KERESÉS search-close

február

47 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "február"

Ez történt 2018 februárjában

Elkezdődött a hivatalos választási kampány, független képviselőként Márki-Zay Péter lett Hódmezővásárhely polgármestere és sporttörténelmet írt a magyar gyorskorcsolya-váltó. Öt ezer méteren aranyérmet nyertek a pjongcsangi téli olimpián. Ez történt februárban.

Ez történt februárban


szerző:
2017.12.21. 18:50
Ez történt februárban

Folytatjuk az év legfontosabb eseményeinek felidézését. Az orosz elnök újra Magyarországra jött, kirobbant a metróbotrány, visszavonta Budapest az olimpiai pályázatot. Ezek voltak a legfontosabb hírek februárban.

Itt a nagy februári ÉNB kvíz-Lássuk, mennyire vagy képben!

Ha úgy érzed, hogy igazi Éjjel-Nappal Budapest rajongó vagy, és egész hónapban nyomon követted a sorozat alakulását, ezt a kvízt pont neked találták ki! Jöjjön 2017 második kvíze, lássuk, mennyire emlékszel a februárban történtekre!

 

Ez történt februárban


szerző:
2016.12.21. 18:46
Ez történt februárban

Tanártüntetések sorozata indult, leváltották az akkori köznevelési államtitkárt, elhunyt Psota Irén, a nemzet színésze. Mindez idén februárban történt. Év végéhez közeledve idén is felidézzük a 2016 legfontosabb eseményeit. A február óriási sikerrel zárult: 34 év után először nyert Oscar-díjat magyar film, a Saul fia lett a legjobb idegennyelvű alkotás.

Juli elsírta magát, miután lefeküdt Attilával

Berényi András és Nóra párja négy éve jöttek össze egymással a Barátok köztben. A csaknem lehetetlen körülmények ellenére nem bánták meg a dolgot.

Kenyérbéllel dobálta a varjút, aki persze nem tágított

Évekkel ezelőtt varjak tartották rettegésben a pécsi paneltömb lakóit: az élőhely nélkül maradt madarak a lakóházak között ütötték fel tanyájukat, aminek következtében a környéket elborította a potyogó madárürülék és a zavaró károgás. 2012-ben éppen ezen a napon a Híradó készített riportot arról, hogyan háborúznak a helyiek az egyébként roppantul intelligens állatokkal.

Szerb testnevelési főiskolásból lett indián filmlegenda

A 21. század stábja 2012-ben készített interjút Gojko Mitic-csel, amiből kiderül, mit gondolt a színész a korbaeli politikai ideológiáról és hogyan csöppent bele a filmezésbe. A videó éppen ezen a naponlett négy éves.

Így próbált megélni havi 22800 Ft-ból a négy fős család

Szökőév és február 29-e legutóbb négy évvel ezelőtt volt, a ritka pillanat alkalmából az Ezen a napon természetesen ma is kipörgeti Önnek a legérdekesebb RTL-es videókat, amelyek szökőnapon kerültek fel az internetre. A Házon kívül 2012-ben a Hajdú-család otthonába látogatott el, akiknek annakidején 47000 Ft-nál jóval csekélyebb összegből kellett boldogulniuk. Hónapok óta lemondtak a számlák befizetéséről.

Öt éve ezen a napon Keanu Reeves éppen Magyarországon volt

A Mátrix Neója két hónapig forgatta hazánkban legújabb filmjét. A Fókusz riportjából most tényleg mindent megtudhat róla, ha esetleg 2011-ben nem volt tévéközelben.

Szomorú vasárnap: Gábor elvesztette a szerelmét, és kiköltözött az albérletből

Az Éjjel-nappal Budapest szereplőjét kidobta a barátnője, aki csak a férfi miatt költözött fel Erdélyből Budapestre. Kapcsolatuk három éve éppen ezen a napon futott végleg zátonyra. Gábor Joe-nak öntötte ki a szívét.

Fannika és Dennis boxkesztyűben tapizták végig egymás testét

A VV7 utolsó előtti párbaján Laci és Dennis mérkőzött meg egymással a finalista helyért. Az idegek pattanásig feszültek, a fiúk helytállásuk jutalmául ajándékot kaptak: rövid időre bemehettek hozzájuk a már kiesett szerelmeik. Dennis és Fanni azonban kaptak némi nehezítést egy-egy szemfedő és boxkesztyű formájában.

