KERESÉS search-close

főzelék

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "főzelék"

Rácz Jenő: „Konyhafőnökként gyenge teljesítmény volt ez a mai”

Leves vagy főzelék? Jenő nem volt ugyan elégedett Bogi konyhafőnökségével, mégis mindent megtett, hogy félrevezesse zsűritársait.

Hoppá! Marika néni komoly titkot bízott Hunorra...

A kissé elégedetlen villalakó oldalát furdalta a kíváncsiság, amit Marika néni természetesen nem hagyhatott. Figyelem! Rendkívül kedves pillanatok következnek...

A piros csapat főzelékei

A harmadik feladatban háromféle főzeléket kellett készítenie a csapatoknak. Hogy hogyan is sikerültek az ételek? Nézd meg a kóstolást!

A zöld csapat főzelékei

A harmadik feladatban háromféle főzeléket kellett készítenie a csapatoknak. Hogy hogyan is sikerültek az ételek? Nézd meg a kóstolást!

Vali összes munkája a padlón végezte!

Vali jó ütemben haladt, amikor a turmixból minden lencsepüréje a földre és a pultra ömlött. Egy-két könnycsepp után azonban összekapta magát és a nulláról nekikezdett az egésznek még egyszer.

Hanna lett a Junior zöldségellenőr!

Miután az első feladatban Hanna volt a legügyesebb, ő kapta az előnyt. Így a második feladatban ő dönthette el, hogy versenytársai milyen zöldségekből készítsenek főzeléket.

Mitől is főzelék egy főzelék?

Ádám nagyon mérges lett, amikor meglátta, hogy a sóska főzelékük még inkább leves állapotban van. Parázott, hogy párbajozniuk kell.

Véget ért a verseny egyik nagyon fontos szakasza

Miután mindhárom feladaton túlesett a sárga és a zöld csapat, végetért a pontszerzés. A kérdés már csak az volt: ki vitte el az utolsó pontot?

Vajon hogyan sikerültek a csapatok főzelékei?

A sárgák a sóskát választották, a zöldeknek így pedig tökfőzeléket kellett készíteniük. A zsűri a kóstoláson értékelte a teljesítményüket.

Sóska diós-parmezános ropogóssal és sült fügével

Ádám nagyon mérges lett, amikor meglátta, hogy a sóska főzelékük még inkább leves állapotban van. Parázott, hogy párbajozniuk kell.

Tökfőzelék falafellel

Roland különböző tök textúrákkal képzelte el az ételüket, azonban annyira belefeledkezett a zöldségek darabolásába, hogy a többiek munkájával nem foglalkozott.

Paradicsomos káposzta fasírttal és főtt burgonyával

Pierre-t utólérte a végzete, és az ételt látva majdnem elpityeredett. A leveshez hasonlító főzelék iszonyatosan édesre sikeredett, a fasírtba pedig túl sok zsemle került.

Nyers cukkinifőzelék és pontychips

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Egreses-kapros nyári káposztafőzelék húsgombóccal

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való