KERESÉS search-close

eredmény

90 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "eredmény"

Ő lett a ValóVilág 9 powered by Big Brother bronzérmese!

Zsuzsu, Hunor és Greg a stúdióban tudták meg, hogyan döntöttek a nézők. Először az derült ki, ki lett a játék harmadik helyezettje.  

Kiderült, hogy ki lett a Roli-Adri Párbaj győztese!

Nagyon szoros eredménnyel zárult Adri és Roli Párbaja, de ki lehet az, aki még visszatérhet a Villába és esélye lehet megnyerni a 36 millió forintot?

Hoppá! Még valaki bekerülhet az örökösök közé!

Anikónak most már bizonyítéka is van rá, hogy az ismert örökösökön túl akad még egy!

Íme az igazság: Adri hazudott vagy sem?

Megérkezett a várva-várt eredmény, és kiderült, mennyire őszinte Adri. Vajon hogyan fogadták a többiek?

Most minden titokról lehull a lepel: megmutattuk az eredményeket az X-Faktor finalistáinak!

Az X-Faktor idén nem csak nézettségi rekordokat döntött, hanem a nézők is igen aktívak voltak: összesen 3 310 451 alkalommal nyilvánították ki véleményüket az 5 élő show alatt. De vajon kik voltak a legnépszerűbbek az élő show-k indulásakor? Az eredményeket megmutattuk a finalista versenyzőknek és két mentornak!

Most kiderül az igazság: Roli hazudott?

A magánnyomozó videóüzenetben tájékoztatta a villalakókat Roli poligráfos vizsgálatának eredményéről.

Lezárult a szavazás! Íme a Villalakók népszerűségi sorrendje!

Kiderült, hogy az első héten beköltözött 12 Villalakóról mit gondolnak a nézők! Mutatjuk a szimpátia szavazás eredményét!

Így alakultak a szavazatok a Survivor Fináléján!

Nóri, Eszter, Alexandra és Emese Fannira, míg Tamás, Jérémy, Gábor, Beni és Vera Dávidra szavazott a Fináléban.

A 30+-osok és 20+-osok csapat jutott a Szenzációs Négyes csapatdöntőjébe, a 40+-osok generációtól búcsúztunk

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este hetedik alkalommal csaptak össze a generációk. A 40+-osok korosztály számára pedig véget ért a show.

Jérémy: „Egy játék közben soha nem szabad pihenni!”

Jérémy szerint többen azt hangoztatták a védettségi játékon, hogy pihennének, Robi szerint pedig még össze kell szoknia a csapatnak ahhoz, hogy összehangoltan tudjanak küzdeni.

Az 50+-osok számára véget ért A generációk csatája

Megszületett a Szenzációs Négyes 4. adásának végső pontszáma: az 50+-osoktól búcsúzunk, számukra véget ért a generációk csatája, a Szenzációs Négyes.

Egy ponton múlt, hogy melyik pár jutott biztosan a döntőbe!

Az utolsó állomáson sátorállítás várt a párokra. Miután mindenki végzett a feladattal, Balázs összegezte a párok egész napi teljesítményét, és kihirdette, hogy melyikük került biztosan a döntőbe.

Így próbálta Fecsó megvigasztalni Vivit

Vivi kiborult, hogy nem ő nyerte a zombi apokalipszis játékot, Fecsó azonban igyekezett megvigasztalni feleségét.

„Vivi olimpikon futó volt, ehhez képest legyőzte egy vlogger”

Vivit nem érintette jól, hogy Dóri teljesített a legjobban a zombi apokalipszis játékon, viselkedésével pedig megbántotta Dórit.

A 3. adás győztese nem más, mint...

Megszületett a Szenzációs Négyes 3. adásának végső pontszáma, lássuk melyik csapat vezet, és melyik áll az utolsó helyen!

Meglepő osztályzatok kerültek a párok bizonyítványába

A bizonyítványosztás során kiderült, hogy melyik két pár került a veszélyzónába, és kik azok, akik a legjobban teljesítettek a vizsgán.

