KERESÉS search-close

felajánlás

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felajánlás"

Magyarországról is érkeznek a felajánlások a Notre-Dame újjáépítéséhez

Orbán Viktor levélben fejezte ki együttérzését Emanuel Macron francia elnöknek és párizsi egyházi egyházi vezetőknek. A kormányfő azt írta: a Notre-Dame szimbólum minden keresztény ember számára.

Az 50+-osok jótékony célokra ajánlották fel produkciójuk gyümölcsét!

Csonka András, Keresztes Ildikó, Magyar Attila és Oszvald Marika festményüket jótékony célokra ajánlották fel!

Sokan segítettek a családanyának

Van, aki munkát, más otthont ajánlott fel annak a győri asszonynak, akit két nappal ezelőtt mutatott be az RTL Híradó. A nőt és kisebbik gyermekét két hónappal ezelőtt lakoltatták ki, azóta autójában él egy lakótelepi parkolóban. Az asszony meghatódva mondott köszönetet jóakaróinak. Azt mondta, mindenképpen külföldre megy majd szerencsét próbálni, ezért is tanul minden nap.

Külföldön is szerencsét próbálna az autójában élő nő Külföldön is szerencsét próbálna az autójában élő nő

Kedden láthatták az RTL Híradóban azt az asszonyt, akit kilakoltattak a kisebbik fiával együtt, így egy lakótelep parkolójában, a kocsiban lakik, fia pedig diákszállón. A riport után sokan segítettek neki: volt, aki ételt vitt, volt, aki munkát vagy lakrészt ajánlott fel.

MEGHATÓ: „Mindent megteszünk azért, hogy együtt legyünk”

A nőt és kisebbik gyermekét két hónappal ezelőtt lakoltatták ki, azóta autójában él egy lakótelepi parkolóban. Az asszony most meghatódva mondott köszönetet jóakaróinak.

Jótékony célra ajánlotta fel a Tankcsapda frontembere autóját

A Tankcsapda frontemberének, Lukács Lacinak már hónapok óta tart az 50. születésnapi programsorozata. Most egy grill afterpartit szervezett az ország legnépszerűbb rockbandája, amely a buli mellett egy komoly jótékonysági kampány lezáró eseménye is volt.

 

Egy nagymama ajánlkozott fel Mikikének

Peller Anna nem féltékeny típus, de most elmesélt egy különös esetet: egy idősebb hölgy pikáns üzenetekkel bombázza férjét...

Megköszönték a felajánlásokat a fegyverneki árvák

Már újra tudnak nevetni a fegyverneki árvák. A 3 testvért karácsonykor mutattuk be az RTL Híradóban, miután egy reggel holtan találták édesanyjukat. Azóta a nagyszülők nevelik őket, és a riport óta nagyon sok felajánlást kaptak. Ezt köszönte meg a család, mégpedig úgy hogy vendégül látták az adományozókat.

 

1% - nem kell többé rendelkezni

Aki most felajánlja, nem kell többé rendelkeznie adója egyházaknak adható 1 százalékáról, mostantól ugyanis minden évben az idei választását veszik majd figyelembe visszavonásig. A kormány változtatott, miután tavaly az adózók alig harmada döntött az 1 százalékáról. A DK-nál azt mondják, a kormány a hozzá hű egyházakat akarja helyzetbe hozni.

 

Önkéntes munkáért jogosítványt kaphatnak

Önkéntes munkáért jogosítványt vagy nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamot kínál a Vöröskereszt olyan borsodi fiataloknak, akik már végeztek a középiskolában, de még nem dolgoznak. Fél évig kell önkénteskedniük, aztán választhatnak a tanfolyamok közül. Két év alatt huszonöt fiatal juthat így ingyenesen nyelvvizsgához vagy jogosítványhoz, köztük rossz anyagi helyzetűek is.

Sokan segítenének az árván maradt testvéreken

Csütörtökön mutattuk be azt a fegyverneki családot, ahol a nagyszülőkhöz került 3 unoka, miután anyjuk karácsony reggelére meghalt. Tavasszal pedig az édesapjukat is elvesztették. Van, aki ruhát, pénzt vagy éppen mosószert küldött a családnak, mások szobafestést ajánlottak a nagyszülőknek, ők ugyanis így is szűkösen élnek, a házukat sem tudják felújítani egy ideje.

