KERESÉS search-close

fiatal sofőr

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fiatal sofőr"

Három év börtönt is kaphat a száguldozó fiatal

Három év börtönt is kaphat a száguldva szlalomozó fiatal sofőr. Tavaly augusztusban az egyik forgalmas szombathelyi úton vette fel az egyik utas a történteket, ami az internetre is kikerült, többen meg is osztották. A rendőrség a felvétel alapján kutatta fel a szereplőket. A vezető több szabályt is megszegett, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset. Az ügyészség most emelt vádat.

Halálos baleset: fának csapódtak

Mindössze négy hónapja van jogosítványa annak a tizennyolc éves fiúnak, aki egy másik halálos balesetet okozott. A borsod megyei Erdőbényén fának ütközött a kocsijával, a mellette ülő tizenkilenc éves barátja azonnal meghalt. A sofőr életveszélyesen megsérült. Ők sem kapcsolták be a biztonsági övet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való