Vasárnap választott Svédország

A szélsőjobboldali, bevándorlás-ellenes párt előretörése várható a vasárnapi svédországi választásokon.  Egyes felmérések szerint ők lehetnek a második legnagyobb erő a parlamentben, más felmérések szerint viszont csak a harmadik helyet szerezhetik meg. A kormányzó szociáldemokraták várhatóan eddigi legrosszabb eredményüket érhetik el, de így is győzhetnek a voksoláson.

Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerint

A párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. Annyit elárulunk, hogy az első helyen holtverseny alakult ki, a többi a videóból kiderül!

Kojak egy sarlatán?!


szerző:
2018.07.02. 08:12
Kojak egy sarlatán?!

A mi kis házi jósállatunk, Kojak eddig nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeinket, de hátha most! Vajon mi lesz a mai Brazília-Mexikó összecsapás eredménye? Kojak jósol!

Ő a legszexibb sztárapuka!


szerző:
2018.06.26. 11:30
Ő a legszexibb sztárapuka!

A Story Extra szavazásán a celebapukákra voksolhattatok, a győztes pedig már meg is van…

Máté: „Rengeteget nyertem ezzel a versennyel!”

Máté egyáltalán nem búslakodott, hogy ő lett a második helyezett, hiszen igazán kemény ellenfélnek tartotta Zsófit és megérdemeltnek tartja a győzelmét. Rengeteg élménnyel távozik a Konyhafőnökből, és a terveiből sem enged egy percig sem.

Emerencia: „Az elköszönéskor annyira cuki volt a Séf”

Szomorú búcsúval végződött a döntő harmadik napja is, hiszen Emerenciának kellett távoznia a versenytől. A zsűri kedves szavakkal búcsúztatta, ráadásul a Séf búcsújánál Emerencia el is sírta magát.

Íme, a legszexibb magyar férfi!

Két hete elindítottuk a saját, hazai szexi-szavazásunkat, hogy megtudjuk, kiért epekedik titokban - vagy nem is annyira titokban - a magyar nők többsége. A szavazást pénteken lezártuk, ma pedig fény derül mindenre!

A hatodik élő show végén Tóth Betti búcsúzott az X-Faktortól

ByeAlex és Pukás Peti Tóth Bettit tartotta volna bent a versenyben, Radics Gigi és Gáspár Laci azonban Gulyás Rolandnak adtak volna még egy esélyt, így a nézők szavazata döntött. A legkevesebb voks pedig Tóth Bettinára érkezett, így neki kellett elbúcsúznia az X-Faktortól.

Iszak Eszter csalódottan távozott a Konyhafőnök VIP-ből

A nap végén a zsűrinek nehéz döntést kellett meghoznia, végül Iszak Eszternek kellett levennie a kötényét. A műsorvezető szomorú volt és csalódott, hiszen úgy érezte, még tudott volna mit mutatni.

Eldőlt, hárman már be is jutottak a döntőbe!

A legjobban teljesítő csapat tagjai automatikusan bejutottak a döntőbe. Vajon a sárgák, a zöldek vagy a kékek gyűjtötték össze a legtöbb fakanalat?

48 éve újra meccset nyert világversenyen a magyar kosárlabda-válogatott

1969-ban nyert utoljára mérkőzést a magyar kosárlabda-válogatott bármilyen világversenyen, ma délutánig!

Mire számíthatnak a Nagy-Britanniában élő magyarok?

Nem lábon, hanem fejbe lőttük magunkat - állapította meg egy brit kormánypárti képviselő az előrehozott választások eredményéről. A konzervatívok ugyanis nem hogy megerősödve kerültek volna ki belőle, hanem még eddigi többségüket is elvesztették a parlamentben. Theresa May egy kis északír párt külső támogatásával maradna miniszterelnök egy kisebbségi kormány élén. Londonból jelentkezik tudósítónk Erdélyi Angelika.

 

Végeredményre várva


szerző:
2017.01.25. 18:47
Végeredményre várva

Csocsóval lazított kedd este a magyar csapat Lyonban a séfverseny világdöntőjén, miután befejezték a versenyt. Széll Tamásék a mai második versenynap után ezekben a percekben már csak az eredményhirdetésre várnak. Nemsokára kiderül, hogy ki nyerte a Bocuse d'Ort. A helyszínen ott van kollégánk, Czakó József. Szervusz, mit tippelnek, melyik csapatot várják befutónak?

