KERESÉS search-close

exkluzív felvételek

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "exkluzív felvételek"

Az "exkluzív felvételek" címkével ellátott tartalmaknál (3) leggyakrabban használt további címkék:
Megmutatjuk, milyen volt Kiss Ramónáék álomesküvője

150 fős vendégsereg előtt mondta ki a boldogító igent Kiss Ramóna és Lékai Máté. Június végén, a Duna parton keltek egybe, teljes titokban. Nem voltak sztárallűrök vagy nehezen leszervezhető extra kívánságok. Azt szerették volna, hogy a vendégek akár mezítláb is táncolhassanak hajnalban és a rájuk jellemző jó hangulatban teljen az este. A menyegző tökéletes volt, olyan, amiről mindketten álmodtak.

#EXTRA: Durva felvételek a baleset után!

Egy szemtanú videózta le, ahogy a virágboltba rohant kukásautó füstölög. Mindenki attól félt, hogy egyszercsak felrobban...

Soha nem látott felvételek a kukásautó balesetéről

A kukásautó belehajtott a virágüzletbe, és ledózerolt mindent. Az egyik szemtanú videózta a történteket. Mutatjuk az exkluzív felvételeket!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való