KERESÉS search-close

extrém hinta

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "extrém hinta"

Egyre jobban fejlődik Krisztofer

Édesanyja nevét már képes leírni, a szeretlek szót pedig elmutogatja. Családja szerint egyre jobban fejlődik Krisztofer, aki egy éve zuhant ki egy extrém hintából. A szerkezet valószínűleg egy hibás alkatrész miatt szétesett alatta. Édesanyja legutóbb áprilisban beszélt nekünk fia gyógyulásáról.

Fókusz 2017-11-03


szerző:
2017.11.03. 17:20
Kizuhant fiú: Kettészakadt a család

Az apa neveli veszprémi otthonukban annak a 18 éves fiúnak a testvéreit, aki szombaton zuhant ki egy 33 méter magas extrém hintából Várpalotán. Az édesanya minden nap fia mellett van a győri kórházban, aki továbbra is élet-halál között van. Ideiglenesen rokonoknál szállt meg, még mindig nem tudja feldolgozni a tragédiát, nyugtatókat szed az orvosok már felkészítették őket a lehető legrosszabbra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való