KERESÉS search-close

fenyegetés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fenyegetés"

Márk webkamerás vetkőzésre kényszerítette Alessziát

Márk követelni kezdte Alesszia tartozását, a lánynak azonban nem volt pénze…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egyre több gyereket ér valamilyen támadás az interneten

Zaklatás, zsarolás, fenyegetés – egyre több gyereket ér valamilyen támadás az interneten, Magyarországon. A csalók általában intim fotókat kérnek a fiataloktól, amikkel aztán visszaélnek, sőt: zsarolják is őket azokkal. Ezért a rendőrök szerint mindig óvatosnak kell lenni. Ha viszont mégis baj történik, a Gyermekmentő Szolgálat honlapján mostantól bárki bejelentést tehet. Az eseteket az ügyészség is vizsgálja majd.

Laura részegen fenyegette meg Evelint

Bulizás közben Laura óva intette Evelint…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Titkos menedékhelyen bújtatják a menekülthajó kapitányát

Annyi fenyegetést kapott, hogy titkos menedékhelyen bújtatják a Sea Watch 3 nevű menekülthajó kapitányát. A 31 éves német nőt kedden engedte szabadon az olasz bíróság, azóta nem tudni, hol van. A Sea Watch szombaton, az olasz tiltás ellenére, 40 menekülttel a fedélzetén kötött ki Lampedusa szigetén.

Elmenekült a veresegyházi család a dühöngő fiú elől

Elmenekült a család a dühöngő fiú elől. Húga szerint a férfi magát többször hasba szúrta és szétverte a családi ház berendezését. A veresegyházi lány arról beszélt a Híradónak, hogy a bátyja évek óta drogfüggő. Állítása szerint a néhány napja az anyjukat fojtogatta, és megfenyegette az autista öccsét is.

Légpuskával lőtte arcon anyját egy részeg férfi

Életveszélyesen megfenyegette, majd légpuskával arcon lőtte édesanyját egy részeg férfi a Pest megyei Maglódon. Az asszony súlyosan megsérült, kórházba vitték. A támadás még 2017 őszén történt, a férfi ellen most emeltek vádat. Akár három évet is kaphat.

Segítség! Fenyeget az exem…


szerző:
2019.06.06. 18:00
Segítség! Fenyeget az exem…

Timi a volt barátjától szeretne megszabadulni, aki a szakításuk óta folyamatosan keresi a lányt. Sőt, a zaklatástól sem retten vissza. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Káromkodott és meg is fenyegetett egy férfit egy áruház biztonsági őre

Agresszíven kiabált, káromkodott és meg is fenyegetett egy férfit egy áruház biztonsági őre még szerdán. Egyik nézőnk videót készített az esetről. Szerinte majdnem tettlegességig fajult az ügy. A férfi állítólag siketnémának mondta magát és pénzt kéregetett, a vásárlók panaszkodtak rá és társára. A biztonsági szolgálatot ellátó cég szerint az őrt érte először támadás, és helyesen járt el. A rendőrség nyomozást indított.

Gyula halálosan megfenyegette Szilvit

Szilvi megpróbálta magával vinni testvérét, amikor Gyula közbelépett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz Olivérnek: „Egy gazdag kis ficsúr vagy, semmi több…”

Karesz letámadta Olivért, mert úgy érezte, Lili új pasija helyettesíteni akarja őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tomi megfenyegette Fördős Zét

Miközben Zé értékelte Tomi ételét, a versenyző felhívta rá a műsorvezető figyelmét, hogy úgy kóstoljon, hogy mindent megjegyez...

Játékpisztollyal támadt tanárára egy 14 éves fiú

Játékpisztollyal követelt pénzt volt magántanárától egy 14 éves fiú, most emeltek vádat ellene. Még tavaly ősszel támadt a 76 éves asszonyra, amikor az kijött a csengetésre. Azt mondta neki, vagy ad pénzt vagy lelövi. Az idős nő most azt mesélte, nem volt biztos benne, hogy játék- vagy valódi fegyvert lát. A tinédzser végül pénz nélkül elszaladt.