Nem élhette meg a segítséget

Váratlanul meghalt az a pécsi rokkantnyugdíjas férfi, akinek a kálváriájáról az RTL Híradó is beszámolt. Úgy volt, hogy amputálják a lábát, a párja pedig nem tudta volna látogatni, mert nem volt pénzük utazásra. A nehéz körülmények között élő párt vasárnap mutattuk be. Adásunk után rengetegen adakoztak, volt, aki buszbérletet ajánlott fel, ám a súlyos beteg férfi már azt sem élte meg, hogy a műtétet elvégezzék.

Kevesen ajánlják fel az 1%-ot

Sok vesztese lehet az automatikus adóbevallásnak az Adománygyűjtők Önszabályozó Testülete szerint. Az eddigi tapasztalatok alapján az adózók csaknem fele elfelejti felajánlani adója 1+1%-át. Még egy hónap van hátra a határidőből, de a Pénzcentrum.hu már úgy számol, milliárdoktól eshetnek el a civil szervezetek és az egyházak. Az adománygyűjtők most a munkahelyek segítségét kérik.

HÍRCSÁRDA: Jótékonysági botrány

Tagadja Kubatov Gábor, hogy 2017-es képviselői fizetésének felét egy hátrányos helyzetű iskolának ajánlotta volna fel Kelet-Magyarországon. Hasonló vádakkal támadták Mengyi Rolandot, a Fidesz korrupciógyanúba keveredett képviselőjét is, de ő is abszurdumnak nevezte, hogy jótékonykodna fizetéséből.

Felajánlja a 15 millió forintot

Többmilliós támogatás a Prima Primissima díjból! A Zürichben élő Oplatka András történész, újságíró úgy döntött: a múlt pénteken elnyert díjához járó pénzösszeget, 15 millió forintot egy erdélyi tehetségkutató egyesületnek és a rászorulókat segítő Igazgyöngy alapítványnak utalja át fele-fele részben. L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy vezetője nagyon örült a hirtelen jött adománynak, amelynek nagy részét a Toldi tanoda működtetésére költik.

Peller Annáék jótékony célra ajánlották fel nyereményüket!

Az Utolsó láncszem játékban szerzett főnyereményt egy közhasznú alapítványnak ajánlják fel a győztesek. Anna azt is elárulta, hogy kiket szeretnének támogatni ezzel az összeggel.

Plüssmackók a mentőautókban

Plüssmackók a mentőautóban. Már több ezer játék gyűlt össze felajánlásokból országszerte. A cél, hogy minden mentőautóba kerüljön egy maci, hogyha gyerekért mennek, a kis betegnek legyen mivel játszania. A mentők szerint ez azért fontos, hogy a kicsik megnyugodjanak, ebben segíthet egy plüssmaci. Most Kerekegyházán gyűjtenek, ahol több gyerek is felajánlotta féltett játékát.

Jótékony célre fordítják a kiperelt milliókat!

Johnny Depp és Amber Heard válása hónapokig húzódott, de két hete sikerült pontot tenniük az ügy végére. A családon belüli erőszak vádját végül visszavonta Heard. Feltehetően a sztárpár erről többet nem is nyilatkozik majd. Amber a kialkudott majd’ 2 milliárd forintnyi dollárt jótékony célra fordítja: felét egy kórháznak, másik felét pedig a nők elleni erőszak ellen küzdő alapítvány javára ajánlotta fel.

Megvalósult álom – autót kapott a fiú

Megvalósult egy súlyos fogyatékkal élő álma. Egy mezőnyárádi fiú minden végtagja lebénult, beszélni sem tud, édesanyja egy tablet segítségével kommunikál vele. Szinte az egész életet a négy fal között éli. A Facebookon kért segítséget, ugyanis a család kocsija tönkrement, autó nélkül viszont nem tudnak eljárni a kezelésekre sem. Egy civil egyesület gyűjtést szervezett, és most autót kaptak.

Rengetegen segítenének az idős cukrásznak

Elárasztották a felajánlások az idős, gödöllői cukrászt, akinek 50 év után be kellett zárnia üzletét, mert nem felelt meg az előírásoknak. Történetéről hétfőn számoltunk be. Az üzletet teljesen fel kellene újítani, de Barna Illésnek erre se pénze, se ereje nincs. Azóta nagyon sokan ajánlották fel a segítségüket, még külföldről is.

