KERESÉS search-close

ferencváros

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ferencváros"

Megszólalt a Fradi vezérszurkoló

Meg lehetett volna előzni az egy héttel ezelőtti verekedést a Fradi vezérszurkolója szerint. Hamberger Ádám először nyilatkozott az eset óta, exkluzív interjút adott a Házon Kívülnek.

Házon kívül 2017-06-07


szerző:
2017.06.07. 22:30
Díszpolgár lett Böde Dániel!

A Ferencváros és a magyar válogatott gólvágóját szülőfaluja, Madocsa ajándékozta meg az elismeréssel. Dani nagy megtiszteltetésnek tartja a díszpolgári címet, a mai napig otthonának tartja Madocsát, ahova nyaralni is visszajár.

Díjazták a ferencvárosi felújítást

Ingatlanfejlesztési Oscar-díjat nyert a ferencvárosi tömbrehabilitáció. Magyar projekt először kapta meg az építészeti szakma legnagyobb elismerésének számító díjat településfejlesztés kategóriában. Az elmúlt 25 év alatt 1 milliárd eurót, vagyis több mint 300 milliárd forintot költöttek a programra, a teljes rehabilitáció legalább 10 évig tart még.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való