Feltételesen volt szabadlábon, amikor végzett szomszédjával

Többször fenyegetőzött, hogy megöli későbbi áldozatát, de nem hittek neki. Ezt mondták az utcabeliek az RTL Híradónak arról a férfiről, aki hétvégén megölte 88 éves szomszédját a Pest megyei Pándon. Információink szerint a gyilkosság gyanúsítja feltételesen volt szabadlábon, amikor végzett szomszédjával. Két éve súlyos testi sértés és garázdaság miatt ítélték el, de a büntetését 3 évre felfüggesztették.

Alvilág: Nórát megfenyegetik, Natasát pedig elrabolják!

Az Alvilág ezen a héten is tovább folytatódik, most ráadásul még a főszereplő egyik gyermeke is veszélybe kerül.

Pisztollyal fenyegetőzött az autós

Fegyverrel fenyegetett meg egy autós egy másikat a napokban Pécs belvárosában. A támadó nem adott elsőbbséget a másik kocsinak, majd amikor annak vezetője kiszállt, hogy megnézze, ütköztek-e, pisztolyt fogott rá. Egy éven belül ez már a második hasonló eset a baranyai megyeszékhelyen: tavaly márciusban a parkoló őrökre rá is lőtt egy férfi, akit azóta elítéltek.

Ervin megfenyegette Lipták nyomozó családját

Elszabadultak az indulatok Lipták és Ervin beszélgetése közben.

KUTYÁJÁT AKARTÁK MEGMÉRGEZNI: Egy hét alatt kétszer is talált mérget a társasház bejáratánál

Kiszely Nóra először egy közösségi oldalon, névtelenül kapott fenyegetéseket. Azt írták, hogy vigyázzon a saját és kutyája testi épségére. Néhány nappal ezután szórta ki valaki a mérget Győr egyik társasházánál. A fiatal nő azt mondja, másfél éve él velük Benő. Szerinte nem agresszív, szófogadó. Gyakran ugat, de emiatt a házban nem szólt még senki. A környéken családi házak is vannak, szinte mindenhol tartanak kutyát.

 

Csak enni adtak a futtatott lányoknak

Prostituáltként dolgoztatott magyar lányokat Bécsben az a banda, melynek tagjait a napokban fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A gyanú szerint áldozataik pénzét elvették és szinte csak enni adtak nekik, ha pedig panaszkodtak, akkor megfenyegették, vagy megverték őket.

Ádám adóssága miatt támadtak rá Nórára

Nóra mindössze egy napot kapott arra, hogy összeszedjen kétmillió forintot...
 

Az iskolában fenyegettek késsel

Késsel támadta meg az iskola udvarán játszó diákokat két általános iskolás Pécsen – ezt állítja az egyik megkergetett gyerek apja. Az alsósok épp a zeneórájukra vártak az udvaron, amikor a nagyobbak késsel fenyegették meg őket. A rendőrök kivonultak, de nem állapítottak meg jogsértést.

Reni megfenyegette Zsuzsut!

Zsuzsu és Reni már kora reggel összebalhéztak. Annyira elmérgesedett a vita, hogy Reni kijelentette: addig oltogatja Zsuzsut, amíg az sírva fel nem adja a versenyt.

Bombariadó Ökörapátiban?!

Hoppá! Veszélyben forog Ökörapáti és annak lakossága?! Megfenyegették a polgármestert!

Puska csapdába ejtette Karolát

Karolát ismét meglátogatta Puska…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali álruhában kémkedett Reni után

Tamara tovább szervezte az esküvőt. Karolát újra megfenyegették. Lali nyomozni kezdett Joe ügyében.

Karolát brutálisan megfenyegették Szilárd tartozása miatt

Puska megjelent a tetoválószalonban és megfenyegette Karolát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szilárd összeverve könyörgött Karola segítségéért

Bécy-hez váratlan vendég érkezett. Szilárd segítséget kért Karolától. Milán, Karesz és Tedi pasis napot tartottak.

Karola kódolt fenyegetést kapott levélben

Karola furcsa levelet kapott Szilárdtól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Horrorvideó: gyilkossággal fenyegetőzött a téglási férfi

Csak a barátaival akarták egymást ugratni, ezért készítette még korábban a rémisztő videót - úgy tudjuk, ezt mondta a rendőröknek a 23 éves férfi, akit csütörtökön fogtak el Tégláson. Budapesti általános iskolásokhoz is eljutott a felvétel, amin késsel a kezében azzal fenyegetőzik, megöli azt, aki nem küldi tovább a videót. Az ügyben zaklatás miatt indult nyomozás.

