KERESÉS search-close

felmondás

47 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felmondás"

Egyre több tűzoltó hagyja el a szakmát az alacsony fizetés miatt

Havi nettó 160 ezer forintot keres egy több éves tapasztalattal rendelkező vonulós tűzoltó a béremelések ellenére is – közölték tűzoltó szakszervezetek. Szerintük emiatt egyre többen hagyják el a szakmát és mennek máshová a jobb megélhetés miatt. A DK szerint a kormány hiába ígért életpályamodellt és 50 százalékos béremelést, nem tartotta be a szavát. A kormányt hiába kerestük.

Milánnak elege lett: máris felmondott

Milán megelégelte főnöke és egy goromba vendég viselkedését, ezért felmondott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi Tamásnak: „Te elajándékoztad a kutyánkat?!”

Roland minden energiáját a bárba ölte. Tamás megelégelte Pamacsot. Milánnak gondjai akadtak az új munkahelyén.

Karesz Klaudiának: „Elakarod venni tőlem a gyerekemet?!”

Karesz összetűzésbe került Klaudiával, amikor megtudta, hogy a nőnél egy gyámügyes volt látogatóban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Folytatódhat a felmondási hullám a kórházakban

Várhatóan folytatódik a felmondási hullám a kórházakban - így reagált a Független Egészségügyi Szakszervezet vezetője arra, hogy nemrég felmondott az orosházi kórház sürgősségi osztályvezetője és a főnővér is. A hvg szerint azért, mert nem fizették ki a túlóráikat. A kórház úgy reagált, ettől még zavartalan az ellátás az osztályon, és betöltik a megüresedő álláshelyeket. Legutóbb az ajkai és a budapesti Honvéd kórházban mondtak fel többen hasonló gondok miatt.

 

Szofi Tamarának: „Döntsd el. Vagy a fodrászat, vagy az esküvőszervezés…”

Látva Tamara szétszórtságát, Szofi ultimátumot adott barátnőjének…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Borinak elege lett Bécy-ből és felmondott

Orsi tovább őrlődött Joe és az anyja között. Evelin gyanakodni kezdett Isabelre. Bori életében még tovább nőtt a feszültség.

Túl sok pénzt kértek az orvosok?

Túl sok pénzt kértek, ezért fogadta el az ajkai kórház az intenzív osztály orvosainak felmondását - ezt közölte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ. Arra reagáltak, hogy az ápolók után az orvosok is felmondtak a kórház intenzív osztályán. A Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete szerint nem csak a fizetéseket kell emelni, azt is meg kellene vizsgálni, hol van szükség jól felszerelt, intenzív osztályokra.

Gábor Joe-nak: „Ha Dalma marad, akkor én felmondok…”

Miután Gábor olyat kért Joe-tól, amit a férfi nem ígérhetett meg, Gabi nehéz döntést hozott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábort részegen szedték ki kocsijából a rendőrök

Tamás és Szofi szülei először találkoztak. Gábor és Dalma háborúja tovább dúlt. Roland kiszolgáltatott helyzetben segített Anna segítségére.

Te feladnád a karriered a szerelemért?

István szívét kolleganője, Niki rabolta el, de mivel a „házi nyúlra nem lövünk” szabály miatt nem igazán közeledett eddig a lányhoz, a fiú a munkahelyét is otthagyná a románcért. Vajon van esélye?

Szofi: „Inkább éhen halok, minthogy veled dolgozzak...”

Szofi nem bírta elviselni az új munkahelyét és felmondott. Rosszkedvében még Tamással is összezörrent és a kijelentéseivel nagyon megbántotta a fiút. Szofi Tivadarhoz menekült, hogy kibéküljenek, és bár eleinte Tivi vonakodott, végül megbeszélték a dolgokat. Miközben ők ketten a barátságukra koccintottak, Tivadar meggyőzte Szofit arról, hogy építsék fel újra a fodrászatot.

Szofi: „Még soha az életben nem voltam ilyen mélyponton…”

Orsi féltékeny lett. Szofi felmondott. Milánon bosszút álltak.

Roland nem bírta tovább, és felmondott

Előző napi dühkitörése után Roland azt hitte sikerült elsikálnia a dolgot, azonban Balu beköpte Bécynél. Roli nem várta meg, hogy Bécy kirúgja, hanem a saját elhatározásából bedobta a törölközőt. Miután a fiú teljesen magába roskadt, Bori egy szexis szerepjátékkal elérte, hogy visszanyerje korábbi önbizalmát. Ráadásul estére Bécy is meggondolta magát, és mégiscsak megbocsátott Rolandnak.

Roland mélypontra ért és felmondott Bécy-nél

Roland felmondott. Gábor újra megbántotta Joe-t. Milán és Guszti a verseny utolsó feladatához értek.

40 oktató mondott fel a Műegyetemen

Távozásuk oka, hogy az intézménytől elvették a legtöbb bevételt hozó üzleti képzéseket, ezek az ELTE-hez kerültek. Az Index információi szerint a Műegyetemről a gazdaságtudományi képzésben résztvevő tanárok legalább 40 százaléka távozik.

