KERESÉS search-close

férfi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "férfi"

Dunába guruló autóban halt meg egy mozgássérült férfi

Dunába guruló autóban halt meg egy 39 éves, mozgássérült férfi vasárnap este Nagymaroson. Testvére volt a sofőr, a komp lejárójánál leparkolt és a büfébe ment, csakhogy az autó megindult a lejtőn, és a folyóba csúszott. A víz pillanatok alatt elárasztotta az utasteret, az anyósülésen ülő, mozgássérült férfi nem tudott kijutni.

Újra eljött a férfi forró nacik ideje?

Elszoktunk már, vagy meg se szoktuk a forró nacis fiúk látványát? A forró nadrág a legrövidebb szárú short, vagy rövidnadrág, amit néhány évtizede a nők és a férfiak egyaránt hordtak. A divatdiktátorok szerint újra eljött az idő, hogy a Bon Jovi vagy Axl Rose alkatú férfiak így is hódítsanak. 

Attila visszatért, ezúttal nőként

A fiú egyszer már járt Anikónál, és akkor egy lányt próbált elcsábítani. Most viszont teljesen más kinézettel lépett be a stúdióajtón, ahol egyik gyerekkori barátjával tisztázta kapcsolatát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ilyen férfira vágyik Magdi gazdasszony!

Magdi gazdasszony egy olyan férfit keres, aki bátor, mint egy oroszlán, kedves és szelíd, mint egy őzike, és kitartó, mint egy bivaly!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Kiugrott a másodikról, majd meztelenre vetkőzött

Anyaszült meztelen férfi mászkált kedd délután Budapest egyik legforgalmasabb terén. A meghökkentő esetről egy nézőnk készített fotókat. A rendőrség szerint a zavartan viselkedő turista egy közeli hotel második emeletéről ugrott ki, egy autóra esett, ezután sétálgatott pucéran a Kálvin téren.

Sztárok és csillogás a Playboy Man of the Year gálán

Az év férfija választáson öt kategóriában választottak győzteseket. A gálán azonban nem csak a díjakból, jelöltekből és csillogásból volt sok, az egy négyzetméterre jutó hírességek száma is igencsak nagy volt.

Transznemű férfi szült gyereket

Transznemű férfi szült gyereket az Egyesült Államokban. A 28 éves texasi Wyley Simpson, hét éve esett át részleges nemátalakító műtéten, és férfihormonokat szedett, ezért teljesen megdöbbentette, hogy állapotos. Bár párjával nem álltak készen a gyerekvállalásra, megtartották a babát.

A mentőkkel is agresszív volt a késelő férfi

Vádat emelhetnek a nyugdíjas férfival szemben, aki tavaly májusban leszúrta feleségét Bükön. A 68 éves férfi saját otthonukban támadt az asszonyra, egy heves vita közben szúrta mellkason. A leszúrt nő életéért sokáig küzdöttek a mentők, végül sikerült megmenteni.

Kutyatámadás: vádat emeltek egy szekszárdi féri ellen

Vádat emelt az ügyészség egy szekszárdi férfi ellen, akinek a kutyái megtámadtak egy idős asszonyt még két éve. Perceken keresztül harapták az egész testén, a ruháját is szinte teljesen letépték. A segítségére siető férfit is több helyen megmarták. A kutyák gazdáját gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértéssel vádolják.

200 ezer ceruzából készít hintát

200 ezer ceruzából készít hintát egy pakisztáni férfi. A bútoron hónapok óta dolgozik, azt reméli, hogy bekerül vele a Guiness Rekordok Könyvébe. Alkotásának azonban szimbolikus jelentése is van.

Omlásveszély! Beszakadt alatta a lépcső, a pincéig zuhant

Életveszélyesnek érzik a házat, amiben élnek, rettegnek annak a férfinak a szomszédai, aki alatt leszakadt a lépcső egy belvárosi társasházban. Ilyen baleset bármikor bármelyik hasonló állapotú társasházban megtörténhet?