Nem műszaki hiba okozta

Nincs műszaki hibára utaló nyom és biztos, hogy a busz nem ment a megengedettnél gyorsabban - ezt mondta Híradónknak a veronai autópályarendőrség vezetője. A parancsnok szerint lehetséges, hogy a magyar diákokat szállító jármű sofőrje elaludt vagy rosszul lett, de ezek még csak feltételezések, amelyeket bizonyítani kell. Szijjártó Péter külügyminiszter pedig arról beszélt, hogy a túlélők beszámolója szerint sem történt semmilyen rendkívüli esemény a baleset előtt.

Az eredményhirdetés után egymásnak esett Gabo és Ági a kanapén...

Gáspár Laci kihirdette a Playback Párbaj győztesét. Az eredménytől annyira izgatottak lettek, hogy Ági egyből le is teperte Gabót a színpadon.

Opitz Barbi lett a 2016-os X-Faktor győztese!

Miután Bence kihirdette az eredményt, Opitz Barbi és mentora, Tóth Gabi örömükben összeomlottak a színpadon. A könnyeikkel küzdöttek boldogságukban.

Autós hasonlat és a PISA-teszt

„Ahol az oktatás egész alapgondolata eltér a magyartól, annak elemeit átvenni annyira lenne értelmes, mint mondjuk a Volkswagen Golfba betenni egy Ferrari adagolóját” - ezt mondta Kósa Lajos a PISA-teszt kapcsán arra, szerinte miért nem érdemes más külföldi gyakorlatot átvenni. A Pedagógusok Szakszervezeténél viszont azt mondják, éppen emiatt kellene a teljes rendszert újragondolni. Az oktatási államtitkár szerint már készülnek a javaslatok arra, mit kell változtatatni a módszertanon.

Gorbunov Dmitrij  és Ham ko Ham kapta a legkevesebb szavazatot

Ham ko Ham és  Gorbunov Dmitrij kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől. Izgalmas Párbaj elé nézünk, mert itt már a döntőbe jutás a tét.

PISA-teszt: kinek a kudarca?

Ma végre, sok országban egyidejűleg nyilvánosságra hozták a 2015-ös PISA-teszt eredményeit – ezt a 2000 óta háromévenként készülő felmérést világszerte elismerik és elfogadják. 72 ország összesen 540 ezer 15 éves diákjának szövegértését, természettudományos és matematikai tudását mérték. Magyarországon 200 iskola 5600 diákja vett részt a felmérésben. Az eredmény: minden idők legrosszabb magyar PISA-teljesítménye. Olyannyira, hogy az oktatási kormányzat azt találta ki, hogy ennek sokkját csökkentendő, ma ezzel egyidejűleg hoztak nyilvánosságra két másik felmérést, egy magyar kompetenciavizsgálatot és egy ugyancsak nemzetközi, ötévenként készülő felmérést, amely azt méri, megtanulják-e a diákok a tananyagot – szemben a Pisával, amely ezt mutatja, tudják-e alkalmazni, amit tanítanak nekik.

Fejes Szandra és Gorbunov Dmitrij kapta a legkevesebb szavazatot!

Az ötödik élő show párbajára Fejes Szandra és Gorbunov Dmitrij között kerül sor. Míg Szandi rutinos párbajozóként készül a megmérettetésre, addig Dmitrij még nem került, ilyen feszült helyzetbe.

Eredményhirdetés! Ki nyer? Anna vagy Miki?

Szerintetek igazságos döntés született?

Dánielfy Gergő számára véget ért az X-Faktor!

Laci és Alex szerint mind a két énekes feladta a versenyt már a párbajdal előtt. Nehéz volt a döntés, de végül Puskás Petin kívül mindenki Gergőt küldte haza, így a fiú számára véget ért az X-Faktor.

A Soulbreakers párbaj nélkül távozott az X-Faktorból!

A nézők szavazatai alapján Soulbreakers kapta a legkevesebb voksot, így neki kellett párbaj nélkül búcsúznia az X-Faktortól.

Megvan a döntő hét első kiesője!

Miután a zsűri kiértékelte az elkészült ételeket, dönteniük kellett, hogy kinek kell elsőként távoznia a döntőből. Végül a vadásztól, Vári Dávidtól kellett búcsúznunk.