Michelle Rodriguez búcsút int a Halálos iramban sorozatnak?

A színésznő meglepő kijelentést tett, amit nagyjából mindenkitől vártunk volna, csak tőle nem. Lehet, hogy ennyi volt Letty pályafutása? Nem nyomja többet a gázpedált?

Megpecsételődött Chris Evans sorsa a Bosszúállókban?

A színész nehezen mondott igent Amerika kapitány szerepére, végül egyik kollégája unszolására elfogadta a 6 részes ajánlatot. Azonban ezt a számot már túl is lépte, most pedig elmagyarázta, miért.

Kirúgások az Orbán-cikk miatt

Kirúgások a meghekkelt miniszterelnöki interjú miatt. 5 embernek mondtak fel és büntetőfeljelentést is tettek a Pannon Lapoknál, miután valaki furcsa kiegészítéseket tett a nyomtatás előtt álló Orbán Viktor interjúba. A Fejér Megyei Hírlap a meghamisított szöveggel jelent meg. Így például az is szerepelt benne, hogy nemcsak az orvosok bére, de a kórházi hullák száma is emelkedik. Az elbocsátott dolgozók azt mondják, semmiképp sem tudták volna megakadályozni azt, ami történt és munkaügyi bírósághoz fordulnak.

KGFB: Kivonul az MKB biztosító

Új kötelező biztosítás után kell néznie az MKB Általános Biztosító 93 ezer ügyfelének. A társaság Híradónkkal azt közölte, nem árulják tovább ezt a terméket, és novemberben elkezdik felmondani a szerződéseket. Az összes magyar autós több mint harmada amúgy is most cserélhet biztosítót, és többségének érdemes is - a biztosítás.hu szerint. Úgy számolnak, a váltással 10 ezer forintot lehet spórolni átlagosan.

Evelin és Levi végre összejöttek

Mikor Levi még a munkahelyen is Evelin részeg vallomásán élcelődött, a lány dühösen hagyta ott a kávézót, és elhatározta, hogy végleg felmond. Ezért Maja és Simon odacsalogatták Evelint és Levit is egy bárba, hogy kibékítsék őket…

Evelin: „Most magamra kellett gondolnom!”

Evelin ideges lett, amikor Bori bejelentette, hogy külön táncpróbára kell menniük a táncosoknak. A lány még egyszer megpróbálta kitaszítani Borit Tamás, és az új főnök, Lettura kegyeiből.

150-ből 130-an felmondtak a Zsolnayban

Kedden reggel a 150-ből 130 dolgozó felmondott a pécsi Zsolnay gyárban. A pécsi önkormányzat szerint a rossz munkakörülmények és a folyamatos hatósági razziák miatt hagyták ott a munkások egyik napról a másikra az üzemet. Rögtön mindannyian állást kaptak az önkormányzat nemrég létrehozott kerámiacégénél. A Zsolnaynál ma nem nyilatkoztak, de korábban azt mondták, államhatalmi eszközökkel akarják tőlük visszaszerezni a néhány éve privatizált céget.

147 dolgozótól vált meg a vízmű

81 dolgozót küldtek el az állami tulajdonú Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-től az idén, 66-an pedig a cég szerint maguktól távoztak. A szakszervezet azt mondja, nekik sem volt más választásuk, egyre többet kellett dolgozniuk, egyre kevesebb pénzért. Az Együtt szerint mindennek az az oka, hogy a rezsicsökkentés miatt veszteségessé váltak a cégek. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium azt írta, erről szó sincs, amit az is bizonyít, hogy a másik négy állami vízműnél nő a létszám.

Újságírók, akik felmondtak a jegybanki alapítványok támogatása miatt

Mit tegyen az ember, ha azzal szembesül, hogy ahogyan kapja a fizetését, az – szerinte – vállalhatatlan? Elfogadhatja ezt a helyzetet vagy felállhat. Ez utóbbit választotta a a vs.hu nevű hírportál sok újságírója, akik elvi döntést hoztak, amikor megtudták, hogy a pénzük a nemzeti bank alapítványaitól érkezik. Serdült Szilvia hármukkal beszélgetett közülük, akik még nem tudják, miből élnek meg a következő hónapban, de képtelenek voltak maradni abban a szerkesztőségben, amely a korábban eltitkolt százmilliók miatt igencsak támadhatóvá vált.

Sorra mondanak fel az újságírók a VS.hu-nál

Felmondott a VS.hu internetes oldal 12 újságírója, miután pénteken kiderült, hogy a kiadót több mint fél milliárd forinttal támogatták jegybanki alapítványok. A Facebookon többen azt írták, vállalhatatlannak tartják, hogy a kiadó közpénzeket költött, úgy, hogy az újságírók nem is tudtak róla. Távozik a VS.hu főszerkesztője is.

Teljesen megújul a Fókusz!


szerző:
2016.03.08. 11:27
Teljesen megújul a Fókusz!

Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól és más televíziós társaságnál keres kihívásokat, felmondási idejét a mai nappal megkezdte. Így a következő hetekben még láthatják őt a Fókusz nézői.

