KERESÉS search-close

fürdőzés

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fürdőzés"

Szolgálaton kívüli polgárőr mentette meg a fiú életét

Pünkösdhétfőn egy 7-8 év körüli gyermek játszott a Duna parton, majd megcsúszott és beleesett a magas vízállású folyóba. A fiú életét egy szolgálaton kívüli polgárőr mentette meg, aki gondolkodás nélkül, ruhástul a gyerek után ugrott.

KARÁCSONYFA A BALATONBAN: A levegő 5, a víz 2 fokos volt

A levegő 5, a víz 2 fokos. A hűvös szeles időben a forralt boros stand volt a legnépszerűbb. Érthető. Végül csak ketten vállalkoztak a téli fürdésre. Megfogták az előre feldíszített karácsonyfát és a vízbe sétáltak vele, hogy a parttól 50 méterre rögzített talpba tegyék.

Delfin miatt tiltották be a fürdőzést

Bezártak több strandot, és megtiltották a fürdőzést és a búvárkodást egy atlanti-parti francia településen Nem mérgező medúzák, nem cápaveszély, vagy olajszennyezés, hanem egyetlen delfin miatt.  A városka polgármestere ugyanis szakértőkre hivatkozva azt állította, hogy a delfin felajzott, ezért kiszámíthatatlan és agresszív lehet.

Megmutatjuk, hol lehet fürdeni a Dunában

Csak kevés helyen szabad fürdeni a Dunában, mégis sokan pancsolnak a folyóban. Megmutatjuk a kijelölt és biztonságos szabadstrandokat és annak is utánajárunk, hogy mennyire tiszta vagy koszos a Pestet és Budát elválasztó élővíz.

Még mindig sokan fürdenek tiltott helyeken

Ott tilos, ahol tiltják, egyébként pedig szabad - világos és viszonylag egyszerű szabálya van a bányatavakban való fürdőzésnek. Sokan választják a természetes vízpartokat a nagy melegben, és fürdenek is, annak ellenére, hogy a kiszámíthatatlan vizek balesetveszélyesek lehetnek. A szabályozás egyébként elég megengedő: olyan részeken nem szabad a vízbe menni, ahol táblával tiltják a fürdést, vagy amelyek el vannak kerítve.

Kiss Tibi megmártózott a Balatonban

Kiss Tibi szerint az a jó a téli fürdőzésben, hogy nincsenek annyian, mint főszezonban. Ez mondjuk igaz, de ettől még nem csinálnánk utána.

Te fürödnél a jeges Balatonban?

2015 január elsején mutattuk be, hogy rengetegen vállalták be az újévi csobbanást a jeges Balatonban Szigligeten, azaz 145-en. Aznap be volt fagyva a víz, mínusz öt fok volt, fújt a szél és esett az ónos eső, de ez sem tántorította el a vállalkozó kedvűeket a már hagyományos újévi csobbanástól.

(18+) Tenya pucér testével lepte meg a napozókat

A színész nem törődve senkivel és semmivel, úgy döntött, ádámkosztümben ugrik a habok közé. Addig nem is volt gond, míg nem szeretett volna partra jönni, mert a meztelen Tenyának nem mindenki örült.

Micsoda: „Fürdős Zé élvezzél?”

Három évvel ezelőtt, ezen a napon Fördős Zét és Krasznai Tündét egy igen kellemes meglepetés ért. Egy nyertes játék után megérdemelt ajándékot kaptak: közösen fürdőzhettek egy kádban. A baj csak akkor ütötte fel a fejét, mikor kiderült, Tündi nem hozott magával fürdőruhát.

Teljesen meztelenül fürdőzött Bódi Sylvi!

Három évvel ezelőtt a nézők valószínűleg nem hittek a szemüknek, mikor megpillantották a gyönyörű modellt, ahogy meztelenül pancsol a habokban. Sylvi nem tett egyebet, csak szeretett volna egy hatalmas fürdőt venni, ami végül össze is jött neki.

Az Ibon törzs lányai a főzés helyett a spát választották...

A srácok kénytelenek voltak a kemény fizikai munka után még a főzésre is odafigyelni, hogy legyen mit enniük, mert a lányok magára hagyták a tüzet és a rizst, és inkább a tengert választották...

Keresztlányát kimentette a folyóból, majd elmerült

Keresztlányát mentve fulladt a folyóba egy férfi Borsodban. A kislányt egy örvény ragadta magával miközben a Hernádban fürödtek. A gyereket még kit tudta húzni, és a partra tudta segíteni a férfi, de ő elmerült. Tűzoltók, búvárok és speciális mentők kutatnak a holtteste után, de egyelőre hiába.