VV Anett és Robin könnyek között búcsúztak egymástól

A VV7 utolsó pár napjában régi villalakók költöztek be a játékosok közé, hogy igyekezzenek segíteni a majdani finalistákat a nyerő stratégia kitalálásában. Anett és Robin  rekord idő alatt kerültek közel egymáshoz, amin valószínűleg ők lepődtek meg a leginkább. A búcsúzkodás ugyan csak négy napra szólt, de olyan fájdalmas volt, mintha Robin Vietnámba indult volna.

Gabi éppen ezen a napon dobta ki Novák Lacit :((

A fia halála miatt teljesen kivetkőzött magából, és féltékenységből szétrombolta egy kislány madárijesztőjét, amin Gabi teljesen kiakadt. Azonban ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, csak még jobban belesüllyedt az önsajnálatba.

Ennyire béna kifogást ittas vezetésre még biztos, hogy nem hallott

2008-ban csak februárban 900 autós jogsiját vette el a rendőrség. A tömeges büntetés oka mindig ugyanaz volt: ittas vezetés. A Híradó éppen ezen a napon készített riportot, az egyik ellenőrzésnél a lebukott sofőr pedig a világ legkevésbé hihető magyarázatot adta arra, hogy miért színeződött el a szonda.

Tavaly óta nem zárult le a kérdés: Dennis tényleg egy reptilián???

A Való Világ 5 nyertese elültette az ilyesmire különösen fogékony playmate fejében a gyanút, hogy villabeli lakótársa talán alakváltó gyíkember. Dóri komolyan elgondolkodott ezen az eshetőségen.

Vajon ki lett terhes Sancitól?

Az Ezen a napon rovat olyan lenne Mónika Show nélkül, mint a Mónika Show DNS-vizsgálat nélkül. Hét éve éppen ezen a napon éppen egy kínzó apasági kérdés gyötörte a talkshow szereplőit.

2008-ban személyes testőrök vigyáztak a hóvirágokra és a tőzikékre

Bár minden otthonban remekül mutatnának, azért senkinek nem ajánljuk, hogy a pici fehér virágokból szedjen magának csokrot, ugyanis fokozottan védett növényekről van szó, a letépésükért pedig komoly pénzbírság járt már nyolc évvel ezelőtt is, nem is beszélve a környezeti kárról. A Fertő–Hanság Nemzeti Parkban ezért természetvédelmi őröket állítottak a növények mellé.

A világ leglúzerebb betörője érintetlenül hagyta a falu 300 milliós kincsét

A 480 lakosú Sóly kultúrházának tetőtere többszázmilliót érő kiállítási darabokat rejtett: ősi kazah leletek élethű reprodukcióit. A betörő viszont hozzájuk sem ért, csak a kasszában lévő 6 ezer forintot és egy erősítőt vitt magával. A Házon kívül stábja járt utána a rejtélynek, amiről még a falu lakói sem sejtettek semmit.

És az megvan, hogy a VV Szandikához írtak szerelmes népdalt?

Ha eddig nem tudta, érdemes minél hamarabb behozni a kulturális lemaradást! Szerencsére ha lejjebb görget, rögtön meg is teheti.

Jó ebédhez szól VV Edina első Villán kívüli koncertje

A VV7 énekes pacsirtája már a játék során sem rejtette véka alá, hogy legnagyobb álma a fődíj megnyerése mellett az, hogy felfedezzék a benne szunnyadó popsztárt. A kiesés után végül meglett a nagy áttörés, és közönség előtt is elénekelhette a V-Red Villaslágerét.

Poénból rovarölőszert öntött barátja sörébe a 74 éves bácsi

Előtte már kétszer próbálkozott, de csak harmadjára sikerült. A nyugdíjas korú bácsi viccnek szánta a dolgot, végül emberülési kísérlet miatt ítélték el, napra pontosan nyolc évvel ezelőtt.

Kínzó kérdés: zuhany vagy fürdés?

Két éve ezen a napon a 8:08 adásában került pont az ősi ellentét végére. Végre kiderül, hogy inkább csapassuk vagy áztassuk magunkat!

Márta Timi szeme láttára hajtott rá Nóra pasijára

Attila volt felesége négy éve Nóráékhoz költözött, ami miatt a jogásznő már egyszer kiborult, Márta azonban ezen a napon most szintet lépett, és Nóra lánya előtt dobta be magát, hogy szétválassza őket. Íme a balhé következő felvonása.

VV Krisztián betonkeveréssel és házbontással gyúrta ki magának EZT a testet

A Való világ 6 még versenyben lévő fiúinak bebabaolajozva kellett megvillantaniuk a testüket napra pontosan két évvel ezelőtt. Ha Ön rajongója a fénylő, fiatal testeknek, akkor ezt a videót Önnek találták ki.