Ottilia távozott a versenyből!

Miután a zsűri megbeszélte és értékelte a versenyzők teljesítményét, eldőlt kitől kell búcsúznunk, és ki nem mehet tovább a középdöntő következő körébe.

A zöld csapat tagjai továbbjutottak a következő versenynapra!

Az első feladatot követően a Gundel étterem vendégei döntöttek róla, hogy melyik csapat ételeivel voltak elégedettek. Végül a zöldek lettek a győztesek, így ők már biztosan továbbjutottak a következő napra.

Jöhet eső, jöhet szél, ez a kocsi mindent bír – Mitsubishi L 200! Mi más!

Mit is mondhatnánk, a puding próbája az evés, így ezt a japán csodaautót sem dicsérhetjük tesztelés nélkül. De mit is műveltek vele a műsorvezetők? Ezt mindenkinek látnia kell!

A sárga csapat pontok nélkül maradt az első napján?

Az első és második feladatban a kékek szerezték meg a pontokat és a velük járó előnyöket. A 3. kihívás és a fermentált zöldségek után vajon megint ők örülhettek a zsűri döntésének?

Kié lesz az első nap utolsó pontja?

A desszertek kóstolása után jöhetett a külön értékelés, majd pedig az eredményhirdetés. Most azonban senki sem esett ki, hiszen a héten pontokat gyűjtenek a csapatok. Az elsőt a zöldek, a másodikat a kékek szerezték. A harmadik kié lett?

Leragasztja a kormány plakátjait a DK

Leragasztja a szerinte megtévesztő kormányzati plakátokat a Demokratikus Koalíció. A Gyurcsány Ferenc vezette párt szerint a kabinet szándékosan kelti azt a látszatot, mintha a magyarok 98 százaléka szavazott volna a betelepítési kvóták ellen, miközben a többség el sem ment a népszavazásra, ezért az nem is lett érvényes. A Fidesz szerint az emberek egyértelműen fejezték ki a véleményüket, azt csak a DK nem érti.

Anna és Mikike most már biztosra tudják, hogy jól választottak

A nézők szavazatai alapján Peller Anna és Lukács Mikike lett a Nyerő Páros. A finálét követően egy interjúban meséltek arról, hogy mit jelentett számukra a játék, és milyen jótékony célokra fogják fordítani az általuk nyert összeget.

Ha rosszul jelented be a sorrendet, Mici balhézni fog!

Már az eredményhirdetésnél felmerült, hogy valami nem kerek a sorrendnél, így is volt, ugyanis tényleg Mici kapta a legkevesebb pontot. Később jött is a veszekedés, hiszen Ati közbenjárásával Mici megvádolta Zsoltiékat, hogy direkt mondták így, hogy még jobban megalázhassák.

Vajon ki lett a csábító táncok királynője?

Vivi fölényes győzelmet aratott a sziluett táncával, mögötte Dina, Evelin, Mici és Zseri jöttek - ebben a sorrendben. Azonban Krisztiánnak már a bejelentés közben feltűnt, hogy valamit elszámoltak, mivel Mici lett az utolsó, nem pedig Zseraldin.

Eldőlt, hogy ki jutott tovább a fináléba!

A házimunkában nyújtott teljesítményük alapján Valkó Eszter és Radócz Péter csatlakozhatnak Peller Annához és Lukács Miklóshoz a döntőben! 

Leleplezés! Íme a remekművek...

Elkészültek az alkotások, amiket közösen mutattak be egymásnak a festők a modelleknek. Garantált a nevetés!

Pellerék nyerték a páros kihívást, így megúszták a veszélyzónát

A páros kiíhvás eredményét egy levélből tudták meg a versenyzők, így az is rögtön kiderült, hogy melyik az a két pár, akik a veszélyzónába kerültek.

Jöjjön a finálé és a pontok!

A második adás végén Balászék összesítették a csapatok pontjait, azonban a végső állás előtt a zsűri még kategóriánként kiosztotta az extra pontokat is, ami teljesen felborította a sorrendet.

Szerdán este kiderül, melyik párosnak kell elsőként búcsúznia a játéktól!