10 milliót kaphat, aki feladja állami állását

Akár 10 millió forinttal is támogatná az állam azokat a közalkalmazottakat, akik maguk mondanak fel és vállalják, hogy hosszú ideig nem vállalnak állami munkát. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a több milliós támogatás akkor jár, ha a dolgozó később vállalkozó lesz.

Felmondtak az altatóorvosok, halasztani kell a műtétek nagy részét

A műtétek jelentős részét el kell halasztani a budapesti Szent Imre Kórházban, miután az ott dolgozó altatóorvosok nagy része felmondott. A szakemberek úgy érezték, nem tudják biztonságosan elvégezni a munkájukat. Távozásuk lehetetlen helyzetbe hozza az intézményt, hiszen ezek a sürgősségi ellátásban is fontos szerepet játszó szakemberek, akiket pótolni kell, hogy a műtéti rendet tartani tudja az intézmény. Felmerül a kérdés, hogy ilyenkor a betegeknek milyen jogai vannak és egyáltalán milyen esetekben lehet jogosan elhalasztani műtétet. Dr. Élő Eleonóra, egészségügyi szakjogásszal beszélgettünk!

Többször is le akart mondani Vida Ildikó

Többször is felajánlotta lemondását Vida Ildikó tavaly október óta, de Orbán Viktor ezt egyszer sem fogadta el. Így csak most derült ki, hogy Vida hétfőig már a felmondási idejét töltötte.

Levetették a fekete ruhát, felmondott a nővér

Felmondott a Péterfy Sándor utcai kórházban az a nővér, aki néhány hete a Házon kívülben beszélt a ki nem fizetett túlóráikról és a túlterheltségükről. Egy figyelemfelhívó akciót indított: fekete ruhában akart szombaton tiltakozni az egészségügyben dolgozók helyzete ellen, de nem engedték neki. Ezért adta be a felmondását. Most munkát keres.

Felmondott a fergusoni rendőr


szerző:
2014.11.30. 18:42
Felmondott a fergusoni rendőr

Azonnali hatállyal távozott a rendőrségtől Darren Wilson, aki augusztusban lelőtt egy afroamerikai fiatalt az Egyesült Államokban. Egész héten tüntettek az esküdtszék ítélete ellen, amely szerint nem emelnek vádat a rendőr ellen.

Bárkinek bármikor fel lehet mondani?

Mennyire kell készpénznek venni, amikor a főnök a beosztottaknak azt hangoztatja, hogy bárkit ki lehet rúgni és bármikor találnak legalább tíz másik jelentkezőt a helyére? Milyen szabályok vonatkoznak a munkáltatói és a munkavállalói oldalról a felmondásra?

Reggeli - Csak csajok 12-08-17

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Felmondtak Stohlnak a Nemzetiben


szerző:
2011.09.26. 16:46
Felmondtak Stohlnak a Nemzetiben

Az állami intézmény nem foglalkoztathatta tovább a letöltendő szabadságvesztésre ítélt színészt.

Kétezer orvos felmondó levelét őrzik Veszprémben

A Népszabadság információi szerint ezek között több tucat olyan is van, amelyekben teljes kollektívák jelezték távozási szándékukat.

4000 orvos fenyegetőzik felmondással

Közel négyezer szlovákiai orvos írta alá eddig azt a nyilatkozatot, amelyben felmondásukat helyezik kilátásba, ha nem kapnak béremelést.

Kilépnek az alulfizetett orvosok?


szerző:
2011.05.24. 18:08
Kilépnek az alulfizetett orvosok?

Tömegesen mondanak fel orvosok, ha fél éven belül nem születik megállapodás a béremelésről.

Ferihegy miatt repült a bizottságból?

Indoklás nélkül, azonnali hatállyal vonták vissza Dutkó András megbízatását.

Te vagy az életem 10-10-06

Te vagy az életem, 72. rész - Dufre felajánlja Martinnak, hogy elárulja Constanza titkát, pénzért. Martin dühbe gurul, és kirúgja Dufrét a házból. Constanza megkönnyebbül. Alfredo dührohamot kap féltékenységében. Turca és Jose találkoznak, ahol kölcsönösen megvallják egymásnak szerelmüket, majd szenvedélyesen csókolóznak. Martin hívatja Alfredót és Esperanzát, majd felmond a lánynak.

Zsugorodik a kiskunfélegyházi kórház

A település önkormányzata pénzügyi gondokkal küzd, több mint 10 milliárdos adóssága van.

Drága megszüntetni a biztosítást

Egy összegben kell visszafizetni az utána járó adókedvezményt, ami 300 ezer forint is lehet.

Csökkenne a köztisztviselők felmondási ideje

A köztiszviselőknek hivataluk 2 hónapos felmondási idővel felmondhatna az eddigi 6 hónap helyett.

Buszozik a falu a háziorvoshoz


szerző:
2010.01.09. 10:45
Buszozik a falu a háziorvoshoz

Pátroha település vezetői évvégén felmondtak a helyi orvosnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való