KERESÉS search-close

figyelő

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "figyelő"

Kihallgatták az újságírót

Kihallgatta a rendőrség a Figyelő egyik újságíróját az MKB Bank eladásával kapcsolatban. Brückner Gergely tavaly januárban arról írt, hogy a magyar állam túl sok pénzt fizetett a többszáz milliárd forintos adósságot felhalmozó pénzintézetért. A rendőrök a forrásaira voltak kíváncsiak. Az ügyben a jegybank tett feljelentést, üzleti titok megsértése miatt. A Társaság a Szabadságjogokért szerint az újságírót nem kötelezhetik arra, hogy leleplezze forrásait.

Magyarországi sportsztárok a legkapósabbak

Fontos tudni a nagy cégeknek, hogy az adott márka történetéhez mennyire illik az adott hazai sportoló személyisége, karaktere és, hogy mennyire fér meg egymás mellett. A Figyelő az év emberénak Hosszú Katinkát választotta, aki már saját brandet alakított ki: az ironlady-t, melyet folyamatosan ápol, azért, hogy példaként tudjon kiállni a következő generáció elé.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való