KERESÉS search-close

füstmérgezés

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "füstmérgezés"

 Kimenekítették a lakókat az égő panelből

Tűz pusztított egy nyíregyházi panelban kedd délután. Egy 58 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, miután kigyulladt a hatodik emeleti lakása. Őt a tűzoltók mentették ki a lángoló épületből. A ház lakói közül 90 embert kellett még kimenekíteni. A tűz több lakást is megrongált, az oltás közben pedig több emelet elázott.

PUSZTÍTÁS: 90 embert menekítettek ki a lángoló panelből

Tűz pusztított egy nyíregyházi panelban kedd délután. Egy 58 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, miután kigyulladt a hatodik emeleti lakása. Őt a tűzoltók mentették ki a lángoló épületből. A ház lakói közül 90 embert kellett még kimenekíteni. Közülük 11-et füstmérgezés gyanújával vittek kórházba, de úgy tudjuk, már mindenki jobban van.

Felvétel forrása: levadaszva.hu

Kiugrottak az ablakon a tűz elől

Két ember meghalt, amikor kigyulladt Bangkok egyik legnagyobb épülete szerdán. Az épületben szálloda, irodák és bevásárlóközpont is van. A két áldozat a lángok elől kivetette magát az ablakon, többen füstmérgezést kaptak.

Az ablakon át menekült gyermekével a tűz elől!

Az ablakon át tudott csak kimenekülni gyermekével az égő épületből egy újhartyáni asszony. A tűz miatt a nő füstmérgezést szenvedett, a család többi tagja nem sérült meg. Van biztosításuk, de minden segítséget elfogadnak, mert attól tartanak, hogy nem kapnak elég pénzt az újjáépítéshez.

Kigyulladt a háza, füstmérgezésben vesztette életét

Halálos lakástűz a Somogy megyei Nagyszakácsiban. Egy 45 éves férfi háza égett, egy gázpalack is felrobbant. A tulajdonosra oltás közben, a füsttel teli konyhában találtak rá, akkor még élt, nem sokkal később viszont leállt a légzése, és már nem lehetett megmenteni az életét.

Kigyulladt a házuk, álmukban érhette őket a halál

Tragédia Nemespátrón – kigyulladt a házuk miközben aludtak, füstmérgezésben halhatott meg egy idős pár a Zala megyei faluban. A konyha és az egyik szoba is égett. A két holttestet a tűzoltók találták meg, miután eloltották a lángokat.

Füstölő házból mentették meg, a rendőröknek köszönheti az életét

Rendőrök mentettek életet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Abaújszántón. A 112-höz érkezett bejelentés, hogy egy ház erősen füstöl. A közelben szolgáló rendőrök egy eszméletlen férfit találtak ott. A két rendőr azonnal a házba rohant és a levegőre húzták az idős férfit, aki nem sokkal később magához tért. A mentők füstmérgezéssel szállították kórházba.

Paneltűz: mentették a lakókat

Négy embert szállítottak füstmérgezés gyanújával kórházba, miután kigyulladt egy panellakás Pécsen. Egy tízemeletes társasház hatodik szintjén csaptak fel a lángok kora reggel, a tüzet elektromos zárlat okozta. Összesen 40 embernek kellett elhagynia otthonát, 14 lakót a tűzoltók mentettek ki az épületből.

40 ember kapott füstmérgezést

40 ember került füstmérgezéssel kórházba Debrecenben, miután kigyulladt egy társasház alagsora. Egy matrac kapott lángra a pincében, a füst pillanatok alatt ellepte a négyemeletes épületet.

Lakástűz volt egy szombathelyi társasházban

Öt ember füstmérgezéssel került kórházba. A kiégett lakás tulajdonosa azt mondta, hazajött a munkahelyéről, mert nagyon fájt a feje. Szerinte ez mentette meg a lakásban tartott kutyáját, mert éppen akkor ért haza, amikor égni kezdtek a bútorok.

