KERESÉS search-close

fehér ház

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fehér ház"

Ellen DeGeneres a kihívások királya

Mikor már azt hittük, hogy nem lehet újat mutatni a próbaba-kihívások terén, akkor jött a Ellen DeGeneres által készített. Miután az amerikai műsorvezető a Fehér Házban átvette a Szabadság Érdemrendet, rávette az összes jelen lévő sztárt, hogy vegyen részt a mozdulatlan kihívásban: Robert De Niro, Tom Hanks, Bruce Springsteen, Bill Gates, Diana Ross és Michael Jordan csak néhány azok közül, akik belementek a felkérésbe. Ha hozzátesszük, hogy a helyszín a Fehér Ház, egyértelmű, hogy ennél egyedibb videót nem lehet létrehozni.

Egyre több a gyűlölködő támadás

A rasszista, fasiszta szélsőjobb betette a lábát a Fehér Házba - így írt a megválasztott amerikai elnök egyik párttársa Donald Trump vasárnap kinevezett főtanácsadójáról. A radikális jobboldali Stephen Bannon megbízatásának visszavonását egyre többen követelik az Egyesült Államokban. Trump megválasztása óta mintha egy szellemet kiengedtek volna a palackból, rengeteg fenyegetést kaptak a különböző kisebbségek tagjai.

Trump: Működött a kémia Obamával

Kiválóan működött a kémia Obamával - így értékelte Donald Trump első találkozóját a leköszönő elnökkel. A tíz percesre tervezett, végül másfél óráig tartó megbeszélést Obama is kiváló hangulatúnak nevezte. Michelle Obama ezalatt Melania Trumpot vezette körbe leendő otthonában. Közben a világsajtó azt találgatja, hogy Trump népes családjából kik költöznek majd a Fehér Házba.

A Trump család olyan, mint egy olasz família

Akkora elnöki család és annyi válás, mint Trumpé, még nem igazán volt a történelemben. Az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke, csaknem hetven éves, jelenleg harmadik feleségével él, a több mint húsz évvel fiatalabb Melaniával, aki eddig legfőképpen merész aktképeivel került a középpontban.

Szomszédból a Fehér Házba

Minden idők egyik legszebb First Lady-je költözhet be a Fehér Házba januárban. Melania Trump egy álmos jugoszláv településről indult, és Milánón, Párizson át vezetett az útja az Egyesült Államokba, majd aztán Trump karjaiba. Lassan 12 éve házasok. Saját magát is bevándorlónak tartja Melania, de olyannak, aki betartja a törvényeket. Ő a második First Lady, aki nem az Egyesült Államokban született.

Üzenetek a következő elnöknek

Régi írógépével járja Amerikát egy professzor, és arra kéri az embereket, hogy diktálják le neki, mit várnak a következő elnöktől. Sheryl Oring 12 éve gépeli mások leveleit, majd eljuttatja azokat a Fehér Házba.

Valóban ők a világ legbefolyásosabb asszonyai?

Egy korábbi akt modell lehet az Egyesült Államok első számú asszonya. Melania Trump persze nem az első botrányos elnökfeleség lenne. Érdekházasság, hűtlenség és csillagjóslás is előfordult már a Fehér Házban, de van-e tényleges politikai hatalma egy First Ladynek?

Fókusz 2016-05-04


szerző:
2016.05.04. 17:25
Nini, mit találtunk! Beyoncé kislánya vajon minek öltözött?

Mint minden húsvétkor, idén is megtartották a tojásgurítás hagyományőrző gáláját a Fehér Házban. Erre az impozáns eseményre több mint 35 ezren kaptak meghívást, köztük Beyoncé és családja is, akik nem akárhogyan érkezetek a nagyszabású rendezvényre.

Nyugtató szavak a hálaadás napján

Megnyugtatta az amerikai elnök az amerikai népet, és boldog ünnepet kívánt. Barack Obama közölte, hogy nincs hírszerzési információ az Egyesült Államok elleni lehetséges terrortámadásról, ezért a legnagyobb családi ünnepet, a csütörtöki hálaadás napját békében töltheti mindenki.

Eljött a riogatás napja


szerző:
2015.10.31. 18:50
Eljött a riogatás napja

Jelmezbe öltözött hétvégén a világ Halloween alkalmából. Az amerikaiak még a Fehér Házat is feldíszítették a kétnapos ünnep alkalmából, az utcákat pedig vicces vagy éppen rémisztő ruhákba bújt gyerekek járják. Erdélyben horror-menüvel várják az éttermek a vendégeket.