Így fürdőzött Anikó és Zsófi az Éjjel-Nappal Budapestben!

Igaz, négy éve történt, hogy a sorozat két gyönyörű nője úgy döntött, mind a ketten behuppannak a habos kádba. A dologhoz hozzátartozik, hogy a finom forró fürdő mellé egy kis bor is dukált, így igazi beszélgetős hangulat alakult ki. A lányok egyre jobban nyitottak egymás felé, és a beszélgetés izgalmas fordulatot vett.

Karácsonyi csobbanások

Van olyan hely, ahol a karácsony a napsütésről és a fürdőzésről szól. A déli féltekén lévő Ausztrália legnagyobb városa, Sydney tengerpartját elárasztották a strandolók. Persze sokan Európában sem hajlandók ilyenkor sem lemondani a szabadtéri fürdőzésről. Londonban és Berlinben is dacoltak a téllel.

Így pezsgőfürdőznek a VV-s lányok! VIDEÓ!

Már nyolcadik szériánál tartunk, és még mindig töretlen a ValóVilág népszerűsége. Rengeteg játékos költözött már be illetve ki a Villából, de mégis vannak olyan szereplők, akikre a mai napig emlékezünk. Az egyik alkalommal VV Zsófi, VV Gigi és VV Anett futott össze egy kis pancsikolásra. A lányok nagyon jól érezték magukat, a hangulat remek volt.

Ilyen egy igazi szexi fürdőzés!

Gina és Mici még talán sosem élvezték ennyire a közös fürdőzést. Hogy mi lelte őket, nem lehet tudni, de mint két pajkos kislány, úgy súrolták magukat a forró vízben. A végén ne csodálkozz, ha te is kedvet kapsz hozzá…

Gyuszi meglepi az éppen fürdőző Barbit

Gyuszi követi Gábor tanácsát, hogy legyen rámenős a nőkkel. A fiú így is tesz és kihasználja a kedvező alkalmat, hogy közelebb kerüljön Barbihoz..

Társai mentették ki a 11 éves fiút

Szörfdeszkán húzták ki társai a vízből, így menekült meg az a 11 éves kisfiú, aki eszméletét vesztette a Balatonban vasárnap. Éppen a táborral strandoltak, amikor - valószínűleg a nagy hullámok miatt- félrenyelt. Vízimentő élesztette újra, majd mentőhelikopterrel vitték kórházba. Zamárdiban pedig egy 24 éves férfi tűnt el a vízben tegnap, csak a holttestét találták meg.

Szonja a habokban


szerző:
2015.12.14. 17:18
Szonja a habokban

Egy finom meleg fürdő sok mindenre megoldás…

Szépségtrükkök egyenesen Hürremtől és a háremvilágból

Vajon mitől voltak olyan meseszépek a háremhölgyek? Hogyan és mivel szépítkeztek, milyen praktikát használtak, amivel el tudták csábítani és rabul ejteni a szultán szívét.

Több tízezres bírságot is kaphat, aki tilosban fürdik

Több tízezres bírságra is számíthat, akit tetten érnek tiltott helyen való fürdőzés közben. Nem véletlenül jelzi tábla a fürdés tiltását, hiszen ezeken a helyeken nem biztonságos a vízbe merészkedni, és komolyan veszélyezteti a testi épségét, aki itt akar fürdeni,

Kóbort ujjai köré csavarta kislánya, Léna

Több százezres bírság járhat tiltott fürdőzésért, egy ügyvéd mondja el a részleteket. Kóbor János arról mesél majd, hogy kislánya, Léna az ujja köré csavarta, valamint nyári kalandjaikról is mesélnek nekünk. Vendégünk lesz egy honfitársunk is, aki segít az afrikaiaknak megelőzni az éhezést.

Büntetnek a bányatavaknál a rendőrök

Több tízezer forintos bírságot vagy az életét is kockáztatja az, aki bányatóban fürdőzik. Híradónk ennek ellenére sok emberrel találkozott, aki fittyet hány a tiltásra és az akár 50 ezer forintos bírságra. Pest megyében a bányatavakat és a folyószakaszokat is folyamatosan ellenőrzik a rendőrök, aminek a strandolók persze nem örülnek.

