KERESÉS search-close

felelős állattartás

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felelős állattartás"

KUTYANEVELÉS: Nem elég a szeretet, szabályok is kellenek

Sokan tartanak úgy kutyát, hogy fogalmuk sincs, hogyan kell bánni velük, ahhoz pedig, hogy jó kutyát nevelhessünk kedvencünkből nem elég a szeretet. A Forte Kutyaiskola vezetője szerint szintén óriási probléma, hogy a tenyésztők nem mindig foglalkoznak a kutyusok egészségével, amibe nagyon sok leendő gazda egyáltalán nem gondol bele.

BOGGIE: „Próbáltam megmenteni a Palkót, de nem sikerült!”

Elszabadult amerikai bulldog támadta meg Boggie kutyáját. A kistestű állat elpusztult, az énekesnő pedig megsérült, amikor védeni próbálta kedvencét. Boggie közösségi oldalán írta meg történteket, s most azon igyekszik, hogy felhívja a figyelmet a kutyatartással járó felelősségvállalásra.  

HÚSVÉT: Az élő nyúl nem játék!

Pisze orr, lógó fülek és puha bunda. Húsvétkor a nyuszik a legnépszerűbbek. Ilyenkor több száz talál gazdára közülük, de sokan csak ideiglenesen kerülnek a családhoz. A legtöbben ugyanis nem tudnak róluk megfelelően gondoskodni. A Nyíregyházi Állatparkban ma éppen ezért tartottak oktatást a felelős nyúltartásról.

Élő állat karácsonyra?!

A Karácsony közeledtével sokakban felmerül a gondolat, hogy kutyát, cicát vagy más kisállatot ajándékozzanak szeretteiknek. A legtöbb esetben azonban, az örömből üröm lesz, hiszen egy nem várt jövevény hatalmas terhet róhat arra, aki kapja. A felelős állattartásra szerettük volna felhívni a figyelmet Schneider Kingával.

Mi a teendő, ha kiskutya érkezik a családba?

Az új otthonba érkezés első napjai a legnehezebbek, nemcsak nekünk embereknek, hanem a kiskutya számára is, hiszen a lakás tele van számára meglepetésekkel, idegen szagokkal, furcsa és ismeretlen emberekkel.Vendégünkkel, Halász Árpád kutyakiképzővel beszélgettünk.

Karácsonyra kutyát?


szerző:
2014.11.20. 10:00
Karácsonyra kutyát?

Sokak régi álma válik valóra szenteste, amikor ajándékbontáskor a dobozból egy négylábú bújik elő! Karácsonykor sokan gondolják úgy, hogy kutyával ajándékozzák meg szeretteiket. Mielőtt azonban meghozzuk a végleges döntést, figyelembe kell vennünk néhány fontos tényezőt!

Reflektor 13-12-11


szerző:
2013.12.11. 23:55
Reflektor 13-12-11

Reflektor: Meglepetésre készülnek az X-Faktor győztesei. Schell Judit nagykövet lett.

A holdat is csak pénzért ugathatják kutyáink?

Ebrendészeti hozzájárulás kivetésére adna lehetőséget az önkormányzatoknak egy törvénymódosítás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való