KERESÉS search-close

fenyegetőző

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fenyegetőző"

Fenyegető videót küldött az RTL Híradónak egy 18 éves férfi

Fenyegető videót küldött az RTL Híradónak egy férfi, amelyben arról beszél, hogy találomra megöl valakit az utcán. A videóban egy kést is elővesz. A felvételt elküldtük a rendőrségnek, és pár órán belül egy dunaújvárosi buszon elfogták, a kés is nála volt. Kiderült, hogy egy 18 éves fiatal fenyegetőzött.

Bocsánatkérést várnak a román elnöktől

Haladéktalan bocsánatkérést vár a magyar kormány Mihai Tudose román miniszterelnöktől, aki szerdán egy telefoninterjúban akasztással fenyegette meg azokat, akik székely zászlót tennének helyi intézményekre. A román kormányfő az erdélyi magyar pártok autonómia-megállapodására reagált így. Szijjártó Péter külügyminiszter szerint Mihai Tudose mondatai elfogadhatatlanok, és ugyanezt gondolják az ellenzéki pártok is.

Autóra támadt, kommandósok fogták el

Kommandósok fogták el azt a férfit, aki hétfőn ököllel betörte egy autó ablakát, majd a sofőrt egy pisztollyal megfenyegette. A két férfi egy korábbi közlekedési affér miatt vitatkozott össze. A 37 éves gyanúsított miután betörte az ablakot, megígérte, hogy kifizeti a kárt. Elmentek a házához, de pénz helyett egy fegyverrel a kezében lépett ki az utcára, majd azt mondta a másik sofőrnek, hogy megöli, ha nem megy el onnan.

Késsel rabolt 350 forintot a fiútól

350 forintért nagyjából másfél kiló kenyeret lehet venni. Nem túl sok. Mégis úgy gondolta egy férfi, hogy késsel fenyeget meg egy gyereket ezért a pénzért Pápán. A többszörösen büntetett előéletű támadó egy kollégium előtt lépett a fiúhoz, akitől pénzt és cigarettát kért. Ő nem akart neki adni, ezért kést rántott. A fiú megijedt, és mind a 350 forintját odaadta. A férfi már előzetesben van.

Nem tartja magát sem bűnösnek, sem ártatlannak

Terrorcselekménnyel való fenyegetés miatt állt bíróság elé az a férfi, aki két éve országgyűlési képviselők kivégzésével fenyegetőzött. Azt mondta, kivégzi azt, aki nem szavazza meg az úgynevezett deviza-felszabadító törvényt, amit saját maga kreált a hitelesek védelmére. A férfi szerdán a bíróságon azt mondta, nem érzi magát bűnösnek, de ártatlannak sem.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való