Bekapcsolt tévé okozhatott tüzet

Füstmérgezés miatt tizenhárman, köztük gyerekek kerültek kórházba, miután kigyulladt egy társasház Mátészalkán. A lángok egy idős asszony lakásában csaptak fel, valószínűleg a tv-je gyulladt ki.

Bennégett a lakásban


szerző:
2017.11.18. 18:05
Bennégett a lakásban

Bennégett egy férfi a lakásában pénteken Hajdúszoboszlón. Társát még idejében ki tudták menekíteni a tűzoltók, őt füstmérgezéssel kórházba szállították, de a férfin már nem tudtak segíteni. A szomszédos épületekből még két családot, köztük gyerekeket mentettek ki a tűzoltók.

Időseket kellett menteni a tűz elől

Lángba borult egy nyugdíjasház egyik lakása éjjel Budapesten a XIX. kerületben. A tűzoltók és a rendőrök több mint harminc embert mentettek ki az épületből. Öten füstmérgezést szenvedtek, négy embert vittek kórházba. Az épületben hat lakás lakhatatlanná vált. A tüzet valószínűleg egy felborult gyertya okozhatta.

Égő ház emeletéről ugrott ki

Kiugrott az első emeletről, így menekült a tűz elől egy idős állatorvos Budán. Hajnalban csaptak fel a lángok a háromszintes családi házban, ahol a férfi albérlőként lakott. A bokája eltört és füstmérgezést is kapott, kórházba vitték. A kutyája megszökött, az állatot még keresik.

3 éves kisfiú halt meg a tűzben

Szörnyű háztűz a Szabolcs megyei Balkányban. Egy három éves kisfiú halt meg füstmérgezés miatt. A gyerek a kiságyából nézhette a tévét, amikor lángok csaptak fel kora délelőtt a szobában. Szülei azonnal az udvarra menekítették, ahol a mentők telefonos segítségével kezdték el az újraélesztést. A kisfiúhoz közben kiérkeztek a mentők, másfél órán keresztül küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni.

Füstmérgezésben haltak meg

Füstmérgezésben halt meg egy idős házaspár kedd este Balatonkenesén. Az idős férfit és feleségét fiuk találta meg, miután hazaért. Információink szerint az ágy gyulladhatott meg valamitől, a lángok viszont maguktól kialudtak, így a tűzoltók már csak az épületet szellőztették át. A házaspár valószínűleg álmában halt meg.

Nem tudták kimenteni a tűzből

Füstmérgezés okozhatta a halálát egy férfinak Hajdúnánáson, miután hétfőn délelőtt kigyulladt a melléképület, ahol lakott. A tűzoltók az oltás után találtak rá, de már nem tudták megmenteni az életét. Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet.

Négyen kerültek kórházba

Füstmérgezés miatt négyen kerültek kórházba, egyikük életveszélyes állapotban, miután kigyulladt egy társasház Szombathelyen. A négyemeletes épületet teljesen ki kellett üríteni. A lakók buszokban melegedtek, amíg a tűzoltók végeztek az oltással.

Egy ember meghalt, 72 kimenekült

Egy ember meghalt, 72 beteget viszont ki tudtak menekíteni miután tűz ütött ki egy szociális otthonban a Győr-Moson-Sopron megyei Táplánypusztán. A füst hamar belepte a kórtermeket, ahol fekvőbetegek és mozgáskorlátozottak voltak, így nehéz volt a mentés. Sokan füstmérgezést kaptak. Végül 12 embert vittek kórházba, a többségüket már kiengedték, egy nő van intenzív osztályon. Hogy mi okozta a tüzet még vizsgálják.

Eltűnt az egyetlen túlélő

Még a kezelés előtt eltűnt a kórházból az a férfi, aki egyedüliként élte túl a december huszonnegyedikei háztüzet Pécsen. Ketten bent égtek az épületben, amikor az kigyulladt a külvárosban. Az egyetlen túlélőt könnyű füstmérgezéssel vitték a pécsi kórházba. Azonban a tűzvizsgálók már hiába keresték, nyoma veszett.