Új szomszédjai életét is megkeseríti

Újabb társasház életét keseríti meg az a férfi Szombathelyen, aki korábban többször felgyújtotta saját lakását egy panelban. Korábbi lakóhelyéről a nyáron elköltözött ugyan, de új szomszédjai azt mondják, velük sem tud békében együtt élni. Gyakran üvöltözik éjszaka, dörömböl az ajtókon, megrongálja a liftet vagy a lépcsőházat – éppen úgy, mint az előző helyen.

A női és férfi szerepekről - női és férfi szemmel!

Iszak Eszti, Szentesi Éva, Peller Mariann és Lakatos Márk a férfi-női szerepekről beszélgettek!

Mitől nőies egy nő, mitől férfias egy férfi?

Szexi sztárjaink a Story Extra nap kérdése rovatában ezúttal azt válaszolják meg, hogy szerintük mitől nőies egy nő, illetve mitől férfias egy férfi.

Mit tehet a férfi, ha tetszik neki a nő?

Szőrtelenítés, szem- és körömfestés, szemöldökigazítás, plasztikai műtétek. Ha mindezt egy nő csinálja, teljesen elfogadott, és már-már azon lepődünk meg, ha valaki nem él velük. De mi a helyzet akkor, ha a férfiak kezdenek hasonló csinosító tevékenységekbe és a végén még többet nézegetik magukat a tükörben, mint a hölgyek? Ennek jártunk utána egy évvel ezelőtt.

 Kik a legszexibb focisták?

A foci vb alkalmával a Fókusz stábja megkérte az Éjjel-Nappal Budapest három női szereplőjét, hogy törjék egy kicsit a fejüket azon, vajon melyik futballista a legszexisebb a világbajnokság mezőnyében.

Nők a férfi szakmában: Az egyetlen magyar női hídmester

A Reggeli hétről hétre bemutat olyan hölgyeket, akik kimagasló eredményt értek el olyan szakmákban, melyeket elsősorban férfiak "uraltak" eddig. Peller Mariann és Lukács Miki mai vendége Hanák Tímea volt - hazánkban jelenleg ő az egyetlen női hídmester.

Mi van, ha a nő magasabb, mint a férfi?

Kit és miért zavar, ha a férfi alacsonyabb a nőnél? Az igaz szerelem is zátonyra futhat a magasságkülönbség miatt? Igaz, hogy a párkereső nők számára a legfontosabb szempontok egyike a magasság?

Márk rájött, hogy miben rejlik a férfiak vonzereje

A srác szerint három tényezőre van szüksége egy férfinak ahhoz, hogy mehódítson egy hölgyet. János szkeptikusan fogadta barátja elméletét, de abban egyetértettek, hogy nyomozással lebuktathatják Manfréd "sötét oldalát" - már ha van neki olyan...

Noémi: "Apa, légy férfi!"


szerző:
2018.01.04. 22:35
Noémi:

Noémi már gőzerővel készült az esti bulira, de Tamarának nem tetszett a lány ruhája, szerinte ugyanis egy 16 éves nem így néz ki. Dávid először megpróbált kiállni felesége véleménye mellett, de aztán Noémi keresztkérdéseinek köszönhetően belesétált lánya csapdájába.

Barni: „Ha alszol, elcsorgatom rajtad a nyálam”

Barni régóta szerelmes lakótársába, Bélába, aki úgy elbűvöli, hogy még a fiú „nyála is kicsordul”, amikor néző őt alvás közben. Barni a jövőben nővé szeretné operáltatni magát, és gyereket is szeretne szülni a két gyermekes apukának.

Mi van Szabó Győző és Gubás Gabi között?

A két népszerű színész nem csak a képernyőkön hódít, hiszen színházi előadásaik mellett most valami egészen rendkívülit fundáltak ki!