Egyszerre kétszáz disznó szenvedett közúti balesetet Szegednél :(

Nyolc éve éppen ezen a napon borult fel egy sertéseket szállító kamion Magyarország egyik legnapsütésesebb városának határában. Szegény hízókat eléggé megviselte a szerencsétlenség, a sértetlenül maradt állatok órákig kolbászoltak az út környékén, mire össze tudták terelni őket.

Szenvedélyek vihara a vécében

"Mi olyan fontos, amit egy vécében kell elmondani?!" - tette fel az egyébként jogos kérdést Marci Majának az Éjjel-nappal Budapestben napra pontosan egy évvel ezelőtt. A lány pedig szerelmet vallott neki a mosdó előterében, aztán sikerült a lehető legkevésbé rendeltetésszerűen használniuk a helyiséget.

455 milliárd forint folyt el a semmibe a bős-nagymarosi beruházással

A Dunakanyart elcsúfító és az élővilágot károsító erőmű felépítése ellen már akkor is tömegek tiltakoztak, mikor még más miatt senki nem mert az utcára vonulni. A bős-nagymarosi beruházás leállítása a rendszerváltás egyik szimbólumává vált. Magyarország 2001-ig fizetett a soha meg nem termelt áram után.

Ritka pillanatok: a VV5 mind a 14 játékosa szeretetben és békében bulikázott

Az ötödik Való Világ fináléja előtt különleges estét kaptak ajándékba a még versenyben lévő játékosok: a széria összes villalakója együtt bulizhatotott. Egymás verbális lemészárlása helyett a lakók valóságos hippikommunát alapítottak, amit átjárt a szeretet és a pozitív rezgések négy éve, éppen ezen a napon.

Saját egyenruhájában pornózott a magyar rendőrnő

A XIV. kerületi rendőrnő videóját  még Amerikában forgalmazták és az internetre is felkerült, ahol természetesen valaki megtalálta és botrány lett a dologból. A Híradó riportjából az is kiderül, vajon megfért-e egymás mellett a rendőrségi és a felnőttfilmes karrier nyolc évvel ezelőtt.

Pont két esztendeje adta fel a játékot Gyúrós Józsi :((

A mai nap különösen gyászkeretes a Való Világok történetében, hiszen nem elég, hogy Fanni pont 365 napja esett ki, de ráadásul VV Józsi is éppen ezen a napon döntött úgy, hogy önszántából, idő előtt sétál ki a Villa ajtaján. Pedig milyen ígéretesen indult minden.

Pont egy esztendeje esett ki VV Fanni, ezt a videót garantáltan nem bírja ki szemnedvesedés nélkül

Tavaly éppen ezen a napon alul maradt VV Lacival szemben a párbajon, a szomorú pillanatokba azonban öröm is vegyült, hiszen mint mindig, most is megnézhettük a búcsúzó villalakó legjobb pillanatait. Utóbbiból Fanninak akadt bőven.

Ezt a menüt akkor sem enné végig a torkos csütörtökön, ha ingyen adnák

2008-ban szomorú véget ért a végtelen mennyiségű ételbevitel hazai napja egy szegedi étteremben. Összesen 26-an kaptam desszertnek szalmonellát a túrós csusza és a halászlé mellé.

Ennyire fülbemászóan még garantáltan nem hallotta a Túl szexi lányt

A hétvégi pihenés méltó lezárásaként a VV7 nyertese énekli Önnek Zoltán Erika klasszikusát. Jó ebédhez szóljon a félig bepanírozott VV Robin csengő hangja!

Vili bácsi kishíján megölte magát szerelemből

Négy évvel ezelőtt Gizinek próbált mg imponálni egy méretes felirattal, de közben majdnem lezuhant. Kecses bénázása még a tévébe is bekerült, Kingáékba még a spagetti is belefagyott a döbbenettől, mikor meglátták.

Ilyen volt haza vinni a legutolsó MALÉV-es repülőgépet

2012. február 3-án szűnt meg a magyar légitársaság 66 év működés után. Demeter Csaba 12 éves kora óta készült arra, hogy pilóta legyen, egyik reggel azonban arra ébredt, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnt a munkahelye, az erről szóló Facebook-posztja villámgyorsan bejárta az internetet. A Házon kívül stábjának éppen ezen a napon mesélte el, milyen érzés volt megélni a csőd napjait.

