KERESÉS search-close

felzárkózás

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felzárkózás"

Évi 8%-os béremelés lehet

Minden egyes évben 8% körül emelkedhet tovább az átlagbér 2023-ig - ezt a pénzügyminiszter mondta Híradónknak, miután benyújtotta a kormány új, 5 éves konvergencia programját az Európai Bizottságnak. A dokumentumban legalább 4%-os gazdasági növekedéssel és legfeljebb 3%-os inflációval számolnak évente. A GKI szerint ebben a tempóban leghamarabb 2070-ben érhetjük utol Ausztriát. A szocialisták pedig azt mondják, fokozódhat az alacsonyabb keresetűek leszakadása.

Társadalmi riport: Felzárkózás vagy leszakadás?

Magyarország felzárkózik vagy leszakad az Unióhoz és önmagához képest? A Tárki kutatóintézet 1990 óta kétévenként kiad egy Társadalmi riport című könyvet, amely alapos, sokrétű és széles áttekintésű képet kínál Magyarországról. Nemrég jelent meg a 13. Társadalmi riport, amelynek egyik szerkesztője Tóth István György szociológus.

Közös érdek a keleti tagállamok felzárkózása

A magyar külügyminiszter szerint Európa közös érdeke, hogy a keleti tagállamok minél előbb felzárkózzanak a nyugatiakhoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való