„Félsz a haláltól? Ha nem küldöd tovább ezt a videót, akkor ez a kés megtalál.„  Így kezdődik az a videó, amely az egyik fővárosi általános iskola diákjai között terjed. A felvételen egy kamasz, késsel a kezében, azt magyarázza egy karácsonyfa előtt, hogy milyen fájdalmas, ha valakinek elvágják a torkát. 10-11 éves gyerekek osztják egymás közt a videót, többen közülök halálra rémültek. Sofi Gyula gyermekpszichiáter azt javasolja, hogy mindenképpen vegyük komolyan gyermekünk félelmét, mert ha kinevetjük, azzal csak rontunk a helyzeten.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Joe dührohamot kapott Ádám látogatásától

Ádám megjelent Joe albérletében, amit a férfi nem tolerált…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland és Teó csúnyán felsültek a megvásárolt bárjukkal

Karesz képtelen volt egyszerre dolgozni és gyermeket nevelni. Rolandék úgy érezték, megtalálták a tökéletes bárt. Joe újra megkereste Renit.

Borit megfenyegette a klub új táncoslánya

Szonja és Bori között tovább élesedtek az ellentétek, amikor az új táncoslány belekötött Boriba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Borinak elege lett Bécy-ből és felmondott

Orsi tovább őrlődött Joe és az anyja között. Evelin gyanakodni kezdett Isabelre. Bori életében még tovább nőtt a feszültség.

Joe-t a műhelyében fenyegette meg Reni exe

Reni ex-férje megjelent Joe műhelyében, hogy megfenyegesse a férfit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Halálos fenyegetést kapott Vasvári Vivien

Egy rosszindulatú kommentelő nemcsak Vivit, de születendő babáját is célpontba venne.

Hogy él Pásztor Anna a fenyegetések árnyékában

Pásztor Anna kirobbanó személyiség, nem nehéz rajongani érte, de a beteges imádat azért, amivel egy férfi hónapokon át üldözte, mostanra rendőrségi ügy lett. Anna vagány nő, és nem hajlandó félni, de az élete átalakult, amióta gyilkossággal fenyegették...

Újra késsel közelített egyik rajongója Pásztor Anna felé

Az énekesnő múlt szombaton, a 4-6-os villamoson zenélt csapatával, a Házon kívül stábja is ott forgatott vele. A koncert előtt lépett oda a sztárhoz egy férfi, aki előhúzott a zsebéből egy kést, mondván: azzal kér autogramot. Pásztor Anna bár megrémült, de azonnal kikapta a kezéből a kést. Azt mondta, nem hajlandó félelemben élni.

Bécy Isabel miatt fenyegette meg Evelint?

Evelin Bécy előtt vádolta meg Isabelt megcsalással, miután talált a lánynál egy félreérthető fotót…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe megtámadta Reni ex-barátját

Miután Reni volt barátja zaklatni kezdte a lányt az utcán, Joe felkereste a pasit. A szép szóra azonban nem hallgatott, így este ismét összetűzésbe került a két férfi…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó három órát kapott, hogy törlessze az adósságait

Miután kiderült, hogy Teó igazából életben van, a behajtók is rátaláltak a férfira és a családjára…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó hazugsággal csalt ki Karolából félmillió forintot

Joe fellélegezhetett, mikor megtudta, hogy Teó életben van. Bencét és Marcit megfenyegették Teó tartozása miatt. Lili rájött, hogy hibát követett el.

Teót megfenyegették: egy hete maradt kifizetni a tartozásait

Teót megtalálták a pókercápák, akiknek pénzzel tartozik, és világossá tették neki, hogy egy hete maradt egyenlíteni az adósságát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland késsel a kezében találta meg a rettegő Annát

Sanya megjelent a Bécy-villában, és megfenyegette Annát, aki rémülten fordult Rolandhoz segítségért…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó részegen randalírozott az utcán és Szofiéknál

Joe-nak rá kellett jönnie, hogy ő sem lesz már fiatalabb. Teó szembesült azzal, hogy mennyi mindent vesztett el. Anna Boriék kedvében akart járni.