Bombariadó a Fehér Házban


szerző:
2015.06.10. 18:40
Bombariadó a Fehér Házban

Bombariadó miatt kiürítették a Fehér Ház sajtótermét. Az eset még kedden történt. Az elnök biztonságáért felelős szolgálat, a Secret Service a Fehér Ház szóvivőjének sajtótájékoztatóját szakította félbe egy telefonos fenyegetés miatt. Néhány órával korábban egy gyanús csomag miatt a kongresszusban is kiürítettek egy termet.
 

Hillary Clinton harcba száll az elnökségért

Újra versenybe száll az amerikai elnöki posztért Hillary Clinton, így ő lehet az Egyesült Államok első női vezetője. A korábbi elnök, Bill Clinton felesége 2008-ban már egyszer versenybe szállt a Fehér-házért, ám akkor a demokraták Barack Obamát indították helyette, aki nyert is kétszer egymás után. Most saját pártján belül Hillarynek nincs komoly ellenfele.

1000 szobás Erdogan palotája


szerző:
2014.10.31. 18:30
1000 szobás Erdogan palotája

Fényűző palotába költözött a török elnök. Recep Erdogan 1000 szobás, 200 ezer négyzetméteres új rezidenciája 50-szer akkora, mint a washingtoni Fehér Ház. Az új épületet nemcsak mérete, de elhelyezkedése miatt is kritizálja a török ellenzék. A palota ugyanis természetvédelmi területen épült.
 

Átugrott a Fehér Ház kerítésén

Fél órára kiürítették a Fehér Ház egy részét, mert egy férfi átmászott az elnöki rezidencia kerítésén, és berohant az épületbe. Az elnök és családja nem volt otthon. Most vizsgálják, hogyan kerülhette el a biztonságiak figyelmét a behatoló.

400 gyerek ugrabugrált Obama feleségével

Az egészséges életmódot hirdető Jumping Jacks nevű rekordkísérlet mozdulatsora egy ugrásból és egy fej feletti tapsból állt.

Szeptember 11.: Megrázó hangfelvételek kerültek elő

A légiirányítás és a biztonsági szolgálatok beszélgetései zavarodottságról és bizonytalanságról árulkodnak, amely a támadás első óráit jellemezte.

Afganisztánba röppent Obama


szerző:
2010.12.04. 06:55
Afganisztánba röppent Obama

Előre nem bejelentett látogatást tett pénteken az amerikai elnök Afganisztánban.

„Törvényt sértettek a kiszivárogtatók”

Bűnözőknek nevezte a Fehér Ház azt, aki 250 ezer bizalmas diplomáciai iratot hozott nyilvánosságra vasárnap este.

Zombik a Fehér Házban


szerző:
2010.11.01. 11:51
Zombik a Fehér Házban

Élőhalottak, rémek, kalózok és bohócok lepték el a Fehér Házat. Barack Obama elnök és családja ugyanis Halloween partit tartott a rezidencián.

Rózsaszínbe öltözött a Fehér Ház

Fénynyalábokkal rózsaszínre festették a washingtoni Fehér Házat csütörtök este, így jelezve, hogy támogatják a mellrák elleni küzdelmet.

Nyitott könyv lesz a Fehér Ház élete

Nyilvánosságra hozzák az interneten az elnöki rezidencia látogatóinak listáját.

Könyökét törte Hillary Clinton


szerző:
2009.06.18. 10:35
Könyökét törte Hillary Clinton

Az amerikai külügyminiszter a Fehér Házba igyekezett, amikor baleset érte.

A First Lady kisiskolásoknak főzött

Michelle Obama a Fehér Ház kertjében termesztett bio-zöldségekből főzött a gyerekeknek.

Obama csípősen szereti


szerző:
2009.05.06. 15:49
Obama csípősen szereti

Az amerikai elnök és az alelnök kedden tíz percig állt sorba egy büfében.

Tevékeny first lady


szerző:
2009.04.29. 14:15
Tevékeny first lady

Videós összeállításunk az elmúlt 100 nap legérdekesebb eseményeit idézi.

Egy kisgép elől mentették Obamát

Biztonságos helyre vitték az amerikai elnököt, mert egy kisrepülő a Washington feletti tiltott zónába tévedt.

Obama elnémult


szerző:
2009.04.14. 12:02
Obama elnémult

Több ezer húsvéti vendégét akarta köszönteni, de a mikrofon kifogott rajta.

Ezrek a fehér házi tojásgurításon

A vendégeket Obama és családja fogadta zenével, kosárlabdával és kerti sütéssel.

Kutya a Fehér Házban


szerző:
2009.04.12. 09:01
Kutya a Fehér Házban

Obama hónapokkal ezelőtt ígérte meg két lányának, hogy megkapják a kutyát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való