KERESÉS search-close

fülöp szigetek

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fülöp szigetek"

A Survivor játékosai így találkoztak a családtagjaikkal!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz kamerája ott volt a játék egyik legmeghatóbb pillanatánál, amikor a játékosok 42 nap után találkozhattak először szeretteikkel.

Survivor: Robi feladta a küzdelmet

A Survivor játék ma fordulópontjához ér, a két törzs szigetet cserél. Így a szegények megtapasztalhatják a gazdag sziget előnyeit, a Gagambások pedig kipróbálhatják, milyen viszontagságos körülmények közt éltek eddig az Agilások.

Alpári sértés Obamának

Lemondta találkozóját Barack Obama a Fülöp-szigetek elnökével, miután az nyilvánosan, rendkívül durva hangnemben gyalázta az amerikai elnököt. Rodrigo Duterte egy sajtótájékoztatón fenyegette meg Obamát, hogy ha szóba meri hozni a beszélgetésen az emberi jogokat, egyszerűen le fogja ordítani - majd az édesanyjára tett alpári megjegyzéseket. Duterte egyébként hírhedt bárdolatlan stílusáról, legutóbb a pápáról beszélt hasonló hangnemben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való