Roland és Sanya Anna kórházi ágya mellett estek egymásnak

Amikor Roland megtudta, mi történt Annával, egyből a lányhoz rohant a kórházba...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Káoszt okozhatnak Trump szankciói

Kína, Irán, Oroszország után Erdogan török elnök is ellenállásra szólított fel az amerikai gazdasági nyomásgyakorlással szemben, miután a török líra zuhanórepülésbe kezdett az országot fenyegető amerikai szankciók miatt. Észak-Korea a nukleáris leszerelési egyezmény felmondásával, Megvegyev orosz elnök pedig a gazdaságin kívül "egyéb" ellenlépésekkel fenyegette meg Washingtont.

Marci öngyilkossággal fenyegette Bencét

Hosszas keresés után Bence megtalálta Marcit, amint épp egy tetőről készült leugrani…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Szakítasz Orsival, vagy leugrom a tetőről…”

Bence és Orsi Marci után kutattak. Lali Bécy-től kért munkát. Dani és Lili útjai újra és újra keresztezték egymást.

Késsel akart Pásztor Annára támadni

Elvakult rajongója akarta megkéselni Pásztor Anna énekesnőt egy budapesti koncerten. A férfi a cipőjébe rejtette a kést – azzal támadt volna pénteken az Anna and the Barbies frontemberére egy szórakozóhelyen.  A rendőrök elfogták, őrizetbe került. Holnap letartóztathatják. Pásztor Anna egy Facebook-videóban mesélte el, hogy a férfi már egy éve bombázta szerelmes üzenetekkel.

FENYEGETVE: Pásztor Annát nagyon megviselték a történtek

Elvakult rajongója akarta megkéselni Pásztor Anna énekesnőt az Anna and the Barbies pénteki Budapest Parkos koncertjén. A 30 év körüli férfi egy kést rejtett a cipőjébe. Az énekesnő a Facebookon mesélte el, hogy az elvakult rajongó már több mint egy éve zaklatta az interneten.

Marci ujját Teó tartozása miatt törték el

Teó pókerezéssel próbált pénzt szerezni egy új lakásra, de miután veszített, az ellenfele Marcin tette egyértelművé: jobb, ha mielőbb megkapja a pénzét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

10 éve postást vert a plébános, aki most gázkamrával fenyegetőzik

10 éve a győrvári postást verte meg az a plébános, aki a napokban golyó általi halált vagy gázkamrás kivégzést helyezett kilátásba annak, aki a Vas megyei Hegyfalun a Mária-szobor előtt nyomta el cigarettáját.

Gyűjtést szerveznek a meggyilkolt inárcsi asszony családjának

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete az alapítványi számlájára várja az adományokat. A háromgyermekes asszonyt, aki a helyi családsegítőben dolgozott, múlt héten gyilkolta meg egy férfi, aki kilakoltatástól tartott. A szakszervezet szerint más családsegítő szolgálatoknál is előfordul, hogy fenyegetik a dolgozókat.

 

Tragikus: leszúrták a családsegítő asszonyt

Zokogott a feleségének állított mécsesek fölött, teljesen összetört a meggyilkolt inárcsi asszony férje. Információink szerint a nőt korábban is fenyegették a családsegítő munkája miatt, félt, hogy egyszer bántani fogják. Kedd délelőtt rontott be a családsegítő irodába egy helyi férfi, aki leszúrta az asszonyt.

 

Bankokat fenyegetett, elítélték

Börtönbe kell mennie annak az asszonynak, aki másfél év alatt nyolc pénzintézetet fenyegetett bombával. Több mint négyezer embert kellett miatta kikísérni az épületekből.

Teó baseball ütővel fenyegette meg Joe-t

Joe-nak már korán reggel rosszul indult a napja, amikor találkozott Orsival és Marcival, a fiú pedig ügyetlensége miatt letörte a motorjának az egyik tükrét, ami miatt Joe kénytelen volt Teóval is konfrontálódni. Elment Tamás lakására, hogy beszéljen Teóval, ahol megtudta Tamástól, hogy Tamara a korábbi intelmei ellenére továbbra is vakon mindent annak rendel alá, hogy Teó kedvében járjon. Joe ezen felbosszantva magát elment a bárba, ahol a saját szemével is meggyőződött róla, hogy milyen a viszony Tamara és Teó között. A két férfi összeveszett, és egészen odáig fajult a dolog, hogy Teó felajánlotta, hogy ökölharcban rendezzék a dolgot. Később azonban Teó nem ment el a megbeszélt helyre, Joe viszont észrevette, hogy a másik tükör is hiányzik a motorjáról. Ezután Joe kérdőre vonta Teót, aki elvesztette a fejét, és egy baseball ütővel rátámadt Joe-ra.

