KERESÉS search-close

feladta magát

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "feladta magát"

RABLÁS: a saját életét meg a hozzátartozóit próbálta menteni!

99%-ban biztos abban, ha nem rabolt volna, már nem lenne az élők sorában!- ezt mondta az a férfi, aki csütörtökön gázspray-vel fújta le egy győri benzinkút alkalmazottait, tízmilliót zsákmányolt, majd önként feladta magát. A magyar-szerb állampolgárságú férfi cselekedetét azzal magyarázza, hogy maffiózóknak tartozott, akinek a keze bárhova elér. A 30 éves férfinek édesanyja hiányzik és reméli, hogy a barátnője meg fogja várni!

Feladta magát a verekedő

Önként feladta magát az a férfi, aki egy debreceni szórakozóhely előtt szombat hajnalban életveszélyesen megsebesített egy másik férfit. Előtte a szórakozóhelyen összevesztek, ez a vita fajult verekedéssé.

Meggyilkolta barátját, feladta magát

Barátja gyilkolt meg egy mozgássérült, nyugdíjas tanárt Csepelen. Összevesztek, a vita pedig eldurvult. A támadó elmenekült, két napig bujkált, majd végül feladta magát. Beismerte a gyilkosságot. A rendőrség előzetes letartóztatását javasolja.

 

Fegyvert rántott a balhés vendég

Fegyvert rántott egy férfi vasárnap este egy fővárosi török büfében. A támadó egyesek szerint azt kiabálta, indul Londonba embert ölni. A XI. kerületi üzlet egyik alkalmazottja elkergette, a rendőrök a térfigyelő kamerák képei alapján keresték. A fegyveres támadó hétfőn reggel besétált a budaörsi rendőrségre és feladta magát.

 

Feladta magát a plébános

Önként adta fel magát egy baranya megyei plébános, mert állítása szerint évekkel ezelőtt veszélyeztethetett egy fiatalt. A Szabad Pécs nevű csoport bejegyzése szerint egy a városban tanuló gimnazista fiúval lehetett viszonya. Az esetről konkrétumokat nem árul el a pécsi egyházmegye. Azt közölték, hogy azonnali hatállyal felfüggesztették a papot. Több olyan iskola is van, ahol hittant tanított a lelkész, de ezek egyikében sem nyilatkoztak. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt egy negyvenkét éves férfi ellen nyomoz.

Feladta magát a rabló


szerző:
2017.02.06. 18:10
Feladta magát a rabló

Harmincezer forintot zsákmányolt, és a pénzt alkoholra költötte az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy még január elején kirabolt egy élelmiszerüzletet Budapesten. Késsel fenyegette meg a pénztárost, majd benyúlt a kasszába és kivette a pénz egy részét. Eddig hiába keresték, néhány napja azonban jelentkezett a rendőrségen és feladta magát.

Szúrt, majd feladta magát


szerző:
2016.11.19. 18:05
Szúrt, majd feladta magát

Leszúrta élettársát, majd feladta magát a rendőrségen. A járőrök azonban már későn értek a 17. kerületi házhoz, addigra az ötvenkét éves nő meghalt. A gyilkosság péntek este történt. Úgy tudjuk, hogy a férfi csak akkor beszélt, amikor feladta magát, utána azonban már nem tett vallomást a nyomozóknak. A kriminálpszichológus azt mondta: valószínűleg megbánta, amit tett, ezért ment a rendőrségre.

Kameránk előtt adta fel magát

Kameránk előtt adta fel magát a szombat éjjeli népszínház utcai késelés egyik 16 éves gyanúsítottja. A fiút adásunk idején hallgatja ki a rendőrség. Szintén 16 éves társát vasárnap kapták el. Mindkét fiatal azt állítja, hogy megtámadták őket. A verekedés legsúlyosabb sérültjét öt helyen szúrták meg, sebei nyolc napon túl gyógyulnak.

Feladta magát a gyilkosság gyanúsítottja

Bécsben szólított le egy rendőrt, így adta fel magát a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja. A férfi napokon át bujkált, miután a gyanú szerint hétvégén megölt egy harminckét éves nőt a fővárosban. Az áldozat holttestét a lakásában találták meg a nyomozók kedden. A negyvennégy éves támadó és a nő egy közösségi oldalon ismerősei voltak egymásnak, de egyelőre nem tudni, mi állhat a gyilkosság hátterében.

