KERESÉS search-close

feljelentés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "feljelentés"

Szabálytalan parkolás miatt jelentették fel Gruevszkit

Szabálytalan parkolás miatt tett feljelentést az MSZP a korrupció miatt elítélt volt macedón miniszterelnök ügyében. A múlt héten ugyanis a járdán parkolt a börtönbüntetése elől fél éve Magyarországra szökött politikust szállító autó. Gruevszki éppen Joó Istvánnal, a Külügyminisztérium helyettes államtitkárával találkozott egy lakásban, amely két kínai állampolgár tulajdona.

Internetes zaklató tartja félelemben Róka Adrienne-t

Róka Adrienne kálváriája fél évvel ezelőtt kezdődött, amikor is valaki privát üzenetekkel és telefonhívásokkal kezdte el bombázni. Nem ő az első hazai híresség, akit zaklatnak: Pásztor Anna, énekesnőt és családját hónapokig zaklatta egy férfi, akit végül az egyik koncerten fogtak el a biztonsági őrök. Börtönbe került, ahol öngyilkos lett.

SPORTKOCSI: Nem adta el senki az autóját, mégis egy autószalonban áll

12 év után tavaly egy autószalonban látta viszont elveszettnek hitt autóját Baross Sándor. A Kanadában élő magyar férfi azt mondta, a sportautót ő vette Amerikában. A reptérről - állítása szerint - egy autószervizbe vitte, onnan tűnt el az autó. Elmesélte, hogy a szalonban, saját gyári kulcsaival ki tudta nyitni az autót.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

NHB-ügy: feljelentést tesznek

Vége Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére bankjának. A Nemzeti Bank elrendelte a Növekedési és Hitel Bank végelszámolását. A betéteseket 31 millió forintig kártalanítják. A bank korábban többször éppen Matolcsy György családjának befektetéseihez adott hiteleket és a jegybank alapítványai is számlát vezettek az NHB-nál. A Párbeszéd a rendőrséghez fordul.

760-szor bliccelt, börtönbe megy


szerző:
2019.01.30. 18:20
760-szor bliccelt, börtönbe megy

Öt éven át, 760-szor utazott jegy nélkül a vonaton. Az utast a kalauzok minden alkalommal meg is büntették. A férfi a bírságokat sem fizette be, tartozása már meghaladta a 11 millió forintot – írta meg az Indóház Online. A MÁV feljelentést tett. A bíróság a napokban szigorú ítéletet hozott: a bliccelőnek 1 évre börtönbe kell mennie.

Így tüntettek a Legfőbb Ügyészség előtt

Tüntettek a Legfőbb Ügyészség előtt, mert nem indult nyomozás az állami média székházából decemberben kidobott országgyűlési képviselők ügyében. Az ügyészség szerint ugyanis a biztonsági őrök jogszerűen jártak el. Az MTVA feljelentése alapján viszont indult eljárás, mert megzavarták az állami média működését. A tiltakozók szerint az ügyészség politikai döntést hozott.

Hadházy Ákos : semmi nem történt még az ügyben

Hiába a feljelentés, még el sem kezdődött a nyomozás az MTVA székháznál történtek ügyében - ezt állítja Hadházy Ákos független képviselő, akit a biztonsági őrök erőszakkal dobtak ki az épületből két hete. A rendőrség megkeresésünkre azt írta, mentelmi joggal rendelkező képviselők ügyeiben nincs hatáskörük nyomozni, ezért a feljelentést a Központi Nyomozó Ügyészségre továbbították. Onnan nem kaptunk választ kérdéseinkre.

Varju László újra bemenne az MTVA székházába

Újra be kell menni az MTVA-székházba - ezt mondta a DK-s Varju László az RTL Híradónak. Ő volt az, akit tegnap biztonságiak tepertek le, miután megpróbált bejutni az állami tévé egyik stúdiójába. Több ellenzéki képviselőt is biztonságiak dobtak ki az épületből, ezért a Demokratikus Koalíció feljelentést tett az ügyészségén. Az MTVA szerint azonban a képviselők követtek el jogsértést azzal, hogy üzemi területre próbáltak bemenni.

Rágalmazásért tettek feljelentést Kósz és Petőváry ügyvédjei

Rágalmazás miatt feljelentést tettek Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt ügyvédjei. Azt szeretnék megtudni, ki értesítette a nyilvánosságot arról, hogy az egykori vízilabdázókat egy most 13 éves lány pedofíliával vádolja. Híradónk is beszámolt arról még szeptemberben, hogy egy kislány azt állította, 11 éves korában rendszeresen szexuális kapcsolata volt a két sportolóval. Ezt mindketten tagadták. A rendőrség nem ad tájékoztatását arról, hogy áll a nyomozás.

Elios-ügy: A DK feljelenti a legfőbb ügyészt

Senki sem kereste a hódmezővásárhelyi önkormányzatot az Elios-ügyben folytatott nyomozás alatt - írta a Népszava. Az eljárást bűncselekmény hiányában kedden zárta le a rendőrség. A korábban Tiborcz István tulajdonában lévő cég Hódmezővásárhelyen korszerűsítette először a közvilágítást. A rendőrség Siófokról sem kérte be az iratokat, mielőtt lezárták a nyomozást. A DK szerint a legfőbb ügyész bűnpártolást követ el, ezért feljelentik.

Dorina családjának elege lett az álhírekből

Dorina családja elveszítette a türelmét, hamarosan bírósághoz fordul egy netes hírportál hazugságai miatt. Az egyik lap hetek óta rendszeresen oszt meg a fiatal énekesnőről olyan kattintás vadász cikkeket, amelyeknek semmi valóságalapja nincsen: például hogy kisbabát vár, vagy, hogy végleg befejezi az éneklést.

Szexuális tartalmú üzeneteket írt két diákjának

Többször is elsírta magát tárgyalásán az a 48 éves tanár, aki egy éven keresztül szexuális és félreérthető tartalmú üzeneteket írt két diákjának. A 14-15 éves lányokkal több, mint száz üzenetet váltott. Végül az egyik tanuló szólt az iskola igazgatójának. Mivel a tanár elismerte bűnösségét, az első tárgyaláson el is ítélték. Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ügyész súlyosbítást kért, így a büntetés mértéke még változhat.

