KERESÉS search-close

felborult autó

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felborult autó"

Szívinfarktus vezetés közben

Szívinfarktust kapott vezetés közben, árokba borult autójával egy idős férfi Hajdú-Bihar Megyében. Felesége is vele volt, mindketten súlyosan megsérültek. A férfit mentőhelikopter vitte kórházba. A baleset után az idős házaspár fia is a helyszínre sietett. Ő azt mondta, anyja őt hívta fel elsőként a felborult autóból.

Ősszel több a veszély az utakon

Felborult egy autó Győrben, miután vezetője elrántotta a kormányt, hogy ne ütközzön az elé kanyarodó másik kocsival. A vétlen autóst súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A balesetben a megváltozott őszi körülmények, így a korai sötétedés miatti rossz látásviszonyok is közrejátszhattak.

Részegen borulhattak fel


szerző:
2018.06.04. 18:05
Részegen borulhattak fel

Tetejére borult egy autó hajnalban Budapesten, a Keleti pályaudvarnál. Úgy tudjuk, a kocsi sofőrje részegen ült a volán mögé és túl gyorsan ment a Baross téri kereszteződésben, sodródni kezdett, majd nekicsapódott egy másik kocsinak.

Beton hídfőnek csapódott, meghalt

Több halálos baleset is történt éjszaka az országban. Kaposvár mellett egy ember meghalt, amikor kocsijával egy beton hídfőnek ütközött, majd felborult. Az autó teljesen kiégett. A Pest megyei Tárnokon szintén felborult egy kocsi, amelynek vezetője azonnal meghalt. Békésnél pedig két autó karambolozott, ott hárman sérültek meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való