Égő gyertya okozott lakástüzet

Égő gyertya okozott lakástüzet péntek délután egy pécsi panelházban. A lakásban egy idős asszony egyedül él. Füstmérgezéssel megúszta a történteket; átmenetileg rokonokhoz költözött. A házból nem kellett kiköltöztetni a lakókat.

Villám miatt égett le a tábori faház

Több helyen is pusztított a vihar szombat hajnalban. Balatonalmádiban három gyereket füstmérgezéssel, egy szülőt pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők, miután villám csapott egy tábori faházba. Ajkán egy hétvégi ház tetőszerkezete kapott lángra. A háromfős család ki tudott menekülni, de mindenük odaveszett.

500 diákot menekítettek ki

500 diákot mentettek ki egy debreceni kollégiumból, miután a földszinten először izzott, majd kigyulladt az egyik nyomtató. A lángokat percek alatt megfékezték, a sűrű füst azonban az egész épületet beborította. 43-an kerültek kórházba füstmérgezéssel. A hat emeletes kollégiumban a legtöbb diák már aludt, amikor éjfél előtt megszólalt a tűzjelző. A portásnak köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj.

Lakhatatlanná vált a ház


szerző:
2016.04.02. 18:06
Lakhatatlanná vált a ház

A Bács-Kiskun megyei Helvécián tűz miatt lakhatatlanná vált egy ház. Ketten füstmérgezéssel kerültek kórházba. A lángok az egyik szobában csaptak fel, majd pillanatok alatt átterjedtek a ház más részére. Az anya és fia még időben ki tudott menekülni az épületből, úgy tudni, hogy valamelyikük az ágyban dohányzott, majd elaludt, ez okozta a tüzet.

Rágyújtott, aztán elaludt


szerző:
2016.03.20. 18:05
Rágyújtott, aztán elaludt

Meghalt egy ember füstmérgezésben, amikor kigyulladt egy társasház egyik lakása Győrben. 33 embert kellett kimenekíteniük a tűzoltóknak, hármat a mentők füstmérgezéssel kórházba szállítottak. Légzőkészülékkel tudtak csak bemenni a tűzoltók, akkora volt a füst. A lakásban különböző tárgyak gyulladtak meg, de a tűzoltók hamar megfékezték a lángokat. Információink szerint egy cigaretta miatt gyulladt ki a lakás.

Nem tudtak kimenekülni a tűz miatt

A szomszédok hallották, hogy segítségért kiabálnak, de nem tudtak visszamenni értük. Négyen rekedtek bent egy győri társasházban péntek reggel, miután az alattuk lévő lakás kigyulladt és a füst mindent beborított. Végül a tűzoltók daruval hozták le őket. Hárman füstmérgezés miatt kórházba kerültek. Azt, hogy miért keletkezett a tűz egyelőre nem tudni.

Felgyújtotta a kórházi ágyát a beteg

Kiégett egy kórterem a győri kórházban, miután felgyújtotta az ágyát egy pszichiátriai beteg. 17 embert kellett kimenekíteni az épületből. Az 58 éves férfit csütörtök este vitték be a rendőrök agresszív viselkedése miatt. Egy öngyújtót csempészhetett be magával, azzal gyújthatta a tüzet. A beteg súlyos égési sérüléseket szenvedett, heten füstmérgezést kaptak.

Halálos lakástűz: enyhítettek az ítéleten

Börtönbüntetés helyett próbára bocsátás az avasi paneltűz ügyében. Másodfokon jelentősen enyhítették annak az asszonynak a büntetését, akinek a lakása kigyulladt az avasi panelházban, 2009 augusztusában. A felette lévő lakásban egy anya és két gyermeke füstmérgezésben meghalt, 12-en sérültek meg. Az első fokú ítélet négy év börtön volt. A családját elveszítő apa szerint a mai enyhébb ítélet felháborító. 