Szexuális zaklatással vádolja Gerard Depardieu-t egy fiatal színésznő

A 22 éves nő feljelentést tett egy dél-franciaországi ügyészi hivatalban, amely a törvényi előírásnak megfelelően megindította a nyomozást.

Nem nyomoznak Curtis ellen


szerző:
2018.08.28. 18:19
Nem nyomoznak Curtis ellen

Nem nyomoznak Curtis ellen a drog-ügyek miatt. A szegedi ügyészség azt közölte, elutasították a rapper ellen érkezett feljelentést, mert nem gyanítanak bűncselekményt. Curtist, azaz Széki Attilát Tényi István jelentette fel- ő rendszeresen tesz feljelentést szerinte fontos közügyekben-, miután zenésztársa Majka múlt héten nyilvánosságra hozta, hogy kirakja őt közös bandájukból kokainfüggősége miatt. A Híradónknak nyilatkozó ügyvéd szerint Curtisnek nem kell tartania attól, hogy múlt- béli drogfogyasztások miatt felelősségre vonják.

Eltört a keze, mégsem hibáztak

Az ügyészség szerint nem hibáztak azok a rendőrök, akiknek az intézkedése közben eltört egy skizofrén beteg nő karja. Családja bántalmazás és súlyos testi sértés miatt tett feljelentést 1 évvel ezelőtt. Szerintük egyáltalán nem volt szükség arra, hogy lányuk karját hátracsavarva megbilincseljék, majd meztelenül hasra fektetve a hátán térdepelve tartsák, mozdulatlanul.

Gyermekmolesztáló hittantanár?

Egy hittantanár szexuálisan bántalmazott egy 7 és egy 9 éves kislányt egy általános iskolában. A gyanú szerint egyiküket arra kényszerítette, hogy vetkőzzön le, a másikat pedig magához húzta. Amikor a gyerekek menekülni akartak a teremből, nem engedte ki őket. Kiderült, hogy a férfi korábban állt bíróság előtt hasonló okból.

 

Ablakcsere helyett átverés

Csalók károsíthattak meg több társasházi lakót Csornán. Ablakfelújítás ürügyén, a közös képviselőre hivatkozva jutottak be a lakásokba, sokan fizettek előleget nekik. A cég azóta elérhetetlen…

Megelőzi a letartóztatást Harvey Weinstein

Harvey Weinstein ma önként feladja magát és besétál a rendőrségre kihallgatásra - írta meg elsőként a New York Times. A vád a producer ellen nemi erőszak.

 

Megcsonkítva, szétvagdosva találta meg versenylovát

Megcsonkítva, szétvagdosva, helyenként megnyúzva találta meg versenylovát Szabó Erzsébet. A sportoló a Sarkadi Vágtán esett el lovával, ami menthetetlenül megsérült. A versenyző gyógyulása alatt abban a hitben volt, lovát méltó helyre vitték. Végül véletlenül tudta meg, hogy Sarkad határában fekszik megcsonkítva. A versenyzőt sokkolták a látottak és feljelentést tett a rendőrségen

 

Szabálytalanság: így hajtott át a piroson a pécsi busz

A piros lámpa ellenére hajtott át egy busz az egyik forgalmas pécsi kereszteződésen. A jelenetről egy járókelő felvételt is készített. A láthatóan veszélyes manőver miatt a videó készítője feljelentést tesz a rendőrségen.

 

Az Iszlám Államhoz indult két magyar fiatal

Négy év fegyházat, és két év börtönt kapott első fokon az a két magyar fiatalember, akik az Iszlám Állam terrorszervezethez akartak csatlakozni. Egyikük el is jutott a török-szír határhoz, de az ottani hatóságok hazatoloncolták. Itthon maradt társa a Jobbik elnökének közösségi oldalára írt terrorizmust támogató bejegyzéseket. Vona Gábor feljelentést tett, ezután fogták el őket.

 

Semjén engedély nélkül lőtte ki?

Nem adott engedélyt a rénszarvas lelövésére, ezért feljelentést tett a rendőrségen. Ezt mondta egy svéd lapnak az a férfi, aki a gazdája volt annak az állatnak, amelyet Semjén Zsolt vadászatán lőttek le. A svéd rendőrség lopás gyanúja miatt előzetes vizsgálatot indított. A Jobbik szerint a miniszterelnök-helyettesnek le kellene mondania. Semjén Zsoltot ma hiába kerestük.

 

Feljelentést tettek Kósa ügyében

Befolyással üzérkedés gyanújával feljelentést tett Kósa Lajos ügyében az MSZP. A szocialisták szerint a tárca nélküli miniszter azért bűnös, mert 800 millió forintot ajándékoztatott volna édesanyjának azzal a csengeri nővel, aki állítólag mesés vagyont, 1300 milliárd forintot örökölt. A kormány szerint Kósa Lajos maga is feljelentést tett, így a hatóságok dolga vizsgálódni.

Elpusztultak a kutyakölykök

Kiskutyákat hagytak az utcán egy dobozban Kiskunfélegyházán – a felelőtlen gazdákat felvette egy családi ház biztonsági kamerája. A házban élők a menhelyre vitték a pici állatokat, ahol azonnal állatorvost hívtak hozzájuk – de nem lehetett őket megmenteni.

Zacher: tiszta a lelkiismeretünk

Tiszta a lelkiismeretük, nem követtek el semmilyen szakmai hibát. Ezt mondta Zacher Gábor a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője az órákon át a folyosón haldokló rákbeteg férfi esetével kapcsolatban.

RTLII Híradó 2018-01-30


szerző:
2018.01.30. 21:30
Feljelentést tettek Kósa Lajos feleségének cégvásárlása ügyében

Feljelentést tett Kósa Lajos feleségének cégvásárlása ügyében a központi nyomozó Főügyészségen az LMP társelnöke. Hadházy Ákos szerint a miniszter felesége egy olyan vállalkozótól vette a céget, akit helyzetbe hozott a nyugdíjas-szövetkezetekről szóló törvénymódosítás. Ezt Kósa Lajos nyújtotta be, alig egy hónappal felesége cégvásárlása után. Hadházy Ákos szerint ez nem véletlen. Kósa Lajos a feljelentésre nem reagált, annyit közölt, felesége nem közszereplő.