A segíteni akarás újra összehozta az embereket

Nagykanizsán pár éve azt találták ki, hogy pénzt gyűjtenek a Facebookon, hogy aztán abból megvendégeljenek minél több gyereket egy-egy pizzára. Idén már ezer gyereknek jutott a finomságból, és rengeteg felajánlásnak köszönhetően nem csak Nagykanizsán, hanem még három településen is rendezhetnek pizza partyt.

Sokan segítenek a hétgyerekes apának

Rengeteg felajánlás érkezett annak az édesapának, aki egyedül maradt hét kislányával, miután a felesége váratlanul meghalt, nyolcadik gyermekükkel várandósan. A családot még szerdán láthatták a Házon kívül műsorában. Az apa akkor arról beszélt, mostani házukat valószínűleg elvesztik, ezért most egy újra gyűjtenek.

A történelem egyik legnagyobb jótékonysági felajánlása

Mark Zuckerberg, a Facebook tulajdonosa szinte egész vagyonát, 45 milliárd dollárt, vagyis a magyar GDP egyharmaradát is meghaladó összeget, az emberiség haladásra fordítaná. Ezen kívül Bill Gates-szel és a világ leggazdagabb embereivel egy alapítványt hoz létre, amely a zöld energiára való áttérést finanszírozná a világ legnagyobb energiafogyasztó országaiban.

Előző rész (2015. november 10.)

 Aliz bocsánatot kér Bözsitől, és végre kibékülnek. Róbert és Ottó baráti viszonyba kerülnek egymással, Nóra pedig szállást is ajánl a fiúnak. László megint bajba kerül Gizella előtt Vali miatt.
 
 

Újabb házakat gyújtottak fel Budaörsön

A településen vasárnap délután gyulladtak ki a nyaralók, az elmúlt másfél évben pedig legalább 25 épület semmisült meg teljesen. Úgy tudjuk, hogy mindegyiket felgyújtották. A rendőrök nyomoznak és az önkormányzattal közösen 1 millió forintot ajánlanak fel, aki a gyújtogató nyomára vezet.

Speciális ágy váltja fel a bevásárlókocsit

Még mindig bevásárlókocsiban szállítják a gyermekeket a Szegedi Gyermekklinikán. Fél éve derült ki, hogy 15 éve nem tudják lecserélni ezeket a szállítóeszközöket. Gyűjtés indult, az egyik hazai cég beteghordó ágyakat ajánlott fel a klinikának, le is szállítottak néhányat, de át kell alakítani őket.

Előző rész (2015. szeptember 23.)

Balázs felajánlja segítségét Péternek Hanna visszaszerzésében. Miklós és Timi kibékülnek. Olívia nyomozni kezd Aliz után.

Következő rész (2015. szeptember 23.)

Balázs felajánlja segítségét Péternek Hanna visszaszerzésében. Miklós és Timi kibékülnek. Olívia nyomozni kezd Aliz után.
 
 

Paróka készül a kislány hajából

Egy hétéves kislány is felajánlotta levágott haját rákos gyerekeknek Szombathelyen. Az elmúlt napokban futótűzként terjedt el a városban, hogy rákos gyerekek parókáihoz gyűjtenek hosszú tincseket. A szervezőt is meglepte a rengeteg felajánlás: azok a fodrászok, akik szintén csatlakoztak és ingyen vállalták a hajvágást, alig győzik a sok munkát.

Felajánlották a kislány szerveit

Belehalt sérüléseibe az a 9 éves kislány, akit testvérével együtt ütött el egy autós szombaton, Balatonfüreden. Az RTL Híradó úgy tudja, a játszótérre mentek biciklivel, amikor az egyik meredek utcán egy autós tisztázatlan okok miatt elgázolta őket. 13 éves testvérét a veszprémi kórházban kezelik csonttörésekkel.

Özönlenek a könyvek az onkológiára

Több ezer kötetet gyűlt össze a „Hozz egy könyvet az onkológiára” elnevezésű akcióban. Az ötletgazda sem gondolta volna, hogy ennyien adakoznak és ajánlanak fel olvasnivalót a győri kórház osztályának. A kezdeményezésről másfél hete Híradónkban is beszámoltunk, azóta pedig szinte özönlenek a könyvek.

A nézőknek hála segíteni tudtunk!