Egy pár ma elhagyja a Nyerő Páros villáját. A jelenlegi állás szerint Eszter és Peti, valamint Anna és Mikike állnak a veszélyzónában, ez azonban a mai páros kihívást követően változhat.

RTL II: Kiderültek a felvételi ponthatárok

A felsőoktatási felvételi ponthatárok 20 órakor kerültek fel az internetre. Az ország több nagyvárosában is tartottak pontváró rendezvényeket. Kiderült, hogy idén az ELTE biológia-fizika tanár szakára kellett a legtöbb pont, 480 az 500-ból. A felvételizők kétharmadát felvették valamelyik egyetemre. A legtöbb diákot az ELTE-re vették fel. A legmagasabb átlagpontszám pedig a Budapesti Műszaki Egyetemen kellett a bejutáshoz.

Ezt látnia kell, mielőtt játszószőnyeget vesz a gyereknek

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 12 gyerekjátékot vizsgált meg a közelmúltban, és elkeserítő eredményre jutott. A szervezet erről ebben a rövid videós összeállításában számolt be. A játszószőnyegek többsége olyan silány minőségű, hogy arról egy kisgyerek is leszakíthat egy akkora darabot, amit lenyelve könnyen megfulladhat. Sőt, az egyik zenélő szőnyeg akkora hangerővel szólt, hogy az már halláskárosodást is okozhat.

Mi lesz Bözsivel? – Megvan az orvosi eredmény!

Már régóta nem érzi jól magát Bözsi, és hiába titkolja, valami nem stimmel vele. Most viszont már nem tud hárítani, kezében a levél, és benne az igazság: beteg, vagy nem beteg?

Eredményhirdetés: Ferenczi család vs. Horváth család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A bakonyi pulykaragu zsemlegombóccal vagy pedig a baconbe tekert csirkemell csirkemájjal töltve petrezselymes burgonyával? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Eredményhirdetés: Ferenczi család vs. Hásás család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A tojáspörkölt húsos rizzsel Ferenczi-módra vagy pedig a paprikás csirke nokedlivel és uborkasalátával? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Eredményhirdetés: Petővári család vs. Ferenczi család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A gyros tál háziasan vagy pedig a rántott sajt rizzsel, saját készítésű majonézzel? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Eredményhirdetés: Bak család vs. Puskás család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A borsó főzelék zöldséges csirke fasírttal vagy pedig a vargányás szűzérme házi széles metélttel? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Titok és rejtély övezi a Seuso-kincseket

A Seuso kincs értéke felbecsülhetetlen. Híradónk úgy tudja, nemrég a legszigorúbb biztonsági előírások mellett a készlet Magyarországon lévő 7 darabjából néhányat, a debreceni Atommagkutató Intézetbe szállították, ahol egyebek mellett a pontos összetételüket vizsgálták. Információink szerint a kincsek már nincsenek itt, a vizsgálatok befejeződtek, az eredményekre azonban még várni kell.

Eredményhirdetés: Kertész család vs. Érlaki család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? Az egri nők sertésbordája kurkumás, petrezselymes nokedlivel vagy pedig a paradicsomos káposzta fasírttal és főtt burgonyával? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Ismét Messi kapta az aranylabdát


szerző:
2016.01.12. 18:47
Ismét Messi kapta az aranylabdát

Két év után ismét Lionel Messi kapta az Aranylabdát. Az argentin csatár ötödször nyerte el a világ legjobb futballjátékosa címet, a második helyen régi riválisa, a három elsőségnél tartó portugál Cristiano Ronaldo végzett. Magyar focista harminc éve nem szerepel a listán, Bernd Strock szövetségi kapitány szerint, ha jól szerepelünk a franciaországi Eb-n, akkor felfigyelhetnek a magyarokra is. A legszebb gólnak járó Puskás-díjat idén egy alacsonyabb osztályban focizó brazil játékos nyerte.

Sok hallgató nem tudja teljesíteni a diplomamentő program feltételeit

A diplomamentő program sajnos úgy tűnik nem hozta meg a hozzáfűzött reményeket, sok hallgató arra kényszerülhet, hogy visszafizesse az államilag finanszírozott nyelvtanfolyamok árát. Az eddigi eredmények alapján a tanfolyamot végzett 7200 személyből csak 2200-an tették le a komplex középfokú nyelvvizsgát. Bár sokan reménykedtek, hogy kapnak haladékot, A végzősök nagy részének december végéig meg kell szereznie a nyelvvizsga-bizonyítványt. Az esetről Rozgonyi Zoltánt, a Nyelvtudásért Egyesület elnökét kérdeztük.