 

Állami Számvevőszék: van bizonyíték

Szerződések és számlák bizonyítják a tiltott pártfinanszírozást a Jobbiknál, ezt állítja az Állami Számvevőszék. A Jobbikot összesen 660 millió forintra büntették, amiért áron alul vett plakáthelyeket. A párt szerint egyáltalán nem marad pénzük a kampányra. Az Együtt közben a Fidesz ellen is feljelentést tett, a párt 2014-es plakátvásárlásai miatt.

 

Botrány a futballakadémián!

Szexuális kényszerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítanak egy budapesti tanárt, a rendőrség vádemelést javasol ellene. A gyanú szerint a Magyar Futball Akadémia kihelyezett óraadó tanáraként idén januárban zaklatta egyik diákját.

Sokan támadják a polgármestert feljelentő nőt nyilatkozata miatt

Rengeteg támadás éri riportunk óta a tyukodi anyakönyvvezetőt, aki szexuális zaklatásért júniusban feljelentette a falu polgármesterét. Az asszony szombaton azt állította, a település vezetője fogdosta és többször megfenyegette munkahelyén.

Szexuális zaklatásért jelentették fel Tyukod polgármesterét

Szexuális zaklatásért feljelentette Tyukod polgármesterét a falu anyakönyvvezetője. Híradónknak azt mondta, a település vezetője májusban az irodájában tört rá, falhoz nyomta és simogatni kezdte. De állítása szerint korábban is nyíltan megfenyegette.

 

Autista unokatestvérét akarta védeni, megverték

Autista unokatestvérét próbálta védeni, ezért vertek meg egy 11 éves fiút az iskolában a Szabolcs megyei Berkeszen. Akkora ütéseket kapott, hogy agyrázkódást szenvedett, kórházba kellett szállítani, pénteken engedték ki. A fiú azt mondja két 18 év körüli fiú verte meg.

„Közellenség lett belőlünk”

Rettenetes, hogy a magyar állam oda jutott, hogy magánszemélyeket nevez meg közellenségként - így reagált Schilling Árpád rendező arra, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke őt és két másik aktivistát azzal vádolt, zavargások kirobbantására készülnek. Az LMP kezdeményezte a fideszes politikus feljelentését, mert szerintük bűncselekményt követett el, amikor a zárt ülésen elhangzottakról beszélt. 

Kislányokat molesztált, a rendőrség elküldte a feljelentőt

Egy 20 éves fiú úgy gondolta, hogy vadászni kezd egy olyan internetes csoportban, ahol labilis gyerekek és kamaszok várnak segítséget a bajaikra. A srác kislányokat molesztált, mindenféle durva dolgokra kérte őket, de lebukott. Normális esetben innentől kezdve a rendőrségnek lenne dolga, főleg ha valaki feljelenti. Serdült Szilvia riportjából azonban az derül ki, hogy a rendőrök szinte kinevették a feljelentőt. A zaklatóig remélhetőleg előbb-utóbb ők is eljutnak, de addig is, mi megmutatjuk, ki ez a srác, miért tette mindezt, és mivel védekezik.

Rabszolgatartással gyanúsítják

Előzetes letartóztatásba került egy kerekegyházi férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy szinte rabszolgaként tartott tanyáján egy helybéli férfit. A rendőrök szerint nem adott neki fizetést, és gyakran meg is verte. A kommandósok hétfőn a tanyatulajdonos fiát is elfogták, őt azonban ma szabadon engedték. Nyilatkozott Híradónknak. Szerinte mindketten ártatlanok, és a náluk dolgozó férfi csak azért jelentette fel őket, mert el akarták küldeni.

Eljárás indul a 170-nel száguldozó sofőr ellen

Eljárás indul a Soroksári úton száguldozó autós ellen. A Mercedes sofőrje helyenként 170-nel ment, és többször a dupla záróvonalat is átlépve előzte a többieket. Hasonló szabálytalankodásokat rögzített több nézőnk is: autópályán és közúton. A Híradónknak nyilatkozó közlekedési jogász szerint sokszor bizonyító erejű lehet a fedélzeti kamera felvétele, mert látszhat rajta, hogy ki hibázott.

 

Feljelentették Oszter Sándort!

Feljelentették Oszter Sándort az épülő tórendszere miatt – sokan úgy tartják, szabálytalanságok övezik a beruházást. A színész 17 évvel ezelőtt vásárolta fel a diósjenői birtokot, a rajta elterülő tavakkal komoly tervei voltak: horgászparadicsomot szeretett volna létrehozni. Ehhez állítólag fákat vágott ki, patakot vezetett el, amivel a már meglévő tavakat csapolta meg. Bár elméletileg minden engedélyt beszerzett, a helyi horgászegyesület megelégelte a dolgot: szerintük Oszter tevékenysége tönkreteszi a környéket.

Bírsággal fenyegetik, ingyen átszerelik a klímát

Díjmentesen új helyre szereli a forgalmazó a klímáját annak a pécsi nőnek, akit fél millió forintos bírsággal fenyeget az önkormányzat, ha bekapcsolja a készüléket. Hétfőn számoltunk be arról, hogy a szomszédja feljelentette őt, mert szerinte hangos a légkondi. Egy videó alapján adta ki a határozatot az önkormányzat, egy szakmérnök szerint viszont a klíma hangja a megengedett zajszint alatt van. Hétfői adásunk után nem csak a forgalmazó, hanem egy napközi is jelentkezett, ahova az érintett édesanya ingyen odaviheti kisfiát, hogy ne legyen az átforrósodott lakásban.