Dani Lilinek: „Fent van az interneten, ahogy terhesen összevered egy diákomat…”

Dalma jobban megismerte Laura és Gábor kapcsolatát. Joe és Teó között elszabadultak az indulatok. Danit zsarolni akarta egyik diákja.

Roland Annának: „Ha azt hiszed, hogy te bármit is érsz, nagyon tévedsz…”

Annát nagyon idegesítette, hogy Roland nem bírta abbahagyni a Sanya miatti beszólogatást. Bori jószívűen azt tanácsolta Annának, bízzon meg Rolandban, mire Anna meggondolatlan megjegyzést tett Rolandra, elbizonytalanítva azzal Borit szerelme megbízhatóságában. Roland borzalmasan fel volt dúlva, mert Bori kérdőre vonta őt. Kiosztotta Annát, aki visszavágott, amitől Roland csak még idegesebb lett, és csúnyán megfenyegette Annát. Anna borzalmasan kiborulva Sanya karjaiba menekült.

Nihat Ayse-nak: „Áldásomat adom rátok!”

Tamara féltette kapcsolatát Teóval. Anna összeugrasztotta Borit és Rolandot. Milán tovább dolgozott Nihat kibékítésén.

40 ezer doboz tejet vontak ki

Eddig több mint 40 ezer doboz tejet vontak ki a boltok a forgalomból a tejbotrány miatt. Szombaton több áruház kapott fenyegető üzenetet azzal, hogy megmérgezik a tartós, vagyis UHT tejeket, ha nem fizetnek több millió forintot. A tej terméktanács elnöke Híradónknak azt mondta, 3 kiskereskedelmi láncot érint a zsarolás.

 Rászoktak a kukázásra a vaddisznók

Kukákat fosztogatnak vaddisznók a budai Remete hegy lakóházai között. Az ott élők szinte minden éjjel találkoznak az állatokkal.

Terrorizálták társaikat a fiúk

Szökésben a 13 éves fiú, akinek ma kellett volna először bíróság elé állnia. 12 éves volt, amikor a vád szerint osztálytársával 2016 novemberében napi szinten terrorizáltak két, náluk fiatalabb diákot egy debreceni iskolában. Rendszeresen bántották és fenyegették őket.

Elfogták a margitszigeti rablókat

Két nap alatt három embert támadt meg a Margitszigeten az a két fiatal, akiket hétfőn fogtak el a rendőrök. Mindegyik áldozatukat megverték és egy pengével megfenyegették őket. Telefonokat és pénzt vittek el tőlük.

Tamás lebuktatta Szofit és Márkot

A Márkkal töltött nap után, Szofi hazudott Tamásnak. Tamás később bement a fodrászatba, ott azonban Tivadar elszólta magát, és Tamás számára kiderült, hogy nem is voltak Szofival bulizni. Tomi ezután rajtakapta menyasszonyát és Márkot, amint az utcán búcsúzkodtak. Joe és Gábor buzdítása után Tamás elment Márkhoz, hogy helyre tegye őt, azonban gyorsan rá kellett jönnie, hogy süket fülekre talált Márknál.

Teó Joe-nak: „Tartsd magad távol a barátnőmtől…”

Reggel Joe bocsánatot akart kérni Tamarától az előző napi veszekedésért, de szörnyű meglepetés várta. Amikor megtudta, hogy Tamara tegnap összejött Teóval, teljesen összetört. Tamarát lelkifurdalás gyötörte, amiért nem tudta személyesen elmondani neki a hírt. Teónak eközben tele a hócipője a Joe témával, és azt követelte, hogy Joe végleg tűnjön el Tamara életéből.

Ayse testvérei megfenyegették Milánt

Milán a fejébe vette, hogy Ő és Ayse szökjenek meg Budapestről. A lány SMS-ben küldte el neki, hogy hol találkozzanak, ám Ayse helyett a testvérei jelentek meg, akik Ayse mobiljával azért csalogatták oda Milánt, hogy végérvényesen beleverjék, hogy tartsa magát távol a húguktól. Milánt az utolsó pillanatban mentették meg a barátai.

