KERESÉS search-close

fedélzeti kamera

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fedélzeti kamera"

Önjelölt autóversenyzők: centiken múlott a tömegbaleset

A Megyeri-hídon versenyzett egymással két autós Szerda délután. Az egyik jobbról, a leállósávból előzte meg a szabályosan haladó kocsit – ennek fedélzeti kamerája rögzítette az esetet. Sofőrje két kislányával ült az autóban. Csak a lélekjelenlétének és a rutinjának köszönhető, hogy nem ütközött össze az önjelölt versenyzővel.

Ámokfutó sofőrt füleltünk le

Többször átment a piroson, olyankor is, amikor a gyalogosoknak már zöld volt a lámpa és sokan leléptek a zebrára. És ez még nem is minden szabálytalanság, amit egy autó fedélzeti kamerája rögzített a napokban egy sofőr hajmeresztő manővereiről Budapesten. Buszsávban is előzött és sosem használt indexet. A felvételt megmutattuk egy vezetéstechnikai oktatónak. Szerinte az ilyen sofőrt egyszerűen nem érdeklik a szabályok.  

Videóra vették a gyorshajtó mobilozót a rendőrök

60 helyett 94-gyel ment, majd mikor a rendőrök félreállították, telefonálva szállt ki a kocsijából egy autós. Mindezt a borsodi rendőrök videóra vették, és több másik, fedélzeti kamerás felvétellel együtt most nyilvánosságra hozták. A rendőrök ezzel is a veszélyes helyzetekre és balesetek megelőzésére hívják fel a figyelmet.

FELHÁBORÍTÓ: Majdnem elgázolták a gyalogost a zebrán

Meg kell állnia a zebrán a gyalogosnak, mert az autó nem fékez. Később viszont megáll, pont a zebrán. A sofőr még mond is valamit a szabályosan átkelő férfinak, mielőtt továbbhajt. A felvételt egy busz kamerája rögzítette kedden este Pécsen.

Centiken múlt, hogy nem gázoltak el egy gyalogost Pécsen

Az egyik busz fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy autós nem fékez, és majdnem elsodorja a zebrán átkelő férfit. Négy hónap alatt ez a második hasonló eset a baranyai megyeszékhelyen. Magyarországon az első félévben 440 embert ütöttek el kijelölt gyalogátkelőhelyen.

Fedélzeti kamera vette fel a tűzharcot

Elképesztő felvételt készített egy rendőrkocsi fedélzeti kamerája Amerikában. Tüzet nyitott a járőrre egy feltartóztatott autós. A járőr visszalőtt, ezzel szabályos tűzharc kezdődött köztük, de végül egyikük sem sérült meg komolyan. A lövöldöző elmenekült, de később elfogták.

 

Kerékpáros-aluljáróba hajtott egy autós

Kerékpáros aluljáróba hajtott egy autós a fővárosban, szerencsére nem történt tragédia. Az esetet egy kocsi fedélzeti kamerája rögzítette. A sofőr az M1-M7 autópálya kivezetőnél fordult rossz irányba, így kötött ki a kerékpárúton.

OROSZ RULETT: áthajtás nagy gázzal, piroson

A videót feltöltő nézőnk fedélzeti kamerája rögzítette, hogy az autósok egyáltalán nem foglalkoztak a lámpával.

SZABÁLYTALAN: Simán áthajtottak a piroson

A videót feltöltő nézőnk (a fedélzeti kamerája rögzítette a szegedi eseteket) szerint olyan volt, mint az orosz rulett. Áthajtás piroson nagy gázzal. Vagy sikerül, vagy nem… Mutatjuk!

Centiken múlott az élete


szerző:
2018.08.01. 18:15
Centiken múlott az élete

Centiken múlt, hogy nem gázoltak el egy gyalogost Pécsen. Egy busz fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy autós majdnem elsodorja a zebrán átkelő nőt. Pár nappal korábban egy másik pécsi gyalogátkelőhelyen is csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

VIDEÓ: Forgalommal szemben jött az ámokfutó

Újabb döbbenetes közlekedési videót tett közzé Pécsről ezúttal a bama.hu. Egyik olvasója egy nagy forgalmú, két párhuzamos sávú út belső sávjában haladt, amikor egyszer csak jött vele és a forgalommal szemben egy autós, akit láthatóan nem érdekelt, hogy a szakasz, amin halad, egyirányú.  Az esetet a fedélezti kamera rögíztette hétfőn.