Ez történt a 46. héten


szerző:
2015.11.13. 21:15
Ez történt a 46. héten

Ludwig beismeri, hogy bosszúból miként próbálta nehéz helyzetbe hozni Róbertet, de az eredmény még őt magát is meglepi.  László nem tud megszabadulni, az őt behálózni készülő hölgytől, ami egyre komolyabb gondokat okoz neki. Timi rájön, hogy Tóbiás hogyan próbálja gyógyítani magát. Egy rosszul sikerült interjú miatt Hanna és Ádám is elveszíti a munkáját. Mihez kezdenek most? A kft. bajban van, és Attila Miklós segítségét kéri, aki természetesen semmit sem akar tenni pusztán a cég érdekei miatt. Milyen ára lesz a segítségének?
 

A holdra készül a Puli űrszonda

Nem mindennapi eredményt ért el egy magyar tervezői csapat, akik – autentikusan - Pulira keresztelt űrszondájukat felküldhetik a Holdra, így ezzel mi lehetünk a negyedik ország, akinek ez sikerül. Hogy pontosan mit is tud, azt reggel megmutatták tervezői. Vendégünk volt Pathy Miklós, Földi Szegmens koordinátor, Dr. Pacher Tibor., alapító, csapatvezető.
 

A kockahas titka 5 percben

Sajnos hazánkban egyre többeket érint a hasi elhízás. Hagyományosan a „tekintélyes” férfiak megjelenésével társított pocak manapság a hölgyek nagy részénél is – különösen közép- és idősebb korban – rengeteg problémát okoz. De vajon mi áll a hasi elhízás hátterében?  Hogyan vehetjük fel eredményesen a küzdelmet az egyenlőtlenül elosztó zsírpárnákkal szemben? Abban Héder Éva dietetikus, Gyulai Krisztián személyi edző és Medvés Tímea a megafit.hu szakértője voltak segítségünkre.

53 méterről talált a kapuba a fiatal hokis

Többen is megosztották a videót, amin egy fiatal jégkorongos srác a pálya egyik feléről elüti a korongot és az beakad az ellenfél kapujába. A nem mindennapi lövést aztán felkapták az internetezők, és Szécsi Partrikból, az Erzsébeti Farkasok játékosából, igazi sztár lett.

Így értékelték Mirtill buliját a partyzánok

Sem a vendéglátással, sem a dalokkal nem voltak elégedettek a vendég partyzánok Mirtill buliján. De mit jelent ez számokban kifejezve?

Előző rész (2015. szeptember 16.)

Vajon sikeresen felkészül Liza a felvételire? Péter és Hanna közt nem lehet barátság. Mit tesz Zsolt, miután Ádám megtudta, hogy Aliz Zsolt fegyverével lőtt?

Következő rész (2015. szeptember 16.)

Vajon sikeresen felkészül Liza a felvételire?Péter és Hanna közt nem lehet barátság. Mit tesz Zsolt, miután Ádám megtudta, hogy Aliz Zsolt fegyverével lőtt?

Felfújható vízi játékokat vizsgált az NFH

Felfújható vízi játékokat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. Összesen 33 féle terméknél vizsgálták meg a szakemberek, hogy van-e bennük tiltott lágyítószer. Az eredményekről és arról, hogy találtak-e bármit is a játékokban az NFH szóvivőjét, Kiss Anitát kérdeztük.

A magyar munkavállalók 86 százaléka kiégett

Egy felmérés végeredménye hozta ki ezt a 86%-os eredményt, miszerint a magyar aktív munkavállalók 86 százaléka kiégett, ebből pedig 10 % mondható kritikusnak, ahol már meglehetősen labilis lelkiállapotban vannak. Mi is pontosan ez a jelenség és mi áll a hátterében, valamint, hogy mi a kiút ebből, erről kérdeztük Ujpál Zsófia,pszichológust.