Gábor: „Lehet, túlléptem egy határon Laurával…”

Csak azért, hogy Gábor Laurát provokálja, harmincezer forintot ajánlott fel neki azért, hogy kitakarítsa a lakását. Laura tudta, hogy Gábor csak borsot akar törni az orra alá, és magabiztosan belement a dologba. Derekasan tűrte Gábor jó pár próbálkozását, amelyeknek az a célja, hogy őt megalázzák. De amikor Gábor megtagadta, hogy fizessen neki, ellopta Gábor értékes kabátját.

Viszonzatlan szerelem miatt rabolt

Nem viszonozta szerelmét az eladónő, ezért kirabolta a kisboltot Komádiban hétfő délután egy férfi. A gyanú szerint kabátja alá kést rejtett, azzal fenyegette meg a nőt.

Nihat végleg eltiltotta Milánt Ayse-tól

Milán már nem bírta a titkolózást, ezért, hogy kicsit kiengesztelje, Ayse meglepte őt egy randival. Az apja azonban azonnal hazarendelte Ayse-t. Mikor Milán csalódottan hazavitte a barátnőjét, a lány tiltakozása dacára megcsókolta az ajtóban. Nihat meglátta őket, és nekitámadt a fiúnak. Ayse hiába vette a védelmébe barátját, Nihat hajthatatlan volt, kirúgta Milánt és eltiltotta őket egymástól.

Gábor: „Tamara miatt teljesen elfogom veszíteni a barátomat…”

Tamara megmutatta, mennyire megváltozott. Lali és Gábor megpróbálták elterelni Joe figyelmét a szerelmi bánatáról. Milán és Ayse lebuktak.

Vízhiány fenyegeti a világot!


szerző:
2018.03.22. 07:58
Vízhiány fenyegeti a világot!

A Föld vízkészlete véges, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. De most a dél-afrikai Fokvárosban előállt vízhiány ismét felhívta rá a világ figyelmét. Korlátozásokat vezettek be, és eljöhet a Nulladik Nap, amikor is elzárják a csapokat. Ráadásul ez a modern nagyvárosokat is elérheti. Korábban gondolni sem mertünk arra, hogy egyszer csak elfogy a víztartalékuk. Hegedűs Ákos, világutazó fotográfust az ezredforduló óta foglalkoztatja a klímaváltozás. A világ sok pontján látta, fotózta a fennálló helyzetet. 

Bartha Zsoltot választás elé állították?

A Rózsa tulajdonosa sosem volt ilyen nehéz helyzetben, ugyanis hét évvel ezelőtt választania kellett: vagy a bisztrót választja, vagy a fiát. Sosem volt ilyen nehéz helyzetben!

Szofit és Tivadart megzsarolták az üzlettel

Szofi és Tivadar reggel reményteljesek voltak, amikor egy Tivadar által szerzett fontos megrendelő bukkant fel a fodrászatban a lányával, Piroskával. Amikor azonban Piroska ismét megjelent, miközben mindketten az aznap esti nyitóparti előkészületeinek kellős közepén voltak, Szofi kínos helyzetbe került: a lány ugyanis leplezetlenül megzsarolta őket azzal, hogy új frizurára, stílustanácsadásra, és hasonlókra van szüksége, elvégre csak nem akarják feldühíteni Piroska apját.

Karesz vajon megtudja valaha, hogy Lili tőle terhes?

Kareszék megpróbálták felvidítani Lilit. Szofiékat megfenyegették. Marci és Orsi bulizni mentek.

Tényleg kész az orosz csodafegyver?

Új korszak kezdődött a nukleáris elrettentésben, vagy Putyin bedobta a világ legpofátlanabb blöffjét? Ha a szuper cirkálórakétákat tényleg sikeresen tesztelték és megállíthatatlanok, akkor mi lehet rájuk a világ válasza?

Béla erőszakkal fenyegeti Angélát

A lány egyre közelebb jár az igazsághoz? Az biztos, hogy nevelőapja mindent megtesz azért, hogy a titok titok maradjon!

A teljes adásért kattints IDE!

Bécy Daninak: „Emlékszel mit mondtam, mi lesz veled, ha bántod Evelint?”