Novák Angéla: férfi testben női lélek

Három évvel ezelőtt kiderült, a szőke díva nyíltan vállalta, hogy bár férfi testbe született, mindig is nőnek érezte magát. Azt is elmesélte, hogy akkor több mint 12 éve, hogy átoperáltatta a testét. Aztán a családja aggódott érte, mert elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorba. Novák Angéla: férfitestben női lélek

Férfi-női bérkülönbségek


szerző:
2017.08.14. 09:04
Férfi-női bérkülönbségek

Kováts Eszter, politológus avatta be Annát és Mikit a pontos statisztikába. De vajon mi a megoldás?

Hogyan kerüljük el az első randik kudarcát?

Számtalan kérdés merül fel az első randival kapcsolatban, amikről Török Gabriella protokollszakértő árult el részleteket. Ki megy be először az ajtón? Miért a férfi jobbján van a nő?

Vajon Nagy Sanyi mikor sírt utoljára?

Heller Csilla pszichológus a nők és férfiak lelki világába kalauzolta el Mikiéket. A szakértő szerint manapság egy férfinek sem szégyen kimutatni érzelmeit. A fiúk nem sírnak?

Vízipóló: A fiúk 13-7-re legyőzték a franciákat

A péntek este legfontosabb híre: csoportelső a magyar férfi pólóválogatott! A csoportmérkőzések utolsó körében 13-7-re a várakozásnak megfelelően simán legyőzte a francia együttest a magyarországi vízes világbajnokságon, a Margitszigeten.

Izmok okoznak lelki problémákat a férfiaknak

Ma már nemcsak a nőket sújtja a testképzavarból eredő lelkibetegség, ugyanis egyre több férinak is meg kell küzdenie vele. Az erősebbik nem képviselőit izmaik méretével való túlzott foglalkozás jellemzi, vagyis erős izomzatuk ellenére is soványnak és kicsinek érzik magukat.

Létezik barátság elefánt és ember között?

Ennek a turistának hatalmas élményben volt része egy thaiföldi parkban, ahol egy kiselefánt úgy döntött, bizalmába fogadja. Odabújt hozzá, átölelte, ormányával csiklandozta újdonsült barátját, közben még arra is vigyázott, nehogy összenyomja, vagy megrúgja a férfit.

Te kivel töltenél egy romantikus estét a Szulejmán sármos szereplői közül?

Sármosak, szexisek és bátrak! Ők a híres török sorozat férfi szereplői, akik sokszor megdobogtatják a szívünket! Most itt a lehetőség, hogy eldöntsd, kivel töltenél el egy izgalmas estét! Előljáróban csak annyit, nem lesz könnyű dönteni…!

7 sztereotípia arról, amit a pasik vonzónak találnak a nőkön

Nagyon nehéz egy nőnek úgy felépíteni egy boldog és harmonikus kapcsolatot egy férfival, hogy ezek az előítéletek már beleégtek az agyunkba, amik ráadásul a cselekedeteinket is meghatározzák.

Ludwig: „Hogy lehetsz ennyire ostoba liba?”

Úgy látszik, mindenki a vízprojektet akarja megszerezni, emiatt mind a Berényiék, mind Ludwig képesek lennének bármeddig elmenni. Az erőszakos férfi, most túl is lőtt a célon.

Sáfár Bálint elmondja, mi a férfi dolga!

Bálint szerint a férfi dolga az, hogy jöjjön-menjen és szexeljen minden nővel, a nő pedig addig üljön otthon, és nevelje fel a gyerekeket. Joci aztán felvetette, hogy ez mind szép és jó, de amíg a férfiak fűvel-fával kefélnek, lehet, hogy a feleségek is pont ezt csinálják…

Fókusz 2016-11-08


szerző:
2016.11.08. 17:25
Így kényeztették a lányok az indiai férfiakat

A hotel vendégei kihasználták a lehetőséget, és maguk mellé rendelték a Villa lányait, hogy egy kicsit kényeztessék őket szolgáltatásaikkal...

Mi igaz a pedofil vádakból?

