrei - ezt Kovács Levente a Bankszövetség főtitkára árulta el a Híradónak adott interjújában. A rekord alacsony kamatok emelkedésnek indulhatnak, a pénzintézetek már több mint egy hónapja tárgyalnak a jegybankkal. A főtitkár azt is mondta, a bankolás 25%-kal lehet olcsóbb a tranzakciós illeték csökkentése után.

50 ezer autóhiteles törlesztője nő

Több mint 50 ezer autóhiteles törlesztője emelkedik a forintosítás után - a Bankmonitor szerint. Sokan nem értik a drágulás okát, pedig a mostanáig fix törlesztőjükért cserébe ők maguk vállalták, hogy később fizetik majd meg az árfolyamkülönbséget. A Nemzeti Bank szerint az adósok döntő többségének csökken majd a törlesztője - áltagosan 10 százalékkal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való