KERESÉS search-close

főbérlő

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "főbérlő"

Együtt ittak, összevesztek, majd megölte főbérlőjét

Együtt italoztak, majd összevesztek - albérlője végezhetett egy 50 éves férfival vasárnap éjjel Kecskeméten. A szomszédok szerint gyakran szólalkoztak össze. A főbérlőt a 64 éves férfi a gyanú szerint egyetlen ütéssel ölte meg. Ezután maga értesítette a rendőröket és beismerő vallomást is tett.

Részegen verte halálra főbérlőjét

Nem emlékszik semmire annyit ivott. Ezt állítja az a férfi, aki a vád szerint megölte főbérlőjét a Pest megyei Örkényben. Az ügyészség szerint ütötte, majd a padlóba verte áldozata fejét és meg is taposta a beteg férfit, aki percek alatt meghalt.

Következő rész (2017. február 20.)

Paulát reggel felkeresi Márk ügyvédnője és arra kéri, hogy látogassa meg Márkot. Karesz és Milán vissza akarják szerezni a régi dolgaikat a főbérlőtől. Kristóf és Bécy útnak indul a három lánnyal Obertauernbe.

Egyre felkapottabb a közösségi lakáskiadás

Ha önnek van egy üres lakása, esetleg egy szobája, amit nem használ, megpróbálhatja néhány napra kiadni. Magyarnak vagy külföldinek, bárhol az országban. Ez az úgynevezett közösségi lakáskiadás, amely jellemzően olcsóbb, mint egy szálloda, Budapesten kezd nagyon menni. Olyannyira, hogy a Szállodaszövetség egyenlőtlen versenyt emleget, szigorúbb szabályozást akar és egyebek mellett bele akar beszélni a társasházak működésébe is. Mások szerint ez a lakáskiadás hajtja felfelé az albérletárakat. Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese, Schumicky Balázs, a Magyar Apartmankiadók Egyesületének elnöke és Balogh László, az Ingatlan.com vezető gazdasági szakértője beszélget a témáról a Magyarul Balóval adásában.

A legzűrösebb albérlők nyomába eredtünk

Nem jó érzés, amikor az ember tehetetlen, és csak követni igyekszik az eseményeket. A riport szereplői így érzik: ők mind kapcsolatba kerültek egy családdal vagy főbérlőként vagy szomszédként, és nincs olyan, aki jó emléket őrizne róluk. Van, aki azt meséli, hogy nem fizettek nekik, van, aki azt, hogy szinte az őrületbe kergették őket, mert senkire nem voltak tekintettel. Mi a zűrös albérlők nyomába eredtünk, beszéltünk mindenkivel, akik dühösek rájuk, és persze őket is megkerestük.

Házon kívül 2016-10-26


szerző:
2016.10.26. 23:50
Átalányadót vetnek ki a lakást kiadókra?

Átalányadót vetnének ki a lakáskiadókra, mert a bérbeadók legalább fele feketézik - ezt nyilatkozta a Miniszterelnökség miniszteri biztosa a Magyar Időknek. Szatmáry Kristóf azt mondta, a rövid és a hosszú távra albérletet kínálóknak is 1500 forintot kell majd fizetniük négyzetméterenként egy évre, illetve mindannyiuknak szükségük lesz adószámra. Az LMP szerint a módszer igazságtalan. A kormány annyit közölt, egyelőre nem tárgyalták a javaslatot.

Újabb albérlőbotrány - Az albérlő nyilatkozata

Az RTL Híradó február 8-ai adása után a következő nyilatkozatot juttatta el szerkesztőségünkhöz az albérlő.

Kálvária: Az albérlő nem fizet, a tulajdonos tehetetlen

2011 decemberében Tóth Mihály gyanútlanul adta ki lakását egy középkorú párnak. Akkor még nem sejtette, hogy élete talán egyik legrosszabb üzletét kötötte meg.

Több joga van az albérlőnek, mint a tulajnak?

Akár börtönbe is kerülhet az a lakástulajdonos, aki maga próbálja megoldani, ha nem fizet az albérlője.

Fiatal nő gyilkolt a fővárosban


szerző:
2010.04.28. 13:46
Fiatal nő gyilkolt a fővárosban

A mentőket és a rendőröket maga a gyilkos értesítette, miután alvás után felébredt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való