Megbüntetik, ha bekapcsolja a klímát

Félmilliós büntetéssel fenyegetik, ha használja a lakásában a légkondit - ezt állítja egy pécsi nő. Egyik szomszédja tett panaszt az önkormányzatnál, mert szerinte a berendezés túl hangos. A klíma tulajdonosa szerint nem volt helyszíni zajszintmérés, csupán a szomszéd videója alapján döntött a hatóság. Ott nem nyilatkoztak, a nő pert indított.

„Ha szabálytalanság történt, vissza kell fizetni a pénzt”

Ha szabálytalanság történt, vissza kell fizetni a pénzt. Így reagált a Fidesz arra, hogy Híradónk kiderítette, a könyvvizsgálói jelentés szerint szinte kizárt, hogy a Polgárok Házát üzemeltető alapítvány szabályosan használta fel a HungaroControltól kapott 320 millió forintos támogatást. Az állami céget és az alapítványt ma is hiába kerestük. Az MSZP tiltott pártfinanszírozás miatt feljelentést tesz az ügyben.

Nem akarnak tanúvallomást a tanár jelenlétében

Nem akarnak a diákok az őket zaklató tanár jelenlétében tanúvallomást tenni a bíróságon. A soroksári Qualitas Középiskola tanárát huszonkét kiskorú veszélyeztetése és zaklatása miatt hetekkel ezelőtt állították bíróság elé. Az üggyel először az RTL foglalkozott miután tavaly több szülő is feljelentette a földrajztanárt, aki szerintük szexuális ajánlatokat tett a diákjainak a jobb jegyért.

 

BKK: Feljelentés a fakocka miatt


szerző:
2017.07.27. 18:39
BKK: Feljelentés a fakocka miatt

Nem menti fel a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját Tarlós István főpolgármester, annak ellenére, hogy az ellenzéki pártok az utóbbi napok botrányai miatt ezt követelik. A főpolgármester azt mondta, egy forintot se fizettek ki az online jegyrendszerért az üzemeltető cégnek, a vizsgálat tart, addig pedig nem akar felelősöket megnevezni. A szerdai metróüzemzavarért felelős fakockát viszont bemutatta a sajtónak.

Nem mindenki jelentette fel a fiatal hekkert!

A MÁV és a Szerencsejáték Zrt. is megköszönte korábban a hibák bejelentését annak a fiatalembernek, aki 50 forintért tudott bérletet venni a BKK új online jegyáruházában. A rendszert fejlesztő cég viszont feljelentést tett, korábban azt nyilatkozták, a belső szabályaik miatt ez kötelességük volt.

Késve befejezett Casino – az Együtt feljelentést tesz

Hűtlen kezelés miatt feljelentést tett az Együtt elnöke a margitszigeti Casino késve befejezett, több mint egy milliárdos felújítása miatt. Eredetileg a vízes vb szervezőbizottsága költözött volna az épületbe, de csak hétfőn, vagyis hat nappal a vízes vb vége előtt adják át. Juhász Péter szerint napi félmillió forint kötbért kérhetett volna a világbajnokságot szervező cég, de erről lemondtak.

Bocsánatkérésekkel folytatódott a BKK új jegyrendszerének története

Elnézést kért a budapestiektől a közlekedési vállalat vezérigazgatója, amiért problémás az új rendszerük, sőt, kárpótlást is ígért az utasoknak. Bocsánatot kért az informatikai rendszert működtető T-Systems vezérigazgatója is, sőt már együtt is működnének azzal a fiúval, akit pár napja még ők jelentettek fel. A fiatalembert, aki feltárta, milyen sérülékeny az új rendszer, két napja rabosították. Hétfőre tüntetést szerveznek a BKK ellen.

Nem jelenti fel támadóját, és nem is haragszik rá

Ezt mondta az RTL Híradónak az a nő, aki szombaton sípszóval igyekezett megzavarni Orbán Viktor beszédét Tusnádfürdőn. A közönségből többen rátámadtak, egy fotós a hajánál fogva földre rántotta, végül kivezették a rendezvényről. Ladó Andrea azt mondja, számított atrocitásra, mert szerinte már Tusnádfürdőn sem tűrik az ellenvéleményt. A nővel készült hosszabb interjút itt találja.

Feljelenti a Fideszt az MSZP a 2010-es plakátkampánya miatt

Feljelentést tesz az MSZP a Fidesz 2010-es plakátkampánya miatt, mert szerintük a kormánypárt 63 millió forintnyi kampányköltéssel nem tud és nem hajlandó elszámolni, ami szerintük felveti a választási csalás gyanúját. A Fidesz napok óta nem árulja el, hogy valóban hirdetett-e sokkal több pénzért, mint amennyit bevallottak az Állami Számvevőszéknek. Bár Halász János megígérte, hogy válaszolnak a pontos kérdésünkre, ez érdemben mégsem sikerült.

 

Elsőbbségi lett Orbán üzenete

Elsőbbségiként vitték ki Orbán Viktor köszönőlevelét a postások, pedig azokat normál küldeményként adta fel a kormány. A Jobbik birtokába került dokumentum szerint egy belső utasítást kaptak a postahivatalok, amelyben az állami cég egyik vezetője arra utasítja őket: a köszönőleveleket a postára érkezés napján azonnal ki kell vinni. Az ellenzéki párt szerint ez hivatali visszaélés, és feljelentést tettek az ügyben.

Ököllel ütötte fia osztálytársát

Ököllel ütötte fia 12 éves osztálytársát egy férfi Budapesten – ezt állítják a gyerek barátai. Erről videót is készítettek. Azt mondják: látták, amint a férfi rádobta a biciklijét, és többször belerúgott fia egyik osztálytársába, amiért az – állítólag – bunyóra akarta hívni a gyerekét. Az állami gondozott fiú könnyebben megsérült. Úgy tudjuk: ő maga tett feljelentést. Az ügyészség már vizsgálja az esetet.

Megvadult kutyáktól rettegnek Miskolcon

Megvadult kutyák tartanak rettegésben egy családot. A saját kertjükben támadtak rájuk az állatok. Szerintük egy néhány utcával arrébb lakó család udvaráról szöknek el. Az állítólagos gazdák először tagadták, hogy az övék a két kutya. Később azt mondták, már mindkettőt elajándékozták. A megtámadott család ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.