Két héttel ezelőtt mutattuk be a Fókuszban a karácsonykor félárván maradt 10 gyermeket Ambrózfalván. Édesapjuk, Pál december 25-én esett össze és kórházba szállítás után meghalt. A család ezek után nehéz helyzetbe került. Hubai Antal riportja.

Fókusz 14-12-29


szerző:
2014.12.29. 19:10
Fókusz 14-12-29

Fókusz: Megható találkozás - Aranka végre megköszönhette a családi házat, amit egy ismeretlentől kapott ajándékba. Karácsonyi házi videók - Intim pillanatok a celebek otthonából, hogyan ajándékozott Tóth Andi és Puskás Peti? Rejtélyes katasztrófák - Újabb titokzatos repülőgép eltűnés borzolja a kedélyeket, légi balesetből igencsak kijutott erre az évre.

Kihez kerülnek az adományaink?

Az adomány útja: ajándékot vittünk a Mikulásgyárba, és végigkövettük a csomagok útját.

Házon kívül 12-12-19


szerző:
2012.12.19. 23:10
Házon kívül 12-12-19

Házon kívül: Rezsicsökkentés - Meglesz-e a beígért 10 százalék januártól? Dühös diákok - Szembementek a kormánnyal és nem akarnak megállni. Az adomány útja - Hogy jut el a csomagunk a rászorulókhoz?

Adományokkal segítik a bántalmazott testvérpárt

Folyamatosan gyűlnek a felajánlások egy pécsi alapítványnál a brutális gyermebántalmazás egy és négy éves áldozatainak.

Jószággal és vetőmaggal a jóllakott gyerekekért

A Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány adományából 15 ezer szegény család részesül nyárig.

Plüssmacikkal segíti beteg kortársait a fiú

A 14 éves baranyai fiú a televízióban látta, hogy a szeretni való maciknak milyen testi-lelki gyógyhatást tulajdonítanak a kutatók.

Jószívű adakozó mentette meg az ovit

Egymillió forintot ajánlott fel egy idős férfi a tarnamérai óvoda felújítására.

Japánt segíthetik a magyar hokidrukkerek

Amennyiben a jegyvásárló nem kéri a kompenzációt az összeget automatikusan a Japán Jégkorong Szövetségnek ajánlja fel.

Sokan siettek a mentők segítségére

Egyetlen nap alatt 23 felajánlás érkezett az Országos Mentőszolgálathoz.

Megkezdődhet a felajánlások kiutalása

A beérkezett felajánlásokat az 5 nagy segélyszervezet között osztják szét, amiből főleg bútorokat, háztartási gépeket vesznek.

Egymást érik a felajánlások a károsultaknak

Sorra érkeznek a felajánlások a vörösiszap katasztrófa áldozatainak.

Megnyitották kapuikat az átmeneti otthonok

A Magyar Református Szeretetszolgálat átmeneti szállást ajánl fel a Kolontárról és Devecserről kiköltöztetett családoknak.

Meccsnézéssel a károsultakért


szerző:
2010.10.08. 15:11
Meccsnézéssel a károsultakért

Jégkorongmérkőzések bevételéből is részesülnek a hétfői tragédia károsultjai.

Kampány az "egy" százalékért


szerző:
2010.09.14. 18:55
Kampány az

Az APEH szerint alig nőtt tavalyhoz képest a felajánlók száma, pedig a pénzre nagy szükség van.

Kulcsrakész lakások az árvízkárosultaknak

27 nap alatt elkészült az a nyolc lakásos társasház, amit a felsőzsolcai árvízkárosultaknak szántak.

Páratlan áldozati ajándékok


szerző:
2010.06.18. 12:33
Nevetve könyörögnek az „egy” százalékért

Az alapítványok különböző rendezvényekkel próbálják meg felhívni a figyelmet arra, hogy aki teheti, segítsen.

Országok felajánlásai


szerző:
2010.01.17. 18:53
Országok felajánlásai

Az ENSZ irodájának listája a pénzbeli támogatást küldőkről.

Még mindig kevés az 1 százalék adakozó

Az adózóknak a fele sem ajánlotta fel az SZJA-jának egy plusz egy százalékát.

Nem bőkezűek a honatyák


szerző:
2009.08.18. 16:25
Nem bőkezűek a honatyák

Alig fizettek be eddig a krízisalapba a képviselők.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való