Miközben az aggódó szülők kész hajtóvadászatot kezdtek az óbudai pedofil után, a rendőrség tényleg nem tesz semmit? Kik és miért akarnak tüntetni? Tényleg az a férfi zaklathatja a gyerekeket, akit dühös civilek elkaptak és fotóját már több ezren megosztották a neten? Mi van akkor, ha ártatlanul hurcol meg valakit a nép haragja? Forrongó indulatok nyomába eredtünk.

Hollywoodban nem a méret a lényeg

Lehet, hogy kisszék kell egy csókhoz, vagy egy nagyon erős kar? 20, 30, vagy akár 40 centi különbség a férfi és a nő között nem annyira szokványos látvány. Olyan hírességek következnek, akiket egyáltalán nem zavar, hogy párjuk sokkal alacsonyabb vagy magasabb náluk, ők így a legboldogabbak

Ki az a Hárs Félix?


szerző:
2016.08.11. 21:25
Ki az a Hárs Félix?

Egyre szimpatikusabbá válik Emíliának Félix, akiről - lássuk be - tényleg nagyon keveset tud a pszichológus. Aztán egy telefonbeszélgetés mindent megváltoztat. 

Most ki is az a Hárs Félix?!?

A férfiról igazából igencsak keveset tudunk, de ami eddig biztos: kedveli a komolyzenét, egy sármőr és nem veti meg a műtárgyakat. De valójában ki is ő, akitől még Kampó is tart?

Cipőmánia – nem csak női dolog?

Egy két évvel ezelőtti európai kutatásból derült ki, hogy bizony a férfiak számára az egyik legizgalmasabb női ruhadarab a magassarkú! Köztudott az is, hogy a nők sem tudnak nemet mondani, ha egy új lábbeli megszerzéséről van szó. És még mi derült ki? A riportból megtudhatod!

Horrorisztikus eseményt élt át egy férfi Thaiföldön!

A lefolyóból támadt rá egy óriás piton a gyanútlan emberre, aki éppen leült a WC-re. Az agresszív kígyó a legérzékenyebb pontján harapta meg, és el sem akarta engedni. A férfi fél órán át küzdött, mire az állat elengedte, de szerencsére a vérfürdő után még képes volt kihívni a mentőket. A kígyót befogták, a férfi sebeit pedig kórházban kellett összevarrni.

Puzsér Róbert keresi a férfi-nő kapcsolat titkát

A filmkritikus állítja, hogy a nők egyre inkább hasonlítanak egy amazonra, a férfiak pedig egyre puhányabbak. Valahogy senki sem tudja igazán, hogy mitől lehetne örökre szóló egy kapcsolat. Soma Magamgésa viszont azt mondja, egy monogám párkapcsolatra meg kell érni.

Lehet barátság férfi és nő között?

Sztárjaink sem jutottak közös nevezővel ezzel az örökös problémával kapcsolatban. Nézd meg, ki mit válaszolt a fogós kérdésre!

Heilig Gábor „nem” átalakító műtéte

A Heti Hetes legutóbbi adásában fiúbuli volt, ezért úgy döntöttek, valakit nővé "avatnak". Hajdu Steve Heilig Gábort nézte ki erre a nemes feladatra.

A tetovált férfi a nők álma?

Mióta egyre több művész élheti ki kreativitását az emberi bőrön, mint élő vásznon, azóta a látványuk is egyre elfogadottabb. Sőt, manapság már azok vannak kevesebben, akik semmiféle „bélyeget” sem viselnek a testük különböző pontjain. Na de hölgyek, tegyünk rendet a világban! Szexi vagy ciki a televarrt férfitest?

Férfi testbe született női lelkek

Gyerekkora óta érezte, hogy nem jó testbe született. A férfi fokozatosan változtatta meg külsejét, és bár már nőként éli az életét, a legfontasabb műtétek még várnak rá.

Férfi testbe ragadt nők

Gyerekkora óta érezte, hogy nem jó testbe született. A férfi fokozatosan változtatta meg külsejét, és bár már nőként éli az életét, a legfontasabb műtétek még várnak rá.

Dolgozzon a nő, vagy legyen háztartásbeli?