Az állatokat is megviseli a kánikula

Természetesen ez a kánikula nem csak az embereket, az állatokat is megviseli. Többen kutyastrandon kerestek enyhülést kedvenceikkel, az állatkertben pedig nem csak majmok és a pingvinek, hanem a látogatók is vízpermet alatt hűsölhettek.

Mit tegyünk, ha fuldoklót látunk a vízben?

A dunai vízirendőrség mentőcsapatát kísértük el járőrözni. A vízben, főleg a nyílt vízen egyik pillanatról a másikra megtörténhet a baj. És ha nem érkezik időben a segítség, bekövetkezik a tragédia. Újvári Mihály riportja.

Egy sűrű napot töltöttünk együtt a vízi rendőrséggel

A dunai vízirendőrség mentőcsapatát kísértük el járőrözni. A vízben, főleg a nyílt vízen egyik pillanatról a másikra megtörténhet a baj. És ha nem érkezik időben a segítség, bekövetkezik a tragédia. Újvári Mihály riportja.

Előzetes: Tragédiával végződött a fürdőzés

Megfulladt egy 17 éves fiú a Délegyházi tavaknál, miután két barátjával gumimatracukkal a vízbe borult. A két fiú ki tudott úszni, ő azonban elmerült. Végül búvárok keresték meg és emelték ki a szerencsétlenül járt fiatal holttestét. Rajta kívül még hárman haltak meg a szabad vizekben az első kánikulai hétvégén. Csesztregen egy 20 éves fiatalember fulladt meg. Részletek hat órakor az RTL-Híradóban.

Vízbe fulladt egy 14 éves fiú

A fiú, aki egyébként egy osztálykiránduláson volt társaival, szerdán tűnt el fürdőzés közben a tóban. A búvárok csütörtökön hozták a felszínre a holttestét. A román hatóságok bűnügyi vizsgálatot indítottak. Reggel Dr. Nagy József ügyvéddel beszéltünk arról, hogy ki lehet a felelős, és milyen következményei lehetnek, ha egy ilyen tragédia történik.

Jeges vízben fürödtek


szerző:
2014.12.27. 18:29
Jeges vízben fürödtek

Több tucatnyian mártóztak meg a Moldva jeges vizében, Prágában. A Karácsonyi úszás a bátor jelentkezők között már hagyomány, a legelszántabbak akár 300 métert is megtesznek. A víz tegnap épp nulla fokos volt.

Markológép szelte az „élményfürdőzők” habjait

Veszélyes fürdőzés: markológép kanaláról ugráltak a tűzoltáshoz kialakított medencébe felnőttek és gyerekek.

Kampány a biztonságos fürdőzésért

A nyár végéig tartó akció programjait Budapest három legnagyobb strandján tartják, főként gyermekek számára.

Három tragikus fulladás, egy napon

Megkezdődött a fürdőszezon, csak csütörtökön hárman fulladtak vízbe az országban.

Királyi „közreműködéssel” indult a nudizás

VIII. Eduárd angol király Rab-szigeti meztelen fürdőzésének köszönhetően indult hódító útjára Horvátországban a naturizmus.

A Dunába fulladt egy fürdőző fiatal

Belefulladt a Dunába Ráckevénél egy fiatalember szombaton, akit végül búvárok találtak meg.

Tonnányi veszélyes állat zavarta a fürdőzést

Újranyitották a népszerű spanyolországi üdülőváros, Benidorm strandjait pénteken.

Vigyázzunk a bányatavakkal!


szerző:
2010.06.18. 19:38
Vigyázzunk a bányatavakkal!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében a bányatavak veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Hol ne strandoljunk Európában?


szerző:
2010.06.10. 16:47
Hol ne strandoljunk Európában?

Figyelmeztetést adott ki csütörtökön az Európai Bizottság a tengerek, folyók, és tavak strandjainak egészségügyi kockázatairól.

Stratégiai fürdőzés


szerző:
2009.12.10. 18:41
Stratégiai fürdőzés

Soron kívüli, ingyenes fürdőzést szervez a Magyar Televízió munkatársainak az Aquaworldben - erről számolt be az Origo.

Keddtől lubickolhatunk az Uszálystrandon

A látogatók egész júliusban ingyen használhatják az Erzsébet híd lábánál lévő strandot.

Rendőri razzia a Körösökön


szerző:
2009.07.05. 11:45
Rendőri razzia a Körösökön

Több nyári akciót is szerveznek a folyókon, hogy a baleseteket megelőzzék.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való