Megijedt a rendőröktől, feladta magát

Játékpisztollyal rabolt ki egy dohányboltot, majd 20 perc múlva feladta magát a rendőröknek egy férfi Budapesten. Busszal menekült a helyszínről, amikor meglátta, hogy rendőrök állítják meg a forgalmat, azt hitte már őt keresik, ezért leszállt és feladta magát, bevallotta, hogy nem sokkal korábban kirabolt egy trafikot. A rendőrök meglepődtek, hiszen a buszt egy baleset miatt állították meg.

 

Hamis diplomája miatt zsarolták heteken át

Heteken át zsarolták, de ő is bajba került. Feladta magát a rendőrségen egy férfi, aki bevallotta, hogy évekkel ezelőtt külföldön vásárolt hamis diplomát. Mindezt azért tette, mert egy budapesti páros azzal zsarolta, hogy megszellőztetik a hamis diplomájáról szóló történtet.

Besétált a rendőrségre a gyanúsított

Hónapok óta keresték, most önként feladta magát a Király utcai lövöldözés egyik gyanúsítottja. Április közepén két társaság esett egymásnak a budapesti belvárosban. A verekedők gáz-riasztó fegyverrel is lőttek, a mentők két sérültet vittek kórházba. A társaság három tagját korábban elfogták, egyiküket azután, hogy üldözése közben balesetet szenvedett.

Megrúgta a fiút, majd elment a rendőrségre

Feladta magát az a 19 éves debreceni férfi, akit szombat hajnal óta keresett a rendőrség. Egy 16 éves fiúval verekedett össze Debrecen belvárosában. Olyan erővel rúgta mellbe a fiatal fiút, hogy az azonnal összeesett és újra kellett éleszteni.

Feladta magát Nancy gyilkosa, de Kína nem adja ki

Feladta magát Kínában a fiatal prostituált, Nancy gyilkosa. A gyilkosság még május 2-án történt a budapesti Akácfa utcában. Ám a kínai hatóság nem adja ki Magyarországnak. Mi lehet az ügy folytatása? Erről kérdeztük Dr. Magyar György ügyvédet.

Feladta magát a feltételezett gyilkos

A 19 évvel ezelőtti, Csapiban történt gyilkosság egyik gyanúsítottja ellen néhány napja adott ki elfogatóparancsot a rendőrség. A fotója megjelent a sajtóban, ő pedig feladta magát a pécsi rendőrségen. A most 38 éves férfi még tinédzser volt, amikor a gyanú szerint a Zala megyei Csapiban segített megölni és kirabolni a falu egyik lakóját. A feltételezett gyilkost a múlt héten fogták el.

FIFA-botrány: feladta magát az alelnök

Egyre többen követelik a FIFA elnök lemondását. Köztük van a háromszor is a világ legjobb labdarúgójának választott francia Michel Platini, aki most az Európai Labdarúgó Szövetség vezetője. A FIFA főbb szponzorai kilátásba helyezték támogatásuk visszavonását a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget érintő korrupciós ügy miatt. Sepp Blatter egyelőre nem mondott le.

Karambolozott, majd elmenekült


szerző:
2015.03.26. 18:10
Karambolozott, majd elmenekült

Összeütközött egy másik kocsival, majd elmenekült a helyszínről egy autó sofőrje reggel Budapesten. Néhány óra múlva feladta magát a rendőrségen. Úgy tudjuk, hogy a férfi a forgalommal szemben haladt a Váci úton az ütközés előtt. A másik autó sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból, súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Két autó ütközött össze miatta

Otthagyta a baleset helyszínét, majd nem sokkal később feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki miatt két autó ütközött össze Egerben. Úgy tudjuk, a sofőr egy rosszul sikerült előzési kísérlet közben okozott balesetet.


 

10 év kellett hozzá, hogy feleméssze a bűntudat

Megölt egy embert, és tíz évig hallgatott tettéről. Aztán nem tudott tovább élni a bűntudattal, és feladta magát a rendőrségen. Tizenegy évre rács mögé kerülhet. Nemrég a hírhedt pécsi taxis gyilkos is jelentkezett, hogy bűnhődni akar.

Bevallotta, hogy megölte feleségét

Egy 45 éves kerekegyházi férfi hétfő reggel bejelentette a rendőrségen, hogy megölte a feleségét.

Feladta magát a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja

A férfi még kedd reggel szökött meg egy budapesti lakásból.

Önként feladta magát a bankrabló

A férfi kedden reggel megpróbált kirabolni egy bankot Budapesten, a Böszörményi úton.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való