Egy felmérés szerint dolgozni küldenék a japán férfiak a nejüket. A nők ott inkább támogatják az „apa dolgozik, anya főz” szerepet. Vajon mit gondol erről két igen határozott nő, Marjai Judit és Fésűs Nelly, és mit mond, a párkapcsolati tanácsadó, Aranyos Zsolt arról, hogy nálunk mi a helyzet? Elárulták reggel.

Mit tegyünk az „elsárkányosodás” ellen?

A férfiak szerint a házasság vagy együttélés egyik következménye az a jelenség, amikor a nő személyisége lassan, de érezhetően átalakul. Ekkor válik az addig kedves és szerethető társból igazi " házisárkány ". Az együttélés előtt a nő felnéz a férfira és elfogadja, hogy domináns szerepet tölt be. Ez azonban idővel sokszor megváltozik, hogy mi ennek az oka, arról Orbán Nóra, pákapcsolati szakértőt kérdeztük.

Megerőszakolt férfiakon segítő központ nyílik Svédországban

A megerőszakolt férfiak többsége szégyelli, ami vele történt, így segíteni is nehezebb rajtuk. Svédországban most külön kórházat nyitnak számukra.

Tipikus hibák, amiket egy kapcsolat elején elkövetünk

Minden kapcsolat eleje mindkét fél számára egy izgalmakkal teli időszak. Sokan ilyenkor azt hisszük, hogy minden gördülékenyen megy, az események maguktól történnek. Pedig az igazság az, hogy a kapcsolatnak ebben a fázisában történik a párkapcsolat megalapozása. Hogy melyik azok a tipikus hibák, amivel elronthatjuk a kialakulóban lévő kapcsolatunkat Südi Iringóval, Nagy Ricsivel és Tóth Melinda pszichológussal beszélgettünk.

Nincs megállás: ezrével érkeznek a menekültek

Egy spanyol futballklubnál állást kapott az a menekült szír férfi, akit a magyar operatőrnő gáncsolt el Röszkénél. A világsajtóban felkapott incidens következtében ismerték fel a hazájában elismert labdarúgóedzőt és így ajánlottak neki új életet. Eközben a magyarbólyi vasútállomásra egész éjjel özönlöttek az emberek, a Somogy megyei Zákányba pedig 2500-an érkeztek napközben.

Gréta nem bírja Nikosz nélkül


szerző:
2015.07.15. 23:00
Gréta nem bírja Nikosz nélkül

Egy bezárult ajtó, nulla kilincs és egy síró gyerek. Grétának egyedül kellett megbirkóznia a helyzettel, és miután végre kiszabadult a szobából, előtörtek belőle az érzések és Nikosz hiánya. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Robi fiúból férfivé érett


szerző:
2015.07.06. 23:00
Robi fiúból férfivé érett

A zenész édesanyja visszatér otthonába, így Robi ismét magára marad. Az anya jó tanácsokkal látja el fiát, aki úgy dönt, életében először hallgat rá, és bár hiányzik neki Edina, mégis ellenáll a kísértésnek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Dominikán találták meg a két éve eltűnt kisfiút

Dominikán találta meg a rendőrség azt a gyermeket, akit két évvel ezelőtt édesapja rabolt el édesanyjától. Hogy mi vár a férfira, esetleg egyből feladja-e magát, erről beszélgettünk ügyvédjével, dr. Lichy Józseffel.

Létezik a tökéletes férfi?

Mindenkinek határozott elképzelése van arról, hogy milyen legyen élete szerelme. De létezhet olyan, aki valóban minden tekintetben tökéletes? Erre a kérdésre kerestük a választ Horányi Juli énekesnővel és Práger Kitty versenytáncossal.

Kivégezte családját egy balmazújvárosi férfi

Megölte a feleségét és a két fiát, majd magával is végzett egy balmazújvárosi férfi tegnap. Mi vezethet odáig, hogy ilyesmi történjen egy családban? Dr. Bilkei Pál kriminálpszichológust kérdeztük.

Milyen az ideális férfi?