Evelin még mindig nem hitte el, hogy Dani szakított vele, ráadásul Bécy is lemondta a közös programjukat, így kikapcsolódásként Niki társaságában leitta magát. Miközben Dani Evelin szavain tépelődött, Lili is tudomást szerez a szakításról, Evelin egy hostelszobát vett ki, ahol szomorúan ráeszmélt, hogy az élete ismét romokban hever, Dani iránt érzett szerelme pedig reménytelen.

Evelin újra az alkoholizmus felé sodródik a szakítás miatt?

Lili tudomást szerzett Daniék szakításáról. Gábor bajba került. Ayse szívességet kért Milántól.

Borit késes támadók fenyegették meg

Rolandot és Borit támadás érte. Evelin hazudott Daninak. Milán és Guszti újabb kihívást kapnak.

Börtönbe kerül Viki, ha nemet mond Bélának?

A lány már nem bírja a sok hazugságot, amibe Béla kényszerítette bele. Ezt közölte is zsarolójával, aki kifejtette, hogy mi vár rá, ha nem engedelmeskedik neki.

Bécy Daninak: „Hányszor akarod még tönkretenni Evelint?”

Miután Lili kiköltözött, Dani úgy döntött beköltözteti magához Evelint, amit a többi lakó nem nézett jó szemmel. Bécy eközben megkereste a lányát, hogy kibéküljenek. Bár elásták a csatabárdot, Bécy aggódott, mert attól félt, hogy Dani újra tönkreteheti Evelint, aggodalmainak pedig hangot is adott, amikor megfenyegette Danit.

Bécy durván megfenyegette Danit

Joe elhatározta, hogy visszaszerzi Tamarát. Bécy kibékült Evelinnel. Lili és Karesz bosszút álltak.

Kirúgással és intővel fenyegetik a diákokat?

A "Ne menj suliba" nevű tüntetés főszervezője azt állítja, van olyan vidéki iskola, ahol még az Educatio kiállításra sem engedték el a diákokat, nehogy délután csatlakozzanak a tüntetéshez. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszterhelyettese erre úgy reagált: ez egy szabad ország, senki sem gyakorolhat nyomást a diákokra, sem azért, hogy demonstráljanak, sem azért, hogy ne vegyenek részt a tüntetésen.

Késelés egy letört visszapillantó miatt

Egy autós támadt rá egy másik kocsi utasaira Budapesten, miután egy kereszteződésben letörték a tükrét. Vitázni kezdtek, és végül előkerült egy tapétavágó kés, amivel az támadó többször megszúrta a kocsit vezető nő élettársát.

Előzetesben az ügyvéd, képviselő

Előzetes letartóztatásba helyezték azt az ügyvédet, aki - a gyanú szerint- zsarolással és fenyegetéssel kényszerített egy embert arra, hogy a piaci árnál jóval olcsóbban adja el ingatlanrészét. Az ügyvéd az Óbudai Önkormányzat képviselője, és az MSZP etikai bizottságának is tagja. A szocialisták pénteken felfüggesztették a párttagságát.

Angéla megfenyegette Kornélt!

A legidősebb Erdész nővérnek kapóra jött az álruhás Herczeg titka, ugyanis jelenleg csak ő tudja megmenteni karrierjét. Kornél először nemet mondott Angélának, ám mint tudjuk, a lány igen hatásosan tud érvelni... 

A teljes adásért kattints IDE!

Halálos fenyegetést kapott a magyar Ken baba!

Alig egy hónapja, hogy bemutattuk Magyarország első élő Ken babáját, Greget. Gregnek az a vágya, hogy minél jobban hasonlítson Barbie szerelmére, Ken babára. Az ismertség viszont nem várt következményekkel is járt. Üzenetben fenyegették meg azzal, hogy ha tovább folytatja ezt a Ken baba őrületet, az életére törnek.

Tamara Joe-nak: „Köztünk már soha többé nem lehet semmi?”

Tamara egyre jobban vonzódott Teóhoz, de rá kellett jönnie, hogy még mindig nem tud szabadulni Joe emlékétől, ezért úgy döntött egyszer s mindenkorra tisztázza vele, hogy lehet-e még köztük valami. Joe azonban elutasította Tamarát, és figyelmeztette őt, vigyázzon Teóval. A megbántott Tami erre Teóhoz rohant, akivel újra közel kerültek egymáshoz, de nem feküdtek le egymással.