Videó a hihetetlen balesetről!

Egy arra haladó autós fedélzeti kamerája vette fel, ahogy egy kocsi nagy sebességgel padkára hajtott, majd a levegőbe repülve egy épület második emeletébe csapódott a kaliforniai Santa Anában.

Videón a veszélyes előzés

Döbbenetes előzést rögzített egy autós fedélzeti kamerája: egy kamionos úgy kerülte ki az útépítőket, hogy közben megállásra, majd tolatásra kényszerített egy szemből érkező autóst, aki szabályosan ment a saját sávjában.

Ráhúzta a kormányt a másik kamionra

Kis híján súlyos balesetet okozott egy kamionsofőr az M7-es autópályán. Egy autós fedélzeti kamerája vette fel az esetet kedden. A rendőrség vizsgálatot indított. Annak ellenére, hogy tilos, nagyon sok kamionos előz az autópályákon. A rendőrség szerint hetente többszáz sofőr ellen indítanak emiatt eljárást.

Óvatosan a fedélzeti kamerákkal!

Akár több ezer euróra büntetheti a rendőr Ausztriában azt, aki autójában fedélzeti kamerát használ. Itthon nincs ilyen jogszabály. Büntetni sem büntetnek miatta, de a Híradónknak nyilatkozó jogász szerint érdemes néhány szabályt betartani.

Lefilmezték a győri ámokfutót

Záróvonalnál, a felüljárón úgy előzött egy autós Győrben, hogy nem láthatta, érkezik-e valaki szemből. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset. A veszélyes manőverét egy fedélzeti kamera rögzítette. A rendőrség adatai szerint ehhez hasonló szabálytalan előzés miatt évente több száz baleset történik.

Lebukott a cserbenhagyó autós

Fedélzeti kamera buktatta le az autóst, aki múlt szombaton okozott balesetet Környén. Előzni kezdett, de későn vette észre a szembe jövő traktort. Az autós megúszta, de a traktoros a rakománnyal együtt az árokba borult, és egy másik kocsi is nekicsapódott. A balesetet okozó férfi elhajtott. Az összetört kocsiban ülő nő Facebook-posztban kereste a cserbenhagyót. Végül kiderült, hogy egy arra járó autó feldélzeti kamerája felvette a baleset okozóját.

Leckéztetni akarta a buszvezetőt

Többször is indoktalanul lassított és fékezett egy autós egy helyi járatú busz előtt. Állítólag azért akadályozta szándékosan, mert az éppen elé hajtott ki a megállóból. Az esetet a busz fedélzeti kamerája rögzítette. A videón látható, hogy a buszvezetőnek többször is lassítania kell a dühöngő autós veszélyes manőverei miatt. A sofőrt végül arra járó rendőrök fékezték meg.

Hűtőkamionból lopott – felvették

Felvette a kamionra szerelt fedélzeti kamera azt a tolvajt, aki egy hűtőkamionból lopott alkatrészeket az M0-ás egyik pihenőjében. A fuvarozó cég szerint havonta legalább másfélmillió forint kár éri őket a tolvajok miatt. A fedélzeti kamera hatékony fegyvernek tűnik, így nemsokára az összes kocsijukra felszerelik.

Betörte a szélvédőt a feje

Egy lefejelt szélvédő, és egy per, ami az amerikai rendőrég ellen indul. Túlzott erőszak alkalmazása miatt kezdeményezett eljárást egy fekete férfi Ohióban. Szerinte a rendőrök úgy beleverték a fejét a rendőrautó szélvédőjébe, hogy az berepedt. A rendőrök szerint viszont dulakodás közben esett rá az üvegre. Az egészet a fedélzeti kamera is felvette.