Míg tavaly a férfiakat, idén a nőket kérdezték. Méghozzá 8 ezer nőt. Hogy mit hiányolnak leginkább a nők, és mitől válik valaki szerintük igazi férfivá, Karcagi Dalmával próbáltuk kideríteni – a felmérés alapján.

Többet keresel mint én? Szakítsunk!

Vajon mi történik akkor, ha egy nő többet keres a férjénél? Ebben az esetben tényleg tűsarkúval tiporja párja férfiasságát? Hogyan vélekednek erről a magyar közélet szereplői? Fodor Bianka riportjában minden kérdésre választ kapunk!

UNGÁR ANIKÓ: „Én szeretem a klasszikus felosztást!”

Ungár Anikó életében már előfordult olyan pont, amikor többet keresett a férjénél, mégis úgy gondolja, hogy egy kapcsolatban jobb megőrizni a hagyományos szerepeket.

HEVESI KRISZTA: „Ha a férfinak szerelőnél van a kocsija még a szextől is elmegy a kedve!”

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus úgy gondolja, hogy a társadalommal van a probléma, és bizony egy kapcsolat rovására mehet, ha egy nő többet keres, mint a párja.

A férfi célközönség a nagymárkák számára

A Brandmánia második részében annak jártunk utána, hogy a férfiak mennyire fontosak a nagymárkák számára. Hiszen kiemelt figyelmet fordítanak az öltözködésükre és a kozmetikai cikkek használatára. A magára valamit is adó férfi odafigyel külsejére, és sokat is költ rá.

Mi az a

Minden kapcsolatban sarkalatos pont a barátokkal töltött idő mennyisége, ugyanis számos konfliktus és vita kiindulópontja lehet, ha a párunk vagy éppen a barátaink úgy érzik, nem töltünk elég időt velük. Fontos, hogy a pár egyik tagja se érezze mellőzve magát, és megtalálják az egyensúlyt az együtt és a külön, a barátokkal töltött idő szempontjából.

Falka-szindróma


szerző:
2014.12.03. 09:10
Vannak-e kifejezetten női és férfi szakmák?

Érdekes kérdés, hogy vannak-e kifejezetten női vagy férfi szakmák, és miért néznek először ferde szemmel valakire, aki az ellenkező nem szakmájában próbál érvényesülni. Mennyire rögös ez az út és hogyan harcolnak a konvenciók ellen? Egy férfi műkörmössel, egy női kaszkadőrrel, valamint egy nyomozónővel beszélgettünk.

Mi állhat a túl gyakori vizelési inger hátterében?

A sűrű, állandósuló inger hátterében számos ok állhat, a múló húgyúti fertőzéstől a komolyabb krónikus betegségekig. Hogy miért állnak tömött sorok a női mosdók előtt, és milyen anatómiai különbségek lehetnek a két nem húgyhólyagja között, most kiderült!

Télen is stílusosan!


szerző:
2014.11.24. 09:40
Télen is stílusosan!

A hideg idő beköszöntével az uraknak sem kell lemondaniuk a stílusos megjelenésről. A trendekben egyre nagyobb hangsúlyt kap a férfi vonal is.

Miért kerülik a férfiak a konfliktust?

Kétségtelen, hogy sok pasi ösztönösen kerüli a konfliktusokat és áthárítja a partnerére a hibákat, valamint a végleges megoldásra is olykor nehezen szánják rá magukat. Kocsis Tiboval, Rácz Gergővel és Patocska Olivérrel az okokat kutatjuk, és arra kerestük a választ, hogy miért nem akarnak sokat gondolkodni a pasik a párkapcsolataikban.

Kinek jobb a humora: a nőknek vagy a férfiaknak?

Hogy pontosan miből fakad a humorérzék, mennyire fontos a humor az élet különböző területein, többek között a párválasztásban és pontot tehetünk-e a női-férfi humorvita végére? Erről beszélgettünk Ábel Anitával és a Showder Klub nagy visszatérőjével, Kiss Ádámmal.
 