Feljelenti az Origo a Momentum elnökét

Feljelenti az Origo a Momentum elnökét, miután Fekete-Győr András csütörtök délután váratlanul megjelent a szerkesztőségükben. Mint mondják, bele akartak nézni annak az újságírónak a szemébe, aki állításuk szerint hazug cikkeket ír róluk. A látogatást videóra vették és nyilvánosságra hozták. A Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet szerint jogsértést követhettek el, ha nem volt a forgatásra engedélyük.

Feljelentik Bayer Zsoltot

Taknyukon és vérükön kell kirángatni őket, vagy szanaszét verni a pofájukat - ezt mondta Bayer Zsolt a rádióban azokról az aktivistákról, akik április végén táblákkal tiltakoztak a Parlamentben a készülő civil törvény ellen. A Rádiófelvételre a 444.hu figyelt fel. A publicistát a mondataiért az LMP és az Együtt képviselője is feljelenti. A fidesz frakcióvezetője viszont azt mondta a párt egyik alapítójának mondatairól, hogy publicistákat nem kommentál. Bayer Zsolt tavaly augusztus 20-a alkalmából - Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes javaslatára - megkapta a Magyar Köztársaság Lovagkeresztjét.

 

HALÁSZ JÚLIA: „Nem szeretnék félni”

Lökdöste, elvette a telefonját és kirángatta az épületből a 444.hu újságíróját Szabó László fideszes politikus. Halász Júlia nem titkolja, hogy megrázta az eset, és nagyon megijedt, amikor rá támadtak, ugyanakkor hozzátette, hogy nem szeretne félni, azt viszont nagyon szeretné, ha kiderülne az igazság. A rendőröktől, az iskolától, és az iskola fenntartójától is azt kérték, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy az iskola belső kameráinak  felvételei ne tűnhessenek el.

JÁRDAFESTÉS: Az újságírókat is igazoltatták

Másfél órás helyszínelés és feljelentés lett a Kétfarkú Kutya Párt kaposvári járdafestéséből. Kaposváron szombaton két helyszínen festették a járdákat. Mindkét csapatot igazoltatták a rendőrök. Azt állították, hogy lakossági bejelentésre érkeztek. Megkérték az aktivistákat, hogy hagyják abba a festést, majd az ott dolgozó újságírókat, köztük az RTL stábját is igazoltatták. Amikor kérdeztük miért, azt mondták azért, mert forgattunk.

 

Megint feljelentés lehet a járdafestésből

Megint feljelentés lehet a Kétfarkú Kutya Párt járdafestéséből. Ezúttal Szombathelyen léptek fel a hatóságok, miközben a repedezett járdát festették. Egy térfigyelő kamera felvételei alapján a közterület-felügyelet vonult ki, majd közölték, hogy közterület szennyezés miatt kezdeményeznek eljárást.

Hordóban találtak rá a kutyára

Hónapok óta lehetett szinte étlen-szomjan kikötve egy kutya egy nagycserkeszi ház udvarán. Az állat nyakára olyan szorosan volt rákötve a kötél, hogy alig tudott enni és inni. Most a nyíregyházi Állatbarát Menhelyen van, hónapokig tarthat, mire felépül. Állatkínzás miatt feljelentést tettek a rendőrségen.

38. rész - A nő tudni akarja, hogy kinek áll érdekében romba döntenie a családját?!

Szántó Tamara és férje, Márton átmenetileg kénytelenek bezárni a lacikonyhás büféjüket, mert valaki névtelenül feljelentést tett az ÁNTSZ-nél ellenük, és egy patkányt is találnak a konyhájukban...

Elpusztult az összevert kutya

El kellett altatni egy kutyát Kecskeméten, valaki annyira megverte. Az állatra egy kerékpáros bukkant rá egy családi ház udvaránál, azonnal szólt az állatvédelmi őrszolgálatnak. A kutya akkor még élt, valaki lécekkel takarta le. Orvoshoz vitték, ahol megállapították, hogy olyan súlyosan bántalmazták az állatot, hogy nem lehet megmenteni. Az állatvédők feljelentést tettek.

Előző rész (2017. február 17.)

Kareszék feljelentik Kevét. Gréti elhatározza, hogy elmondja Daninak, hogy mit érez iránta. Joe reggel végre visszatér a rehabilitációról

Damu Roland nem adja fel!


szerző:
2017.02.01. 17:25
Damu Roland nem adja fel!

Damu Roland feljelentést tett kiskorú veszélyeztetése miatt, mert az anyósa és felesége jelenlegi egészségi állapota kétségbe ejti. A színész közben egy kétszemélyes kamaradarabban is játszik, a szerep megformálása rendkívül nehéz volt a számára, mert egy olyan kiégett karaktert alakít, aki már nem hisz a szerelemben. Dilemmáját az okozza, hogy őt bár sokszor átverték, még mindig hisz… Az előadás előtt beszélgettünk vele.

Maja:

Maja reméli, hogy egy sorstársa lelt Nóra személyében, és végre el tudja kapni Zsoltot. A srác újabb dühkitörése után Nóra meggondolja magát, és elmegy Majához: vele együtt fel akar lépni Zsolt ellen és Maja ismét reménykedni kezd.

Következő rész (2017. január 24.)

Barbi Alexával együtt részt vesz egy twerk tanfolyamon. Nóra egy Zsolttal történt újabb találkozó után mégsem akar feljelentést tenni. Karesz úszik a boldogságban, mikor a legjobb barátja felajánlja neki, hogy utazzanak el néhány napra a Balatonhoz. 

Damu is megszólalt!


szerző:
2017.01.20. 17:25
Damu is megszólalt!