Joe megfenyegette Teót

Miután Joe durván megfenyegette Teót, Tamara kiakarta deríteni, hogy mi áll a konfliktus hátterében. Eleinte biztos volt Teó bűnösségében, idővel azonban elbizonytalanodott, sőt, miután a férfi egy új oldalát is megismerte, úgy érezte elkezdett vonzódni hozzá.

Komoly fenyegetést kapott János

Mindennek és mindenkinek megvan az ára! Most Jánosban is tudatosítják, hogy előbb vagy utóbb fizetni kell, de talán most jobb lett volna előbb...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk megfenyegette Angélát

A hűtlen vőlegény bármit megtesz azért, hogy visszakapja szerelmét, és úgy tűnik, nem hagyja, hogy bárki is az útjába álljon…

 

A teljes adásért kattints IDE!

Karola Szilárdnak: „Elment az eszed? Halálfélelmet hozol rám”

Miután egy ijesztő alak tűnt fel Karoláék ajtajában, Szilárd bevallotta, pénzzel tartozik a férfinak. A párt az utcán is követte a fickó, ezért egy közeli házba berohanva bújtak el, ahol az izgalmaktól feltüzelve egymásnak estek.

Szilárd rémisztő trükkel próbálta feldobni kapcsolatát

Karoláéknál egy veszélyesnek tűnő férfi kereste Szilárdot, ami felzaklatta a lányt. Joe, egy rosszul sikerült ebédet követően, elmenekült Tamarától, és egy másik nővel töltötte a nap hátralevő részét. Evelin durván összeveszett Rolanddal, ezért a fiú faképnél hagyta lakótársait, míg a lányok Andorral indultak el új albérletet keresni.

Már csak két és fél percre vagyunk az világvégét jelentő éjfélhez?!

Már csak két és fél percre vagyunk az világvégét jelentő éjfélhez. Ennyire aggasztó helyzet utoljára  a hidegháború csúcspontján, 1953-ban volt. Meg szerettük volna mutatni azt a térképet, amelyen látható, hogy mely országokban és mennyi nukleáris töltet van a világban, de ennek már nincs jelentősége. Hiszen négy perc alatt bármelyik rakéta, bármilyen célpontra és távolságra átállítható. Ha csak a harmadát bevetnék, a föld emberi életre alkalmatlanná válna.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Bérgyilkost fogadott volna

Egy év három hónap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki a vád szerint ismerősét akarta felbérelni arra, hogy ölje meg volt élettársát. A holttestet még egy dögkútba is be akarta dobatni, cserébe 400 ezer forintot adott volna. A megbízott férfi ezt végül nem vállalta, így az asszonynak nem esett baja. Híradónknak nyilatkozott is, szerinte rengeteg fenyegetést kap volt párjától.

Kapával fenyegette a rendőröket

Kapával fenyegette a rendőröket egy 27 éves férfi a Borsod megyei Sajóládon. Családi veszekedés miatt hívták őket a házhoz, mikor a járőrök szerint a családfő rájuk támadt. A férfi anyja viszont azt mondta stábunknak, hogy fia nem akarta bántani a rendőröket. A feltételezett támadó most előzetes letartóztatásban van, ha bűnösnek találják, 8 év börtönt is kaphat.

András durva szavakkal fenyegeti meg Evelint

Evelin megelégeli a titkolózást arról, hogy András és Karola szexeltek, ezért végül ő mondja el Daninak a hírt. Attól tartva, hogy a lány elrontja kapcsolatát a fiával, András megfenyegeti Evelint.

Halálos fenyegetés!


szerző:
2017.08.15. 18:00
Halálos fenyegetés!

Lassan erőszakig fajul az a vita, amely Oszter Sándor és a diójenői polgárok között feszül hetek óta. A színművész tórendszerének kialakításához a Jenő-patak megcsapolására volt szükség – ez azonban befolyásolta a közeli horgásztó vízszintjét is. Sok diósjenői felháborodott Oszter megoldásain – a színész viszont állítja, minden jogszerűen, engedélyekkel történt. A helyiek nem így gondolják – ezért már napi szinten történnek szóváltások. Egyik alkalommal állítólag  halálos fenyegetést kapott Oszter – ezért feljelentést is tett a rendőrségen. Ez alapján nem úgy tűnik, hogy a megoldás felé közelítene a nézeteltérés.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való