KERESÉS search-close

füstölt

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "füstölt"

Utastérbe jutott a kipufogógáz

Többen rosszul lettek a fővárosban egy buszon, miután egy eltört kipufogócső miatt az utasok közé szivárgott a kipufogógáz. Az automata tűzoltóberendezés riasztott, emiatt füstszerű oltóanyag lepte el a járművet és környékét. A sofőr azonnal megállt, és leszállította az utasokat. Egyikük videót készített, szerinte valami lángra is kapott. A BKV állítja, nem volt se tűz, se füst.

KIÉGETT: Az utas vette fel, ahogy lángolt a busz

Fekete füst és hatalmas lángok. Teljes terjedelmében égett a Kecskemét és Eger között közlekedő menetrend szerinti járat. Délelőtt gyulladt ki Mátraháza közelében. A felvételeket az egyik utas készítette.

A metró miatt izgultak a diákok

A saját robogójával ment reggel egy érettségiző diákért egy budapesti tanár, miután leállt a hármas metró. Nemcsak ők, több diák is pórul járt a metró miatt, volt, aki az anyukáját riadóztatta, nehogy lekésse a történelem írásbeli vizsgát. A Metróért Egyesület szerint egy régi szerelvény füstölt a reggeli csúcsidőben.

Metróból menekültek az utasok

Sínek és kábelek között botladozva menekültek a füstölő négyes metróból az utasok péntek este. Ezt mesélte egyikük az RTL Híradónak. A szemtanú azt mondta, a vésznyitóval csak a szerelvény egyik oldalán nyíltak ki az ajtók és menekülő járda sem ott volt, ahol a metró megállt. A BKV viszont az állítja az előírások szerint működött a biztonsági rendszer. Ami viszont füstöt nem is észlelt.

Hideg uborkaleves és füstölt makrélás fasírt nyári céklasalátával

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Megint füstölt a hármas metró


szerző:
2014.09.15. 18:30
Megint füstölt a hármas metró

A Lehel téri állomást reggel hat órakor kiürítették, pótlóbuszok vitték az utasokat. A Metróért Egyesület plakátokat készített. Ezeken azt írják le, mit kell tenniük az utasoknak, ha például füstöl a szerelvény.
 

Lángok csaptak fel a buszon


szerző:
2011.05.15. 19:18
Lángok csaptak fel a buszon

Egy gázüzemű, helyi járatú busz gyulladt ki vasárnap délelőtt Székesfehérváron. A busz hátuljában lévő motortérnél volt a tűz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való