Nem enyhül a szembenállás a Damu családban Maya felnevelésével kapcsolatban. Damu Rolandék hónapokkal ezelőtt közösen eldöntötték, hogy a színész lányát, annak édesanyjával, nővérével és anyósával közösen fogják felnevelni. Damu Rolandnál azonban megváltozott valami: karácsonykor súlyos vitája volt az anyósával. Ünnepelni vitte volna el a kicsit taxival, de egy ordítozó, és Damu szerint ittas nagymama fogadta őket. Utóbbi állítólag azt hitte, újságírók érkeztek, ezért volt ingerült. A színészt viszont annyira meghökkentette az eset, hogy feljelentést tett a gyámhivatalnál. Úgy fogalmazott, nem szeretné, ha alkoholtól bűzlő emberek között nőne fel kislánya.

Kémvonal feljelentőknek

Hazafias feladat lett a kémgyanús emberek feljelentése Litvániában. Az egykori hidegháború vészterhes hangulatát idézi, hogy úgynevezett forró drótot hoztak létre a balti országban, nem titkoltan az orosz spionok leleplezése érdekében. A kormány tévéhirdetésekben hívja fel a figyelmet a veszélyekre és a gyanús jelekre. Sokan azonban kételkednek abban, hogy valóban hasznos-e mindez.

Az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplőjét feljelentették?

Három éve történt az a tragédia, amely rendesen felborította ÉNB Szandika életét. Az állítólagos birkatermészetű amerikai bulldogja csúnyán megharapott egy kisebb kutyát és annak gazdáját. A sértett feljelentést tett, és kártérítést követelt a fiatal lánytól. Hogy pontosan mi történt akkor este, és mi az igazság, itt megnézhetitek!

Lalit és Lunát lekapcsolják a rendőrök

Miután sikerült Lunával észrevétlenül kicsempészniük a görényeket az albérletből, rendőrök igazoltatják őket, és kiderül, hogy feljelentés érkezett ellenük...

Lalinak választania kell: Vilma vagy Luna!

Vilma közli Laliékkal, hogy feljelentette őket, de Lali beszél az anyjával, aki ugyan megígéri, hogy visszavonja a feljelentést, de érzelmileg megpróbálja zsarolni.

Vádemelés szabálytalan földbérleti ügyekben

Vádemelést javasol a rendőrség az ügyészségnek a hortobágyi földbérlések ügyében. Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese tett feljelentést korábban, szerinte ugyanis a 2013-ban földbérlésre kiírt pályázatokon a szabályokkal ellentétben nem csak helyi gazdák nyertek. A nyomozást a napokban lezárták és 3 olyan nyertes pályázót is találtak, aki valószínűleg csak papíron lakik közeli településen.

Sovány, vérző kutyát mentettek

Csontsovánnyá fogyott, erősen vérző kutyát mentettek ki állatvédők egy üresen álló ház udvaráról a Borsod megyei Edelényben. Az ott lakó család nemrég elköltözött, a kutyát pedig otthagyták láncra kötve. Most a nyíregyházi állatkórházban ápolják, ha meggyógyul, új gazdát keresnek neki. A régit állatkínzás miatt feljelentették.

Dolgozni sem tud a kutyája nélkül

Veszélybe került a munkája a lelőtt francia kutya gazdájának. A nő juhászként dolgozott Mamadouval, aki az Állatvédőrség ügyvivője szerint képzett terelőkutya volt. A fiatal kutyát egy hete egy magyar vadász lőtte le Szalkszentmárton közelében, majd a tetemet a Dunába dobta. Az állat egyik gazdája most visszatér Magyarországra, egész nap a rendőrségen volt, hogy vallomást tegyen az ügyben.

Feljelentést tesz a lelőtt kutya francia gazdája

A biciklitúrázó francia pár kutyáját egy magyar vadász lőtte le, majd a tetemet a Dunába dobta.  Az állat egyik gazdája most visszatér Magyarországra, hogy tisztázza az ügyet, feljelenti a vadászt, aki megölte kedvencüket. Az ügy részletei a 18:00 órakor kezdődő Híradóban! 

„A részletek ismerete zavarná a lebonyolítást”

Azért nem árulja el a kormány, hogy mire költik az ’56-os emlékévre szánt 13 és fél milliárd forintot, mert az zavarná a lebonyolítást. Ezt mondta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter. Az emlékévre készült az a dal, aminél sem a korábbi számát újrahasznosító amerikai zeneszerzőnek, sem az énekeseknek, sem a stúdiónak nem fizettek, mégsem árulja el a kormány, hogy mi került rajta 50 millió forintba. Az Együtt hűtlen kezelés miatt feljelentést tett.

Feljelentik a vadászt, aki lelőtte a kutyát

Feljelentést tesz az egyik állatvédő alapítvány az ellen a hivatásos vadász ellen, aki Szalkszentmárton határában lelőtte egy francia pár kutyáját. Az alapítvány vezetője szerint a vadász a fegyverét sem vehette volna elő ott, ahol lőtt. A 444.hu internetes portálnak a helyiek azt mondták, hogy a vadásznak több hasonló ügye volt már az elmúlt években.

Bedrogozhatták a kutyát


szerző:
2016.08.16. 18:23
Bedrogozhatták a kutyát

Az állatvédők szerint bedrogozhattak egy kiskutyát a Veszprém megyei Várpalotán. Egy gyermekotthonhoz hívták őket, ahol a 2 hónapos ebnek habzott a szája és folyamatosan rohamai voltak. A kutya annyira szenvedett, hogy el kellett altatni. Az állatvédők feljelentést tettek. Megrázó felvételek.

Joe Barbinak: „Vége az életünknek!”

Joe élete drámai fordulatot vesz, amikor a műhelyből elviszi két rendőr, ugyanis feljelentés indult ellene. Nem csupán testi sértésről van szó, mint ahogyan azt ő sejtette: Gyuszi szexuális erőszakkal vádolja!

Joet rendőrök vitték el

Joe élete drámai fordulatot vett, amikor a műhelyből két rendőr elvitte. Gyuszi ugyanis szexuális erőszakkal vádolta! Barbi és az albérlet lakói természetesen mellette álltak, ő azonban tudta, hogy élete alakulása volt a tét.