11 ember kapott füstmérgezést


szerző:
2016.02.08. 18:00
11 ember kapott füstmérgezést

11 embert, köztük hét gyereket vittek kórházba enyhe füstmérgezéssel hétfőn hajnalban egy békési társasházból. A második emeleti folyosón egy babakocsi gyulladt ki, majd lángra kapott a padló is.
 

Szotyi, a hős papagáj


szerző:
2016.01.27. 19:00
Szotyi, a hős papagáj

Szotyi a négy éves nimfapapagájt nagy tisztelet övezi. Gazdája, akkor kapta lányától ajándékba, amikor a felesége meghalt. A madárnak hála Csongor bácsi túlélt egy füstmérgezést szilveszterkor.

Életet mentett hangos rikácsolásával

Szotyi a négy éves nimfapapagájt nagy tisztelet övezi. Gazdája, akkor kapta lányától ajándékba, amikor a felesége meghalt. A madárnak hála Csongor bácsi túlélt egy füstmérgezést szilveszterkor.
 

Leégett a házuk, mindenük odaveszett

Kigyulladt és teljesen kiégett egy 100 négyzetméteres családi ház az Egerhez tartozó Felnémeten. A házban egy kétgyerekes család lakott. Az asszonyt füstmérgezéssel szállították kórházba, férjének a lába égett meg.

Az erkélyen át mentették a sérült asszonyt

Szinte mindenük odalett – péntek hajnalban teljesen kiégett egy család lakása Miskolcon. A feleséget a tűzoltók az erkélyen keresztül mentették ki. A férj a lépcsőházban volt, amikor felcsaptak a lángok. Hallotta feleségét kiáltani, de a hatalmas füsttől már nem jutott be a lakásba.

TŰZ: Okádta a füstöt a miskolci lakás

A feleséget a tűzoltók az erkélyen keresztül mentették ki. A férj a lépcsőházban volt, amikor felcsaptak a lángok. Hallotta feleségét kiáltani, de a hatalmas füsttől már nem jutott be a lakásba. Az asszony füstmérgezést kapott, és az arca is megégett. A négyemeletes épületből több mint negyven embert menekítettek ki a tűzoltók.

Benzinnel gyújthatta be a kályhát

Benzinnel gyújthatta be a kályhát a tizenéves fiú, majdnem leégett a lakásuk. Négy család otthona volt veszélyben, amikor lángolni kezdett egy lakás kedden este Nagymágocson. Mindenki kimenekült. A mentők két testvért és édesapjukat fürtmérgezéssel vitték kórházba, a többieknek nem esett bajuk.

Az ablakon át menekültek a tűz elől

Az ablakon át, az árkádra menekült gyerekeivel egy asszony egy győri panelból, miután az éjjel egy 21 éves fiatal felgyújtott a lépcsőházukban egy tárolót. A nő 9 éves fia füstmérgezéssel került kórházba. A gyújtogató nem sokkal előtte a környéken több lakótömb bejárati ajtaját is bezúzta. Az őrjöngő férfit elfogták.

Füstmérgezést szenvedett a buszsofőr

Kiengedték a kórházból azt a BKV sofőrt, aki vasárnap enyhe füstmérgezést szenvedett, miközben megpróbálta eloltani lángoló autóbuszát. A 21 A jelű járat az Istenhegyi úton gyulladt ki, és néhány perc alatt porrá égett. A buszon harmincan utaztak, nekik időben sikerült leszállni. Azt, hogy mi okozta a tüzet még vizsgálják. A nemrég használtan vásárolt Volvo buszok néhány hete álltak forgalomba, ezek közül égett le most az egyik.

Méteres magasságban állt a szemét a házban

Egy férfi holttestét találták a tűzoltók abban a hétvégi házban, ami éjszaka gyulladt ki Kazincbarcikán. Valószínűleg füstmérgezésben halt meg. A lakásban méteres magasságban volt felhalmozva a szemét, de nem az gyulladt ki.

Felgyújtotta magát a száguldó vonaton

Felgyújtotta magát egy idős férfi a japán szupervonaton. A 320-szal száguldó szerelvényen tűz ütött ki, mire a vonat vészfékezett. Az öngyilkoson kívül egy nő is meghalt, sokan füstmérgezést kaptak.