Női-férfi humorvita


szerző:
2014.11.17. 09:10
 Tényeg más nyelvet beszélnek a nők és a férfiak?

A 8:08 – Minden reggel adásában Bee és Josh megosztotta tapasztalait, hogy tényleg okozhat e feszültséget a két nem között a kommunikáció. A nők bonyolultabban adják a férfiak tudtára mondandójukat, de a legfontosabb mindkét félnél, hogy bátran mondják ki problémáikat a másiknak.

Magyar férfi modellek a világ kifutóin

London, New York, Párizs és Milano: ezek a srácok a divat nagyvárosait szinte már otthonuknak tekintik.  Ők maguk sem gondolták volna, hogy egyszer a világ elit kifutóin, a leghíresebb divatházak ruháiban vonulnak majd végig és a modellszakma ismert arcaivá válnak.

STIFT BENCE: „Ez egy egyszeri lehetőség az életben”

Bence mesélt az első megbízásáról, a modell-világ titkairól és a külső elvárásokról.

Magyar férfi modellek a világ kifutóin

London, New York, Párizs és Milano: ezek a srácok a divat nagyvárosait szinte már otthonuknak tekintik.  Ők maguk sem gondolták volna, hogy egyszer a világ elit kifutóin, a leghíresebb divatházak ruháiban vonulnak majd végig és a modellszakma ismert arcaivá válnak.

Hogyan éljék túl a nők és a férfiak a foci VB-t?

Vendégeink voltak Boros Lajos és Szentpéteri Csilla, akik mind a ketten egyetértettek abban, hogy a világbajnokság idején kötelező a családnak nézni a meccseket. Lajos családjával közösen ordítoznak a TV előtt, Csilláéknál azonban nyugodtabb ez az időszak, mert a zongoraművésznő mindig annak a csapatnak szurkol, aminek a kisfia.

Jóképűek, szexisek és már az egész világ ismeri őket

Miközben sikertörténeteink nagy része eddig többnyire női modelljeinkkel voltak kapcsolatosak, kiderült: menet közben hazai férfi manökenjeink is a legjobbak közé küzdötték fel magukat.

Fókusz 13-05-21


szerző:
2013.05.21. 19:50
Fókusz 13-05-21

Fókusz: Véget ért egy álom! - Bár Détár Enikő még férfiként szereti Rékasi Károlyt, bejelentették, hogy elválnak. Vajon miért? Celebvadászat - Sztárok és csillogás Londonban, Adával újra felfedeztük gyermekkorának kedvenc helyszíneit is. Jimmy, a király! - Magyar lett a világ legszebb kutyája, Jimmy mellett megtaláltuk a legkisebb és legaranyosabb négylábúakat is.

Fókusz 13-02-08


szerző:
2013.02.08. 20:55
Fókusz 13-02-08

Fókusz: Megszólal! - Az évtized büntetőügyében gyanúsított főrendőr élettársa. A férfit az éjszaka császáraként emlegetett V. László ügyével hozták kapcsolatba. Rockisten - Találkoztunk Slash-sel, a Guns N’ Roses egykori szólógitárosával, aki magánéletébe is beavatott minket. Igazából szerelem - Először beszél kapcsolatukról Vastag Tomi és kedvese. Mit gondol Tomi arról, hogy barátnője bátyja táncpartnere?

Dundika a férfiak gyűrűjében


szerző:
2013.02.08. 08:15
Dundika a férfiak gyűrűjében

A Szombat Esti Lázra készülő Dundikát az otthonában látogattuk meg, ahol élete két legfontosabb férfijáról, Majkáról és közös fiukról, a másfél éves Mariánról mesélt.

Reflektor 13-02-07


szerző:
2013.02.08. 01:30
Reflektor 13-02-07

Reflektor: Dundika a férfiak gyűrűjében. Szembesítettük VV Leonidaszt Béci vádjaival.