A vagyonáról kérdezték, feljelentést tett

Zaklatás miatt tett feljelentést Tasó László államtitkár, miután a Direkt36 oknyomozó portál arról írt, hogy évekig hiányosan töltötte ki a vagyonnyilatkozatát. Az államtitkár ellen ugyanakkor semmilyen vizsgálat nincs, pedig az Együtt vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett a politikussal szemben. A vagyonnyilatkozati ügyekben eljáró parlamenti bizottság elnöke az RTL Híradónak azt mondta: csak az elmúlt két évben több mint száz bejelentés érkezett a testülethez, de egyetlen eljárást sem indítottak.

Büntetőeljárás indult a járdafestők ellen

Büntetőeljárást indított a rendőrség a Kétfarkú Kutya Párt járdaszépítő akciója miatt. A viccpárt tagjai az úthibákra szeretnék felhívni a figyelmet azzal, hogy a hibás járdákat színesre festik. A Dob utcában is ezt próbálták, mikor megérkeztek a rendőrök. A párt tagjai szerint azt mondták nekik, hogy elmehetnek. Ám végül a rendőrség rongálás vétsége miatt eljárást indított. A Helsinki bizottság szerint nem jogellenes, amit a párt tett.

 

Felháborodtak a rokonuk halála miatt

Darabosra tört a medencecsontja, majd perforáltak a belei - családja szerint mégsem látták el megfelelően, sőt észre sem vették a töréseit annak 61 éves asszonynak, aki egy esés miatt került kórházba. Az Index írt először a fogyatékkal élő nő esetéről, akinek családja feljelentést tett a rendőrségen. A hatóságok a kivizsgálás során mulasztást nem tapasztaltak, az ügyet lezárták.

Lagzi Lajcsi gyereket vert?

Lagzi Lajcsira rájár a rúd mostanában. Szinte nincs is olyan nap, hogy ne foglalkozna vele a sajtó. Jelen esetben a híresztelések arról szóltak, hogy boldogasszonypusztai birtokára gyerekek szöktek be, leeresztették a vizet a zsilipből, majd abban fürödtek. Erre a mulatós zenész állítólag olyan ideges lett, hogy az egyik gyereket felpofozta, a hírek szerint üzlettársa, Cs. Csaba is hasonlóan járt el.

GALAMBOS LAJOS:

Galambos Lajos elmondása szerint amerikai filmekben történnek hasonló dolgok, amikkel mostanában kellet szembesülnie a zenésznek. Lagzi Lajcsira valóban rájár a rúd mostanában: nemrég a zenészt feljelentette egy apuka, mert szerinte Lajcsi megverte a fiát, miután a gyerek bemászott a boldogasszonypusztai birtokra, és meg akart fürdeni a tóban. Csakhogy Lajcsi azt állítja ő nem bántott senkit, főleg nem egy gyereket, őt viszont megütötték, erre pedig bizonyítéka is van.

Gyomorszájon vágták a tüntetőt

Gyomron vágta az egyik tiltakozót egy biztonsági őr a Városligetben, erről videófelvétel is készült. A férfi összegörnyedt, akkora volt az ütés. Miután a videó nyilvánosságra került, a Városliget Zrt. feljelentést tett a rendőrségen. A cég közölte, szerintük is elfogadhatatlan, ami történt. A megütött aktivista azt mondja, később is bántották.

VV DÓRI ZAKLATÁS:

Már több mint két éve nyomdafestéket nem tűrő üzenetekkel bombázza a ValóVilág 7 Dóriját egy ismeretlen, a közösségi oldalán. A lány a brutális üzenetektől már egy ideje nemcsak magát, hanem családját sem érzi biztonságban. Dóri ezért már a feljelentésen gondolkodik. A gond csak azzal van, hogy a férfi névtelenül írogat, így a ValóVilág egykori lakója csak ismeretlen ellen tehet feljelentést.

MSZP: Manipulálták a jegyzőkönyveket

Manipulálták a Nemzeti Bank egyik alapítványának jegyzőkönyveit, ezt állítja az MSZP, ezért feljelentést tettek a legfőbb ügyésznél. Egy hónappal ezelőtt a Pallas Athene alapítvány úgy adta ki a kuratóriumi ülések jegyzőkönyveit, hogy több információt is kitakartak rajtuk. A szocialisták szerint ez nem volt szabályos, ezért újra kérték az iratokat, ám a másodjára küldött dokumentumokon számos eltérést vettek észre. Az alapítvány szerint mindez csak rosszindulatú politikai hatáskeltés.

Feljelentették Kuncze Gábort


szerző:
2016.06.05. 23:00
Feljelentették Kuncze Gábort

A tanulmányai befejeztével különös dolgot művelt az egykori belügyminiszter, ami nem tarthatott sokáig, mivel már a Honvédségnek is szemet szúrt a tevékenyésge.

Sélley: Nem bírta el a napkollektort a tető

4 éve több mint hatszázezer forint állami támogatást kapott az ötödik kerületi jegyző egy napkollektor építésére, de házán nyoma sincs a környezetbarát technológiának, tudta meg a Blikk. Sélley Zoltán a lapnak azt mondta, nem bírta el a tető a napkollektort, ezért leszerelték. Az Együtt szerint a Belváros jegyzője csalt, ezért feljelentést tesznek.

A rendőrség nyomoz Kozso teázójában!

Tegnap délután a vízművek munkatársai a helyszínen jártak utána, valóban visszaél-e Kocsor Zsolt a közüzemi szolgáltatásokkal. Az énekest feljelentette üzletvezetője: szerinte hosszú idő óta, szándékosan nem fizet az áramért, a vízért és a gázért. Fel is jelentette, a hatóságok pedig komolyan vették.

Vasvillával ütötte az állatait

Börtönbe kerülhet a keszthelyi állatkínzó. A 41 éves férfi ellen azért emelt vádat az ügyészség, mert rosszul bánt a szarvasmarháival. Magukra hagyta, nem etette és itatta az állatokat, így végül azok kitörtek a karámból, és Keszthely környékén csatangoltak. Közben veszélyeztették a közlekedést. A férfit korábban a szomszédok is feljelentették, mert vasvillával ütötte a lovait, az udvarában pedig elhullott borjúkból ettek a disznók és a kutyák.