 

Drámai felvétel a balesetről


szerző:
2016.08.24. 18:00
Drámai felvétel a balesetről

Autóba szerelt kamera rögzítette a súlyos balesetet. Vasárnap történt a hetes úton Siófok közelében. Négy autó ütközött össze néhány másodperc alatt. Híradónknak nyilatkozott az egyik autó utasa. Elmesélte férjével, hogy élték át a karambolt.

Kihúzták az égő autó alól

Drámai mentés Alaszkában. Öten - köztük egy járőr - húzott ki égő autója alól egy balesetet szendevedett férfit. A történteket végig rögzítette a rendőrautó fedélzeti kamerája.

Fedélzeti kamera - Szabad, nem szabad?

Szabad-e használni a fedélzeti kamerát? Mi van akkor, ha a felvételen egy ismeretlen személy egyértelműen látszódik? Használható-e jogi érdek bizonyításához? Fontos kérdésekre kapunk választ.

Használható fedélzeti kamera Magyarországon?

Rengeteg szélvédőre és bukósisakra szerelt fedélzeti kamera felvétele terjed a világhálón. Ezekkel általában baleseteket és szabálytalanságokat dokumentáltak, amelyeken gyakran szörnyülködik az internet népe. De mi a helyzet a jogi hátterével? Magyarországon szabad, vagy sem ilyen videókat készíteni és közzétenni?

Felvette saját részeg ámokfutását

Felvette saját részeg ámokfutását egy autós még tavaly augusztusban. A férfi egy kispesti utcán hajtott, közben több parkoló autónak is nekiütközött és két kocsi közé szorított egy ott álló nőt. Ráadásul azt a rendőrt is majdnem elütötte, aki megpróbálta megállítani. Mindezt rögzítette a kocsi fedélzeti kamerája.

Horrorfilmbe illő jelenet egy kínai autópályán

Valósággal ledarálta egy kamion vezetőfülkéjét a rakomány egy hirtelen fékezés miatt. A sofőr meghalt, a döbbenetes jelenetet egy autós fedélzeti kamerája rögzítette.

EXKLUZÍV: Kocsiba szerelt kamera rögzítette a balesetet

Zöld lámpánál lassan indult a sor, a több tonnás nyergesvontató viszont gyorsan jött a külső sávon. Mégsem balról előzött, hanem jobbra akart sorolni, az útpadka felé. A sofőr későn vette észre, hogy nem üres az úttest. Nézze meg, hogy mi történt ezután.
 

Előzetes: Leszorított az útról egy autós egy másikat Bükkábrányban

Majd a támadó késsel többször meg is szúrta a leszorított kocsit vezető sofőrt. Mindezt azért, mert a késes autóst feldühítette, hogy a másik kocsi megelőzte. A megszúrt férfi könnyebben sérült, a támadó elmenekült. Másnap fogták el Budapesten, egy kamion fedélzeti kamerájának felvételei alapján. A kamionsofőr végignézte, hogy mi történik, és részletesen elmeséli a Híradóban hatkor.

Mindent rögzít a rendőrségi kamera

Szabálysértéseket és bűncselekményeket is rögzíthetnek a rendőrök ezentúl a szolgálati autókból, ugyanis 1170 darab új fedélzeti kamerát és speciális számítógépet szereltek be országszerte a rendőrautókba. Hét városban használják majd ezeket az eszközöket, és a felvételeket később bizonyítékként is használhatják.

Fókusz 14-05-21


szerző:
2014.05.21. 19:30
Fókusz 14-05-21

Fókusz: Ártatlan vagyok! - Aurelio botrányától hangos a sajtó! A VV győztese végre elmondja, hogy robbant ki az éttermi veszekedés! Karambol - Tízmilliós járgánnyal ütközött a Barátok közt egykori szereplője. A balesetet fedélzeti kamera is rögzítette! Kisiklott az élete- Pákó ma bevallotta, hogy másfél éve áram nélkül él, most a lakásából is kitették!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való