Előzetes: Kigyulladt egy családi ház Galgahévízen

Egy 3 és egy 4 éves kisfiú meghalt. Úgy tudjuk, a gyerekek édesanyja és élettársa a kályhán főzték az ebédet, eközben pár percre elmentek otthonról. Ezalatt a kályhából kiesett egy parázs, amitől hatalmas füsttel lángra kapott a bútor. A gyerekek a szomszéd szobában aludtak, valószínűleg füstmérgezést kaptak. A mentők megpróbálták újraéleszteni a két eszméletlen gyereket, de már nem tudtak rajtuk segíteni. További részletek este hatkor a Híradóban.

Három gyereket vittek kórházba a tűz miatt

Három gyereket kellett kórházba szállítani Újpestről, miután kigyulladt egy 10 emeletes panelház egyik lakása. A lángok egy ötödik emeleti panellakás erkélyén csaptak fel, innen terjedtek át az egyik szobára.

PANELTŰZ: Így mentették az embereket a tűzoltók

A füst több emeletet is elárasztott, a lakókat légzőkészülékben menekítették az tűzoltók az utcára. A tűzoltók munkáját nehezítette, hogy több emeletet is vasráccsal zártak el a lakók.

Előzetes: Kigyulladt egy panel Újpesten

Három gyereket kellett kórházba szállítani Újpestről, miután kigyulladt egy 10 emeletes panelház egyik lakása. A lángok egy ötödik emeletei erkélyen csaptak fel, innen terjedtek át a szobára. A mentés képeit megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Lakástűzben halt meg egy 66 éves, kerekesszékes férfi Tiszanánán

A faluban azt beszélik, az ágyban dohányzott, elaludt, a cigarettája pedig meggyújtotta a takarót – így történhetett a tragédia. A férfit egy család gondozta, ők mentették ki a lángok közül. Többször is megpróbálták újraéleszteni, de hiába. Úgy tudjuk, füstmérgezést kapott.

Hatalmas füsttel ég a komp


szerző:
2015.04.29. 18:55
Hatalmas füsttel ég a komp

Kigyulladt egy komp Palma de Mallorca közelében. A hajó hatalmas fekete füsttel égett, amelyet kilométerekről is látni lehetett. Mintegy 160 embert kellett kimenekíteni a fedélzetről. A személyzet néhány tagját kórházba vitték füstmérgezéssel. Volt, akit helikopterrel mentettek ki, az utasok többségét azonban más hajók vitték partra. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet. Meg nem erősített források szerint egy hűtőkamion kapott lángra.

Krumplit akart sütni a kislány, kiégett a lakás

Az eset hétfő délután történt Tatán, amikor az RTL Híradó információi szerint a 11 éves gyerek egyedül volt otthon. Meggyulladt az olaj és a tűz pillanatok alatt átterjedt a bútorokra. A kislány próbált segítséget kérni a szomszédból, de nem nyitottak ajtót, ezért leszaladt az udvarra. A házból ömlött a füst, a rendőröknek négy embert kellett kimenekíteniük. Egy gyerek füstmérgezést kapott.

Tűz miatt mentették a csecsemőket

Ki kellett üríteni a koraszülött intenzív osztályt hétfő délután a zalaegerszegi kórházban, mert tűz keletkezett az intézmény egyik konyhájában. Az inkubátorban fekvő csecsemők csak néhány méterre voltak a konyhától, amit rövid idő alatt elöntött a füst. Ideiglenesen egy másik osztályra vitték őket, mert attól tartottak, hogy füstmérgezést kaphatnak. A tüzet a kórház dolgozói kezdték eloldani.