A II. világháború után több tízezer asszonynak kellett szembe néznie a keserű özvegyi sorssal

Az emberiség legvéresebb fegyveres konfliktusában a becslések szerint kb. 800-900 ezer magyar vesztette életét, akiknek jelentős része férfi volt. Családok ezrei maradtak családfő nélkül, az özvegyeknek pedig a gyász mellett a család fenntartásával is egyedül kellett boldogulniuk.

A VV6 játékosai hólyagosra morzsolták a tenyerüket, de vajon meddig bírnák így a Farmon?

Gyúrós Józsi olyan kemény bemutatkozóvideót tett le az asztalra, hogy csak úgy füstölt, de sajnos hamar bebizonyosodott, hogy ha nem a harcsájára kell ráraboltatni a csajokat, már fele annyira sem kemény legény. A munkahéten a fiúknak a kukoricamorzsolás jutott, ami több szenvedéssel járt, mint gondolták. Józsi vízhólyagjai ma éppen két évesek!

Bűnözőként bántak a vak férfival, pedig csak vásárolni akart

Orsós Sándort a pápai áruház biztonsági őre erőszakkal vezette ki kutyája miatt, pedig a jogszabályok szerint magával vihette volna az állatot. Nyolc éve éppen ezen a napon készített vele a Híradó riportot.

Önt is érdekli, mi vezette VV Zsófit a Rágógumi megírására?

Akkor ez a videó nagyon fogja érdekelni. A VV4 egykori játékosa a Fókusz Pluszban személyesen adott magyarázatot a rágógumizásról szóló dal keletkezésére, ami örökre beleégett a dobhártyánkba. Gondolná, hogy ez a fülbemászó opusz már öt éves?

Ha szeretne gyönyöködni a Barátok közt Hannájának hátában, akkor ez a tökéletes pillanat

A zh előtti csokitortaevés váratlan villantásba fordult, mikor Peti óvatlanul visszafordult búcsúzkodás után. A mai nap tanulsága, hogy ha véletlenül visszamegyünk a szobába, ahonnan már egyszer kijöttünk, meglepő dolgok történnek.

Ilyen volt Zimány Linda szerelmi élete öt évvel ezelőtt

A Fókusz 2011-ben pontosan ezen a napon készített vele interjút, mikor még Dzsudzsák Balázs focistával járt. Aki kifejezetten arra kíváncsi, manapság mi van Lindával, itt rögtön utána is járhat.

Alexa egy félmeztelen lányt talált a pasija ölében

Az Éjjel-nappal Budapest modell-műkörmös lánya két éve éppen ezen a napon úgy döntött, saját testével lepi meg szerelmét, aki inkább haza küldte a fokozottan szexibe öltözött Alexát. A lány gyanút fogott, és visszament...

Hét éve egészen Gazdagrétig ért a 4-es metró

2009-ben még arról tárgyaltak, hogy a legújabb budapesti metróvonal hosszát egészen a Gazdagréti lakótelepig megnövelhetik. Valószínűleg már nem olyan nagy spoiler, hogy végül 2014-ben Kelenföld végállomással adták át a forgalomnak.

Ez történt februárban


szerző:
2015.12.22. 19:00
Ez történt februárban

Elvesztette a Fidesz a kétharmados többségét, a Budacash Brókerház 100 milliárd forintos kárt okozott az ügyfeleinek. Február elején nyílttá vált a konfliktus Simicska Lajos és a Fidesz között. Amerikában pedig rendkívüli állapotot hirdettek ki a hirtelen lezúduló hatalmas hó miatt. Az idei február legfontosabb hírei.

Február 13. fontos dátum a középiskolai felvételizőknek!

Eddig a napig nyújthatják be ugyanis az általános iskolások a jelentkezési lapokat, amelyeken rangsorolják a középiskolákat, ahol szeptembertől tovább szeretnének tanulni. 

Csak februártól vehető igénybe a kedvezmény

Leghamarabb februárban lehet igénybe venni az első házasoknak járó adókedvezményt. Hiába fogadta el a parlament, hogy a december 31-e után kötött házasságok után jár a kedvezmény, januárban még senkinek sem fizet az állam.


 

Február


szerző:
2014.12.21. 18:55
Február

A kormánypártok vádoltak, az ellenzék pedig magyarázkodott. Még a választások eredményére is hatással lehetett az idén februárban kirobbant Simon-ügy. Az MSZP volt elnök-helyetteséről a tél végén derült ki, hogy osztrák bankszámláján, 240 millió forintnak megfelelő valutát tart.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való