Így érettségiztek a magyar sztárok

Múlt heti élményeikről, izgalomról és lámpalázról, na meg a hogyan továbbról kérdeztük László Attilát, Teremy Kristófot és Benjit.

Óriási meglepetés Nagy-Britanniában

Óriásit mentek a konzervatívok a választásokon Nagy-Britanniában. Nagy meglepetésre nemcsak megnyerték a választásokat, de egyedül is képesek lesznek kormányt alakítani. A voksolás előtt az összes felmérés rendkívül szoros eredményt jósolt. A vesztes pártelnökök sorra lemondtak posztjukról, így az eddig miniszterelnök-helyettesként dolgozó liberális demokrata pártvezér is.

A jobbikos jelölt nyerte az időközi választást

A jelenlegi nem hivatalos eredmények szerint a jobbikos jelölt nyerte meg az ajkai-tapolcai időközi parlamenti választást. A pártnak Rig Lajos lehet az első egyéniben bejutott országgyűlési képviselője. Mögötte azonban alig 300 szavazattal marad le a kormánypártok politikusa. Vagyis a külföldi szavazatokkal összeszámolt voksok akár még változtathatnak az eredményen.

Magyarország a sítérképen

2015-ig magyar síelő soha, semmilyen világversenyen nem állt dobogón. Vendégünk, Miklós Edit januárban harmadik lett egy világkupa-versenyen Svájcban.

A magyar sport első világklasszis sielője

Csikszeredáról indult, magyar állampolgár lett, a tavalyi téli olimpián lesiklásban hetedik, idén  egy világkupa versenyen harmadik, de Miklós Edit ennél is feljebb szeretne lépni a dobogókon. És: Mi fenyegeti az évi 45 milliárdos forgalmú könyves szakmát? Csődközeli helyzetek,  egyre többen a neten vesznek könyvet – természetes piaci átrendeződés?

Szélsőbalos az új kormányfő


szerző:
2015.01.26. 18:19
Szélsőbalos az új kormányfő

Egyelőre nem ideges a Nyugat amiatt, hogy a vasárnapi, görög választásokat megnyerte a szélsőbal, amely különös házasságban egy kisebb, jobbközép párttal koalícióban kormányoz majd.

Leleplezzük az X-Faktor szavazások eredményeit!

A 12 döntős, akiket négy hónapon keresztül minden héten közel 2 millió néző követett. Most lehull a lepel a titokról, megmutattuk nekik hogyan alakultak a szavazások és mi lett volna, ha néha nem a mentorok döntenek róluk, és a nézőkre bízzák a továbbjutást.

Fókusz 13-07-09


szerző:
2013.07.09. 20:55
Fókusz 13-07-09

Fókusz: Mindent bevallott! - Érettségije és diplomája is csalás eredménye! Váratlanul szókimondó interjú Hujber Ferenccel. Csoda, hogy túlélték - Mi is leszálltunk a légi katasztrófa helyszínén. Mi történt a pilótával? A hőség foglyai - Őrült száguldás Sztálingrádban. Megmutatjuk a Selyemút-rally igazi arcát.

Májustól egy popsztár vezetheti Haitit

Michel Martelly nyerte a haiti elnökválasztást, a szavazatok több mint kétharmadát kapta a második fordulóban.

Eszes diákokat díjaztak a Parlamentben

Harminc magyar fiatalnak adott át csütörtökön miniszterelnöki ösztöndíjakat és elismeréseket Orbán Viktor.

Orbán: időre van szükség az eredményekhez

A kormányfő biztos benne, hogy intézkedéseik eredményeit látva hamarosan „felminősítik” az országot.

A focieredmény befolyásolhatja az árfolyamot

Hatással lehet a londoni értéktőzsdére az angol fociválogatott szereplése. Ezt állítják egy kedden közzétett brit tanulmányban.

Kis pártok rosszabb eredménye


szerző:
2010.04.27. 17:30
Kis pártok rosszabb eredménye

Általában rosszabbul szerepeltek a kis pártok jelöltjei a választás második fordulójában, mint az első körben.

Esélyegyenlőségben lemaradtunk


szerző:
2009.05.28. 19:14
Esélyegyenlőségben lemaradtunk

2006 és 2008 között az általános esélyegyenlőségi lista végére csúsztunk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való