Idős házaspár halt meg a tűzben

Két ember meghalt, öten pedig füstmérgezést szenvedtek, amikor éjjel Székesfehérváron kigyulladt egy társasházi lakás. A lángok hajnali egy óra után csaptak fel a második emeleten.  A negyedik emeltről egy idős házaspár nem tudott időben lemenekülni, ők olyan súlyos füstmérgezést szenvedtek, hogy a helyszínen meghaltak. Három lakás lakhatatlanná vált, így egyelőre nem engedték vissza a lakókat az épületbe. A tűz okát még vizsgálják.

Elaludt dohányzás közben, meghalt

Valószínűleg dohányzás közben aludt el az a férfi, aki vasárnap meghalt egy lakástűzben, Debrecenben. Az égő cigaretta az ágyneműt gyújtotta lángra, a férfi feltehetően az így keletkezett füsttől fulladt meg. A kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni.

Önkéntes tűzoltók mentették ki a lángokból

Önkéntes tűzoltók mentették meg egy idős asszony életét a II. kerületben. Éjszaka gyulladt ki a lakása, szerencséjére a Rózsadombi Önkéntes Tűzoltó Egyesület közvetlen szomszédságában. Az idős nőt égési sérülésekkel és füstmérgezéssel szállították kórházba.

40 embert mentettek ki a tűz miatt

Egy férfi súlyosan megégett egy nő pedig füstmérgezést szenvedett, amikor éjszaka kigyulladt egy lakás a VIII. kerületben. A tűzoltók több mint negyven embert mentettek ki az épületből, majd megkezdték az oltást.

Álmában érte a halál az égő házban

Füstmérgezésben halt meg egy férfi Kálmánházán csütörtök éjjel. Az egész ház leégett, amikor egy gázpalack felrobbant. A baleset pillanatában a konyha melletti szobában aludt. A mentősök többször próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Füstmérgezésben halt meg. Az elhunyt férfi felesége teljesen össze van törve, azt mondja az egész életük a lángok között maradt.

Füstmérgezésben halt meg a pár


szerző:
2015.01.25. 18:10
Füstmérgezésben halt meg a pár

Meghalt két ember füstmérgezésben Sülysáp közelében. Két héttel ezelőtt történt a baleset, de csak most találták meg a holttesteket, mert a környéken nincsenek házak, csak egy tanya. Valószínűleg egy hajléktalan pár volt.

Próbált menekülni, de megfulladt

Füstmérgezésben meghalt egy idős asszony a főváros VII. kerületében. A lakásában az előszobában, a villanyóránál csaptak fel a lángok. Hogy ki tudjon menekülni a lakásából maga kezdte oltani a lángokat, de nem tudta megfékezni a tüzet. A tűzoltók hozták ki, az orvosok sokáig próbálták újra éleszteni, de nem tudták megmenteni az életét.

Menekülni próbált, de csak az ajtóig jutott

Csak az ajtóig jutott, mégsem menekülhetett egy idős férfi, akinek kigyulladt a lakása Budapesten. Olyan súlyos füstmérgezést szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. A tűzoltókat rá kellett törniük a lakása ajtaját.
 

Füstmérgezést kapott, a lakása kiégett

Lángolt az emelet, erre rohantak ki a lakók egy VIII. kerületi bérházban hajnalban. Egy második emeleti lakás borult lángba, füstmérgezés miatt vittek kórházba egy férfit. A tűzoltók pár perc alatt a helyszínre értek, így a ház többi részét sikerült megmenteni, de a lakás kiégett, oda nem mehetnek vissza a lakók.
 

Méteres lángok közül mentették az időseket

Az ablakon keresztül, létrán mentettek ki a tűzoltók két idős embert Budapesten. Hajnalban több méter magas lángok csaptak fel egy belvárosi házban, a konyhában. Úgy tudjuk, égve hagyott mécses okozta a tüzet, melyben többen füstmérgezést szenvedtek.

Szomszédok mentették ki őket az égő házból

A tüzet valószínűleg cigaretta okozta. Az idősebb vízvári férfi súlyosan, fia könnyebben sérült meg. Mindkettőjüket kórházba vitték.