Fókusz 13-02-06


szerző:
2013.02.06. 20:55
Fókusz 13-02-06

Fókusz: Mi kell a férfinak? - Istenes Bence gyerekre vágyik, Vastag Csabának pedig már megfordult a fejében a családalapítás, de elvetette. Pelenkatánc - Amikor nem lehet elég korán kezdeni. Táncoló kisdedek az interneten és a sztárok otthonában. Milliárdos bosszúálló - Már az induláskor rekordot döntött, megmutatjuk hogyan készült A zöld íjász.

Fókusz 13-01-10


szerző:
2013.01.10. 20:45
Fókusz 13-01-10

Fókusz: Kiakadt - Egyszerre három férfivel járt? Csobot Adél felháborodva reagál a Blikk állításaira! Hol az igazság? - Ők kiadták, a bérlők tönkretették! Tóthék elkeseredett küzdelme saját lakásukért. Letaglózva - Családja megdöbbent, miközben többen is gratuláltak neki! De mi igaz Vastag Csaba eljegyzéséből?

Fókusz 12-11-05


szerző:
2012.11.05. 20:50
Fókusz 12-11-05

Fókusz: Megszólal a szemtanú! - Aki tetten érte Szita Bence gyilkosait. A férfi az erdőben vonta kérdőre a gyanús társaságot. Az idegek harca - Mi történt a mentorok veszekedése után a színfalak mögött? És az X-Faktor, Ördög Nóra szemszögéből… Megfenyegették - Verekedésbe torkollt leleplező riportunk után kamera elé áll a gyepmester, akinek elkobozták a kutyáit.

Hogyan szelídítsük meg a rosszfiúkat?

Öntörvényű viselkedés, kiszámíthatatlanság, szexisen macsós külső – na ez az, ami biztosan elnyeri a nők nagy részének a tetszését. A „rosszfiúkat” a nők ellenállhatatlannak tartják.

A megcsalástól a gyilkosságig


szerző:
2012.06.21. 19:40
A megcsalástól a gyilkosságig

Bár a modern huszonegyedik században a nemek közti egyenlőséget valljuk, a hűtlen asszonyokat még mindig jobban elítéli a társadalom, mint a félrekacsingató férfiakat.

Férfias vallomások a szakításról

Buliznak, isznak és rengeteg időt töltenek a haverokkal – legalábbis a nők ezt gondolják szakítás után a férfiakról. Az „alkoholba fojtom a bánatom” dolgot Schiffer Miklós és Varga Viktor cáfolja, Vastag Csaba pedig titkolózik.

Buszmegállóból a nemzetközi kifutóra

Nem gondolták volna, hogy a leghíresebb divattervezők, legnagyobb bemutatóinak ünnepelt modelljei leszek, de már a világhírnév felé vezető út felénél járnak. Hitekről, tévhitekről, a siker kulcsáról faggattuk őket.

Divat lesz a „Magnum-bajusz”?

A Hollywoodi hírességek körében egyre népszerűbb a bajusz. Vajon nálunk mennyire lesz trendi a fazonra nyírt arcszőrzet?

Bálint Antónia szerint elszemtelenedtek a férfiak

Az egykori szépségkirálynő régóta egyedül neveli a kislányát, de mint mondja, egyedülálló anyaként nincs könnyű dolga. Ő azonban kitartóan keresi az igazit, sőt, úgy tűnik, már van is egy kiszemeltje.

Ki a macsó?


szerző:
2012.03.09. 20:16
Ki a macsó?

Újra eljött a borostás, szőrös, szakállas férfiak ideje! Állítólag ők a férfiasság megtestesítői. De mit gondolnak a legújabb divathullámról azok a pasik, akikért mindig is bomlottak a nők?

Reggeli - Csak csajok 12-02-02

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Szexuálpszichológus a nemek titkos vágyairól

Rusz Edit pályafutását óvónőként kezdte, de írt már könyvet, jelenleg is praktizál, és boldog feleség. A Portréban rengeteg aktuális problémát felvázol, és azt mondja, a hétköznapokban nemcsak kamaszok, de idősek is megkeresik gondjaikkal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való