40 ezerért adták el, most 1,9 millióért árulják

40 ezer forintért adott el a Főtáv egy 13 éves kisbuszt egy budapesti autókereskedésnek, ahol később 1,9 millióért árulták ugyanazt az autót - tudta meg a Bors. Egy általunk megkérdezett autókereskedő szerint, ha teljesen kiégett az autó, akkor lenne 40 ezer forint az ára. Csakhogy ennek a kisbusznak a lap szerint mindössze a karosszériájával és a fékjeivel volt gond. A Főtáv szerint csoportban adtak el több tucat autót, ennél a kisbusznál ezért jött ki az alacsony vételár. A DK feljelentést tesz az ügyben.

Kiengedték a börtönből, uzsorakamatot követel

Újra akcióban az ormánsági uzsorás. Csaknem 50 embernek adott kölcsön és a pénz sokszorosát követelte tőlük. Ezért korábban elítélték, de áldozatai szerint, alig hogy szabadult, újra megjelent, és a kamatokat követeli. Egy siklósnagyfalui asszonytól a 2006-ban kölcsönadott 100 ezer forint helyett most több mint 3 milliót kér. Az uzsorástól sokan félnek, de van, aki feljelentést tett, a rendőrség nyomoz.

Feljelentést tesznek a kopaszok miatt

Feljelentést tesz a Nemzeti Választási Bizottság, amiért februárban egy csoport megakadályozta, hogy Nyakó István szocialista politikus elsőként adja le népszavazási kezdeményezését a vasárnapi zárva tartásról. A szocialisták szerették volna, ha a bizottság újra napirendre veszi az ügyet az utcán készült felvételek miatt, amelyek szerintük bizonyítják, hogy összejátszottak ellenük. Ezt a bizottság elnöke se akkor, se a testület mostani ülésén nem tartotta fontosnak.

Ellenzéki politikusok hívták ki a rendőröket

Feljelentette az ügyészségen az Állami Számvevőszék az Új Nemzedék Központot - a turizmussal, sporttal és oktatással is foglalkozó állami szervezet ugyanis nem adott át elegendő dokumentumot a vizsgálathoz, így nem tudták ellenőrizni működésüket. Az Új Nemzedéknél azt mondták, nem tagadták meg az együttműködést, csak nem volt elég idejük a rengeteg irat átadására - az Együtt politikusai viszont kihívták ma a rendőrséget a Kft. irodájához, hogy segítségükkel ki tudja vizsgálni az ÁSZ, mire költik ott a közpénzeket.

Fókusz 2016-02-18


szerző:
2016.02.18. 18:55

Új weboldal 471 millióért


szerző:
2016.02.03. 18:38
Új weboldal 471 millióért

471 millió forintba került a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új weboldala. A Tartalomszolgáltatók Egyesületénél még nem hallottak hasonlóan drága internetes felületről. A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz, mert szerintük hússzorosával túlárazták a fejlesztést. A kamara azzal indokol, hogy nem honlapot, hanem idézem, egy „portál rendszert” csináltattak.

A szülők szerint zaklatja a diákokat a tanár

Szexuális zaklatással vádolja több szülő egy alapítványi középiskola tanárát. Az egyik diáklány hívta fel az anyját azzal, hogy a tanár úr jobb jegyért cserébe szexet kért az egyik osztálytársától. Az iskola udvarán álló faházban kellett volna megtörténnie az együttlétnek, hogy a lány ne bukjon meg. Megbukott.

ZAKLATÓ TANÁR: Szexért cserébe nem buktat

Rendszeresen zaklatja a diákjait egy fővárosi gimnázium tanára - ezt állítja több szülő. Egyikük nyilatkozott Híradónknak és azt mesélte, a tanár jobb jegyeket ígért a gyerekeknek szexért cserébe.

Fazekas: „Mészáros Lőrinc nem nagygazdálkodó”

A földművelésügyi miniszter szerint Mészáros Lőrinc nem nagygazdálkodó. Hiába nyert a felcsúti polgármester és családja az állami földárveréseken 1400 hektár földet, Fazekas Sándor Híradónknak azt mondta: a családtagok vagyonát nem kell összeszámolni. A miniszter arról is beszélt: Mészáros Lőrinctől kell megkérdezni, hogy mit csinál azokkal a földekkel, amelyeket a megengedett 300 hektáros limit fölött nyert el az árveréseken. Mészáros Lőrinc azt állítja: kevesebb földet vett 300 hektárnál. A Jobbik feljelentést tesz a gyanús földvásárlások ügyében.

TV2: Három ellenzéki párt feljelentést tett

Három ellenzéki párt is feljelentést tett a TV2 eladása miatt. A csatornát részben az állami tulajdonban lévő Eximbank hiteléből vásárolta meg Andy Vajna filmügyi kormánybiztos. A DK, az LMP és az Együtt szerint viszont az Eximbanknak a gazdaságélénkítés a feladata, nem pedig, idézem, kormányközeli oligarchák magánbefektetéseinek a finanszírozása. A kormány nem reagált megkeresésünkre. Az Eximbank azt közölte: nem pártok véleménye alapján döntenek a hiteleikről.

Feljelentették Matolcsy Györgyöt

Feljelenti Matolcsy Györgyöt és a jegybank alapítványainak megszüntetését követeli a Demokratikus Koalíció, ahogy fogalmaznak a sok tízmilliárdos luxusköltések miatt. A drága Eiffel Palace irodaház ügyében, amelynek tetején a Nemzeti Bank most exkluzív luxusteret alakít ki, már tavaly az ügyészséghez fordultak, de akkor elutasították őket. A jegybank elnök két napja a kormánypárti Magyar Időknek azt mondta, nem az adófizetők pénzét költik.

Ellenőrök csaptak le a jótékonysági sütivásárra

Győrben néhányan összeálltak, mert jót akartak. Sütit sütöttek és árultak egy vásárban, hogy a bevételből életmentő készüléket vásároljanak, de a szervezőket valaki feljelentette, és lecsaptak az élelmiszerellenőrök: a sütivásár ugyanis nem volt szabályos.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való