Hősugárzó végzett a férfival


szerző:
2011.10.02. 14:02
Hősugárzó végzett a férfival

Egy elektromos hősugárzó okozta tűz füstjétől halt meg egy férfi vasárnap reggel Budapesten, egy XIII. kerületi lakásban.

Halálos lakástűz Budapesten


szerző:
2011.09.30. 16:20
Halálos lakástűz Budapesten

Egy ember meghalt éjszaka Budapesten, amikor kigyulladt egy társasház a XI. kerületben.

Nem akarnak elmenni, felgyújtották a tábort

Több tucat menekült és rendőr füstmérgezést szenvedett.

Gyálon önkéntesek oltották el a tüzet

Kigyulladt egy családi ház tetőtere hétfő reggel Gyálon.

Halálos szállodatűz Kínában


szerző:
2011.05.01. 18:34
Halálos szállodatűz Kínában

10 ember meghalt, 35 pedig megsérült, amikor tűz ütött ki egy szállodában Kína északkeleti részén.

Négy füstmérgezett Óbudán


szerző:
2011.04.30. 15:13
Több tucat ember menekült a paneltűz elől

Két embert füstmérgezés miatt kórházba vittek Debrecenben, amikor kigyulladt a szemétledobó egy tízemeletes panelházban.

Felgyújtotta lakását és kiugrott a nyolcadikról

A férfi életveszélyesen megsérült. Több lakó és rendőr pedig füstmérgezést szenvedett.

Tűz a pszichiátrián


szerző:
2011.04.15. 18:34
Tűz a pszichiátrián

Két beteg enyhébb füstmérgezést szenvedett, amikor délután tűz ütött ki Debrecenben a Pszichiátriai Klinikán.

Tűz emésztett fel egy lakást Zuglóban

Három felnőttet és egy gyereket vittek kórházba a mentők csütörtök délután, miután kigyulladt egy lakás Budapesten.

Hőstettük mentette meg a nénit


szerző:
2011.02.01. 16:59
Hőstettük mentette meg a nénit

Saját életüket kockára téve mentettek ki az égő házból egy idős asszonyt a nyírvasvári polgárőrök.

Lakástűz Újpesten


szerző:
2010.10.23. 11:23
Pusztító robbanás San Franciscónál

Több tucatnyi ház leégett, és legalább nyolc ember megsérült San Franciscótól délre, egy robbanás után kitört tűzvészben.

Lángolt az idősek otthona


szerző:
2010.08.30. 18:58
Lángolt az idősek otthona

Kilenc ember meghalt, ketten megsérültek, amikor tűz ütött ki Oroszországban egy öregek otthonában.

Paneltűz a III. kerületben


szerző:
2010.06.22. 10:28
Paneltűz a III. kerületben

Harminc embert hoztak ki egy füsttel telítődött panelházból a tűzoltók kedden reggel. Öten kerültek füstmérgezés miatt kórházba.

Ágy lángolt egy budai gyermekotthonban

A mentők összesen nyolc embert - hét gyereket és egy felnőttet - szállítottak kórházba füstmérgezés gyanújával.

Négy sérült egy pesti lakástűzben

Három embert füstmérgezés gyanújával, míg egy másik lakót égési sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

Füstmérgezéssel került kórházba a család

Kigyulladt a házuk a XVII. kerületben. A tűzoltók hamar eloltották a lángokat.

Újabb panelház gyulladt ki


szerző:
2009.08.28. 08:35
Újabb panelház gyulladt ki

Öten kaptak könnyebb füstmérgezést, mikor Százhalombattán tűz ütött ki egy panelházban.

Nincs jobban a paneltűz sérültje

A károsultak kedden visszaköltözhettek lakásaikba.

Lángolt egy emeletes ház Párizsban

5-en meghaltak, köztük egy csecsemő. 15 embert vittek füstmérgezéssel kórházba.

Pokollá vált a játékterem


szerző:
2009.05.07. 19:35
Pokollá vált a játékterem

9-en meghaltak, 11-en megsérültek egy ukrán játékteremben kitört tűzvészben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való